SanakirjaViihdeHoroskooppiVaihtoautotTietovisatReseptitBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT1 ohjelmatiedot lauantaina 6.7.2024

Näytä tiivistettynä

Kärlek kostar kilonU

la 06.07. klo 05.15 - 06.00 45 minSVT1

Kärlek kostar kilon
"Jag har fått köpa ny bikini!". Med två månader kvar av experimentet tar Morten och Jane ett drastistkt beslut. Ditte och Dietmar ska åka på solsemester. Med sig i bagaget har de stränga förhållningsorder vad gäller mat och dryck. Camillas och Martins viktkurva är en framgångssaga och nu verkar det som om även parterapin börjar ge resultat. Det är lätt att hamna där! Man träffas, blir kär, flyttar ihop, och så med tiden kommer sambokilona smygande. Tre par har gått med på att delta i ett experiment för att göra något åt sin viktökning. Del 5 av 6. (Danmark, 2019). Det är lätt att hamna där! Man träffas, blir kär, flyttar ihop, och så med tiden kommer sambokilona smygande. Tre par har gått med på att delta i ett experiment för att göra något åt sin viktökning. Danmark 2019.

AntikrundanU

la 06.07. klo 06.00 - 07.00 60 minSVT1

Antikrundan
Långa köer och picknick i parken när Antikrundan besöker Västerås. Antikrundans experter möter antikintresserade Västeråsbor som rensat både vindar och loppisar. Knut Knutson blir förbryllad över en soffa, är det ursprungligen en släde? Och en Rolexklocka är alltid en dyr historia, men hur mycket dyrare blir den när den dessutom heter Paul Newman? Anne Lundberg och experterna reser runt i landet och möter människor som vill få sina antika föremål värderade. Sverige 2016.

DrömslottetU

la 06.07. klo 07.00 - 07.50 50 minSVT1

Det har varit en lång varm sommar och vattnet i vallgraven är så lågt att en gömd strand kommer upp till ytan. I övrigt är slottets att göra-lista gigantisk och högst upp ligger en ny verkstad till Dick. Följ med Dick och Angel när de byter sin trerummare i Essex mot ett övergivet chateau i Frankrike. Kan de ge liv åt det vackra men nedgångna slottet på ett år? Storbritannien 2020.

Drömslottet

la 06.07. klo 07.50 - 08.40 50 minSVT1

Följ med Dick och Angel när de byter sin trerummare i Essex mot ett övergivet chateau i Frankrike. Med liten budget, storslagna drömmar och en rejäl dos driftighet återger de slottet sin forna glans. Följ med Dick och Angel när de byter sin trerummare i Essex mot ett övergivet chateau i Frankrike. Kan de ge liv åt det vackra men nedgångna slottet på ett år? Storbritannien 2020.

DrömslottetU

la 06.07. klo 08.40 - 09.30 50 minSVT1

På andra sidan vallgraven finns spår av det som en gång i tiden var slottets tvättstuga. Nu är det dags att det ska återfå sin forna glans men under projektets gång föds idén om att addera en swimmingpool. Följ med Dick och Angel när de byter sin trerummare i Essex mot ett övergivet chateau i Frankrike. Kan de ge liv åt det vackra men nedgångna slottet på ett år? Storbritannien 2020.

Antikrundan

la 06.07. klo 09.30 - 10.30 60 minSVT1

Antikrundan
Det blir folkfest när Antikrundan besöker färgstarka Simrishamn. Anne Lundberg och Antikrundans experter möter antikintresserade skåningar som bjuder på fynd både från loppisar och vindsröjningar. Knut Knutson varnar för alltför ivrig putsning av föremål. En kartbok som legat bortglömd i sommarstugan sedan 1930-talet blir en riktig rysare. Anne Lundberg och experterna reser runt i landet och möter människor som vill få sina antika föremål värderade. Sverige 2016.

Delhis vackraste händer

la 06.07. klo 10.30 - 11.30 60 minSVT1

Göran bestämmer sig för att stanna i Indien till allas förvåning. Efter en spektakulär indisk fest förstärks hans känslor för den gifta Preeti. Han skaffar en egen lägenhet och tar sig an en jagad flicka från kåkstaden mittemot. Hans nyfikenhet gör att han och Yogi kommer en omskakande historia på spåren. Regi: Hannes Holm. I rollerna: Björn Kjellman m.fl. Göran känner att livet inte kan bli så mycket sämre än vad det är. Han bestämmer sig för en omstart och följer med sin egocentriske vän på en charterresa till Indien. Sverige 2017.

Barnmorskan i East EndU

la 06.07. klo 11.30 - 12.25 55 minSVT1

Hela Poplar berörs djupt när familjen Kellys nyfödde son dör under oklara omständigheter. Cynthia, som närvarade vid barnets födsel, granskas nu av såväl polis som av kvarterets havande mödrar. Berättelsen följer 22-åriga Jenny, som i 1957 lämnar sitt bekväma hem för att bli barnmorska i London. Hon blir förvånad när hon upptäcker att hon kommer att bo i ett kloster: Nonnatus House. Storbritannien 2012.

Kronprinsessan Victorias fond

la 06.07. klo 12.25 - 12.35 10 minSVT1

Föreningen Våga va' dig själv får stöd från Kronprinsessan Victorias fond för sitt arbete att förebygga psykisk ohälsa hos unga, och hjälpa dem att bygga upp en självkänsla. Johanna och Sara berättar hur mycket föreningens sommarläger betytt för dem, och hur de nu vill ge tillbaka, för att stärka andra. Stiftelsen Radiohjälpen är en del av public service, med uppdrag att genomföra insamlingar. I Radiohjälpens filmer får vi träffa människor som på olika sätt fått stöd genom tittarnas gåvor. Sverige 2021.

Engelska AntikrundanU

la 06.07. klo 12.35 - 13.35 60 minSVT1

Gänget är på Sefton Park i Liverpool där den kinesiske expertkeramikern Lars Tharp ser en sällsynt Mingdynastivas köpt i en välgörenhetsbutik, Raj Bisram upptäcker några värdefulla Beatles-souvenirer och Dendy Easton beundrar en målning av George Melly. Antikexperter reser tillsammans med antikhandlare och värderingsmän runt i landet för att värdera antikviteter. Storbritannien 2023.

Allsång på Skansen

la 06.07. klo 13.35 - 14.30 55 minSVT1

Allsång på Skansen
Pernilla Wahlgren med gäster bjuder tittare och publik på sång, humor och överraskningar från Sollidens scen på Skansen i Stockholm. Denna gång får Pernilla besök av Omar Rudberg, Peg Parnevik, Tomas Ledin, Mange Schmidt och Byz. Allsång på Skansen är ett fenomen, inte bara i Sverige utan i alla nordiska länder. På Skansen i hjärtat av Stockholm njuter en publik på 20 000 personer och miljontals tv-tittare av sommarens största musikshow. Programledare är Pernilla Wahlgren. Direktsändning på tisdagar kl. 21 oberoende av sommarvädret i Stockholmskvällen! Sändningen refereras på finska av Kike Bertell. Du kan titta på programmet utan referat genom att välja svenska som sändningsspråk. Sverige 2024.

Kärlek kostar kilon

la 06.07. klo 14.30 - 15.15 45 minSVT1

Kärlek kostar kilon
"Det har hänt en hel del det senaste året". Ditte och Dietmar kommer med en överraskning och Martin och Camilla försöker sig på en halvmara. Med syfte att bli kvitt dåliga vanor, få ett bättre parförhållande och hitta tillbaka till gnistan tackade tre par ja till att delta i ett experiment. När experimentets åtta månader nu närmar sig sitt slut är det dags att göra bokslut. Hur gick kampen mot sambokilona och vilka resultat har paren uppnått? Motsvaras viktminskningen av en ökad kärlek? Del 6 av 6. (Danmark, 2019). Det är lätt att hamna där! Man träffas, blir kär, flyttar ihop, och så med tiden kommer sambokilona smygande. Tre par har gått med på att delta i ett experiment för att göra något åt sin viktökning. Danmark 2019.

Länge leve bonusfamiljen

la 06.07. klo 15.15 - 17.00 1h 45 minSVT1

En dramakomedi om Lisa och Patrik som just har lappat ihop sitt äktenskap efter att han varit otrogen, då ett brev från tingsrätten plötsligt dimper ner. Det visar sig att Lisa glömt bort att hon lämnade in skilsmässopapper när det var som sämst mellan dem och nu är skilsmässan ett faktum. Patrik blir bestört, han vill absolut inte vara skild från Lisa och bestämmer sig för att överraska henne i fjällen med ett bröllop på nyårsafton. Filmen är en uppföljare till den populära tv-serien Bonusfamiljen. Sverige 2022.

FIA World Rallycross Championship

la 06.07. klo 17.00 - 18.00 60 minSVT1

FIA World Rallycross Championship
I år blir det VM-premiär i Höljes. För första gången ställs el- och fossildrivna rallycrossbilar mot varandra. Det gör att huvudklassen blir oviss. Klarar Johan Kristoffersson av att försvara sin VM-titel? Kommentator: Johan Ejeborg. Expert; Jonas Kruse. Se några av de bästa förarna göra upp i World Rallycross Championship, med svenskt deltagande av bland annat Mattias Ekström, Kevin Hansen, Timmy Hansen och Peter Hedström. Tävlingarna avgörs i Sverige, Tyskland, Norge, Lettland, Portugal och Belgien. Sverige 2024.

Kronprinsessan Victorias fond

la 06.07. klo 18.00 - 18.05 5 minSVT1

För den som inte ser kan det vara en utmaning att göra en toast. Något som kronprinsessan Victoria fick erfara när hon besökte fritidsgården Synpunkten, som drivs av föreningen Unga med synnedsättning Stockholm, med stöd från Kronprinsessan Victorias fond. "Det är en tankeställare", säger kronprinsessan, "och det är därför jag har valt att komma hit." Stiftelsen Radiohjälpen är en del av public service, med uppdrag att genomföra insamlingar. I Radiohjälpens filmer får vi träffa människor som på olika sätt fått stöd genom tittarnas gåvor. Sverige 2023.

I vår herres hageU

la 06.07. klo 18.05 - 18.50 45 minSVT1

När den nya veterinärstudenten Richard Carmody ansluter till praktiken känner James att hans plats vid Siegfrieds sida är hotad. I rollerna: Nicholas Ralph, Samuel West, Anna Madeley, Rachel Shenton, Will Thorp m fl. Nytolkningen av den brittiska klassikern om en ung veterinärs liv på den engelska landsbygden är redan inne på den tredje säsongen. Serien bygger på författaren och veterinären James Alfred Wights roman med samma namn som gavs ut år 1972. Wight arbetade som veterinär i nästan 50 år och förde dagbok över sitt arbete. Han skrev sina succéromaner under pseudonymen James Herriot. (All creatures great and small, S1. Storbritannien 2020.) Storbritannien 2023.

Helgmålsringning

la 06.07. klo 18.50 - 18.55 5 minSVT1

Helgmålsringning från Finnsåsens fäbodkyrka, Dalarna. Prästen Jörgen Dicander talar om efterfölja vännen Jesus. Helgen rings in med reflektioner från kyrkor runt om i Sverige. Helgmålsringning började sändas varje lördag 1970 och gör så än idag. Det innebär att programmet är ett av de äldsta som sänds på SVT. Sverige 2024.

Sportnytt

la 06.07. klo 18.55 - 19.00 5 minSVT1

Senaste nytt i sportvärlden. Sportnytt är programmet som ger dig de senaste sportnyheterna, analyserna och fördjupningarna. Sverige 2024.

Rapport

la 06.07. klo 19.00 - 19.15 15 minSVT1

Nyheter från Sverige och världen. Rapport är Sveriges största nyhetsprogram. Sverige 2024.

Musikmakarna

la 06.07. klo 19.15 - 20.30 1h 15 minSVT1

Musikmakarna
I mer än tjugo år har Tom Alandh velat göra en film om musikmakarna Monica och Carl-Axel Dominique. De som i mer än 60 år spelat med alla de stora på alla nöjets estrader. Nu är den filmen klar. Sverige 2024.

Rapport

la 06.07. klo 20.30 - 20.45 15 minSVT1

Nyheter från Sverige och världen. Rapport är Sveriges största nyhetsprogram. Sverige 2024.

Sportnytt

la 06.07. klo 20.45 - 21.00 15 minSVT1

De senaste sportnyheterna, analyserna och fördjupningarna. Sportnytt är programmet som ger dig de senaste sportnyheterna, analyserna och fördjupningarna. Sverige 2024.

Delhis vackraste händer

la 06.07. klo 21.00 - 22.00 60 minSVT1

Görans efterforskningar leder honom mot ett stort avslöjande och en mäktig motståndare. Kärleksaffären med Preeti utsätts för stora prövningar som Yogi pressar Göran att övervinna. Göran känner att livet inte kan bli så mycket sämre än vad det är. Han bestämmer sig för en omstart och följer med sin egocentriske vän på en charterresa till Indien. Sverige 2017.

Ett fall för Vera

la 06.07. klo 22.00 - 23.30 1h 30 minSVT1

Delägaren till en fish and chips-butik hittas död i sin egen frys. En till synes framgångsrik entreprenör och hängiven familjefar, men kommissarie Vera Stanhope avslöjar både hemligheter och lögner under utredningens gång. Fristående avsnitt efter böcker av Ann Cleeves. I rollerna: Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Riley Jones, Rhiannon Clements, Sarah Kameela Impey, m fl. Brenda Blethyn spelar den erfarna och raka Vera Stanhope, detektiv i det vackra, ödsliga nordöstra England och huvudperson i kriminalserien 'Vera', baserad på Ann Cleves romaner. Storbritannien 2024.

Rapport

la 06.07. klo 23.30 - 23.35 5 minSVT1

Nyheter från Sverige och världen. Rapport är Sveriges största nyhetsprogram. Sverige 2024.

Gone Girl

la 06.07. klo 23.35 - 02.00 2h 25 minSVT1

Amy och Nick Dunne har ett tillsynes lyckligt äktenskap. Men när Amy en dag spårlöst försvinner från deras idylliska villakvarter faller tillvaron ihop som ett korthus. Nick engagerar hela samhället i letandet efter Amy, men snart börjar polisen misstänka sprickor i den perfekta familjefasaden. USA/Storbritannien 2014.

Italienska för nybörjare

su 07.07. klo 02.00 - 06.15 4h 15 minSVT1

En romantisk dramakomedi om den nyutbildade prästen Andreas som kommer till sin nya församling i en liten trist småstad. Han lär känna den sorgsne Jørgen som är djupt förälskad i den vackra italienskan Giulia, men eftersom de två inte har något gemensamt språk kan han inte förklara henne sin kärlek. Andreas och Jørgen ansluter till en nybörjarkurs i italienska och tillsammans med övriga kursdeltagare får de vara med om ett livsomvälvande äventyr. Regi: Lone Scherfig. I rollerna: Anders W. Berthelsen, Anette Støvelbæk, Peter Gantzler, Ann Eleonora Jørgensen, Sara Indrio Jensen, Lars Kaalund m.fl. (Italiensk for begyndere) Danmark/Sverige 2002.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Unelmahäät, Amazing Race Suomi, Totte Svensson ja taikalamppu, Stadi vs. Lande, Haluatko miljonääriksi?, Jalkapallon kansallinen liiga HJK - HPS, Vain elämää, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Maajussille morsian, Kauniit ja rohkeat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity