VaihtoautotTietovisatReseptitViihdeBlogitHoroskooppiSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot lauantaina 13.7.2024

Näytä tiivistettynä

Familjen Andersson

la 13.07. klo 21.00 - 21.30 30 minSVT24

Familjen Andersson
Familjen Andersson är tillbaka med en andra säsong. Familjen ordnar födelsedagskalas för sin minsting Håkan. Men grannen Yvonne tror att det är vuxenkalas ordnat för henne. Vem är egentligen mest värd att fira, och kan man fira två födelsedagar samtidigt. Karin, Rudolf och deras tre barn bor i den lilla staden Glimmerdagg. Precis som alla föräldrar försöker de få vardagspusslet att fungera, det är bara det att vardagen sällan blir vardaglig. Sverige 2023.

Otroliga spelen

la 13.07. klo 21.30 - 22.00 30 minSVT24

Otroliga spelen
Då var det dags att skaka liv i gamla OS-grenar som ingen tävlat i sedan OS i Stockholm 1912! Vad händer när man tar bort ansatsen i höjdhopp? Hur bra klarar sig en höjdhoppare i en sådan tävling egentligen? Och hur funkar det när de ska försöka pricka hjortar med gevär på Stadion? Paren är Christian Olsson och Sofia Dalén, Emma Green och Daniel Nannskog, Angelica Bengtsson och Andreas Lundstedt, Michel Tornéus och Elaf Ali samt Alhaji Jeng och Torbjörn Averås Skorup. Se några av våra mest folkkära idrottare tävla tillsammans med några av våra roligaste underhållare i olympiska grenar från förr. Programledare Erik Ekstrand kommer låta dem testa på grenar som spjut med fel hand, poesi, konstsim och många fler. Vilket lag står som segrare i de Otroliga spelen 2024? Paren är Christian Olsson och Sofia Dalén, Emma Green och Daniel Nannskog, Angelica Bengtsson och Andreas Lundstedt, Michel Tornéus och Elaf Ali samt Alhaji Jeng och Torbjörn Averås Skorup. Sverige 2024.

Kungen och jagU

la 13.07. klo 22.00 - 23.00 60 minSVT24

Ett personligt porträtt av Carl XVI Gustaf. Filmaren Karin af Klintberg har under två år fått den unika möjligheten att på nära håll följa kungen i hans liv och arbete. Det blir ett oväntat möte mellan två världar och två generationer. Kungen berättar själv om sin uppväxt och om uppgiften han aldrig kan fly ifrån. Ett personligt porträtt av Carl XVI Gustaf. Filmaren Karin af Klintberg har under två år fått den unika möjligheten att på nära håll följa kungen i hans liv och arbete. Sverige 2023.

Tack för musikenU

la 13.07. klo 23.00 - 00.00 60 minSVT24

Niklas Strömstedt tar emot Björn Dixgård, sångare och frontfigur i Mando Diao. Roliga anekdoter från förr och nu blandas med musik och samtal kring låtarnas uppkomst och betydelse för Björn och bandet, däribland den osannolika historien om Svensktoppshiten Strövtåg i hembygden. Niklas Strömstedt bjuder in åtta artister Sveriges absolut toppskikt, för att bjuda på massa bra musik och öppenhjärliga samtal. Sverige 2024.

Livet i FagervikU

su 14.07. klo 00.00 - 00.45 45 minSVT24

Gullan och Rolf är ett lyckligt gift äldre par, som har en dotter, Nadja. Deras granne, Tryggve, kräver ett faderskapstest eftersom han tror sig vara den egentliga fadern till Nadja. Johan vill köpa hus och Lena fortsätter semesterplaneringen. Hanna och Bärgarn tar en öl ihop. I rollerna: Henrik Johansson, Maria Sid, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Lars Lind, Nadine Kirschon, Johannes Wanselow m.fl. Gästskådespelare: Pia Green, Thomas Roos, Stig Engström, Maria Alm Norell m.fl. Regi: Mikael Syrén. En svensk serie om ett litet advokatkontor på en liten ort med advokat Johan och hans receptionist Annika i centrum. Johan är en nyutexaminerad paragrafryttare och Annika en ensamstående mamma med stor människokännedom. Trots sina olikheter tar Johan och Annika sig tillsammans an små, små fall i den lilla, lilla staden och mellan dem båda spirar stor, stor kärlek. Sverige 2008.

Curry med korre

su 14.07. klo 00.45 - 01.00 15 minSVT24

USA-korrespondenten Fouad Youcefi tar med Malin Mendel bakom kulisserna i Vita huset och visar vilka regler som gäller, t ex om vad som händer om man går på gräsmattan. Malin Mendel träffar andra utrikeskorrespondenter runt om i världen och pratar om livet i deras länder, hur det att vara korrespondent där och så lagar de mat tillsammans. Sverige 2024.

Bakom varje man

su 14.07. klo 01.00 - 01.25 25 minSVT24

Den erfarne och framgångsrike kökschefen Michael måste plötsligt försvara sin position när den nya souschefen Naja vill modernisera restaurangen och till och med utmanövrera honom. Men vem är villig att gå längst för att ta makten i restaurangen, och är det en kvinna eller en man som har flest äss i rockärmen? I rollerna: Julie Rudbæk, Jesper Zuschlag, Ann Eleonora Jørgensen, Lars Bom, Camilla Lau m.fl. Serien handlar om den erfarna och framgångsrika kökschefen Michael som plötsligt blir tvungen att försvara sin position när den nya souschefen Naja vill modernisera hans restaurang och till och med ta hans plats. Men vem är villig att gå längst för att ta makten i restaurangen? Produktion: DR, 2023 Danmark 2023.

Alan och Amandas italienska husdröm

su 14.07. klo 01.25 - 01.55 30 minSVT24

Uppmärksamheten riktas nu mot det stora utomhusområdet. Den övervuxna tomten på sidan av berget har varit orörd i mer än ett decennium. Alan och Amanda söker hjälp från trädgårdsgurun Warrie Price, som har ägnat över 30 år åt att odla en 15 hektar stor oas. Ivriga att införa autentisk toskansk design i sitt projekt besöker Alan den antika staden Impruneta i jakten på terrakottakrukor. Amanda kallar in sin grönfingrade mamma Judith för att hjälpa till med att köpa växter på ett lokalt trädgårdscenter, men får mer än hon förväntade sig när Judith fattar tycke för en stilig anställd. Genom att uppfylla en gammal dröm köper Amanda Holden två förfallna lägenheter i den pittoreska staden Salemi och övertalar bästa vännen Alan Carr att tillbringa en sommar med att renovera dem. Storbritannien 2024.

Antikmagasinet

su 14.07. klo 01.55 - 02.25 30 minSVT24

Konst från Sapmi har på senare år haft stora framgångar på museer och gallerier världen över. Möt två av den samiska konstens främsta företrädare i ett samtal om traditioner, mytologi och aktivism: konstnärerna Britta Marakatt-Labba och Carola Grahn. Programledaren Anne Lundberg tar med oss genom historien och lyfter tillsammans med kända gäster och experter fram några klassiska föremål och vad som skulle kunna bli framtida antikviteter. Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Unelmahäät, Amazing Race Suomi, Totte Svensson ja taikalamppu, Stadi vs. Lande, Haluatko miljonääriksi?, Jalkapallon kansallinen liiga HJK - HPS, Vain elämää, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Maajussille morsian, Kauniit ja rohkeat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity