ViihdeTietovisatBlogitVaihtoautotReseptitSanakirjaHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot keskiviikkona 24.7.2024

Näytä tiivistettynä

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

ke 24.07. klo 04.10 - 04.55 45 minNational Geographic Channel

Kevät on saapunut Alaskaan, joten alkuperäisasukkailla on mahdollisuus vaihdella rutiiniaan. Daniel antaa poikansa olla kapteeni hylkeenmetsästysreissulla. Joel vaeltaa syvälle villiin luontoon rakentaakseen isänsä vanhan mökin uudestaan. John ja Teresa vievät lapsenlapsensa metsästämään joelle. Marvin taistelee vuorovettä vastaan kerätäkseen rannan simpukoita.

Huumeparonien kannoilla

ke 24.07. klo 04.55 - 05.35 40 minNational Geographic Channel

Huumeparonien kannoilla
Vanhat huumepomot ovat kuolleet. Escobar on poissa. Hänen kilpailijansa Cali-kartellista ovat jo historiaa. Markkinat ovat vapaat. Tuhannet huumepomoiksi halajavat tappelevat toistensa kanssa valtakunnan aarteista. Ohjelma kertoo mukaansatempaavan tarinan näkymättömästä vihollisesta. Tarina alkaa katutason rahaan liittyvän petoksen tutkinnasta ja päättyy Kolumbian suurimman kartellin tuhoon.

Lyödään ällikällä

ke 24.07. klo 05.35 - 06.00 25 minNational Geographic Channel

Räjäytyksiä, tulta ja olutta. Tim kokeilee, missä neljästä aineesta musta ruuti räjähtää parhaiten: vedessä, ilmassa, hiekassa vai osittaisessa ilmatyhjiössä.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka

ke 24.07. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Hämmentyneet kantajat ja petetyt ihmiset. Kolumbian ja Perun lentoasemien viranomaiset joutuvat olemaan valppaina. Naisen poikaystävä pyytää tätä kuljettamaan pulloja. Hän ei tiedä, että ne sisältävät nestemäistä kokaiinia. Mies, jolla on salkussa kokaiinia, väittää vävynsä olevan syyllinen. Usalainen nainen on kenties huijattu mukaan huumeiden salakuljetukseen.

Food Factory

ke 24.07. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Katso, miten täydellinen Cambellin keitto tehdään, miksi tarvitaan valtava paine, jotta saadaan makeaa Razzles-purkkaa, miten olut muuttuu hienoksi kanadalaiseksi viskiksi ja miksi kuivajäätä tarvitaan makeiden ja tahmeiden briossien tekoon.

Food Factory USA

ke 24.07. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Nauti maukkaasta nuotioherkusta ilman, että sinun tarvitsee kärvistellä luonnossa saadaksesi lisää. Tutustu tuoreeseen, keskiyöllä leivottuun hampurilaissämpylään, josta voit tehdä sinulle täydellisen. Katso, millaista on lastun muotoinen popcorn, josta on tullut suosittu välipala taivaalla.

Rewind the '90s

ke 24.07. klo 07.25 - 08.05 40 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
90-luvulla uusi naisten sukupolvi aikuistui ja kaappasi feministiliikkeen huviajelulle. Äitiensä ennen heitä tekemän työn pohjalta rohkeat häiriköt omaksuvat kaikki naisellisuuden näkökohdat, kun ”tyttövoimasta” tulee vuosikymmenen uraauurtavien poptähtien, mediamogulien, urheilijoiden, kuvitteellisten pakolaisten ja soturiprinsessojen tunnushuuto.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

ke 24.07. klo 08.05 - 08.50 45 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Hazen Audel on äärimmäisen Afrikan safarin kolmannella osuudella ja suuntaa suurelle Baringo-järvelle. Nähdäkseen miljoonien flamingojen parven ennen kuin ne lentävät etelään, hän pyytää apua il’chamusin heimon venemiehiltä. Hazen väistelee virtahepoja ja krokotiileja rakentaakseen lautan, jolla hän voi osallistua heimojen järvikisaan, jonka palkintona on oikeus päästä katsomaan valtavaa parvea.

Maya-kulttuurin nousu ja tuho

ke 24.07. klo 08.50 - 09.35 45 minNational Geographic Channel

Maya-kulttuurin nousu ja tuho
Arkeologit löytävät uusia vihjeitä muinaisen mayojen sivilisaation uudesta aallosta ja tapahtumista, jotka viimein johtivat kaupunkien hylkäämiseen lopullisesti. Tutkimukset paljastavat myös todisteita todellisesta sitkeydestä katastrofin edessä.

Egyptin kadonneet aarteet

ke 24.07. klo 09.35 - 10.30 55 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 1/6. Tässä jaksossa arkeologit paljastavat Egyptin kuuluisimman faaraon, Tutankhamonin, salaisuudet. Kaivamme esiin kauan kadonneen aarrearkun Tutankhamonin haudasta.

Espanjan rannikkovartiosto

ke 24.07. klo 10.30 - 11.20 50 minNational Geographic Channel

Kun rannikkovartiosto on kintereillä, huumeiden salakuljettajat heittävät laittoman lastinsa veteen välttääkseen kiinni jäämisen. Vedenalaisen erikoisyksikön on muutettava huumeoperaatiota koskevia suunnitelmiaan hukkumiskuoleman estämiseksi. Laiton kalastusalus piilottelee pimeässä ja koettaa välttää kiinnijäämistä.

Espanjan rannikkovartiosto

ke 24.07. klo 11.20 - 12.10 50 minNational Geographic Channel

Kalastusalusten rutiinitarkastuksella on arvaamattomia seurauksia. Epäilyttävä pikavene herättää päämajassa epäilykset. Tiimi lähetetään tutkimaan asiaa. Baleaareilla rannikkovartioston tiimit saavat selvittääkseen väitetyn kotiväkivaltatapauksen.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ke 24.07. klo 12.10 - 13.00 50 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
On varsinainen väärien hälytysten ja ympäri vuorokautisten hätätapausten viikko. Mahtuu Polin klinikalle mukaan myös vanhanaikaista salapoliisityötä. Edes hevosen potku päähän ei estä tri Polia hoitamasta asiakkaitaan.

Lentoturmatutkinta

ke 24.07. klo 13.00 - 13.50 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Niki Lauda: Onnettomuus ilmassa. Lentoyhtiön omistaja Niki Lauda selvittää turmatutkijoiden kanssa, miksi Lauda Airin lento 004 syöksyi äkillisesti maahan.

Lentoturmatutkinta

ke 24.07. klo 13.50 - 14.40 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Katoamistemppu. Tutkijoilla on edessään mystinen tapaus, kun Varigin lento 254 syöksyy kaukaiseen viidakkoon, yli tuhat kilometriä lentoreitistä sivuun.

Running Wild With Bear Grylls

ke 24.07. klo 14.40 - 15.30 50 minNational Geographic Channel

Brooklyn Nine-Nine -tähti Terry Crews liittyy Bear Gryllsin seuraan seikkailulle Islannin petollisen maaperän halki. Seikkailu alkaa helikopteri- ja hiihtoreissulla vuorille, missä heidän on laskeuduttava vulkaanista rinnettä ilman, että he saavat aikaan lumivyöryn. Selviytyminen on pelin nimi, mutta mikään ei valmista Terryä siihen, että hänet heitetään ulos koneesta 3,6 kilometrin korkeudella.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka Etelä-Amerikassa

ke 24.07. klo 15.30 - 16.20 50 minNational Geographic Channel

Turvamiehet saavat käsiteltäväkseen todella vaikeita lentoja, joilla kuljetetaan kokaiinia ja laittomia maahanmuuttajia Perun pääkaupungin Liman Jorge Chavez -lentoasemalla ja Brasilian São Paulo-Guarulhos -lentoasemalla. Raskaana olevan naisen kiertoreitti Etiopiaan herättää ihmetystä. Nuoren miehen matka Etelä-Afrikkaan ei vaikuta tavalliselta. Limassa poliisit tarkkailevat lentoja Madridiin.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

ke 24.07. klo 16.20 - 17.10 50 minNational Geographic Channel

Riley suuntaa Codyn kukkuloille Wyomingiin rakentamaan uudelleen yhtä maan ensimmäisistä hiihtohisseistä. Tämä ei ole mikään perinteinen korjaushomma. Takamailla rakentaminen vaatii käyttöön yhden vankimmista olemassa olevista helikoptereista. Sitä käytetään nimittäin nostokurkena.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ke 24.07. klo 17.10 - 18.00 50 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Havaijin Isolle saarelle etsimään raaka-aineita, jotka ovat ono eli herkullisia. Hän kulkee tulivuoren rinteillä, trooppisissa sademetsissä ja meren aallokossa metsästäen, etsien ja kalastaen löytääkseen saaren aidot maut. Gordon kohtaa keittiömestari Makani Carzinon, mutta pystyykö hän hyödyntämään parhaiten Havaijin kulinaarisia aarteita ja voittamaan paikalliset puolelleen?

Egyptin kadonneet aarteet

ke 24.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 6/6. Seuraamme, kun arkeologit etsivät kuningatar Kleopatran kadonnutta hautaa. Ryhmä vedenalaisiin kohteisiin erikoistuneita arkeologeja sukeltaa muinaisen Aleksandrian uponneisiin raunioihin.

Lentoturmatutkinta

ke 24.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Tappava tehtävä. Salaisella tehtävällä Afrikassa oleva DC-6-kone putoaa arvoituksellisesti 15 kilometrin päässä kiitoradalta. Kyydissä on YK:n pääsihteeri.

Kirottujen paikkojen atlas

ke 24.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Bermudan kolmio. Kaikki ovat kuulleet tästä kirotusta merialueesta lähellä Amerikan itärannikkoa. Laivat ja lentokoneet katoavat siellä ilman selitystä. Vai onko sittenkään niin? Sam syventyy Bermudan kolmion kirouksen syntyyn, hakee vastauksia merikarttojen tekijöiltä, fyysikoilta ja todennäköisyysanalyytikoilta, jotta hän pääsee tämän vanhan merimysteerin pohjaan asti.

Espanjan rannikkovartiosto

ke 24.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Kesäkausi on kiireistä aikaa rannikkovartiossa.Turismin lisääntyessä veneiden ja vesiskootterien määrä moninkertaistuu. Espanjan rannikkovartiosto kohtaa tilanteita, jotka voivat päättyä tragediaan.

Salakaupan julmemmat kasvot

ke 24.07. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Mariana tutkii uutta kiristyshuijausta nimeltä "sextortion", jossa uhreja kiristetään paljastavien valokuvien avulla. Hän lähtee Filippiineille etsimään huijaria, joka häpäisi erään nuoren amerikkalaisen uhrin niin, että tämä riisti itseltään hengen, ja törmää huijauskulttuuriin, joka on suurempi, pelottavampi ja monimutkaisempi kuin hän olisi voinut kuvitellakaan.

RakennuskatastrofitU

ke 24.07. klo 23.00 - 23.55 55 minNational Geographic Channel

Uuden Hard Rock -hotellin rakentaminen New Orleansissa epäonnistui. Kaksi nosturia jäi roikkumaan rakenteesta, ja niiden purkaminen oli dramaattista. Bostonin The Big Dig oli Amerikan kallein infrastruktuurihanke. Viivästyksiä tuli ja budjetti paukkui, mutta katon romahtaminen on surullinen esimerkki siitä, kuinka vain muutaman dollarin maksava oikea liima olisi voinut estää tragedian.

Egyptin kadonneet aarteetU

ke 24.07. klo 23.55 - 00.45 50 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 6/6. Seuraamme, kun arkeologit etsivät kuningatar Kleopatran kadonnutta hautaa. Ryhmä vedenalaisiin kohteisiin erikoistuneita arkeologeja sukeltaa muinaisen Aleksandrian uponneisiin raunioihin.

Espanjan rannikkovartiostoU

to 25.07. klo 00.45 - 01.35 50 minNational Geographic Channel

Kesäkausi on kiireistä aikaa rannikkovartiossa.Turismin lisääntyessä veneiden ja vesiskootterien määrä moninkertaistuu. Espanjan rannikkovartiosto kohtaa tilanteita, jotka voivat päättyä tragediaan.

Salakaupan julmemmat kasvotU

to 25.07. klo 01.35 - 02.25 50 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Mariana tutkii uutta kiristyshuijausta nimeltä "sextortion", jossa uhreja kiristetään paljastavien valokuvien avulla. Hän lähtee Filippiineille etsimään huijaria, joka häpäisi erään nuoren amerikkalaisen uhrin niin, että tämä riisti itseltään hengen, ja törmää huijauskulttuuriin, joka on suurempi, pelottavampi ja monimutkaisempi kuin hän olisi voinut kuvitellakaan.

Food Factory

to 25.07. klo 02.25 - 02.45 20 minNational Geographic Channel

Food Factory selvittää tuttifruttikarkkien, pinaattiperunapaistosten ja herkullisten vihanneksia ja papuja täynnä olevien sipsien reseptit.

Gordon Ramsayn makuseikkailutU

to 25.07. klo 02.45 - 03.30 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Havaijin Isolle saarelle etsimään raaka-aineita, jotka ovat ono eli herkullisia. Hän kulkee tulivuoren rinteillä, trooppisissa sademetsissä ja meren aallokossa metsästäen, etsien ja kalastaen löytääkseen saaren aidot maut. Gordon kohtaa keittiömestari Makani Carzinon, mutta pystyykö hän hyödyntämään parhaiten Havaijin kulinaarisia aarteita ja voittamaan paikalliset puolelleen?

Superautojen rakentajat

to 25.07. klo 03.30 - 04.10 40 minNational Geographic Channel

Aston Martin Vantage. Afzal Kahn tiimeineen muuttaa Aston Martin V8 Vantagen Gran Turismo -autotyypin innoittamaksi superahdetuksi kilpuriksi.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Catch-22, Vain elämää, Petolliset, Blue Bloods, Lemmen viemää, The White Queen, Emmerdale, 1+5 tytärtä, Tuurenmäki 98, Voisiko joku kertoa, että tässä käy hyvin?

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity