VaihtoautotViihdeBlogitHoroskooppiTietovisatReseptitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film action ohjelmatiedot perjantaina 5.7.2024

Näytä tiivistettynä

Fast & Furious

pe 05.07. klo 05.05 - 06.47 1h 42 minV film action

Pakomatkalla oleva rikollinen Dom Toretto ja poliisi Brian O´Conner jatkavat keskinäistä vihanpitoaan eri puolilla lakia. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2009.

Fast & Furious 6U

pe 05.07. klo 07.00 - 09.04 2h 4 minV film action

Hobbs, Dom ja Brian kokoontuvat jälleen yhteen elämänsä huimimpaan koitokseen. Heidän on päihitettävä nero, joka johtaa tappavan taitavista kuskeista koottua ryhmää. Amerikkalainen toimintatrilleri vuodelta 2013.

Spider-Man: No Way HomeU

pe 05.07. klo 09.30 - 11.52 2h 22 minV film action

Ensimmäistä kertaa Hämähäkkimiene Spider-Man-elokuvahistoriassa ystävällisen naapuruston sankarin henkilöllisyys paljastuu, ja supersankarin vastuu sotkee hänen arkielämänsä ja saattaa hänen läheisensä vaaraan. Kun Hämis pyytää Tohtori Oudon apua palauttaakseen salaisuutensa, tämän loitsu repii aukon heidän ulottuvuuteensa ja kutsuu esiin voimakkaimmat viholliset, jotka ovat koskaan taistelleet Spider-Mania vastaan eri ulottuvuuksissa. Nyt Peterin täytyy kohdata suurin haasteensa ikinä, ja se tulee muuttamaan ikiajoiksi paitsi hänen tulevaisuutensa, myös Multiversumin tulevaisuuden. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.

The Iron mask

pe 05.07. klo 12.30 - 14.25 1h 55 minV film action

Englantilainen matkailija Jonathan Green saa Pietari Suurelta tilauksen kartoittaa Venäjän Kaukoidän. Jälleen kerran hän valmistautuu pitkään seikkailuun, joka tällä kertaa johdattaa hänet kauas Kiinaan. Yllätyksiä täynnä olevalla seikkailullaan kartografi tekee henkeäsalpaavia löytöjä, kohtaa ennennäkemättömiä olentoja, tapaa kiinalaisia prinsessoja sekä joutuu vastakkain taistelulajien mestareiden ja lopulta jopa suuren lohikäärmekuninkaan kanssa. Venäläinen toiminta vuodelta 2019.

Big George Foreman

pe 05.07. klo 14.30 - 16.33 2h 3 minV film action

Big George Foreman
Entisen ja tulevan raskaansarjan maailmanmestarin ihmeellinen tarina perustuu huomattavaan tositarinaan yhdestä kaikkien aikojen merkittävimmistä paluista ja toisten mahdollisuuksien mullistavasta voimasta. Köyhän lapsuuden kokenut Foreman kanavoi vihansa tavoitteeseen olympiakultamitalista ja raskaansarjan maailmanmestaruudesta. Seuraa kuolemanrajakokemus, joka johtaa hänet nyrkkeilykehästä saarnatuoliin. Mutta kun hän näkee yhteisönsä taistelevan hengellisesti ja taloudellisesti, Foreman palaa kehään ja tekee historiaa ottamalla uudelleen tittelinsä historian vanhimpana ja epätodennäköisimpänä nyrkkeilyn raskaansrajan maailmanmestarina. Elokuvan on ohjannut arvostettu elokuvantekijä George Tillman Jr. ja se perustuu Dan Gordonin, Frank Baldwinin ja George Tillman Jr.:n kirjoittamaan tarinaan. Käsikirjoittajat ovat Baldwin ja Tillman, ja rooleissa nähdään Khris Davis (Judas and the Black Messiah) Foremanina sekä Oscar-voittaja Forest Whitaker (paras näyttelijä, Last King of Scotland, 2006) Foremanin valmentajana ja mentorina Doc Broadusina. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Hurjapäät

pe 05.07. klo 16.50 - 18.32 1h 42 minV film action

Paul Walker esittää poliisia, joka yrittää selvittää rekkaryöstöjä soluttautumalla kiihdytysajojengiin. Jengin pomoa esittää Vin Diesel. Jotkut jengin jäsenistä alkavat epäillä Walkeria, ja hänen on valittava kenelle on uskollinen. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2001.

Spider-Man: Far from HomeU

pe 05.07. klo 18.50 - 20.54 2h 4 minV film action

Avengers: Endgamen tapahtumat saavat jatkoa, kun Peter Parker tekee paluun elokuvassa Spider-Man: Far From Home. Kulmakunnan ystävällinen supersankari lähtee parhaiden ystäviensä, Nedin, MJ:n ja muiden kanssa lomalle Eurooppaan. Peterin aikeet jättää supersankaruus pariksi viikoksi tauolle unohtuvat, kun hän lupaa vastahakoisesti auttaa Nick Furya. Yhdessä he aikovat selvittää useiden elementaali-iskujen arvoituksen. Spider-Man ja Mysterio yhdistävät voimansa taistellakseen Euroopassa valloillaan olevaa sekasortoa vastaan, mutta kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2019.

Fast & FuriousU

pe 05.07. klo 21.00 - 22.42 1h 42 minV film action

Pakomatkalla oleva rikollinen Dom Toretto ja poliisi Brian O´Conner jatkavat keskinäistä vihanpitoaan eri puolilla lakia. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2009.

Mission: Impossible - FalloutU

pe 05.07. klo 22.45 - 01.06 2h 21 minV film action

Ethan Hunt pelastaa tiiminsä tehtävän loppuunsaattamisen sijaan, jolloin varastettu plutonium päätyy vääriin käsiin. Hän joutuu tinkimättömän CIA-agentin kumppaniksi taistellessaan aikaa vastaan ydinuhan pysäyttämiseksi. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2018.

Fast & Furious 5

la 06.07. klo 01.10 - 03.15 2h 5 minV film action

Vin Dieselin tähdittämä jännittävä ja hauska toimintaelokuva, jossa pakosalla oleva Dom Toretto ja entinen poliisi Brian O’Conner pakenevat iskujoukkoja ja korruptoituneita poliiseja. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2011.

Expendables 4

la 06.07. klo 03.20 - 04.58 1h 38 minV film action

Palkkasotilaiden parhaimmistoa edustavat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ja Sylvester Stallone yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa Curtis ”50 Cent” Jacksonin, Megan Foxin, Tony Jaan, Iko Iwaisin, Jacob Scipion, Levy Tranin ja Andy Garcian kanssa. The Expendables on aseistettu kaikin mahdollisin keinoin ja taistelutaidoin, kun tämä maailman viimeinen puolustuslinja kutsutaan tulitaistoon. Ryhmän tulokkaat antavat tuoreella ammattitaidollaan ”uudelle verelle” kuitenkin täysin uuden merkityksen. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Teho-osasto, Muumilaakson tarinoita, Poliisikoira Rex, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Lolita Lobosco, Sumutus, Suomen huutokauppakeisari, Syke, Karen Pirie, Jeopardy! Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity