ReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatBlogitViihdeSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot lauantaina 6.7.2024

Näytä tiivistettynä

WatcherU

la 06.07. klo 04.00 - 05.36 1h 36 minV film premiere

Nainen muuttaa uuteen asuntoon sulhasensa kanssa, mutta häntä vaivaa tunne, että viereisessä rakennuksessa asuva näkymätön tarkkailija vainoaa häntä. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Gran Turismo

la 06.07. klo 05.45 - 07.53 2h 8 minV film premiere

Gran Turismo perustuu uskomattomaan tositarinaan joukosta epätodennäköisiä altavastaajia – kipuileva työväenluokkainen tietokonepelaaja (Archie Madekwe), epäonnistunut entinen rallikuski (David Harbour) ja idealistinen moottoriurheilupomo (Orlando Bloom). Yhdessä he riskeeraavat kaiken maailman elitistisimmässä urheilulajissa. Gran Turismo on innostava, jännittävä ja toiminnantäyteinen tarina, joka todistaa, ettei mikään ole mahdotonta, kun sisäistä paloa on kylliksi. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Aftersun - päivämme auringossaU

la 06.07. klo 08.00 - 09.37 1h 37 minV film premiere

Sophie ja hänen isänsä Calum lomailevat yhdessä vanhempiensa eron jälkeen. 20 vuotta myöhemmin Sophie yrittää muistaa ja ymmärtää isäänsä tässä muistoista ja aikuistumisesta kertovassa elokuvassa. Brittiläinen draama vuodelta 2022.

Hurja jengiU

la 06.07. klo 10.00 - 11.35 1h 35 minV film premiere

Useat parannuksen tehneet, mutta väärinymmärretyt rikolliset yrittävät muuttua hyviksi, millä on katastrofaaliset seuraukset. Amerikkalainen animaatio vuodelta 2022.

Operation MincemeatU

la 06.07. klo 11.50 - 13.52 2h 2 minV film premiere

Operaatio Mincemeat on tositarina kahdesta tiedustelu-upseerista, jotka käänsivät toisen maailmansodan kulun, pelastivat kymmeniä tuhansia ihmishenkiä ja mursivat Hitlerin otteen Euroopasta käyttämällä epätodennäköisistä epätodennäköisintä salaista agenttia: vainajaa. Amerikkalainen/Brittiläinen trilleri vuodelta 2021.

Mr Malcolm's List

la 06.07. klo 13.55 - 15.47 1h 52 minV film premiere

Zawe Ashton esittää Juliaa, joka joutuu Lontoon himotuimman poikamiehen Mr. Malcolmin (Sope Dirisu) hylkäämäksi, kun ei täytä kaikkia vaatimuksia tämän tarkastuslistalla morsiamia varten. Vihainen ja nöyryytetty Julia värvää ystävänsä Selinan (Freida Pinto) kostamaan Mr. Malcolmille, joka saadaan luulemaan, että täydellinen morsian on viimeinkin löytynyt. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

la 06.07. klo 15.50 - 18.08 2h 18 minV film premiere

Newjerseyläisestä kuorotytöstä kaikkien aikojen suosituimmaksi ja palkituimmaksi laulajaksi nousseen ikonisen Whitney Houstonin elämää juhlistava elokuva piirtää tinkimättömän kuvan moniulotteisesta ja monikasvoisesta naisesta sukupolven äänen takana. Tule mukaan inspiroivalle, koskettavalle ja tunteikkaalle matkalle seuraamaan Houstonin ainutlaatuista elämää ja uraa ikonin ainutlaatuisten esitysten sekä rakastetuimpien hittien siivittämänä. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Robots

la 06.07. klo 18.10 - 19.39 1h 29 minV film premiere

'Lähitulevaisuuden Amerikkaan sijoittuvassa elokuvassa naistenmies Charles (Jack Whitehall) ja kullankaivaja Elaine (Shailene Woodley) huijaavat ihmisiä suhteisiin omien laittomien robottikopioidensa kanssa. Kun he tietämättään yrittävät huijata toisiaan, robotit rakastuvat ja karkaavat. Charles ja Elaine joutuvat yhdistämään voimansa löytääkseen robottikaksoisolentonsa, ennen kuin heidän salaisuutensa paljastuu viranomaisille. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

Gran TurismoU

la 06.07. klo 19.45 - 21.53 2h 8 minV film premiere

Gran Turismo perustuu uskomattomaan tositarinaan joukosta epätodennäköisiä altavastaajia – kipuileva työväenluokkainen tietokonepelaaja (Archie Madekwe), epäonnistunut entinen rallikuski (David Harbour) ja idealistinen moottoriurheilupomo (Orlando Bloom). Yhdessä he riskeeraavat kaiken maailman elitistisimmässä urheilulajissa. Gran Turismo on innostava, jännittävä ja toiminnantäyteinen tarina, joka todistaa, ettei mikään ole mahdotonta, kun sisäistä paloa on kylliksi. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Golda

la 06.07. klo 22.00 - 23.40 1h 40 minV film premiere

Golda on muotokuva ainutlaatuisesta naisesta ja johtajasta, Israelin ensimmäisestä ja toistaiseksi ainoasta naispuolisesta pääministeristä Golda Meiristä (Oscar- palkittu Helen Mirren, The Queen). Elokuva keskittyy vaikeisiin velvollisuuksiin ja päätöksiin, joita Meir kohtaa luotsatessaan Israelia Jom Kippurin sodassa vuonna 1973. 6. lokakuuta 1973, Israelin pyhimpänä päivänä Ramadanin aikaan, Egyptin ja Syyrian joukkojen liittouma käynnisti Siinain niemimaalle ja Golanin kukkuloille yllätyshyökkäyksen. Israelin omana rautarouvanakin tunnettu pääministeri Golda Meir taistelee päivästä toiseen aikaa vastaan, vaakalaudalla miljoonat ihmiskohtalot konfliktin molemmin puolin. Mahdottomien valintojen rasittama Golda johtaa kansansa yksin läpi epävarman aikakauden, miespuolisen hallituksensa jatkuviin sisäisiin ristiriitoihin turhautuneena. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Poker FaceU

su 07.07. klo 00.00 - 01.30 1h 30 minV film premiere

Teknologiamiljardööri ja uhkapeluri Jake Foley on tottunut pelaamaan pokeria suurilla panoksilla ja antamaan ystävilleen mahdollisuuden voittaa enemmän rahaa kuin he ovat koskaan unelmoineetkaan. Mutta sillä on hintansa. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

Maggie MooreS

su 07.07. klo 02.00 - 03.35 1h 35 minV film premiere

Maggie Moore
Omituinen kaksoismurha muuten hiljaisessa aavikkokaupungissa saa paikallisen poliisipäällikön Jordan Sandersin (Jon Hamm) järkyttymään. Kahdella naisella ei näennäisesti ole mitään yhteyttä toisiinsa - paitsi että kummankin nimi on Maggie Moore. Kun päällikkö Sanders tapaa erään epäillyn naapurin, Ritan (Tina Fey), palapeli alkaa loksahtaa paikoilleen, mutta nyt siihen liittyy uusi komplikaatio: ihastuminen synnyttää häiritsevän romanssin kesken tutkinnan. Ratkaistakseen rikoksen ja saadakseen elämänsä jälleen liikkeelle Sandersin on kahlattava epäluotettavien todistajien, juonittelevien aviomiesten ja eksentrisen palkkamurhaajan sekamelskan läpi. Amerikkalainen rikoselokuva vuodelta 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Erikoisryhmä Hampuri, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Kovan viikon ilta, Rillit huurussa, Ivalo, Murhia ja kantrimusiikkia, Frendit, Kohtalokas merimatka, Sydämen kutsumus, Lemmen viemää

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity