VaihtoautotTietovisatHoroskooppiViihdeSanakirjaBlogitReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot keskiviikkona 3.7.2024

Näytä tiivistettynä

Running Wild With Bear Grylls

ke 03.07. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Bear Grylls nappaa jetpack selässään koomikko Keegan-Michael Keyn mukaansa kuin toimintaelokuvassa konsanaan. He suuntaavat adrenaliinin täyteiselle seikkailulle Islannin laavakentille. Key & Peele -tähden on unohdettavat hetkeksi vitsit ja kohdattava osa suurimmista peloistaan, kun hän joutuu henkisesti ja fyysisesti äärirajoille mullistavan kokemuksen aikana.

Salakaupan julmat kasvot

ke 03.07. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Aaveaseista on tulossa rikollisorganisaatioiden lempiasetyyppi. Ne kasataan osista, joita kuka tahansa voi ostaa verkosta ilman taustojen tarkistusta. Niillä ei ole sarjanumeroita, joten niitä ei voi jäljittää. Mariana on kiireellisellä tehtävällä. Hän aikoo paljastaa, miten kontrolloimattomasta alasta on kasvanut musta pörssi, jossa myydään aseita hyvin vaarallisiin käsiin.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka Rooma

ke 03.07. klo 06.00 - 06.40 40 minNational Geographic Channel

Rooman Fiumicinon lentoasemalla italian valtionpoliisi löytää useita aseman isoimmista huumelasteista. Poliisi epäilee, että eräällä miehellä on vyön alla huumeita, ja nainen saapuu Pisasta outo paketti selässä. Mies väittää kuljettavansa lahjaa tyttärelleen, mutta huumeisiin liittyvä rikosrekisteri vihjaa muuta. Viinikauppias jää kiinni laittomasta tavarasta.

Food Factory USA

ke 03.07. klo 06.40 - 07.00 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Harhaanjohtavan niminen Shriver's Salt Water Taffy ei ole muuttunut yli vuosisataan. 700 ranskalaista alppivuohta auttaa tekemään Coach Farmin juustoa. Niillä on yllättävä yhteys ylellisiin käsilaukkuihin. Massachusettsilainen tehdas tuottaa lähes miljoona Haviland Thin Mints -minttua yhdessä erässä.

Historian parhaat palatU

ke 03.07. klo 07.00 - 07.45 45 minNational Geographic Channel

Moderni maailmamme ei vain ilmestynyt, se keksittiin inspiraation, sinnikkyyden ja silkan tuurin kautta. Suuret keksijät rakentavat usein ideansa niiden harteille, jotka olivat ennen heitä tai vain varastavat ideansa joltain muulta. Ei ole aina selvää, kuka keksi minkäkin maailmaa muuttavan keksinnön. Televisionkin keksijästä kiistellään.

Äärimmäinen selviytyjä

ke 03.07. klo 07.45 - 08.30 45 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviyjä Hazen Audel paljastaa, mitä planeetan äärimmäisimmissä olosuhteissa selviytymiseen vaaditaan aina Kenian sadetta janoavilta aavikoilta Vanuatun tulivuoriperäisille saarille. Näissä hurjissa paikoissa alkuperäiskansan tiedot ja taidot voivat merkitä eroa elämän ja kuoleman välillä.

Viikinkien nousu ja tuho

ke 03.07. klo 08.30 - 09.15 45 minNational Geographic Channel

Harald Sinihampaan 900-luvun puolivälin valtakausi yhtenäisen, voimakkaan ja kristinuskoon kääntyneen Tanskan kuninkaana merkitsi toisen viikinkiajan alkua. Mutta valtakausi ei kuitenkaan kestänyt, sillä normannit voittivat lopulta Englannin kuningaskunnan vuonna 1066. Tutkimme viikinkien valtakunnan viimeisiä päiviä.

Keroksen haudatut salaisuudet

ke 03.07. klo 09.15 - 10.00 45 minNational Geographic Channel

Tutkimusmatka vie keskelle Egeanmerta, Keroksen saarelle. Arkeologiryhmä aikoo paljastaa kenties maailman vanhimman merellisen turvapaikan.

Hylkyjen salaisuudet

ke 03.07. klo 10.00 - 10.50 50 minNational Geographic Channel

Toisen maailmansodan jälkeen 74 Saksan laivaston voimakkainta sota-alusta katoaa Scapa Flow'n syvyyksiin. Seuraamme meriarkeologeja ja historioitsijoita, kun he tutkivat, mitkä olivat sotahistorian suurimman, uhmakkaan upotuksen motiivit, toimet ja lopputulos. Todistajanlausunnot ja CGI herättävät henkiin sekä upotuksen että 1900-luvun pelastusoperaatiot.

Hylkyjen salaisuudet

ke 03.07. klo 10.50 - 11.40 50 minNational Geographic Channel

Kaksi merisodankäynnin historian suurinta epäonnistunutta hyökkäystä: Vuonna 1588 Espanjan kuningas Filip II kokosi armadan, jonka oli määrä purjehtia Englantiin ja kaataa kuningatar Elisabet I. Vuosisatoja myöhemmin liittoutuneet tekevät valtavia virhearvioita, kun Turkin tykistö murskaa heidän laivastonsa Dardanelleilla. Ranskalaisen Bouvet-sotalaivan uppoaminen herättää vieläkin kysymyksiä.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ke 03.07. klo 11.40 - 12.30 50 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Istu! Paikka! Tällä viikolla Uskomaton tohtori Pol -jaksossa on koiramaista menoa. PVS:n lääkärit ovat innoissaan saadessaan auttaa näitä häntäheikkejä, oli kyse sitten haavoista hännissä, läheltä piti -tilanteista, piikkien poistosta tai sijoiltaan menneistä polvista.

Lentoturmatutkinta

ke 03.07. klo 12.30 - 13.20 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Jakso 8/13. Yhdysvaltain historian pahimmassa lentoturmassa kaksi konetta törmäsi yhteen San Diegon lähellä. 144 ihmistä menehtyi onnettomuudessa. Miten kaikki tapahtui?

LentoturmatutkintaU

ke 03.07. klo 13.20 - 14.10 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Jakso 9/13. Jeddahin aavikkokentältä lähtenyt Nigeria Airwaysin lento syttyi liekkeihin ja putosi maahan pian nousun jälkeen. Kukaan ei säästynyt hengissä onnettomuudessa.

Elämää äärirajoilla: Alaska

ke 03.07. klo 14.10 - 15.00 50 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Kun talvi jatkuu Alaskassa, ravitsemus on tärkeää. Rowlandien on sopeuduttava, jotta he voivat tutkia uusia metsästysalueita. Alex ja Sipsey lähtevät tutkimusretkelle toivoen kunnon kalansaalista. Chris ja Jessi Morsen on turvattava ruokavarastonsa tai vaarannettava kaikki, minkä eteen he ovat työskennelleet. Michael Manzo matkaa vaarallisessa maastossa rakentaakseen uuden kalastusleirin.

Karibian rannikkovartiosto

ke 03.07. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Lähdemme Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa rannikkovartiosto tarkastaa epäilyttävän kolumbialaisen aluksen, jossa on piiloluukku. Metal Sharkin tiimi pelastaa kateissa olleen ruotsalaisen kapteenin ja tämän purjealuksen.

Uskomattomat koneet

ke 03.07. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Insinööri Chad Zdenek pääsee mukaan, kun Mississippin purkuryhmä alkaa purkaa kuudesta miljoonasta osasta koostuvaa ikonista 747-lentokonetta. Hän tapaa joitain aluksen alkuperäisistä suunnittelijoista ja sen lentäjiä. Chad pääsee selvittämään tämän taivaan kuningattaren koneistoa aina muttereihin asti.

Rewind the '90s

ke 03.07. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
Olipa kyseessä Beavisin ja Butt-Headin veljesrakkaus, lapset ja heidän taskukokoiset elektroniset lemmikkinsä tai pieni sininen pilleri, joka tarjosi miljoonille uuden mahdollisuuden seksielämään, 90-luku oli vuosikymmen, joka määritteli rakkauden uudelleen. Pedro Zamora kertoi, millaista on elää HIV:n kanssa, ja RuPaul opetti meitä rakastamaan itseämme osoittaen, että rakkaudella ei ollut rajoja.

Raamatun kadonneet kaupungit

ke 03.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

6 000 vuotta sitten sumerilaiset rakensivat maailman ensimmäiset kaupungit eteläiseen Irakiin. Millainen luomiskertomuksen maailma todella oli? Kuvaajillemme sallittiin ennennäkemättömän laaja pääsy uusien löytöjen pariin. Ne paljastavat sumerilaisten sivilisaation huimat saavutukset ja sen, miten sumerilaisten perintö vaikutti myöhempiin Raamatun kirjoittajiin.

Lentoturmatutkinta

ke 03.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 16. Jakso 8/10. Kaksikymmentä minuuttia lähdettyään Egyptistä Sharm El Sheikhin lomakohteesta kone täynnä venäläisturisteja putoaa taivaalta. Ainoastaan Metrojet 9268:n hiiltyneet jäänteet löytyvät Siinain aavikolta, kun kansainvälinen ryhmä tutkijoita kerääntyy onnettomuusalueelle. Ensin Isisiin liittyvä terroristiryhmä väittää ampuneensa koneen alas kostona Venäjän armeijan iskuista Syyriassa. Tarvitaan kekseliästä etsiväntyötä totuuden selvittämiseksi.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ke 03.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Kuubaan tutustuakseen maan suurelta osin tuntemattomiin kulinaarisiin perinteisiin. Rannikolta maaseudulle Gordon kalastaa ja metsästää läpi eloisan maiseman etsiessään aidoimpia ja herkullisimpia kuubalaisia raaka-aineita. Matkan varrella hän oppii, millaista luovuutta ja kekseliäisyyttä ruoanlaitto vaatii tällä saarella, joka on vasta avaamassa oviaan maailmalle.

Narco Wars

ke 03.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Kaksi meksikolaista kartellia vie huumeterrorismin uudelle tasolle. Zetat värväävät koulutettuja tappajia armeijasta puolustamaan aluettaan. Heidän valtakautensa muuttuu kauhuksi, kun siviilien henki on uhattuna. La Familia Michoacana hallitsee metamfetamiinin tuotantoa Meksikossa. Kun johtaja tapetaan, kartelli muuttuu synkemmäksi. Hekin lähtevät terrorismin tielle ja aloittavat kapinan.

Salakuljettajat satimeen

ke 03.07. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigations toteuttaa peiteoperaatioita, joissa takavarikoidaan yli 30 kiloa metamfetamiinia ja fentanyyliä. CBP:n virkailijat työskentelevät Atlantan maatalousasiantuntijoiden kanssa estääkseen vaarallisten elintarvikkeiden maahantulon. JFK:n lentokentällä CBP epäilee lentoyhtiön sisäistä salaliittoa, ja löytää kokaiinia Guatemalasta tuodusta kaurapuurosta ja lääkerasioista.

Autojen ensiapuU

ke 03.07. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz saavat projektikseen mielipiteitä jakavan brittiläisen urheiluauton - Triumph TR7:n, British Leylandin 1970-luvun reliikin, joka yhä edelleen jakaa mielipiteitä. Omistaja, entinen poliisi Barry, oli aina halunnut amatöörikuljettajaksi, kunnes hänellä todettiin syöpä. Autojen ensiapu -tiimi auttaa Barrya toteuttamaan unelman tekemällä TR7:stä jotain erityistä.

Raamatun kadonneet kaupungitU

to 04.07. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

6 000 vuotta sitten sumerilaiset rakensivat maailman ensimmäiset kaupungit eteläiseen Irakiin. Millainen luomiskertomuksen maailma todella oli? Kuvaajillemme sallittiin ennennäkemättömän laaja pääsy uusien löytöjen pariin. Ne paljastavat sumerilaisten sivilisaation huimat saavutukset ja sen, miten sumerilaisten perintö vaikutti myöhempiin Raamatun kirjoittajiin.

Narco WarsU

to 04.07. klo 01.00 - 01.55 55 minNational Geographic Channel

Kaksi meksikolaista kartellia vie huumeterrorismin uudelle tasolle. Zetat värväävät koulutettuja tappajia armeijasta puolustamaan aluettaan. Heidän valtakautensa muuttuu kauhuksi, kun siviilien henki on uhattuna. La Familia Michoacana hallitsee metamfetamiinin tuotantoa Meksikossa. Kun johtaja tapetaan, kartelli muuttuu synkemmäksi. Hekin lähtevät terrorismin tielle ja aloittavat kapinan.

Salakuljettajat satimeenU

to 04.07. klo 01.55 - 02.45 50 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigations toteuttaa peiteoperaatioita, joissa takavarikoidaan yli 30 kiloa metamfetamiinia ja fentanyyliä. CBP:n virkailijat työskentelevät Atlantan maatalousasiantuntijoiden kanssa estääkseen vaarallisten elintarvikkeiden maahantulon. JFK:n lentokentällä CBP epäilee lentoyhtiön sisäistä salaliittoa, ja löytää kokaiinia Guatemalasta tuodusta kaurapuurosta ja lääkerasioista.

Food Factory

to 04.07. klo 02.45 - 03.10 25 minNational Geographic Channel

Kurkista, miten tehdään kähäriä ranskalaisia, punaista kakkua, kasvispiiraita ja monia muita suosikkejasi.

Rewind the '90sU

to 04.07. klo 03.10 - 03.50 40 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
Olipa kyseessä Beavisin ja Butt-Headin veljesrakkaus, lapset ja heidän taskukokoiset elektroniset lemmikkinsä tai pieni sininen pilleri, joka tarjosi miljoonille uuden mahdollisuuden seksielämään, 90-luku oli vuosikymmen, joka määritteli rakkauden uudelleen. Pedro Zamora kertoi, millaista on elää HIV:n kanssa, ja RuPaul opetti meitä rakastamaan itseämme osoittaen, että rakkaudella ei ollut rajoja.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä

to 04.07. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Ainutlaatuinen venäläinen Antonov AN-255 -rahtilentokone on rakennettu nousemaan jopa 640 tonnin painoisena. Se kuljettaa maailman painavimpia lentokuormia. Pääsemme kurkistamaan koneen sisään ja tutustumaan niihin kiehtoviin ja uskomattomiin innovaatioihin, joiden avulla tämä maailman voimakkain lentokone on tehty.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Rikkaat ja rahattomat, Suomen huutokauppakeisari, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Syke, Elämäni Biisi, Reinikainen, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, Sydämen kutsumus, Lapin kullan kimallus, Emmerdale

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity