HoroskooppiTietovisatReseptitSanakirjaVaihtoautotBlogitViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot sunnuntaina 14.7.2024

Näytä tiivistettynä

Rakennuskatastrofit

su 14.07. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Jakso alkaa Notre Damen katedraalin tulipalolla keväällä 2019. Useat silminnäkijät tallensivat tulipalon kameroillaan, mutta eivät kulissien takana tapahtunutta sekasortoa, joka vaikutti siihen, että tulipalo oli tuhoisampi kuin sen olisi pitänyt olla. Sitten tarkastelemme rakennustelineitä. Kun ne pettävät, seuraukset voivat olla katastrofaalisia. Tutkimme syitä niiden pettämiseen.

Salakaupan julmemmat kasvot

su 14.07. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Reseptilääkkeet maksavat Yhdysvalloissa enemmän kuin missään muualla maailmassa. Siksi lähes 20 miljoonaa amerikkalaista hakee lääkkeensä pimeiltä markkinoilta - ja siksi rikolliset ovat innokkaita hyötymään kasvavasta kysynnästä. Tässä jaksossa Mariana matkustaa Meksikoon ja Intiaan tapaamaan joitakin alamaailman opportunisteja, jotka vaarantavat suojattomien potilaiden hengen.

Lyödään ällikällä

su 14.07. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Laukaisu. Viihteellisessä peliohjelmassa ympäri maailmaa valittuja osallistujia pyydetään valitsemaan hurjien tieteellisten kokeiden oikea lopputulos.

Apollo: takaisin Kuuhun

su 14.07. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Apollo: takaisin Kuuhun

Food Factory USA

su 14.07. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Tapaa Omaha Steak’s -postimyynti pihvien takana oleva valtava tiimi. Selvitä, miksi Zatarain’s Dirty Rice Mix on ollut suosikki vuodesta 1889. Tapaa Annie’s Cheddar -puput, jotka lisääntyvät kuin kanit.

Karibian rannikkovartiosto

su 14.07. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Lähdemme Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa Aruballa pysäytetään alus, jossa on asiakirjattomia maahanmuuttajia Venezuelasta. Dash-8 pelastaa kaksi kalastajaa, jotka katosivat lähellä Martiniquen saarta. Laivaston helikopteri pysäyttää huumealuksen, mikä aiheuttaa vaarallisen tilanteen.

Elämää äärirajoilla: Alaska

su 14.07. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Alaskalaiset kohtaavat arvaamattomia haasteita selviytyäkseen ja menestyäkseen pimeän talven aikana. Villi ahma tuhoaa Johnny Rolfen leirin. Uudella maalla Kaleb Rowlandin on varmistettava turvallisuus suojellakseen perhettään. Millerit yrittävät pitää yllä kulttuuriperinteitä, kun taas Alex Javor tekee kovasti töitä pitääkseen leirinsä ja talvivarastonsa turvassa.

Eurooppa villiintyy

su 14.07. klo 08.55 - 09.40 45 minNational Geographic Channel

Karpaateilla ja muissa villieläinten turvapaikoissa luonto saa apua. Eurooppalaisen biisonin palauttaminen ja harmaasuden leviäminen kautta mantereen kielii villieläinten paluusta, mikä hyödyttää sekä muita eläimiä että ihmisiä.

Gathering Storm

su 14.07. klo 09.40 - 10.25 45 minNational Geographic Channel

Yhdysvaltain Guamin alueilla on eturivin paikat, kun Tyynenmeren isoimmat myrskyt syntyvät, sillä se sijaitsee niin sanotulla taifuunikujalla. Nämme kuinka Kammuri-taifuuni nopeasti kasvattaa voimiaan täällä. Yhdysvaltain merivoimien tukikohta ja satama ovat hälytystilassa. Muutamassa päivässä Kammuri kerää voimia, kasvaa vuoden voimakkaimmaksi taifuuniksi ja iskee Filippiineille.

Albert Lin ja kadonneet kaupungit

su 14.07. klo 10.25 - 11.15 50 minNational Geographic Channel

National Geographicin tutkija, Albert Lin, matkaa Mikronesiaan Tyynenmeren sydämessä. Hän etsii muinaista Nan Madolin kaupunkia. Hän tutkii hautoja, temppeleitä ja rituaalipaikkoja, jotka on kaikki rakennettu ihmisten muovaamille saarille, joita peittää nykyään satojen vuosien aikana kasvanut viidakko. Albert löytää kaupungin lisäksi kokonaisen mantereen, joka jatkuu tuhansia kilometrejä.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

su 14.07. klo 11.15 - 12.00 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Kuubaan tutustuakseen maan suurelta osin tuntemattomiin kulinaarisiin perinteisiin. Rannikolta maaseudulle Gordon kalastaa ja metsästää läpi eloisan maiseman etsiessään aidoimpia ja herkullisimpia kuubalaisia raaka-aineita. Matkan varrella hän oppii, millaista luovuutta ja kekseliäisyyttä ruoanlaitto vaatii tällä saarella, joka on vasta avaamassa oviaan maailmalle.

UFOT: Tuntemattoman äärellä

su 14.07. klo 12.00 - 12.50 50 minNational Geographic Channel

Blue Book -projekti ja tutkimukset ufoihin suljetaan. Ei ole todisteita salaperäisten kohteiden uhasta Yhdysvalloille. Hyytäviä ufo-havaintoja tehdään edellään ja outo selittämätön ydinkärkien vika jättää Yhdysvallat ilman puolustusta.

Lentoturmatutkinta

su 14.07. klo 12.50 - 13.40 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Piper Malibu -kone katoaa tutkasta Englannin kanaalin yllä kyydissään nouseva jalkapallotähti Emiliano Sala. Uutinen korkean profiilin matkustajasta leviää pian ja onnettomuus nousee otsikoihin ympäri maailmaa. Brittiläiset tutkijat päättelevät, että kone hajosi ennen veteen osumista. Kun he viimein löytävät hylyn, tutkimuksessa tapahtuu käänne, jota kukaan ei odottanut.

Salakuljettajat satimeen

su 14.07. klo 13.40 - 14.30 50 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigations valvoo huumeajoneuvon purkamista parkkipaikalla ja jahtaa kuljettajaa, joka pakenee jalan. Vihjeen perusteella varastosta löytyy toinenkin kokaiinikätkö. CBP löytää kultakolikoita, muinaiskreikkalaisen naamion ja egyptiläisen artefaktin pakkauksista JFK:n lentokentällä, ja kokaiinia maastokuorma-auton jakolaatikkoon piilotettuna Rio Grande Valleyssa.

Salakuljettajat satimeen

su 14.07. klo 14.30 - 15.20 50 minNational Geographic Channel

Lasten kanssa El Pasoon matkustavalla äidillä on useita kiloja kokaiinia auton istuimiin kätkettynä. Puerto Ricon lento- ja merivartioston agentit ajavat takaa saaren länsipuolella kulkevaa venettä, joka on lastattu 388 kilolla kokaiinia. Ja Washington DC:ssä tulli- ja rajavartiolaitoksen päälliköt estävät kokalehtien ja mädäntyneen vuohenlihan pääsyn maahan.

Salakuljettajat satimeen

su 14.07. klo 15.20 - 16.15 55 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigationin agentit Miamissa jäljittävät 12,6 miljoonan dollarin arvoista kokaiinilähetystä, joka oli piilotettu puutarharuukkulähetykseen. Yhdysvaltain rajavartiolaitos takavarikoi Meksikoon meneviä laittomia ampumatarvikkeita ja käteistä. CBP:n virkailijat Philadelphiassa kuulustelevat epäilyttäviä matkustajia, kuten miestä, jonka uskotaan kuljettavan huumeita sisäisesti.

Salakuljettajat satimeen

su 14.07. klo 16.15 - 17.05 50 minNational Geographic Channel

Kaliforniassa Homeland Security Investigations jäljittää kokaiinilastia. Kuljettajan vaihdon jälkeen agentit seuraavat salakuljettajia koulun lähellä sijaitsevalle piilopaikalle. Philadelphiassa tulli löytää väärennettyä käteistä, tuntemattomia pillereitä ja ketamiinia rahiin kätkettyinä. Rio Grande Valleyn rajanylityspaikalla estetään steroidien ja väärennettyjen lenkkareiden rajanylitys.

Salakuljettajat satimeen

su 14.07. klo 17.05 - 18.00 55 minNational Geographic Channel

Miamissa suoritetaan laaja aseiden, MDMA:n ja uuden katuhuumeen takavarikko. JFK:llä tulli saa kiinni haitallisia afrikkalaisia etanoita, ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa tuhoa Amerikassa. El Pasossa poliisin käyttää uutta tekniikkaa ajoneuvojen skannaukseen, mikä johtaa kokaiinitakavarikkoon.

Salakuljettajat satimeen

su 14.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigations toteuttaa operaation pysäyttääkseen väärennetyn tavaran kaupan, jonka tuloksena Kansas Cityssä takavarikoidaan paljon tavaraa ja Kolumbiassa Calissa ratsataan asunto, jossa on tuhansia lenkkareita. Newarkissa CBP saa tietoja matkustajasta, jolla on kahdessa matkalaukussa 200 000 dollarin arvosta marihuanaa. CBP löytää kokaiinia ajoneuvon puskurista Texasissa.

Japani: maan ja taivaan välissä

su 14.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Japani: maan ja taivaan välissä

Lentoturmatutkinta - erikoisraportti

su 14.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Kolme miehistöä kohtaa mahdottomia tilanteita. Boeing 707 -koneen lentäjät menettävät molemmat oikeat moottorit Ranskan Alppien yllä, kun tuli nielaisee heidän koneensa. Portugalin yläpuolella Air Astanan lennon 1388:n miehistö yrittää löytää vian koneestaan. Ja pommi räjähtää ohjaamossa PA:n lennolla 434, katkaisee kriittiset ohjauskaapelit ja aiheuttaa runkoon 60-senttisen reiän.

The Mission: Uskonsa uhri

su 14.07. klo 21.00 - 23.00 2h 0 minNational Geographic Channel

Amerikkalainen lähetyssaarnaaja John Chau tapettiin, kun hän koetti ottaa yhteyttä erääseen maailman eristyneimmistä ihmisryhmistä Sentineleillä, käännyttääkseen heidät kristinuskoon. Ohjelma tutkii haastattelujen, Johnin kuvien ja päiväkirjojen avulla vanhanaikaisia ajatuksia tutkimusmatkailusta, häntä tukenutta lähetysyhteisöä ja Johnin isän sydänsuruja sekä tarinan pitkäkestoisia vaikutuksia.

Narco Wars

su 14.07. klo 23.00 - 23.55 55 minNational Geographic Channel

Kerromme joistain eeppisimmistä suurimpien huumepomojen pidätyksistä. Walter Cronkite käännytetään pois Carlos Lehderin yksityiseltä huumesaarelta, mikä laittaa tutkimukset käyntiin. Kummisetä Felix Gallardo tilaa noutoruokaa, mikä johdattaa viranomaiset hänen piilopaikkaansa. Cali-kartellin Orejuelan veljekset välttävät vangitsemisen piilottelemalla seinien takana.

Meret ilman lakeja

su 14.07. klo 23.55 - 00.45 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman lakeja

Eurooppa ylhäältä päin

ma 15.07. klo 00.45 - 01.35 50 minNational Geographic Channel

Tämä upea ilmateitse tehtävä matka paljastaa Iso-Britannian saaret aivan uudella tavalla. Lentävät kamerat tarkkailevat Ulko-Hebridien uskomatonta lentoasemaa, Jerseyn värikästä kukkaparaatia ja autot kieltäneen saaren salaisuuksia. Matkaamme maailman vanhimmalla raitovaunulla ja matkaamme viikinkien tulifestivaalille, joka valaisee Shetlannin talvitaivaan.

Toinen maailmansota ylhäältä päin

ma 15.07. klo 01.35 - 02.20 45 minNational Geographic Channel

Syyskuu 1944: Lopettaakseen toisen maailmansodan liittoutuneet aloittavat hyökkäyksen natsien miehittämiin Alankomaihin. Liittoutuneiden on pudotettava kymmeniä tuhansia joukkoja taivaalta, vallattava useita raskaasti puolustettuja siltoja ja kohdattava Saksan panssaridivisioonat. Tämä on tarina eräästä toisen maailmansodan uskaliaimmista hyökkäyksistä eli operaatio Market Gardenista.

Food Factory

ma 15.07. klo 02.20 - 02.45 25 minNational Geographic Channel

Kurkista, miten tehdään valtavia määriä lasagnea, koululaisille sopivia brownieita, omenakeikauskakkuja ja paljon muuta.

Inside: Amerikan mafia

ma 15.07. klo 02.45 - 03.30 45 minNational Geographic Channel

Mafia kaatuu. Selonteko siitä, miten amerikkalainen asianajaja Rudolp Giuliani päätti vuonna 1983 todistaa, että mafialla oli oma hallinto, ja tuhota sen. National Geographic Channel.

Jättimäiset rakennusurakat: jääristeilijä

ma 15.07. klo 03.30 - 04.10 40 minNational Geographic Channel

Mukaansatempaavien CGI-animaatioiden, ainutlaatuisen pääsyn kulissien taakse pitkin Eurooppaa ja äärimmäisten säätutkimuskohtausten avulla Jättimäiset rakennusurakat: Jäänmurtaja vie sinut uskomattoman haasteen ytimeen eli tutustumaan maailman innovatiivisimman jäänmurtajan sekä arktisen tutkimusaluksen että kiertävän tieteellisen laboratorion rakentamiseen.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Jäljet päättyvät Berliiniin, Frendit, Emmerdale, Latelan Laurin hurja remontti, Hockey Night: Kiekko-Espoo - HIFK, Unelma-asunto auringon alta, Suomen huutokauppakeisari, Fosca, Rikkaat ja rahattomat, Miehen puolikkaat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity