VaihtoautotTietovisatReseptitViihdeHoroskooppiBlogitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film action ohjelmatiedot lauantaina 6.7.2024

Näytä tiivistettynä

Gemini Man

la 06.07. klo 05.05 - 06.57 1h 52 minV film action

Will Smith tähdittää Oscar-palkitun ohjaajan Ang Leen vauhdikkaassa toimintapläjäyksessä. Eläköitynyt palkkamurhaaja Henry Brogan (Smith) on pakomatkalla vastoin tahtoaan ja huomaa olevansa täydellisen vastustajan jahtaama: kyseessä on hänen nuorempi kopionsa. Eeppisiä taistelukohtauksia ja mullistavia erikoistehosteita sisältävä Gemini Man on toimintaelokuvien tulevaisuus. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2019.

Big George ForemanU

la 06.07. klo 07.00 - 09.03 2h 3 minV film action

Big George Foreman
Entisen ja tulevan raskaansarjan maailmanmestarin ihmeellinen tarina perustuu huomattavaan tositarinaan yhdestä kaikkien aikojen merkittävimmistä paluista ja toisten mahdollisuuksien mullistavasta voimasta. Köyhän lapsuuden kokenut Foreman kanavoi vihansa tavoitteeseen olympiakultamitalista ja raskaansarjan maailmanmestaruudesta. Seuraa kuolemanrajakokemus, joka johtaa hänet nyrkkeilykehästä saarnatuoliin. Mutta kun hän näkee yhteisönsä taistelevan hengellisesti ja taloudellisesti, Foreman palaa kehään ja tekee historiaa ottamalla uudelleen tittelinsä historian vanhimpana ja epätodennäköisimpänä nyrkkeilyn raskaansrajan maailmanmestarina. Elokuvan on ohjannut arvostettu elokuvantekijä George Tillman Jr. ja se perustuu Dan Gordonin, Frank Baldwinin ja George Tillman Jr.:n kirjoittamaan tarinaan. Käsikirjoittajat ovat Baldwin ja Tillman, ja rooleissa nähdään Khris Davis (Judas and the Black Messiah) Foremanina sekä Oscar-voittaja Forest Whitaker (paras näyttelijä, Last King of Scotland, 2006) Foremanin valmentajana ja mentorina Doc Broadusina. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

The Iron maskU

la 06.07. klo 09.10 - 11.05 1h 55 minV film action

Englantilainen matkailija Jonathan Green saa Pietari Suurelta tilauksen kartoittaa Venäjän Kaukoidän. Jälleen kerran hän valmistautuu pitkään seikkailuun, joka tällä kertaa johdattaa hänet kauas Kiinaan. Yllätyksiä täynnä olevalla seikkailullaan kartografi tekee henkeäsalpaavia löytöjä, kohtaa ennennäkemättömiä olentoja, tapaa kiinalaisia prinsessoja sekä joutuu vastakkain taistelulajien mestareiden ja lopulta jopa suuren lohikäärmekuninkaan kanssa. Venäläinen toiminta vuodelta 2019.

HurjapäätU

la 06.07. klo 11.10 - 12.52 1h 42 minV film action

Paul Walker esittää poliisia, joka yrittää selvittää rekkaryöstöjä soluttautumalla kiihdytysajojengiin. Jengin pomoa esittää Vin Diesel. Jotkut jengin jäsenistä alkavat epäillä Walkeria, ja hänen on valittava kenelle on uskollinen. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2001.

Men in Black: International

la 06.07. klo 13.00 - 14.50 1h 50 minV film action

Uudet MIB-agentit H ja M lähtevät riskialttiille tehtävälle pelastaakseen maailman alieneilta, jotka voivat muuttua keneksi tahansa, jopa toisiksi MIB-agenteiksi. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2019.

Ghostbusters

la 06.07. klo 14.55 - 16.46 1h 51 minV film action

Fyysikot tri Abigail "Abi" Yates, tri Erin Gilbert, insinööri tri Jillian "Holtz" Holtzmann ja MTA:n työntekijä Patricia "Patty" Tolan lyöttäytyvät yhteen muodostaakseen Haamujengin ja puolustautuakseen New Yorkissa lisääntyviltä häiritseviltä aaveilta ja yliluonnollisilta ilmiöiltä. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2016.

Ghostbusters: Afterlife

la 06.07. klo 16.50 - 18.48 1h 58 minV film action

Ohjaaja Jason Reitmanilta ja tuottaja Ivan Reitmanilta tulee seuraava osa alkuperäiseen Ghostbusters-sarjaan. Elokuvassa Ghostbusters: Afterlife yksihuoltajaäiti kahden lapsensa kanssa saapuu pikkukaupunkiin ja alkaa huomata yhteyden alkuperäisiin ghostbusterseihin ja isoisänsä jättämään salaiseen perintöön. Käsikirjoittajina Gil Kenan ja Jason Reitman. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.

Fast & Furious 5U

la 06.07. klo 18.50 - 20.55 2h 5 minV film action

Vin Dieselin tähdittämä jännittävä ja hauska toimintaelokuva, jossa pakosalla oleva Dom Toretto ja entinen poliisi Brian O’Conner pakenevat iskujoukkoja ja korruptoituneita poliiseja. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2011.

Gemini ManU

la 06.07. klo 21.00 - 22.52 1h 52 minV film action

Will Smith tähdittää Oscar-palkitun ohjaajan Ang Leen vauhdikkaassa toimintapläjäyksessä. Eläköitynyt palkkamurhaaja Henry Brogan (Smith) on pakomatkalla vastoin tahtoaan ja huomaa olevansa täydellisen vastustajan jahtaama: kyseessä on hänen nuorempi kopionsa. Eeppisiä taistelukohtauksia ja mullistavia erikoistehosteita sisältävä Gemini Man on toimintaelokuvien tulevaisuus. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2019.

Expendables 4U

la 06.07. klo 23.00 - 00.38 1h 38 minV film action

Palkkasotilaiden parhaimmistoa edustavat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ja Sylvester Stallone yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa Curtis ”50 Cent” Jacksonin, Megan Foxin, Tony Jaan, Iko Iwaisin, Jacob Scipion, Levy Tranin ja Andy Garcian kanssa. The Expendables on aseistettu kaikin mahdollisin keinoin ja taistelutaidoin, kun tämä maailman viimeinen puolustuslinja kutsutaan tulitaistoon. Ryhmän tulokkaat antavat tuoreella ammattitaidollaan ”uudelle verelle” kuitenkin täysin uuden merkityksen. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Ghost Rider: Koston henki

su 07.07. klo 01.00 - 02.31 1h 31 minV film action

Johnny Blaze taistelee edelleen kiroustaan vastaan paholaisen palkkionmetsästäjänä. Kun salainen uskonnollinen lahko palkkaa hänet tehtävään, hän ei tunne olevansa valmis käyttämään Ghost Riderin voimiaan ja valtaansa jälleen kerran. Mutta tämä saattaa olla viimeinen tilaisuus vapautua paholaisen kirouksesta lopullisesti! Amerikkalainen toiminta vuodelta 2011.

Mississippi Grind

su 07.07. klo 03.00 - 04.44 1h 44 minV film action

Pelionnensa aikoja sitten kadottanut Gerry on luisunut henkilökohtaisen konkurssin partaalle. Hän päättää lyödä kaiken peliin ja pyytää mukaansa nuoren ja karismaattisen pokerihain Curtisin, jonka uskoo tuottavan hyvää onnea. Amerikkalainen draama vuodelta 2015.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Paratiisi, Amazing Race Suomi, Ivalo, Nfl, Haluatko miljonääriksi?, Tanssii Tähtien Kanssa, Jeopardy! Suomi, Suomen huutokauppakeisari, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Lolita Lobosco

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity