VaihtoautotHoroskooppiReseptitBlogitTietovisatSanakirjaViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot torstaina 18.7.2024

Näytä tiivistettynä

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

to 18.07. klo 04.10 - 04.55 45 minNational Geographic Channel

Kevät tuo mahdollisuuksia ja vaaroja Alaskan alkuperäisasukkaille. Marvin Agnot vie sukulaispoikansa Justinin lahden toiselle puolen metsästämään vuohia kallioilla. John Pingayak opettaa lapsenlapselleen selviytymistaitoja. Tig Strassburg haluaa viedä seitsemän lastaan esi-isiensä kalastusleirille, joten hän rakentaa arktisen ajoneuvon. Joel Jacko matkaa pitkin sulavia jäitä etsien pienriistaa.

Salakaupan julmemmat kasvot

to 18.07. klo 04.55 - 05.35 40 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Ensimmäinen huume, jolle Mariana altistui Portugalissa varttuessaan, on edelleen Euroopan suosikki: hasis. Tämän näennäisesti "pehmeän huumeen" kukoistava suosio pitää sisällään synkän salaisuuden. Mariana seuraa salakuljettajien jälkiä Marokon vuorilta ostajiin Euroopassa - maailmaan, jossa on hämäräperäisiä diilereitä, salamannopeita salakuljetusveneitä ja lisääntyvää väkivaltaa.

Lyödään ällikällä

to 18.07. klo 05.35 - 06.00 25 minNational Geographic Channel

Säikäytä ja pelota. Kuinka monta kuminauhaa on mahdollista venyttää vesimelonin ympärille, ja mitä tapahtuu kun veden paine nousee terässäiliön tasolle? National Geographic Channel.

Lyödään ällikällä

to 18.07. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Pudotaan, kellutaan ja paastotaan. Miten vahvaa liima voi olla, miten avaruuskenkä potkaisee, ja mitä tapahtuu, kun ihmiset ja hotdogit ottavat yhteen?

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka

to 18.07. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Kolumbian ja Perun lentoasemien suurimmat kokaiinitakavarikot. Mies on matkalla Dominikaaneihin ja piilottaa kokaiinia lastensa tavaroihin. Äitipuoli ja tytär ovat piilottaneet kokaiinipaketteja takkiensa sisään. Äiti lapsen kanssa kuljettaa kokaiinia ruokapaketeissa ja lapsen vaatteissa. Huumepoliisit löytävät kokaiinia tuoreiden yrttien joukosta.

Food Factory USA

to 18.07. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Tutustu kuuluisiin suklaa-, karamelli- ja kookoskekseihin, joilla partiolaiset takovat vuosittain miljoonia. Tämä innovatiivinen keksijäätelö yhdistää vaniljaa ja suklaata maksimaalisen herkullisuuden saavuttamiseksi. Vieraile juustotäytteisten rinkelitaskujen maailman pääkonttorissa.

Food Factory USA

to 18.07. klo 07.25 - 07.45 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Käy Sunkist’sin putipuhtaassa sitruunapääkonttorissa Kaliforniassa. Kylmäkuivatun astronauttiruoan valmistus on vakava asia. Teksasiin kannattaa ajaa vain tämän pekaanipähkinäpiirakan vuoksi.

Rewind the '90s

to 18.07. klo 07.45 - 08.25 40 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
Beanie Babies -leluhullutus levisi, ja Harry Potter muutti kirjallista maisemaa. 90-luku oli villityksien vuosikymmen. Kantrilaulaja Garth Brooks hallitsi pop-listoja, parhaat tv-sarjat hallitsivat ja tarttuvat hokemat tartuttuivat meihin kaikkiin. Kyseessä oli massakulttuurin viimeinen voitonhetki, ennen kuin internet muutti kaiken.

Äärimmäinen selviytyjä: matka Andien yli

to 18.07. klo 08.25 - 09.10 45 minNational Geographic Channel

Villiä luontoa tutkiva Hazen Audel ottaa viidennellä matkansa osuudella mittaa vaarallisesta Atacaman aavikosta. Hazen seuraa aurinkoa länteen Lickanantayn laidunmaille. Reitillä on murenevia kallioita, kiehuvia vulkaanisia lähteitä ja kilometreittäin vedetöntä joutomaata. Täällä hän liittyy paimenten seuraan ajamaan laamoja päästäkseen ajoissa vuosittain järjestettävään Floramiento-festivaaliin.

Kadonnet kaupungit: Tikal

to 18.07. klo 09.10 - 09.55 45 minNational Geographic Channel

National Geographicin tutkija Albert Lin matkaa Keski-Amerikan viidakoihin ratkomaan muinaista mysteeriä: kuka sai mayojen kaikkein mahtavimman kaupungin polvilleen? Uuden teknologian avulla hän jäljittää uljasta soturivalloittajaa ja paljastaa tämän pääkaupungin. Se saattaa olla suurin löydetty mayojen kaupunki.

Dino ja kuolemankamppailu

to 18.07. klo 09.55 - 10.45 50 minNational Geographic Channel

Fossiili, jota kutsutaan ”Taisteleviksi dinosauruksiksi” esittää saalistajaa ja saalista niiden kuoltua tastelussa. Hätkähdyttävä fossiili on keskeinen todiste kiivaassa väittelyssä siitä oliko olemassa toinen tyrannosauruslaji. Se voi paljastaa kääpiötyrannin eli Nanotyrannuksen olemassaolon. Kun todisteet vastaan ja puolesta esitetään, ne paljastavat aivan omanlaisensa dinosauruksen, joka herää henkiin upeissa CGI-videoissa.

Salakuljettajat satimeenU

to 18.07. klo 10.45 - 11.35 50 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigationin agentit Miamissa jäljittävät 12,6 miljoonan dollarin arvoista kokaiinilähetystä, joka oli piilotettu puutarharuukkulähetykseen. Yhdysvaltain rajavartiolaitos takavarikoi Meksikoon meneviä laittomia ampumatarvikkeita ja käteistä. CBP:n virkailijat Philadelphiassa kuulustelevat epäilyttäviä matkustajia, kuten miestä, jonka uskotaan kuljettavan huumeita sisäisesti.

Salakuljettajat satimeenU

to 18.07. klo 11.35 - 12.20 45 minNational Geographic Channel

Kaliforniassa Homeland Security Investigations jäljittää kokaiinilastia. Kuljettajan vaihdon jälkeen agentit seuraavat salakuljettajia koulun lähellä sijaitsevalle piilopaikalle. Philadelphiassa tulli löytää väärennettyä käteistä, tuntemattomia pillereitä ja ketamiinia rahiin kätkettyinä. Rio Grande Valleyn rajanylityspaikalla estetään steroidien ja väärennettyjen lenkkareiden rajanylitys.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

to 18.07. klo 12.20 - 13.05 45 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tällä viikolla koetaan paljon uusia asioita. Hevoset tarvitset kellon ympäri huomaa, kun varsoja tulee. Tri Emily hoitaa nestehukasta kärsivää possua kuorma-auton takana.

Lentoturmatutkinta

to 18.07. klo 13.05 - 13.55 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Tuho Potomac-joella. Air Floridan lento syöksyi hyiseen Potomac-jokeen heti nousun jälkeen. Onnettomuuden syytä selvitetään kekseliäällä kokeella.

Lentoturmatutkinta

to 18.07. klo 13.55 - 14.40 45 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Queensin katastrofi. Pian 9/11-iskujen jälkeen tapahtunutta American Airlinesin maahansyöksyä New Yorkiin pidettiin terroritekona, kunnes todisteet osoittivat toisin.

Running Wild With Bear Grylls

to 18.07. klo 14.40 - 15.30 50 minNational Geographic Channel

Radiojuontaja Bobby Bones seikkailee Bear Gryllsin kanssa. Kaksikko koettaa selvitä norjalaisen vuonon karuissa maisemissa. Vaara vaanii joka kulman takana, kun he samoavat valtavien lohkareiden, vaarallisten soiden ja raivoavien koskien halki. Muitakin vaaroja on edessä, sillä ainut tapa päästä noutopisteelle on noin 90 metrin laskeutuminen vesiputouksessa. Pelkkä ajatus siitä mykistää Bobbyn.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka Rooma

to 18.07. klo 15.30 - 16.20 50 minNational Geographic Channel

Poliisin on löydettävä ihmismassojen keskeltä huumeiden salakuljettajat Rooman Fiumicinon lentoasemalla. Poliisi pysäyttää Amsterdamista tulevan DJ:n. Hän valittaa profiloinnista tatuointien takia, mutta huumeet hygienia tavaroissa eivät auta protestissa. Teologian opiskelija Perusta pysäytetään – hänellä on paketteja ommeltuna paitaan. Veli huijaa naisen kantamaan kokaiinissa uitettuja vaatteita.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

to 18.07. klo 16.20 - 17.10 50 minNational Geographic Channel

Tämä on Rileyn isoin korjaushomma tähän asti. Kyseessä on ympärysmitaltaan 27 km:n pituinen kone, joka on 7 miljardin dollarin arvoinen. Large Hadron Collider on suurin koskaan rakennettu törmäytin. Se on valtava tieteellinen työkalu, joka on haudattu 90-metrin syvyyteen maan alle. Se on kahden maan pituinen, ja se on tarkoitettu luomaan olosuhteet, jotka vallitsivat miljardisosasekuntia alkuräjähdyksen jälkeen. Se voi olla avain universumin salaisuuksien avaamiseen, mutta siinä on yksi pikku ongelma. Se on rikki. Rileyn on korjattava viimeinen kriittinen osa Large Hadron Collider -törmäyttimestä, jotta ihmisen suurin tiedeseikkailu sitten kuuhun laskeutumisen jälkeen saa jatkua.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

to 18.07. klo 17.10 - 18.00 50 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutkii karua, kaunista Walesia. Matkalla hän oppii, kuinka Walesin työväenluokan juuret ovat vaikuttaneet maan nykyään ruoanlaitossa käyttämiin aineisiin. Tällä eeppisellä matkalla Gordon lentää maaseudun läpi roikkuen helikopterista, kalastaa pikkuruisesta veneestä, saa kuulla kaivoksessa kypsytetystä paikallisesta juustosta ja kerää merilevää suoraan merestä.

Dinosaurusten metsästäjä

to 18.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Federico Fanti on Kanadan syrjäisillä mailla kertomassa meille dinosaurusmuumioiden tarinaa. Jään ja lumen alta paljastui luurankoja, joilla oli fossilisoitunut iho, mikä antoi uskomattoman määrän yksityiskohtaisia tietoja. Näemme myös uskomattomimmat löydöt kuten erittäin harvinaisen Chasmosaurus-pennun muumion.

Haita syövät hait

to 18.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Raportit haiden välisistä hyökkäyksistä ovat lisääntyneet ympäri maailmaa. Nyt Etelä-Afrikan etelärannikon edustalla on lahti, jossa valkohait saalistavat muita haita. Uraauurtavassa tutkimuksessa Enrico Gennari ja Lacey Williams johtavat asiantuntijatiimin syvyyksiin saadakseen vakuuttavia todisteita haista, jotka syövät haita.

Rakennuskatastrofit

to 18.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Uuden Hard Rock -hotellin rakentaminen New Orleansissa epäonnistui. Kaksi nosturia jäi roikkumaan rakenteesta, ja niiden purkaminen oli dramaattista. Bostonin The Big Dig oli Amerikan kallein infrastruktuurihanke. Viivästyksiä tuli ja budjetti paukkui, mutta katon romahtaminen on surullinen esimerkki siitä, kuinka vain muutaman dollarin maksava oikea liima olisi voinut estää tragedian.

Natsien jättimäiset rakennusurakat

to 18.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Guadalcanal on Tyynellämerellä sijaitseva kimalteleva palkinto. Japani on päättänyt vallata saaren ja rakentaa sinne lentokentän. USA:kin silmäilee sitä. Guadalcanalia hallitseva osapuoli hallitsee koko aluetta. Se voi tuoda voiton koko toisessa maailmansodassa. Tapahtumat toimivat alkupisteenä yhdelle toisen maailmansodan verisimmistä ja raaimmista taisteluista.

Meret ilman vettä

to 18.07. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Yli 50 vuoden ajan kaksi maailman suurinta supervaltaa, USA ja Neuvostoliitto, suuntasivat resurssinsa kammottaviin tuomiopäivänaseisiin ja sotilaslaitteisiin. Kylmä sota oli maailman ensimmäinen ydinasekonflikti. Se on myös historian mittavan salassa käyty sota, jonka taistelut käytiin veden alla.

Viikinkien nousu ja tuho

to 18.07. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Yorkin piiritys tapahtui vuonna 866, jolloin suuri pakanoiden armeija pyrki valtaamaan Yorkin Northumbrian pääkaupungin. Tutustumme isoihin taisteluihin, osapuoliin ja linnoituksiin 800-luvun Englannissa.

Dinosaurusten metsästäjäU

pe 19.07. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Federico Fanti on Kanadan syrjäisillä mailla kertomassa meille dinosaurusmuumioiden tarinaa. Jään ja lumen alta paljastui luurankoja, joilla oli fossilisoitunut iho, mikä antoi uskomattoman määrän yksityiskohtaisia tietoja. Näemme myös uskomattomimmat löydöt kuten erittäin harvinaisen Chasmosaurus-pennun muumion.

Natsien jättimäiset rakennusurakatU

pe 19.07. klo 01.00 - 01.50 50 minNational Geographic Channel

Guadalcanal on Tyynellämerellä sijaitseva kimalteleva palkinto. Japani on päättänyt vallata saaren ja rakentaa sinne lentokentän. USA:kin silmäilee sitä. Guadalcanalia hallitseva osapuoli hallitsee koko aluetta. Se voi tuoda voiton koko toisessa maailmansodassa. Tapahtumat toimivat alkupisteenä yhdelle toisen maailmansodan verisimmistä ja raaimmista taisteluista.

Meret ilman vettäU

pe 19.07. klo 01.50 - 02.40 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Yli 50 vuoden ajan kaksi maailman suurinta supervaltaa, USA ja Neuvostoliitto, suuntasivat resurssinsa kammottaviin tuomiopäivänaseisiin ja sotilaslaitteisiin. Kylmä sota oli maailman ensimmäinen ydinasekonflikti. Se on myös historian mittavan salassa käyty sota, jonka taistelut käytiin veden alla.

Food Factory

pe 19.07. klo 02.40 - 03.05 25 minNational Geographic Channel

Food Factory kahlaa mansikkakastikkeessa, tarjoilee käsin käärittyjä tacitoksia, parsakaalislaw’ta ja käsin tehtyjä suklaisia vaahtokarkkeja.

Gordon Ramsayn makuseikkailutU

pe 19.07. klo 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutkii karua, kaunista Walesia. Matkalla hän oppii, kuinka Walesin työväenluokan juuret ovat vaikuttaneet maan nykyään ruoanlaitossa käyttämiin aineisiin. Tällä eeppisellä matkalla Gordon lentää maaseudun läpi roikkuen helikopterista, kalastaa pikkuruisesta veneestä, saa kuulla kaivoksessa kypsytetystä paikallisesta juustosta ja kerää merilevää suoraan merestä.

Uskomattomat koneet

pe 19.07. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Insinööri Chad Zdenek liittyy purkuryhmän joukkoon, kun nämä purkavat maailman suurinta ilmatyynyalusta ja paljastavat ne insinööritaidonnäytteet, mitkä tekivät aluksesta aikansa legendan. San Diegossa hän pääsee ohjaamaan USA:n merivoimien ilmatyynyalusta, joka on käytössä sodissa ja pelastustehtävissä pitkin maailmaa.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, Haluatko miljonääriksi?, Unelma-asunto auringon alta, Miehen puolikkaat, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Frendit, Petolliset, Rikkaat ja rahattomat, Fosca, Korpelan kujanjuoksu

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity