VaihtoautotTietovisatHoroskooppiViihdeSanakirjaBlogitReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot torstaina 11.7.2024

Näytä tiivistettynä

Den gömda skatten

to 11.07. klo 21.00 - 21.30 30 minSVT24

Den gömda skatten
Vännerna Charly, Niels och Tania är på semester på Bornholm. Charly blir i farten över en gammal sägen om övernaturliga varelser. Tania och Niels tycker att det är barnsligt. När en dyr målning blir förstörd på ett konstmuseum ber Silje som fått skulden vännerna om hjälp. Charly är inte entusiastisk över sin familjebekantas begäran. Tre ungdomar träffar Silje under en semesterresa. När hon beskylls för att ha förstört en värdefull målning på ett konstmuseum lovar trion att hjälpa sin nya vän. Men fallet blir snart större och farligare än de trott - det är bara början på ett spännande äventyr. Dansk ungdomsserie. Produktion: DR, 2023. Danmark 2024.

HistorieätarnaU

to 11.07. klo 21.30 - 22.30 60 minSVT24

Historieätarna
Lotta Lundgren och Erik Haag återvänder till efterkrigstiden, 1945-1959. Det var en tid när frysmat och konserverat var hett. Kvinnan slutade jobba och det var självklart att hon skulle ta hand om allt hemma. "Hemmafrun" var en statussymbol och här hade hon sin guldålder. På 40-talet köptes maten över disk i olika specialbutiker och det kunde ta fyra timmar att handla. Men nu öppnade den första självbetjäningsbutiken. Avfolkningen av landsbygden startade på allvar då allt fler tvingades sälja sina gårdar och flytta in till stan. Jeans, rockabilly, polio och kärnvapen präglade också den här tidsåldern. Lotta Lundgren och Erik Haag wallraffar sig igenom olika tidsepoker med hjälp av maten och de kommer att smaka på det bästa och det sämsta ur vår svenska mathistoria. Sverige 2016.

Vi obehörigaU

to 11.07. klo 22.30 - 23.00 30 minSVT24

Vi möter tre kvinnor på Eslövs kommun som för en envis kamp för att hjälpa unga hemmasittare tillbaka in i samhället. De träffar unga personer som känner sig misslyckade och där självkänslan är på noll. Över hälften av dem har erfarenheter av våld i nära relationer, de flesta har någon form av diagnos och svaga nätverk av vuxna i sin omgivning. Och alla berättar om anpassningar eller resurser som inte fanns eller funkade i skolan. Idag finns det närmare 150 000 personer i åldern 16–29 år som varken arbetar eller studerar. Många har haft en svår barndom och känner sig svikna av vuxenvärlden och skolan. I den här gruppen finns högre risk att drabbas av psykisk ohälsa, missbruk och kriminalitet. Vi får följa tre unga personer som är i den situationen, men också tre kvinnor i Eslöv som gör allt för att nå ungdomar som är hemmasittare och inte varit i skolan på flera år. Sverige 2024.

Allt om porrU

to 11.07. klo 23.00 - 23.15 15 minSVT24

Porrbranschen. Hur går det till på en inspelning? Hur tjänar sajterna sina pengar och är det vanligt med övergrepp? Vi tittar närmare på en ovanlig bransch och svarar på frågor om allt från arbetsvillkor till fackföreningar. Unga, experter och porrskådespelare delar med sig av sin syn på porr. Sverige 2022.

Tack gud jag är homoU

to 11.07. klo 23.15 - 23.30 15 minSVT24

Tack gud jag är homo
Alice och Linda reder ut vad som ger utslag på en gaydar. Och hur funkar det, kan två feminina tjejer vara ihop? Eller måste det alltid vara "en av varje" i ett par? Vi får en utförlig genomgång av den lesbiska skalan och reder ut fördomarna kring hur en flata egentligen ser ut. Med humor som sitt främsta vapen ger sig Alice Hollingworth och Linda Rosendal ut på en roadtrip genom Sveriges fördomar. Sverige 2019.

Antikrundan

to 11.07. klo 23.30 - 00.30 60 minSVT24

Antikrundan
Soligt och folkfest när Antikrundan besöker Järvsö. Programledaren Anne Lundberg och Antikrundans experter möter antikintresserade som köat sen tidiga morgonen. Många auktionsfynd och mycket folkkonst - och Knut Knutson rörs till tårar av ett bord som är det finaste han nånsin sett under sina 27 år i Antikrundan. Anne Lundberg och experterna reser runt i landet och möter människor som vill få sina antika föremål värderade. Sverige 2016.

Barnmorskorna i Myanmar

pe 12.07. klo 00.30 - 02.00 1h 30 minSVT24

Barnmorskorna i Myanmar
Två barnmorskor, en buddist och en muslim, trotsar Myanmars stränga etniska lagar på sin provisoriska mödravårdsklinik. Tillsammans arbetar de för att hjälpa rohingyakvinnor i delstaten Rakhine. Vi får följa dem under fem års tid, en tid då våld och kaos tilltar i landet. Tyskland/Kanada/Myanmar 2022.

Terese i kassan

pe 12.07. klo 02.00 - 02.20 20 minSVT24

Terese i kassan
När butiken får ett oväntat tillskott i kassan sätter Terese och Lola sprätt på pengarna på var sitt håll. I rollerna: Hampus Nessvold, Eric Stern, Emma Peters, Anneli Martini och Julia Heveus. Gästskådespelare: Johan Glans. Sveriges mest älskade kassörska, Terese i kassa 1, är tillbaka med en helt egen serie. För Terese är de dagliga utmaningarna oändliga – jobbiga kunder och den ständiga kampen mot antagonisten Lola. Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Nhl, Lapin kullan kimallus, Those About to Die, Kauniit ja rohkeat, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Haluatko miljonääriksi?, Stadi vs. Lande, Suomen huutokauppakeisari, Emmerdale, Amazing Race Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity