ReseptitBlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotViihdeSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot lauantaina 29.6.2024

Näytä tiivistettynä

Ticket to ParadiseU

la 29.06. klo 04.00 - 05.44 1h 44 minV film premiere

George Clooney ja Julia Roberts tekevät yhteisen paluun valkokankaalle eronneena parina, joka päätyy yllättäen yhteisen haasteen eteen: estää rakasta tytärtään toistamasta samaa virhettä, jonka he aikoinaan tekivät. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

No Hard Feelings

la 29.06. klo 06.00 - 07.39 1h 39 minV film premiere

Jennifer Lawrence on tuottanut ja tähdittää elokuvaa No Hard Feelings, joka on hilpeän hauska ja särmikäs komedia Gene Stupnitskylta (ohjaus: Good Boys, toinen käsikirjoittaja: Bad Teacher).Maddie (Lawrence) uskoo nyt ratkaisevansa rahaongelmansa löytäessään kiehtovan työpaikkailmoituksen: varakkaat helikopterivanhemmat etsivät 19-vuotiaalle Percy-pojalleen deittikumppania, joka toisi tämän pois kuorestaan ennen collegeen menoa. Mutta kömpelö Percy osoittautuu suuremmaksi haasteeksi kuin Maddie uskoikaan, ja aika käy vähiin. Hänellä on yksi kesä aikaa tehdä Percystä mies, tai muuten kaikki on menetetty. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

Lamborghini: The Man Behind the LegendU

la 29.06. klo 08.00 - 09.32 1h 32 minV film premiere

Ferruccio Lamborghini (Frank Grillo) on haaveillut koko ikänsä päihittävänsä pahimman kilpailijansa Enzo Ferrarin (Gabriel Byrne). Tuleva Geneven Grand Prix voisi viimein olla hänen mahdollisuutensa, mutta valmistuuko hänen autonsa ajoissa kilpaan? Uskomattomiin tositapahtumiin perustuvan elämäkertaelokuvan on ohjannut Crash-elokuvan käsikirjoituksesta Oscar®-palkinnon voittanut Bobby Moresco. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Are You There God? It's Me, Margaret.U

la 29.06. klo 10.00 - 11.42 1h 42 minV film premiere

Tämä ajaton aikuistumistarina, jota tähdittävät Rachel McAdams, Kathy Bates ja Abby Ryder Fortson Margaretin roolissa, on kestänyt aikaa ja puhutellut useita sukupolvia. 11-vuotias Margaret muuttaa uuteen kaupunkiin ja alkaa pohtia elämää, ystävyyttä ja nuoruutta. Hän tukeutuu äitiinsä (McAdams), joka tarjoaa rakkautta ja tukea mutta joka etsii itsekin jalansijaa uudessa paikassa, ja isoäitiinsä Sylvia (Bates), joka alkaa oppia löytämään onnea uudessa elämänvaiheessa. Kaikille kolmelle identiteetti ja oma paikka maailmassa ja se, mikä antaa elämälle merkityksen, ovat tärkeitä teemoja ja lähentävät heitä entisestään. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Spider-Man: No Way HomeU

la 29.06. klo 11.45 - 14.07 2h 22 minV film premiere

Ensimmäistä kertaa Hämähäkkimiene Spider-Man-elokuvahistoriassa ystävällisen naapuruston sankarin henkilöllisyys paljastuu, ja supersankarin vastuu sotkee hänen arkielämänsä ja saattaa hänen läheisensä vaaraan. Kun Hämis pyytää Tohtori Oudon apua palauttaakseen salaisuutensa, tämän loitsu repii aukon heidän ulottuvuuteensa ja kutsuu esiin voimakkaimmat viholliset, jotka ovat koskaan taistelleet Spider-Mania vastaan eri ulottuvuuksissa. Nyt Peterin täytyy kohdata suurin haasteensa ikinä, ja se tulee muuttamaan ikiajoiksi paitsi hänen tulevaisuutensa, myös Multiversumin tulevaisuuden. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.

Love Again

la 29.06. klo 14.10 - 15.50 1h 40 minV film premiere

Mitä jos sattumanvarainen tekstiviesti johtaisi sinut elämäsi rakkauden luo? Tässä romanttisessa komediassa kihlattunsa menetystä käsittelevä Mira Ray (Priyanka Chopra Jonas) lähettää joukon romanttisia tekstiviestejä kihlattunsa vanhaan puhelinnumeroon… Tajuamatta, että numero on vaihtunut Rob Burnsin (Sam Heughan) uuden työpuhelimen numeroksi. Journalisti Robia kiehtoo upean tunnustuksellisten tekstiviestin rehellisyys. Kun hän saa työtehtäväkseen kirjoittaa henkilökuvan Celine Dionista (joka näyttelee itseään ensimmäisessä elokuvaroolissaan), hän värvää laulajan avukseen keksimään, kuinka hän voisi tavata Miran kasvotusten… Ja valloittaa hänen sydämensä. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 2023.

The Hill

la 29.06. klo 15.55 - 17.56 2h 1 minV film premiere

Perustuu huikeaan tositarinaan ilmiömäisen baseballtähden Rickey Hillin tarinaan. Pikkukaupungin kiertelevän papin (Dennis Quaid) poika Rickey on poikkeuksellisen lahjakas baseballissa huolimatta degeneratiivisesta selkäsairaudestaan. Isä koettaa saada Rickeyn luopumaan pelaamisesta suojellakseen tätä loukkaantumiselta ja kehottaa ryhtymään itsensä tavoin papiksi. Uako ja rakkaus lajiin saa Rickeyn jatkamaan pelaamista vastoin isänsä toiveita. Mutta kun pääliigan kykyjenetsijä saapuu, Rickeyn on selätettävä paheneva tilansa ja kestettävä hänen unelmiensa tavoittelusta johtuva perheen jakautuminen. The Hill -elokuvassa nähdään myös Joelle Carter, Randy Houser, Bonnie Bedelia ja Scott Glenn. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Dreamin' Wild

la 29.06. klo 18.00 - 19.51 1h 51 minV film premiere

70-luvun lopulla Yhdysvaltojen koillisosassa teini-ikäiset veljekset Donnie ja Joe Emerson haaveilevat levyn nauhoittamisesta. Perheensä tuella he onnistuvat tekemään kokonaisen albumin, mutta ilman levy-yhtiön tukea se vaipuu nopeasti unholaan. Yli 30 vuotta myöhemmin musiikkikriitikot ympäri maailman nimittävät albumia unohdetuksi klassikoksi, ja duon ura pääsee vihdoin oikeasti alkuun. Dreamin' Wild on tositarina rakkaudesta, hyvityksestä ja siitä, että täytyy unelmoida suuresti eikä koskaan saa lakata toivomasta. Elokuvan on ohjannut Bill Pohlad (Love & Mercy), ja pääosissa nähdään Casey Affleck ja Zooey Deschanel. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

No Hard FeelingsU

la 29.06. klo 20.00 - 21.39 1h 39 minV film premiere

Jennifer Lawrence on tuottanut ja tähdittää elokuvaa No Hard Feelings, joka on hilpeän hauska ja särmikäs komedia Gene Stupnitskylta (ohjaus: Good Boys, toinen käsikirjoittaja: Bad Teacher).Maddie (Lawrence) uskoo nyt ratkaisevansa rahaongelmansa löytäessään kiehtovan työpaikkailmoituksen: varakkaat helikopterivanhemmat etsivät 19-vuotiaalle Percy-pojalleen deittikumppania, joka toisi tämän pois kuorestaan ennen collegeen menoa. Mutta kömpelö Percy osoittautuu suuremmaksi haasteeksi kuin Maddie uskoikaan, ja aika käy vähiin. Hänellä on yksi kesä aikaa tehdä Percystä mies, tai muuten kaikki on menetetty. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

Confidential Informant

la 29.06. klo 22.00 - 23.28 1h 28 minV film premiere

Confidential Informant
Confidential Informantin keskipisteessä on poliisietsivä, joka on nopeasti häviämässä taistelunsa syöpää vastaan. Hän haluaa elättää perheensä kuolemansa jälkeenkin, joten hän solmii hengenvaarallisen sopimuksen luotetun tietolähteensä kanssa. Sopimukseen kuuluu, että kuolettava suunnitelma tappaa etsivän työtehtävissä eikä nopeasti leviävään sairauteen, jotta hänen läheisensä saavat asiaankuuluvat etuisuudet. Vaikka suunnitelma onkin sydäntäsärkevä, hän saa mukaan parhaan ystävänsä ja kumppaninsa toteuttamaan teon samalla kun kaikki pidetään salassa. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2023.

The Ritual KillerU

su 30.06. klo 00.00 - 01.28 1h 28 minV film premiere

Mississippin Clintonissa rikostutkija Lucas Boyd hautaa tyttärensä kuoleman aiheuttaman surun töihin. Hän tutkii muinaiseen afrikkalaiseen rituaaliin liittyviä sarjamurhia ja yhdistää voimansa rituaaleihin erikoistuneen antropologian professori Macklesin kanssa. Mutta Macklesillakin on synkkiä salaisuuksia. The Ritual Killer on Yhdysvaltojen eteläosiin sijoittuva rikosmysteeri, jonka pääosissa nähdään Cole Hauser ja Morgan Freeman. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2023.

Elevator Game

su 30.06. klo 02.00 - 03.30 1h 30 minV film premiere

Teini-ikäisen Ryanin sisko on kadonnut, ja hänellä on syytä uskoa, että asiaan liittyy ryhmä, joka pyörittää urbaaneja legendoja kumoavaa nettisarjaa. Hän tietää, että sisar suostuteltiin pelaamaan vaarallista sosiaalisesta mediasta tuttua "Hissipeliä", jonka uskotaan liittyvän useiden nuorten katoamiseen ympäri maailmaa. Ryan suostuttelee ryhmän pelaamaan peliä vielä kerran, olettaen saavansa näin tietää enemmän siskonsa katoamisesta. Suunnitelma toimii, mutta hän kutsuu vahingossa mukaan 5. kerroksen naisen, joka jahtaa kaikkia pelaajia yksi kerrallaan... Amerikkalainen kauhuelokuva vuodelta 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Miehen puolikkaat, Tervetuloa Sjölyckaniin, Australian rajalla, Erikoisryhmä Potsdam, Simpsonit, Täydellinen kesä, Blue Bloods, Ei haukku haavaa tee, Syke, Kauniit ja rohkeat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity