SanakirjaTietovisatHoroskooppiViihdeReseptitVaihtoautotBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot perjantaina 19.7.2024

Näytä tiivistettynä

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

pe 19.07. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Alaskan jatkuvassa muutoksessa olevassa ilmastossa asukkaat hyödyntävät arktisen alueen resursseja henkensä pitimiksi. Apassingokin perhe luovii Beringinmerellä hakemassa ruokaa hitaan talvikauden jälkeen. Jody Potts-Joseph yrittää perheensä kanssa saada hirven. Tig Strassburg aikoo poikineen jahdata ahmaa. John Pingayak matkaa lapsenlapsensa kanssa tundralle etsimään ruokaa.

Salakaupan julmemmat kasvot

pe 19.07. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Amerikkalaiset rakastavat uhkapelejä. Lailliset markkinat tuottivat 53 miljardia dollaria vuonna 2021. Tämä summa jää kuitenkin varjoon laittoman uhkapelimaailman rinnalla, joka kerää vuosittain arviolta biljoona dollaria. Mariana menee tämän vaarallisen toiminnan sisälle ja yrittää ymmärtää sen houkutusta, kasvua ja pimeää puolta.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka

pe 19.07. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Tarinoita lähes karkuun päässeistä epäillyistä Kolumbian ja Perun lentoasemilta. Maanviljelijä vaihtaa salkkunsa kanssarikollisen kanssa terminaalissa. Mies, joka on niellyt kokaiinia, pääsee koneeseen, mutta kansainvälisen poliisiyhteistyön avulla hänet napataan määränpäässä. Mies, jolla on kapseleita vatsassaan, kestää 36 tuntia, joten hänet on päästettävä pois.

Food Factory USA

pe 19.07. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Seuraa Welch’s Concord Grape Jam -hillon uskomatonta makeaa reittiä aina rypäleestä purkkiin. Nauti suolaisista isoäidin hiomista ja hyväksymistä piirakoista. Käy hämmästyttävässä tehtaassa, joka luo ja pakkaa maailman herkullisimmat suklaapäällysteiset rinkelit.

Food Factory USA

pe 19.07. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Etsiessään äärimmäistä pekonikokemusta Food Factory USA kiertää texasilaisessa savustamossa, oppii pekoninmakuisen virvoitusjuoman salaisuudet ja vierailee entisellä kalkkunatilalla, jossa rapeat pekoninpalat hukutetaan paksuun, kermaiseen suklaaseen.

Rewind the '90s

pe 19.07. klo 07.25 - 08.05 40 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
Olipa kyseessä Beavisin ja Butt-Headin veljesrakkaus, lapset ja heidän taskukokoiset elektroniset lemmikkinsä tai pieni sininen pilleri, joka tarjosi miljoonille uuden mahdollisuuden seksielämään, 90-luku oli vuosikymmen, joka määritteli rakkauden uudelleen. Pedro Zamora kertoi, millaista on elää HIV:n kanssa, ja RuPaul opetti meitä rakastamaan itseämme osoittaen, että rakkaudella ei ollut rajoja.

Äärimmäinen selviytyjä: matka Andien yli

pe 19.07. klo 08.05 - 08.50 45 minNational Geographic Channel

Villiä luontoa tutkiva Hazen Audel ottaa eeppisen matkansa viimeisellä osuudella mittaa Tyynenmeren rannikon aavikon vaaroista. Taisteltuaan tiensä kallioisten niemien ja valtavien hiekkadyynien poikki Hazen uhmaa meren voimaa korjatussa veneessä ennen kuin kiipeää Mount Moreno -vuoren huipulle juuri talvipäivänseisauksena auringonnousun aikaan.

Maya-kulttuurin nousu ja tuho

pe 19.07. klo 08.50 - 09.35 45 minNational Geographic Channel

Maya-kulttuurin nousu ja tuho
Kesäkuussa 2020 tiedemiesten ja arkeologien ryhmä tekee löydön, joka haastaa kaikki uskomukset mayojen suuren sivilisaation alkuperästä. LIDAR-tekniikalla tutkijat pystyvät paikantamaan tiheän kasvillisuuden alla olevat rauniot. Ryhmä havaitsee muinaisen paikan, Aguada Fenixin, jonka monumentaalinen rakennelma on yli 3 000 vuotta vanha.

Dinosaurusten metsästäjä

pe 19.07. klo 09.35 - 10.25 50 minNational Geographic Channel

Federico Fanti matkustaa Italian läpi etsiessään dinosauruslöytöjä. Tutustumme Antonioon ja Brunoon, jotka ovat kaksi uskomatonta italialaista yksilöä. Luiden ja fossilisoituneiden jalanjälkien löytymisen ansiosta lahjakkaat italialaiset tutkijat ja dinosaurusten metsästäjät herättävät eloon uusia, ainutlaatuisia lajeja, joita ei löydy mistään muualta maailmasta.

Salakuljettajat satimeenU

pe 19.07. klo 10.25 - 11.15 50 minNational Geographic Channel

Miamissa suoritetaan laaja aseiden, MDMA:n ja uuden katuhuumeen takavarikko. JFK:llä tulli saa kiinni haitallisia afrikkalaisia etanoita, ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa tuhoa Amerikassa. El Pasossa poliisin käyttää uutta tekniikkaa ajoneuvojen skannaukseen, mikä johtaa kokaiinitakavarikkoon.

Salakuljettajat satimeenU

pe 19.07. klo 11.15 - 12.05 50 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigations toteuttaa operaation pysäyttääkseen väärennetyn tavaran kaupan, jonka tuloksena Kansas Cityssä takavarikoidaan paljon tavaraa ja Kolumbiassa Calissa ratsataan asunto, jossa on tuhansia lenkkareita. Newarkissa CBP saa tietoja matkustajasta, jolla on kahdessa matkalaukussa 200 000 dollarin arvosta marihuanaa. CBP löytää kokaiinia ajoneuvon puskurista Texasissa.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

pe 19.07. klo 12.05 - 12.55 50 minNational Geographic Channel

Etiopian vuoristoa hallitsee kaksi erilaista kuningatarta, mutta molemmat ovat tyttärien äitejä. Gelada-apina hallitsee tiivistä sisaryhteisöä, mutta kun hänen ainoa tyttärensä on aikuisuuden kynnyksellä, hänen on tehtävä uhrauksia tämän tulevaisuuden puolesta. Yläpuolella sijaitsevalla tasangolla etiopialaisella sudella on myös tytär, mutta tämän äidin on oltava armoton suojellakseen perintöään.

Lentoturmatutkinta

pe 19.07. klo 12.55 - 13.45 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Myrskynsilmässä. Kokeneet myrskynmetsästäjät olivat menettää henkensä, kun heidän koneensa moottori syttyi palamaan kesken lennon.

Lentoturmatutkinta

pe 19.07. klo 13.45 - 14.35 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Veriteko Välimeren yllä. Kun Italiasta lähtenyt lentokone räjähti ilmassa Välimeren yllä, kesti kolmekymmentä vuotta selvittää, miten terroristit aiheuttivat turman.

Running Wild With Bear Grylls

pe 19.07. klo 14.35 - 15.25 50 minNational Geographic Channel

Bear Grylls ja näyttelijä Zachary Quinto kilpailevat aikaa vastaan kulkeakseen tiheän panamalaisen viidakon läpi ennen kuin myrsky iskee. Kun kaksikko on laskettu helikopterilla paikalle, heidän on luotettava alkukantaisiin suunnistustapoihin, jotta pääsevät noutopisteelle. Valtavat kalliot, syvät rotkot, maanalainen jokiluola ja lentokoneen hylky ovat vain osa heidän kohtaamistaan haasteista.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka Rooma

pe 19.07. klo 15.25 - 16.15 50 minNational Geographic Channel

Valtionpoliisi saa eteensä epätoivoisia tilanteita Fiumicinon lentoasemalla. Brasilialainen mies väittää matkaavansa Roomaan ystävänpäiväksi, mutta agentit löytävät hänen alusvaatteistaan jotain epäilyttävää. Väärennetyillä passeilla matkaava perhe saattaa joutua erotetuksi toisistaan. Mies riskeeraa kaiken salatakseen henkilöllisyytensä. Poliisi löytää epäilyttävän määrän oudon painavia yöasuja.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

pe 19.07. klo 16.15 - 17.05 50 minNational Geographic Channel

Riley ostaa lipun ja liittyy yleisöön. Miljoona työmatkalaista tulossa ja menossa on tavallinen päivä Yhdysvaltain viidenneksi suurimmassa julkisessa matkustusjärjestelmässä. Juna on tulossa aina muutaman sekunnin välein. Kulissien takana toiminta on vielä kiireisempää, kun tuhannet työntekijät kamppailevat pitääkseen valtavan järjestelmän toiminnassa kellon ympäri.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

pe 19.07. klo 17.05 - 17.55 50 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutkii Irlannin upeaa Connemaran rannikkoa etsien rapuja ja keräten herkullisia ostereita, abaloneja ja merilevää, ennen kuin hän kohtaa entisen suojattinsa, keittiömestari Anna Haugh'n ikonisilla Moherin rantakallioilla.

Dinosaurusten metsästäjä

pe 19.07. klo 17.55 - 19.00 1h 5 minNational Geographic Channel

Federico Fanti käy Isossa-Britanniassa paikalla, jossa tehtiin ensimmäiset dinosauruslöydöt 1800-luvulla. Federico matkaa ympäri maata ja käy Jurassic Coastilla, ainutlaatuisella geologisella paikalla, jolla on maailmanlaajuinen merkitys ja joka on ensimmäisen dinosaurusten metsästäjän, Mary Anningin, koti. Hän vierailee myös Stonesfieldissä, josta löydettiin historian ensimmäinen dinosaurus.

Haikalojen taistelu

pe 19.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Floridassa tallentui videolle harvinainen tapahtuma meripetoeläinten välillä: härkähait hyökkäsivät isovasarahain kimppuun. Tohtori Heithaus ja haiasiantuntijoiden tiimi käynnistävät tutkimuksen. He selvittävät, mitä tapahtuu, kun nämä kaksi petoa kohtaa.

Kalliovuorten raiteilla

pe 19.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Konduktööri Grant ja insinööri Jeff kiiruhtavat tyhjällä junallaan itään noutamaan kolmen miljoonan dollarin arvoista hiililähetystä. Kun 152 vaunua on täytetty, heidän täytyy saada massiivinen saattueensa takaisin vuorten yli.

Toisen maailmansodan salatut sankarit

pe 19.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä jakso kertoo kolmesta mustasta merimiehestä, jotka eivät vain selviytyneet Pearl Harborin hyökkäyksestä, vaan myös pelastivat lukemattomia ihmishenkiä. Sadat mustat merimiehet työskentelivät laivoilla ja taistelivat henkensä puolesta japanilaisten pommittaessa, ja osa heistä teki uskomattomia sankaritekoja. Kesti vuosia, ennen kuin nämä miehet saivat asianmukaisen kunnian teoistaan.

Inside North Korea's Dynasty

pe 19.07. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Inside North Korea's Dynasty

Eurooppa ylhäältä päin

pe 19.07. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä upea ilmateitse tehtävä matka paljastaa Iso-Britannian saaret aivan uudella tavalla. Lentävät kamerat tarkkailevat Ulko-Hebridien uskomatonta lentoasemaa, Jerseyn värikästä kukkaparaatia ja autot kieltäneen saaren salaisuuksia. Matkaamme maailman vanhimmalla raitovaunulla ja matkaamme viikinkien tulifestivaalille, joka valaisee Shetlannin talvitaivaan.

Dinosaurusten metsästäjäU

la 20.07. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

Federico Fanti käy Isossa-Britanniassa paikalla, jossa tehtiin ensimmäiset dinosauruslöydöt 1800-luvulla. Federico matkaa ympäri maata ja käy Jurassic Coastilla, ainutlaatuisella geologisella paikalla, jolla on maailmanlaajuinen merkitys ja joka on ensimmäisen dinosaurusten metsästäjän, Mary Anningin, koti. Hän vierailee myös Stonesfieldissä, josta löydettiin historian ensimmäinen dinosaurus.

Toisen maailmansodan salatut sankaritU

la 20.07. klo 00.55 - 01.45 50 minNational Geographic Channel

Tämä jakso kertoo kolmesta mustasta merimiehestä, jotka eivät vain selviytyneet Pearl Harborin hyökkäyksestä, vaan myös pelastivat lukemattomia ihmishenkiä. Sadat mustat merimiehet työskentelivät laivoilla ja taistelivat henkensä puolesta japanilaisten pommittaessa, ja osa heistä teki uskomattomia sankaritekoja. Kesti vuosia, ennen kuin nämä miehet saivat asianmukaisen kunnian teoistaan.

Inside North Korea's Dynasty

la 20.07. klo 01.45 - 02.35 50 minNational Geographic Channel

Inside North Korea's Dynasty

Food Factory

la 20.07. klo 02.35 - 02.55 20 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää, miten tehdään proteiinipitoisia aamiaismuroja, käsin tehtyä cream soda -juomaa, churroja ja vegaanista majoneesia, jolla on ihana taustatarina.

Gordon Ramsayn makuseikkailutU

la 20.07. klo 02.55 - 03.40 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutkii Irlannin upeaa Connemaran rannikkoa etsien rapuja ja keräten herkullisia ostereita, abaloneja ja merilevää, ennen kuin hän kohtaa entisen suojattinsa, keittiömestari Anna Haugh'n ikonisilla Moherin rantakallioilla.

Hetki ennen tuhoa

la 20.07. klo 03.40 - 04.25 45 minNational Geographic Channel

Ohjushävittäjä Coventryn upotus. Yhdeksäntoista sotilasta menetti henkensä, kun HMS Coventry joutui pommitukseen Falklandin sodan aikana. Miksi alus ei pystynyt puolustautumaan? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Stadi vs. Lande, Hudson & Rex, Lolita Lobosco, Vain elämää, Rikkaat ja rahattomat, 9-1-1, Salatut elämät, Hockey Night: Tappara - HIFK, Korpelan kujanjuoksu, Syke

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity