ReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotSanakirjaViihdeBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan OnniTV ohjelmatiedot torstaina 4.7.2024

Näytä tiivistettynä

Istumafysio - Rauhallinen kokovartaloharjoitusU

to 04.07. klo 11.00 - 11.15 15 minOnniTV

Avataan koko keho valmiiksi päivää varten istumajumpalla, joka keskittyy liikkuvuuden lisäämiseen. Avataan lihasjumeja ja saadaan aikaan virkeämpi olo, jonka jälkeen on hyvä lähteä päivän askareisiin. Harjoitus sopii jokaiselle. Jos haluat haastaa itseäsi, voit toteuttaa liikkeitä myös seisten.

Tunteet kehossa

to 04.07. klo 11.15 - 11.30 15 minOnniTV

Kuten vanha sanonta kuuluu: kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kokemamme tunteet näkyvät ja tuntuvat kehossa – ne helposti ohjaavat ajatteluamme ja toimintaamme. Tässä jaksossa käydään tunnetiloja läpi liikkeen kautta yhdistellen eri aisteja ja mielikuvia omaan kehoon. Tervetuloa mukaan. Harjoitukset sopivat kaikille katsojille.

Seisomafysio - Hyvinvointia selälle

to 04.07. klo 11.30 - 11.45 15 minOnniTV

Nyt hoidetaan selkää kuntoon liikkumisen avulla. Harjoituksessa keskitytään selän alueeseen. Tavoitteena on vetreyttää selkää, lisätä sen liikkuvuutta, sekä parantaa tukilihasten toimintaa selän ja keskivartalon alueella. Harjoitukset on laadittu ensisijaisesti seisoen tehtäviksi, mutta pystyt osallistumaan myös istuma-asennossa. 

Terve ruoka

to 04.07. klo 11.45 - 12.00 15 minOnniTV

Hyvää ja puhdasta Suomesta! Vieraillaan Anne Kukkohovin kanssa Koivuniemen Herrassa Terve ruoka –messuilla. Luvassa muun muassa kokkisota, jossa valmistellaan jokin naposteltava tuote käyttäen lähellä tuotettuja raaka-aineita. Tule oppimaan ruuan kotimaisuudesta.

Kirkkopuistossa Soi – Kristoffer Streng

to 04.07. klo 12.00 - 12.30 30 minOnniTV

Kirkkopuistossa Soi on vuodesta 1995 järjestetty hengellisen musiikin tapahtuma. Astu mukaan tapahtumaan ja laula kanssamme tuttuja hengellisiä lauluja ja kuuntele esityksiä. Ohjelmassa esiintyy?Kristoffer Streng. Jaksossa esitetään laulut Sä annat voiman, Älä pelkää, Presidentin rukous ja Isä meidän.

Alaraajojen voima ja tasapaino

to 04.07. klo 12.30 - 13.00 30 minOnniTV

Vahvistetaan reisiä ja pakaralihaksia, joka vilkastuttaa samalla alaraajojen verenkiertoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Lihasjännitykset lievittyvät ja kehonhallinta paranee. Harjoitetaan tasapainoa. Sekä alaraajojen lihasvoiman että tasapainon harjoittaminen ehkäisevät kaatumisia ja lisäävät itsevarmuutta arkeen ja päivittäisiin toimiin.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Amazing Race Suomi, Nhl, Murhia ja kantrimusiikkia, Salatut elämät, Korpelan kujanjuoksu, Rikkaat ja rahattomat, Erikoisryhmä Hampuri, Suomen huutokauppakeisari, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Elämäni Biisi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity