HoroskooppiVaihtoautotBlogitViihdeTietovisatSanakirjaReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan OnniTV ohjelmatiedot keskiviikkona 3.7.2024

Näytä tiivistettynä

Istumafysio - Alaraajojen ja keskivartalon harjoitteitaU

ke 03.07. klo 11.00 - 11.15 15 minOnniTV

Tämä harjoitus sisältää vahvistavia liikkeitä alaraajoille ja keskivartalolle. Harjoitukset tehdään istuen, joten ota ryhdikäs istuma-asento ja tule mukaan ylläpitämään ja lisäämään toimintakykyä. Harjoitus sopii kaiken tasoisille.

Ympäristön hahmotus liikkeen avulla

ke 03.07. klo 11.15 - 11.30 15 minOnniTV

Aivot aktivoituvat voimakkaasti, kun yhdistelemme monipuolisesti hahmottamista, liikettä ja aisteja. Tässä jaksossa harjoitamme ilmansuuntien ja kellotaulun avulla hahmottamista ja yhdistelemme muistelua liikkeeseen. Tervetuloa mukaan. Tarvitset vain rauhallisen ympäristön ja hieman tilaa ympärillesi. Harjoitteet soveltuvat kaikille katsojille. Voit tehdä harjoitukset joko seisten tai istuen.

Seisomafysio - Alaraajojen voima ja tasapaino

ke 03.07. klo 11.30 - 11.45 15 minOnniTV

Vahvistamalla alaraajojen lihasvoimaa sekä harjoittamalla tasapainoa, pidät toimintakyvystäsi huolta. Tasapaino ja hyvä lihasvoima yhdessä estävät sinua kaatumasta ja mahdollistavat itsenäisen toiminnan arjen askareissa. Tule mukaan harjoittamaan kyseisiä osa-alueita!

Vahvuusvartti

ke 03.07. klo 11.45 - 12.00 15 minOnniTV

Luonteenvahvuuksien käyttäminen innostaa, voimaannuttaa ja tuo myönteisiä tunteita. Mutta mistä löydän niitä? Miten otan ne käyttööni? Ikäinstituutin Vahvuusvartissa esitellään erilaisia tapoja omien vahvuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen.

Kirkkopuistossa Soi – Kristoffer Streng

ke 03.07. klo 12.00 - 12.30 30 minOnniTV

Kirkkopuistossa Soi on vuodesta 1995 järjestetty hengellisen musiikin tapahtuma. Astu mukaan tapahtumaan ja laula kanssamme tuttuja hengellisiä lauluja ja kuuntele esityksiä. Ohjelmassa esiintyy Kristoffer Streng.?Jaksossa esitetään laulut Hallelu et Adonai (Ylistäkää Jumalaa), Siunattu olkoon hän, Hän suuri on Messiaamme, Ylitse kaiken, Vain yksin Jeesus ja Armolaulu.?

SAMKseisoHannaVahvistusSelka2704.mp4 Liikettä ja vahvistusta koko keholle: selän hyvinvointi

ke 03.07. klo 12.30 - 13.00 30 minOnniTV

Tuokiossa keskitytään erityisesti selkärangan eri liikesuuntien ylläpitämiseen ja liikelaajuuden lisääntymiseen. Vahvistetaan erityisesti reisiä, pakaralihasta ja keskivartalon lihaksia, jotka tukevat seisoma-asentoa, kävelyä sekä esimerkiksi seisomaannousua.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Rikkaat ja rahattomat, Kohtalokas merimatka, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Farmi Suomi, Sydämen kutsumus, Korpelan kujanjuoksu, Nhl, Erikoisryhmä Hampuri, Elämäni Biisi, Rillit huurussa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity