HoroskooppiTietovisatReseptitBlogitSanakirjaVaihtoautotViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot sunnuntaina 14.7.2024

Näytä tiivistettynä

Victoriakonserten

su 14.07. klo 21.00 - 22.00 60 minSVT24

Victoriakonserten
Victoriakonserten är en årlig hyllning till H.K.H. Kronprinsessan Victoria på hennes födelsedag den 14 juli. Firandet sker på Borgholms slott och bjuder på framträdanden av Lena Philipsson, Molly Hammar, Albin Lee Meldau, Edda Magnason och Olivia Lobato under ledning av Stefan Sporsén och Augustifamiljen. Under konserten delas Victoriapriset ut till årets pristagare Isabelle Haak. Programledare är Yvette Hermundstad. Victoriakonserten är en årlig hyllning till H.K.H. kronprinsessan Victoria på hennes födelsedag den 14 juli. Firandet sker i Borgholms slottsruin med artisterna Petter, Marcus och Martinus, Ane Brun, Lucianoz och Linnea Henriksson. Husband är Augustifamiljen under ledning av Stefan Sporsén. I samband med programmet sker insamling till kronprinsessan Victorias fond och i år delar kronprinsessan ut Victoriapriset till hockeyspelaren Erik Karlsson. Programledare: Yvette Hermundstad. Sverige 2024.

Familjen Andersson

su 14.07. klo 22.00 - 22.30 30 minSVT24

Familjen Andersson
Karin, Rudolf och deras tre barn Anna, Sune och Håkan bor i den lilla staden Glimmerdagg. Precis som alla föräldrar försöker de få vardagspusslet att fungera, det är bara det att vardagen sällan blir vardaglig med den här familjen… I rollerna: Filip Berg, Liv Mjönes, Olle Einarsson, Folke Axelsson Schulman och Laura Lindkvist. Dessutom medverkar Julia Dufvenius, Ellen Bergström, Hampus Nessvold och Christina Schollin. Familjen Andersson är fritt baserat på karaktärer böckerna om Sune av Sören Olsson och Anders Jacobsson. Karin, Rudolf och deras tre barn bor i den lilla staden Glimmerdagg. Precis som alla föräldrar försöker de få vardagspusslet att fungera, det är bara det att vardagen sällan blir vardaglig. Sverige 2023.

Otroliga spelenU

su 14.07. klo 22.30 - 23.00 30 minSVT24

Otroliga spelen
Då var det dags att skaka liv i gamla OS-grenar som ingen tävlat i sedan OS i Stockholm 1912! Vad händer när man tar bort ansatsen i höjdhopp? Hur bra klarar sig en höjdhoppare i en sådan tävling egentligen? Och hur funkar det när de ska försöka pricka hjortar med gevär på Stadion? Paren är Christian Olsson och Sofia Dalén, Emma Green och Daniel Nannskog, Angelica Bengtsson och Andreas Lundstedt, Michel Tornéus och Elaf Ali samt Alhaji Jeng och Torbjörn Averås Skorup. Se några av våra mest folkkära idrottare tävla tillsammans med några av våra roligaste underhållare i olympiska grenar från förr. Programledare Erik Ekstrand kommer låta dem testa på grenar som spjut med fel hand, poesi, konstsim och många fler. Vilket lag står som segrare i de Otroliga spelen 2024? Paren är Christian Olsson och Sofia Dalén, Emma Green och Daniel Nannskog, Angelica Bengtsson och Andreas Lundstedt, Michel Tornéus och Elaf Ali samt Alhaji Jeng och Torbjörn Averås Skorup. Sverige 2024.

Karin och Carl Larsson

su 14.07. klo 23.00 - 00.00 60 minSVT24

Karin och Carl Larsson har nu blivit den svenska kulturelitens superkändisar. De bor permanent i Sundborn och folk vallfärdar för att besöka deras hem. Carl får beställningar och gör prestigefyllda uppdrag, men något skaver inom honom. När 18-åriga sonen Ulf dör oväntat blir det början till slutet för Carl. Samtidigt bygger paret upp det som än idag är ett av våra allra största kulturarv. En serie om det svenska konstnärsparet Karin och Carl Larsson som under sent 1800-tal, tidigt 1900-tal genom sitt skapande kom att spela stor roll för det som vi ser som typiskt svenskt idag. Sverige 2023.

Curry med korre

ma 15.07. klo 00.00 - 00.15 15 minSVT24

USA-korrespondenten Fouad Youcefi tar med Malin Mendel bakom kulisserna i Vita huset och visar vilka regler som gäller, t ex om vad som händer om man går på gräsmattan. Malin Mendel träffar andra utrikeskorrespondenter runt om i världen och pratar om livet i deras länder, hur det att vara korrespondent där och så lagar de mat tillsammans. Sverige 2024.

I väntan på dig

ma 15.07. klo 00.15 - 00.35 20 minSVT24

Anna har börjat ifrågasätta om hon är redo för att bli mamma. Ellen har sin sista arbetsdag på två år och Sofia och Jocke ska öppna kuvertet där det står om de väntar en flicka eller pojke. Produktion: Parad Media, 2021. Hur är det att vänta och föda sitt första barn? Fyra finlandssvenska kvinnor filmar sig själva från plusset på stickan tills de blir föräldrar för första gången. Hur överlever man kraftigt illamående och hur känns det när blodprovet visar förhöjd risk för kromosomavvikelse hos fostret? På ett ärligt och underhållande vis delar de med sig av sina tankar och känslor på en av livets mest spännande resor. Finland 2022.

Stora danska konstnärer

ma 15.07. klo 00.35 - 01.35 60 minSVT24

Bertel Thorvaldsen var Danmarks första internationella superstjärna i konsten. Bildhuggaren med en fattig bakgrund upptäcktes av kungens konstakademi och skickades till Italien för att studera i den klassiska konstens centrum. Han blev så småningom världens främsta skapare av uttrycksfulla marmorskulpturer. Med målningar och skulpturer formade de både sin samtid och dagens Danmark. Men det krävde en kamp mot inre demoner, tidens normer och könsroller. Här möter vi de stora danska konstnärerna Anne Marie Carl-Nielsen, Bertel Thorvaldsen, Johan Thomas Lundbye och Elisabeth Jerichau Bauman. Danmark 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kohtalokas merimatka, Rillit huurussa, Suomen huutokauppakeisari, Kauniit ja rohkeat, Salatut elämät, Frendit, Vain elämää, Those About to Die, Miehen puolikkaat, Hudson & Rex

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity