HoroskooppiVaihtoautotViihdeTietovisatSanakirjaBlogitReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot keskiviikkona 10.7.2024

Näytä tiivistettynä

Arvinge okänd - Norge

ke 10.07. klo 21.00 - 21.40 40 minSVT24

Kyrkan var tom när Arne från Oslo begravdes. Hade han verkligen inga anhöriga, eller finns det någon som kan ärva hans miljoner? Varje år går människor i Norge miste om stora arv, bara för att ingen känner till dem. Tarjei Strøm söker med ljus och lykta efter okända arvingar. Kommer han att hitta dem? Varje år går männskor i Norge miste om stora arv, bara för att ingen känner till dem. Tarjei Strøm söker med ljus och lykta efter okända arvingar, kommer han att hitta dem? Norge 2022.

Antikrundan

ke 10.07. klo 21.40 - 22.40 60 minSVT24

Antikrundan
Långa köer i solen vid sagolikt vackra Läckö slott. Anne Lundberg och Antikrundans experter möter antikintresserade västgötar med stor eller liten packning. Jan Ribbhagen visar på ett nytt sätt att använda en brosch fyndad på loppis. Vidare värderas möbler, porslin, vapen och böcker och så gamla glasflaskor. Från mytomspunna Skånska glasbruket, eller inte därifrån? Anne Lundberg och experterna reser runt i landet och möter människor som vill få sina antika föremål värderade. Sverige 2016.

Länge leve bonusfamiljen

ke 10.07. klo 22.40 - 00.25 1h 45 minSVT24

En dramakomedi om Lisa och Patrik som just har lappat ihop sitt äktenskap efter att han varit otrogen, då ett brev från tingsrätten plötsligt dimper ner. Det visar sig att Lisa glömt bort att hon lämnade in skilsmässopapper när det var som sämst mellan dem och nu är skilsmässan ett faktum. Patrik blir bestört, han vill absolut inte vara skild från Lisa och bestämmer sig för att överraska henne i fjällen med ett bröllop på nyårsafton. Filmen är en uppföljare till den populära tv-serien Bonusfamiljen. Sverige 2022.

Anslagstavlan

to 11.07. klo 00.25 - 00.30 5 minSVT24

Samhällsinformation i kortformat. Korta filmer med samhällsinformation. Sverige 2024.

Vi obehöriga

to 11.07. klo 00.30 - 01.00 30 minSVT24

Vi möter tre kvinnor på Eslövs kommun som för en envis kamp för att hjälpa unga hemmasittare tillbaka in i samhället. De träffar unga personer som känner sig misslyckade och där självkänslan är på noll. Över hälften av dem har erfarenheter av våld i nära relationer, de flesta har någon form av diagnos och svaga nätverk av vuxna i sin omgivning. Och alla berättar om anpassningar eller resurser som inte fanns eller funkade i skolan. Idag finns det närmare 150 000 personer i åldern 16–29 år som varken arbetar eller studerar. Många har haft en svår barndom och känner sig svikna av vuxenvärlden och skolan. I den här gruppen finns högre risk att drabbas av psykisk ohälsa, missbruk och kriminalitet. Vi får följa tre unga personer som är i den situationen, men också tre kvinnor i Eslöv som gör allt för att nå ungdomar som är hemmasittare och inte varit i skolan på flera år. Sverige 2024.

Tack gud jag är homo

to 11.07. klo 01.00 - 01.15 15 minSVT24

Alice och Linda reder ut vad som ger utslag på en gaydar. Och hur funkar det, kan två feminina tjejer vara ihop? Eller måste det alltid vara "en av varje" i ett par? Vi får en utförlig genomgång av den lesbiska skalan och reder ut fördomarna kring hur en flata egentligen ser ut. Med humor som sitt främsta vapen ger sig Alice Hollingworth och Linda Rosendal ut på en roadtrip genom Sveriges fördomar. Sverige 2019.

Allt om porr

to 11.07. klo 01.15 - 01.30 15 minSVT24

Porrbranschen. Hur går det till på en inspelning? Hur tjänar sajterna sina pengar och är det vanligt med övergrepp? Vi tittar närmare på en ovanlig bransch och svarar på frågor om allt från arbetsvillkor till fackföreningar. Unga, experter och porrskådespelare delar med sig av sin syn på porr. Sverige 2022.

Curry med korreU

to 11.07. klo 01.30 - 01.45 15 minSVT24

USA-korrespondenten Fouad Youcefi tar med Malin Mendel bakom kulisserna i Vita huset och visar vilka regler som gäller, t ex om vad som händer om man går på gräsmattan. Malin Mendel träffar andra utrikeskorrespondenter runt om i världen och pratar om livet i deras länder, hur det att vara korrespondent där och så lagar de mat tillsammans. Sverige 2024.

Första dejtenU

to 11.07. klo 01.45 - 02.15 30 minSVT24

16-åriga Nicole vet exakt vad hon gillar: killar med pondus, mörka drag och lockigt hår. Hennes dejt Quincy visar sig också ha lagt ribban högt, han hoppas möta en Madison Beer i baren och tänker bli nästa Armand Duplantis. Gunilla, 81 år, har saknat någon att dansa med i hela sitt liv. 87-åriga Curt har levt ensam i många år och aldrig varit på en riktig dejt. Att hitta kärlek på ålderns höst är svårt, men långt ifrån omöjligt. Singlar från alla delar av landet söker efter kärleken i Första dejten Sverige. Vi följer hela dejten ända fram till den avgörande frågan – vill de träffas igen? Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Salatut elämät, Jalkapallon kansallinen liiga HJK - HPS, Lapin kullan kimallus, Erikoisryhmä Hampuri, Emmerdale, Unelma-asunto auringon alta, Rillit huurussa, Murhia ja kantrimusiikkia, Miehen puolikkaat, Those About to Die

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity