ReseptitHoroskooppiVaihtoautotSanakirjaTietovisatViihdeBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film family ohjelmatiedot tiistaina 9.7.2024

Näytä tiivistettynä

Easter Sunday

ti 09.07. klo 04.15 - 05.47 1h 32 minV film family

Stand up -sensaatio Jo Koy esittää miestä, joka palaa pääsiäisjuhliin äänekkään, riitaisan, syöminkeihin ja juominkeihin taipuvaisen, nauravaisen ja rakastavan perheensä luokse. Elokuva on Jo Koyn rakkauskirje koko filippiiniläisamerikkalaiselle yhteisölle. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

Kätyrit

ti 09.07. klo 06.00 - 07.27 1h 27 minV film family

Kun kätyreiden uusin räjähtävä virhe jättää heidät ilman pahaa johtajaa, he vajoavat syvään masennukseen. Heimon ollessa tuhon partaalla kolme epätodennäköistä sankaria - Kevin, Stuart ja Bob - lähtee etsimään uutta isoa pomoa. Amerikkalainen animaatio vuodelta 2015.

Viiru ja Pesonen: Pikkukepposia ja suurta ystävyyttäU

ti 09.07. klo 08.00 - 09.25 1h 25 minV film family

Pettersenillä on kaikki mitä hän tarvitsee. Mutta joskus hän kokee olevansa hieman yksinäinen. Kun hän saa naapuriltaan kissan, tulee hänet iloiseksi ja kun kissa alkaa puhua, niin vielä iloisemmaksi. Saksalainen animaatio vuodelta 2014.

HammaskeijuU

ti 09.07. klo 10.00 - 11.16 1h 16 minV film family

Rakastettavan tohelo, orvokkeja kylvävä aloitteleva hammaskeiju Violetta päätyy erinäisten sattumusten kautta jumiin ihmisten maailmaan. Siellä hän lyöttäytyy yhteen 12-vuotiaan Maxien kanssa, joka hänkin on eksyksissä uusien perhekuvioiden ja suurkaupunkiin muuton seurauksena. Maxie kaipaa takaisin maalle ja Violettan on löydettävä tie takaisin keijumaahan. Omia ongelmiaan ratkoessaan ystävykset päätyvät pelastamaan vanhan tehtaan raunioihin syntyneen puutarhan. Heidän taidoilleen onkin käyttöä! Hammaskeiju on sydämellinen ja hauska seikkailu, joka kääntää heikkoudet voitoksi ja osoittaa, että tosiystävän rinnalla kaikki on mahdollista. Saksalainen animaatio vuodelta 2022.

GnoomitU

ti 09.07. klo 12.00 - 13.21 1h 21 minV film family

Chloe ja hänen äitinsä muuttavat taas! Uusi koti on ränsistynyt vanha talo, joka on täynnä puutarhatonttuja, mutta pian Chloe huomaa, että siellä majailee jotain vielä pahempaakin. Uteliaan naapurinpojan Liamin tullessa käymään heille paljastuu, että gnoomit ovat eläviä! Kanadalainen animaatio vuodelta 2017.

Smurffit: Kadonnut kylä

ti 09.07. klo 14.00 - 15.26 1h 26 minV film family

Tässä kokonaan animoidussa täysin uudenlaisessa smurffiseikkailussa salaperäinen kartta johdattaa Smurffiinan ja hänen parhaat ystävänsä Välkyn, Tohelon ja Pattismurffin kilpajuoksuun taianomaisia otuksia vilisevän Kielletyn metsän halki löytääkseen kadonneen kylän ennen ilkeää Velhoa. Amerikkalainen animaatio vuodelta 2017.

Maailman ympäri 80 päivässä

ti 09.07. klo 16.00 - 17.18 1h 18 minV film family

Passepartout on nuori ja tieteistä kiinnostunut silkkiapina, joka haaveilee urasta tutkimusmatkailijana. Eräänä päivänä hän törmää sattumalta Phileakseen, holtittomaan ja ahneeseen sammakkoon, joka lyö vetoa hänen kanssaan: Kierrä maapallo 80 päivässä ja voita 10 miljoonaa simpukkaa. Ranskalainen animaatioelokuva vuodelta 2021.

Kerro, kerro kuvastin

ti 09.07. klo 18.00 - 19.41 1h 41 minV film family

Kaukaisessa satumaisessa valtakunnassa komea prinssi Alcott rakastuu päätä pahkaa lumoavaan Lumikkiin. Kuningatar Clementianna on kateellinen tytärpuolelleen ja karkottaa tämän valtakunnasta. Ilkeä kuningatar yrittää itse hurmata prinssin taikajuomilla (vaihtelevin tuloksin). Lumikki pääsee asumaan kilttien kääpiöiden luo, jotka auttavat häntä taistelemaan kuningatarta vastaan ja ottamaan takaisin sen, mikä hänelle laillisesti kuuluu. Iso-Britannia, romanttinen fantasiakomedia, 2012.

KätyritU

ti 09.07. klo 20.00 - 21.27 1h 27 minV film family

Kun kätyreiden uusin räjähtävä virhe jättää heidät ilman pahaa johtajaa, he vajoavat syvään masennukseen. Heimon ollessa tuhon partaalla kolme epätodennäköistä sankaria - Kevin, Stuart ja Bob - lähtee etsimään uutta isoa pomoa. Amerikkalainen animaatio vuodelta 2015.

He's Just Not That Into YouU

ti 09.07. klo 22.00 - 00.09 2h 9 minV film family

Muistatko sen tosi ihanan miehen, joka sanoi soittavansa... eikä sitten soittanutkaan? Ehkä hän kadotti numerosi. Ehkä hän on sairaalassa. Ehkä häntä pelottaa kauneutesi, älykkyytesi tai menestyksesi. Tai ehkä sinun tulisi vain muistaa: jätä se – älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin. Todellinen tähtikaarti – Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson ja Justin Long – etsimässä rakkautta, ja saaden sinut nauramaan tässä fiksussa ja seksikkäässä romanttisessa komediassa, joka perustuu Sinkkuelämää tv-sarjan käsikirjoittajien Greg Behrendtin ja Liz Tuccillon menestysromaaniin. Jätä se! Älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin saa aikaan riemukkaita ahaa-elämyksiä, jotka jokainen deittailuviidakosta selvinnyt tunnistaa. Katso elokuva jonkun sellaisen kanssa jota haluaisit rakastaa. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 2009.

Easter SundayU

ke 10.07. klo 00.15 - 01.47 1h 32 minV film family

Stand up -sensaatio Jo Koy esittää miestä, joka palaa pääsiäisjuhliin äänekkään, riitaisan, syöminkeihin ja juominkeihin taipuvaisen, nauravaisen ja rakastavan perheensä luokse. Elokuva on Jo Koyn rakkauskirje koko filippiiniläisamerikkalaiselle yhteisölle. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

Jumanji: The Next Level

ke 10.07. klo 02.00 - 03.58 1h 58 minV film family

Elokuvassa Jumanji: The Next Level pelaajat ovat samat, mutta peli on muuttunut. Palatessaan Jumanjiin pelastamaan yhtä omistaan he huomaavat, ettei mikään ole kuin odottaisi. Paetakseen maailman vaarallisimmasta pelistä pelaajien on uhmattava tutkimattomia seutuja, aina kuivista aavikoista lumisiin vuoriin. Amerikkalainen seikkailu vuodelta 2019.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kyllä isä osaa, Rillit huurussa, Unelmia Italiassa, Unelmahäät, Kaija Koo: Tinakenkäkuningatar, Emmerdale, Syke, Miehen puolikkaat, Täydellinen kesä, Loppua odotellessa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity