HoroskooppiVaihtoautotReseptitSanakirjaViihdeTietovisatBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan OnniTV ohjelmatiedot keskiviikkona 26.6.2024

Näytä tiivistettynä

Koordinaatio ja istumatasapaino

ke 26.06. klo 11.00 - 11.15 15 minOnniTV

Koordinaation sekä istumatasapainon kehittäminen matalan kynnyksen liikkeillä. Tuokiossa käännetään katsetta eri suuntiin, tehdään painonsiirtoa istuen, sekä kehitetään koordinaatiota käsien ja jalkojen aivoja virkistävillä harjoitteilla.

Ympäristön hahmotus liikkeen avulla

ke 26.06. klo 11.15 - 11.30 15 minOnniTV

Aivot aktivoituvat voimakkaasti, kun yhdistelemme monipuolisesti hahmottamista, liikettä ja aisteja. Tässä jaksossa harjoitamme ilmansuuntien ja kellotaulun avulla hahmottamista ja yhdistelemme muistelua liikkeeseen. Tervetuloa mukaan. Tarvitset vain rauhallisen ympäristön ja hieman tilaa ympärillesi. Harjoitteet soveltuvat kaikille katsojille. Voit tehdä harjoitukset joko seisten tai istuen.

Seisomafysio - Alaraajojen voima ja tasapaino

ke 26.06. klo 11.30 - 11.45 15 minOnniTV

Vahvistamalla alaraajojen lihasvoimaa sekä harjoittamalla tasapainoa, pidät toimintakyvystäsi huolta. Tasapaino ja hyvä lihasvoima yhdessä estävät sinua kaatumasta ja mahdollistavat itsenäisen toiminnan arjen askareissa. Tule mukaan harjoittamaan kyseisiä osa-alueita!

Vahvuusvartti

ke 26.06. klo 11.45 - 12.00 15 minOnniTV

Luonteenvahvuuksien käyttäminen innostaa, voimaannuttaa ja tuo myönteisiä tunteita. Mutta mistä löydän niitä? Miten otan ne käyttööni? Ikäinstituutin Vahvuusvartissa esitellään erilaisia tapoja omien vahvuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen.

Yhteislauluja Raatihuoneella

ke 26.06. klo 12.00 - 12.30 30 minOnniTV

Tangokuningatar Heta Halonen toimii esilaulajana ja Visa Luttinen säestää. Tule mukaan laulamaan! Lauluina Pikku poika, Oi mikä ihana ilta, Tunne hellin voimakkain, Jäitkö yksin sä nyt, Lintu, Valkoakaasiat, Vanhan veräjän luona, Höstvisa.

Turvallisesti netissä - Sometilien turvallinen käyttö

ke 26.06. klo 12.30 - 12.45 15 minOnniTV

Ohjelmasarjassa kerromme internetin turvallisesta käytöstä ja opimme siitä yhdessä vieraiden kokemuksien kautta. Tässä jaksossa kuulemme sosiaalisen median tilien turvallisesta käytöstä. Ohjelman juontajana ja ilmiöistä kertomassa on tietoturva-asiantuntija Samuli Könönen Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksesta. Tervetuloa oppimaan arjen tietoturvasta.

Istumafysio - Alaraajojen ja keskivartalon harjoitteita

ke 26.06. klo 12.45 - 13.00 15 minOnniTV

Tämä harjoitus sisältää vahvistavia liikkeitä alaraajoille ja keskivartalolle. Harjoitukset tehdään istuen, joten ota ryhdikäs istuma-asento ja tule mukaan ylläpitämään ja lisäämään toimintakykyä. Harjoitus sopii kaiken tasoisille.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Erikoisryhmä Hampuri, Ei haukku haavaa tee, Maria Wern, Kyllä isä osaa, Kummeli esittää: Kontio & Parmas, Murha paratiisissa, Panttilainaamo, Komediaklubi, Salatut elämät, Naked Attraction

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity