VaihtoautotReseptitHoroskooppiSanakirjaViihdeTietovisatBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan OnniTV ohjelmatiedot torstaina 27.6.2024

Näytä tiivistettynä

Venyttely

to 27.06. klo 11.00 - 11.15 15 minOnniTV

Tuolilla istuen lisätään lihasten venyvyyttä keskittyen alaraajojen ja yläraajojen lihaksiin.

Tunteet kehossa

to 27.06. klo 11.15 - 11.30 15 minOnniTV

Kuten vanha sanonta kuuluu: kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kokemamme tunteet näkyvät ja tuntuvat kehossa – ne helposti ohjaavat ajatteluamme ja toimintaamme. Tässä jaksossa käydään tunnetiloja läpi liikkeen kautta yhdistellen eri aisteja ja mielikuvia omaan kehoon. Tervetuloa mukaan. Harjoitukset sopivat kaikille katsojille.

Seisomafysio - Hyvinvointia selälle

to 27.06. klo 11.30 - 11.45 15 minOnniTV

Nyt hoidetaan selkää kuntoon liikkumisen avulla. Harjoituksessa keskitytään selän alueeseen. Tavoitteena on vetreyttää selkää, lisätä sen liikkuvuutta, sekä parantaa tukilihasten toimintaa selän ja keskivartalon alueella. Harjoitukset on laadittu ensisijaisesti seisoen tehtäviksi, mutta pystyt osallistumaan myös istuma-asennossa. 

Terve ruoka

to 27.06. klo 11.45 - 12.00 15 minOnniTV

Hyvää ja puhdasta Suomesta! Vieraillaan Anne Kukkohovin kanssa Koivuniemen Herrassa Terve ruoka –messuilla. Luvassa muun muassa kokkisota, jossa valmistellaan jokin naposteltava tuote käyttäen lähellä tuotettuja raaka-aineita. Tule oppimaan ruuan kotimaisuudesta.

Yhteislauluja Raatihuoneella

to 27.06. klo 12.00 - 12.30 30 minOnniTV

Tangokuningatar Heta Halonen toimii esilaulajana ja Visa Luttinen säestää pianolla. Tule mukaan laulamaan! Lauluina Muistojen Bulevardi, Sulle salaisuuden, Rin tin tin, Kauan, Albatrossi, Hyvää huomenta Suomi, Kaksi vanhaa puuta ja Poing, poing, poing.

Turvallisesti netissä - Turvallinen verkkoasiointi

to 27.06. klo 12.30 - 12.45 15 minOnniTV

Ohjelmasarjassa kerromme internetin turvallisesta käytöstä ja opimme siitä yhdessä vieraiden kokemuksien kautta. Tässä jaksossa kuulemme, mitä turvallinen verkkoasiointi pitää sisällään ja mitä kaikkea jokaisen tulee ottaa huomioon. Ohjelman juontajana ja ilmiöistä kertomassa on tietoturva-asiantuntija Samuli Könönen Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksesta. Tervetuloa oppimaan arjen tietoturvasta.

Istumafysio - Rauhallinen kokovartaloharjoitus

to 27.06. klo 12.45 - 13.00 15 minOnniTV

Avataan koko keho valmiiksi päivää varten istumajumpalla, joka keskittyy liikkuvuuden lisäämiseen. Avataan lihasjumeja ja saadaan aikaan virkeämpi olo, jonka jälkeen on hyvä lähteä päivän askareisiin. Harjoitus sopii jokaiselle. Jos haluat haastaa itseäsi, voit toteuttaa liikkeitä myös seisten.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Eristyksissä: Plathin suurperhe, Thru The Wire, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Erikoisryhmä Potsdam, Vera Stanhope tutkii, Rillit huurussa, Suomen huutokauppakeisari, Blue Lights - Belfastin poliisit, Simpsonit, Koripallon Olympiakarsinta LIVE: Puola - Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity