VaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogitSanakirjaReseptitViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot sunnuntaina 30.6.2024

Näytä tiivistettynä

Confidential InformantU

su 30.06. klo 04.00 - 05.28 1h 28 minV film premiere

Confidential Informant
Confidential Informantin keskipisteessä on poliisietsivä, joka on nopeasti häviämässä taistelunsa syöpää vastaan. Hän haluaa elättää perheensä kuolemansa jälkeenkin, joten hän solmii hengenvaarallisen sopimuksen luotetun tietolähteensä kanssa. Sopimukseen kuuluu, että kuolettava suunnitelma tappaa etsivän työtehtävissä eikä nopeasti leviävään sairauteen, jotta hänen läheisensä saavat asiaankuuluvat etuisuudet. Vaikka suunnitelma onkin sydäntäsärkevä, hän saa mukaan parhaan ystävänsä ja kumppaninsa toteuttamaan teon samalla kun kaikki pidetään salassa. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2023.

Ghostbusters: Afterlife

su 30.06. klo 06.00 - 07.58 1h 58 minV film premiere

Ohjaaja Jason Reitmanilta ja tuottaja Ivan Reitmanilta tulee seuraava osa alkuperäiseen Ghostbusters-sarjaan. Elokuvassa Ghostbusters: Afterlife yksihuoltajaäiti kahden lapsensa kanssa saapuu pikkukaupunkiin ja alkaa huomata yhteyden alkuperäisiin ghostbusterseihin ja isoisänsä jättämään salaiseen perintöön. Käsikirjoittajina Gil Kenan ja Jason Reitman. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.

The HillU

su 30.06. klo 08.00 - 10.01 2h 1 minV film premiere

Perustuu huikeaan tositarinaan ilmiömäisen baseballtähden Rickey Hillin tarinaan. Pikkukaupungin kiertelevän papin (Dennis Quaid) poika Rickey on poikkeuksellisen lahjakas baseballissa huolimatta degeneratiivisesta selkäsairaudestaan. Isä koettaa saada Rickeyn luopumaan pelaamisesta suojellakseen tätä loukkaantumiselta ja kehottaa ryhtymään itsensä tavoin papiksi. Uako ja rakkaus lajiin saa Rickeyn jatkamaan pelaamista vastoin isänsä toiveita. Mutta kun pääliigan kykyjenetsijä saapuu, Rickeyn on selätettävä paheneva tilansa ja kestettävä hänen unelmiensa tavoittelusta johtuva perheen jakautuminen. The Hill -elokuvassa nähdään myös Joelle Carter, Randy Houser, Bonnie Bedelia ja Scott Glenn. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Love AgainU

su 30.06. klo 10.05 - 11.45 1h 40 minV film premiere

Mitä jos sattumanvarainen tekstiviesti johtaisi sinut elämäsi rakkauden luo? Tässä romanttisessa komediassa kihlattunsa menetystä käsittelevä Mira Ray (Priyanka Chopra Jonas) lähettää joukon romanttisia tekstiviestejä kihlattunsa vanhaan puhelinnumeroon… Tajuamatta, että numero on vaihtunut Rob Burnsin (Sam Heughan) uuden työpuhelimen numeroksi. Journalisti Robia kiehtoo upean tunnustuksellisten tekstiviestin rehellisyys. Kun hän saa työtehtäväkseen kirjoittaa henkilökuvan Celine Dionista (joka näyttelee itseään ensimmäisessä elokuvaroolissaan), hän värvää laulajan avukseen keksimään, kuinka hän voisi tavata Miran kasvotusten… Ja valloittaa hänen sydämensä. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 2023.

Dreamin' WildU

su 30.06. klo 12.00 - 13.51 1h 51 minV film premiere

70-luvun lopulla Yhdysvaltojen koillisosassa teini-ikäiset veljekset Donnie ja Joe Emerson haaveilevat levyn nauhoittamisesta. Perheensä tuella he onnistuvat tekemään kokonaisen albumin, mutta ilman levy-yhtiön tukea se vaipuu nopeasti unholaan. Yli 30 vuotta myöhemmin musiikkikriitikot ympäri maailman nimittävät albumia unohdetuksi klassikoksi, ja duon ura pääsee vihdoin oikeasti alkuun. Dreamin' Wild on tositarina rakkaudesta, hyvityksestä ja siitä, että täytyy unelmoida suuresti eikä koskaan saa lakata toivomasta. Elokuvan on ohjannut Bill Pohlad (Love & Mercy), ja pääosissa nähdään Casey Affleck ja Zooey Deschanel. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Jerryn ja Margen lottosalaisuus

su 30.06. klo 14.00 - 15.32 1h 32 minV film premiere

Jerryn ja Margen lottosalaisuus
Kun eläkkeellä oleva Jerry Selbee huomaa matemaattisen porsaanreiän Massachusettsin lotossa, hän ja hänen vaimonsa voittavat miljoonia. Mutta kun itsekäs opiskelija huijaa järjestelmää, Jerryn täytyy keksiä keino, jolla pelistä tulisi reilu kaikille. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

Kätyrit: Grun tarina

su 30.06. klo 16.00 - 17.23 1h 23 minV film premiere

Kätyrit: Grun tarina
Gru kasvaa lähiössä 1970-luvun puolivälissä, sulkia tukassaan ja leveälahkeiset farkut jalassaan. Gru fanittaa superpahisten ryhmää, joita kutsutaan nimellä "Kätyrit". Hän laatii suunnitelman, joka varmistaa hänelle jäsenyyden ryhmässä olemalla tarpeeksi paha. Amerikkalainen animaatio vuodelta 2022.

BlackBerry

su 30.06. klo 17.55 - 19.49 1h 54 minV film premiere

Paiski töitä rajusti. Epäonnistu rajusti. Täysin yhteensopimattomat yrittäjät Mike Lazaridis ja Jim Ballsillie lyövät hynttyyt yhteen laitteen takana, jonka maailmanlaajuinen menestys tapahtuisi raketin nopeudella. Mutta älypuhelinten vallankumous saa heidät kiinni, kun pudotus on korkeimmillaan ja lasku on kaikkea muuta kuin kaunis. BlackBerry on komediaelokuva koukuttavasta ja superhypetetystä pikkupuhelimesta, joka saavutti välittömästi ikonisen aseman julkkisten ja finanssimogulien keskuudessa - ja joka pahimman hypen laannuttua lensi yhtä vikkelästi roskiin. Kanadalainen draama vuodelta 2023.

Ghostbusters: AfterlifeU

su 30.06. klo 19.55 - 21.53 1h 58 minV film premiere

Ohjaaja Jason Reitmanilta ja tuottaja Ivan Reitmanilta tulee seuraava osa alkuperäiseen Ghostbusters-sarjaan. Elokuvassa Ghostbusters: Afterlife yksihuoltajaäiti kahden lapsensa kanssa saapuu pikkukaupunkiin ja alkaa huomata yhteyden alkuperäisiin ghostbusterseihin ja isoisänsä jättämään salaiseen perintöön. Käsikirjoittajina Gil Kenan ja Jason Reitman. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.

Expendables 4

su 30.06. klo 22.00 - 23.38 1h 38 minV film premiere

Palkkasotilaiden parhaimmistoa edustavat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ja Sylvester Stallone yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa Curtis ”50 Cent” Jacksonin, Megan Foxin, Tony Jaan, Iko Iwaisin, Jacob Scipion, Levy Tranin ja Andy Garcian kanssa. The Expendables on aseistettu kaikin mahdollisin keinoin ja taistelutaidoin, kun tämä maailman viimeinen puolustuslinja kutsutaan tulitaistoon. Ryhmän tulokkaat antavat tuoreella ammattitaidollaan ”uudelle verelle” kuitenkin täysin uuden merkityksen. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Elevator GameU

ma 01.07. klo 00.00 - 01.30 1h 30 minV film premiere

Teini-ikäisen Ryanin sisko on kadonnut, ja hänellä on syytä uskoa, että asiaan liittyy ryhmä, joka pyörittää urbaaneja legendoja kumoavaa nettisarjaa. Hän tietää, että sisar suostuteltiin pelaamaan vaarallista sosiaalisesta mediasta tuttua "Hissipeliä", jonka uskotaan liittyvän useiden nuorten katoamiseen ympäri maailmaa. Ryan suostuttelee ryhmän pelaamaan peliä vielä kerran, olettaen saavansa näin tietää enemmän siskonsa katoamisesta. Suunnitelma toimii, mutta hän kutsuu vahingossa mukaan 5. kerroksen naisen, joka jahtaa kaikkia pelaajia yksi kerrallaan... Amerikkalainen kauhuelokuva vuodelta 2023.

Shortcomings

ma 01.07. klo 02.00 - 03.27 1h 27 minV film premiere

Elokuvaohjaajuudesta haaveileva Ben asuu Berkeleyssä tyttöystävänsä Mikon kanssa. Päästessään päivätyöstään elokuvateatteria hoitamasta hän käyttää aikaansa katselemalla saavuttamattomia vaaleaverikköjä ja Criterion-dvd-levyjään. Kun Miko muuttaa New Yorkiin harjoittelupaikan takia, yksikseen jäänyt Ben joutuu miettimään tulevaisuuttaan. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Unelma-asunto auringon alta, Salatut elämät, Lemmen viemää, Elämää luonnon armoilla, Vera Stanhope tutkii, YleX esittää: Ilosaarirock 2024, Koskinen, Naked Attraction Norja, Suuri huijaus, Simpsonit

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity