la 06.07. klo 06.00 - 10.30 4h 30 minMTV Urheilu 1

Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina! kausi 2024 jakso 375

NFL: America's Game

la 06.07. klo 10.30 - 11.15 45 minMTV Urheilu 1

Chicago Bears voitti NFL:n mestaruuden pelaten historian musertavinta puolustusta. kausi 2024 jakso 1

la 06.07. klo 11.15 - 12.00 45 minMTV Urheilu 1

Ennätystä rikkovassa ryöpytyksessä, 49ers voitti Denverin 55-10 Super Bowl XXIV:ssä. kausi 2024 jakso 2

la 06.07. klo 12.00 - 12.45 45 minMTV Urheilu 1

Dallas antoi esimakua tulevasta voittamalla Buffalon Super Bowlissa. kausi 2024 jakso 3

la 06.07. klo 12.45 - 13.30 45 minMTV Urheilu 1

Yllättämättä ketään, 49ers murskasi Chargersin 49-26 voittaen viidennen Super Bowlinsa ja vapauttaen pelinrakentaja Steve Youngin Joe Montanan haamusta. kausi 2024 jakso 4

la 06.07. klo 13.30 - 14.15 45 minMTV Urheilu 1

Kärsittyään viikon ajan Patriotsin pullistelusta, Packers voitti ensimmäisen NFL-mestaruutensa 29 vuoteen. kausi 2024 jakso 5

la 06.07. klo 14.15 - 15.00 45 minMTV Urheilu 1

Kurt Warner loisti tuttuun tapaansa, kun Rams voitti Titansin yhdessä kaikkien aikojen parhaassa Super Bowlissa. kausi 2024 jakso 6

la 06.07. klo 15.00 - 15.45 45 minMTV Urheilu 1

Hines Wardin inspiroiva suoritus johdatti Steelersin voittoon Seahawksista ja heidän viidenteen NFL-mestaruuteensa. kausi 2024 jakso 7

la 06.07. klo 15.45 - 16.30 45 minMTV Urheilu 1

Payton Manning johti Coltsin voittoon Super Bowlissa kovaa pelaavaa Chicago Bearsia vastaan, loppulukemin 29-17. kausi 2024 jakso 8

Track and Field Weekly

la 06.07. klo 16.30 - 17.00 30 minMTV Urheilu 1

Jakso 12/24. Englanninkielinen ohjelma. kausi 2024 jakso 12

Rallicrossin MM-sarja: Ruotsi

la 06.07. klo 17.00 - 18.00 60 minMTV Urheilu 1

Rallicrossin MM-sarja. Rallicrossin MM-sarjan Ruotsin osakilpailu. ( 6.7.2024 ). Englanninkielinen selostus. kausi 2024 jakso 1

NFL: America's GameU

la 06.07. klo 18.00 - 18.45 45 minMTV Urheilu 1

Packers voitti Steelersin pistein 31–25 ja siitä tuli toinen NFC:n villikorttijoukkue, joka voitti Super Bowlin. Packersin pelinrakentaja Aaron Rodgers valittiin Super Bowlin arvokkaimmaksi pelaajaksi. kausi 2024 jakso 9

la 06.07. klo 18.45 - 19.30 45 minMTV Urheilu 1

Seuraa Seahawksin matkaa vuoden 2012 divisioonakierroksen tappiosta heidän mestaruuteensa Super Bowl XLVIII:ssa. Seattle Seahawks voitti Denver Broncosin ja nappasi Lombardi-pokaalin ensimmäistä kertaa joukkueen historiassa. kausi 2024 jakso 10

ATP Tennis Review Show: Madrid 1000U

la 06.07. klo 19.30 - 20.25 55 minMTV Urheilu 1

ATP Tennis Review Show. Kooste Madridin ATP1000 -turnauksen huippuhetkistä. Englanninkielinen ohjelma. kausi 2024 jakso 10

ATP Tennis Review Show: Rooma 1000U

la 06.07. klo 20.25 - 21.20 55 minMTV Urheilu 1

ATP Tennis Review Show. Kooste Rooman ATP1000 -turnauksen huippuhetkistä. Englanninkielinen ohjelma. kausi 2024 jakso 11

ATP Tennis Review Show: Queen's Club / Lontoo 500

la 06.07. klo 21.20 - 22.15 55 minMTV Urheilu 1

ATP Tennis Review Show. Kooste ATP-turnausten parhaista paloista. Mukana turnauksen huippuhetket, henkilökuvaukset sekä kurkistuksia turnauksen kulisseihin. kausi 2024 jakso 12

ATP Tennis Review Show: Halle 500

la 06.07. klo 22.15 - 23.10 55 minMTV Urheilu 1

ICE-Breaker: The '72 Summit Series

la 06.07. klo 23.10 - 00.40 1h 30 minMTV Urheilu 1

Kun Kanadan ja Neuvostoliiton jääkiekkohuiput kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa vuonna 1972 järjestetyssä kahdeksan ottelun Summit Series -pelisarjassa, jääkiekkoherruuden lisäksi peli toimi myös kommunismin ja kapitalismin taiston näyttämönä. Miten ainutlaatuinen, koko Kanadan koukuttanut ottelusarja järjestettiin, ja mitä kaikkea sen taustoissa tapahtui?

Jääkiekon MM: Leijonaveljet

su 07.07. klo 00.40 - 01.00 20 minMTV Urheilu 1

Jääkiekon MM. Sami Kapanen & Janne Ojanen. Vuoden 1995 MM-kisojen kämppäkaverit muistelevat hetkiä, jotka muuttivat koko Suomen. kausi 2024 jakso 2