ViihdeBlogitHoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 23.7.2024

Näytä tiivistettynä

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

ti 23.07. klo 04.15 - 04.55 40 minNational Geographic Channel

Kun maa sulaa, Alaskan alkuperäisasukkaat etsivät mahdollisuuksia luonnosta. Apassingokit ja heidän ystävänsä matkaavat 110 kilometrin päässä olevalle leirille metsästämään lintuja. Marvin Agnot ja hänen sukulaispoikansa Glyndarial White asettavat pyydykset tuoretta kalaa varten. Tig Strassburg ja hänen lapsensa rakentavat arktisen sisäänkäynnin, joka estää karhuja tulemasta perheen mökkiin.

Huumeparonien kannoilla

ti 23.07. klo 04.55 - 05.35 40 minNational Geographic Channel

Huumeparonien kannoilla
DEA:n agentti ”Frank” soluttautuu pahamaineiseen kolumbialaiseen La Oficina de Envigado -huumekartelliin ja seuraa rahavirtaa aina Jordaniin asti, jossa hänelle selviää, että kartelli on tekemisissä Hizbollahin kanssa. Operaatio Titan laittaa La Oficinalle lopun ja toimii alkusysäyksenä kymmenen vuotisella kampanjalle Hizbollahin huumetoimituksia vastaan.

Lyödään ällikällä

ti 23.07. klo 05.35 - 06.00 25 minNational Geographic Channel

Räjäytä se! Tim seuraa keilailujoukkueen yritystä ampua keilapalloa aavikon halki epätavallisten polttoaineiden avulla.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka

ti 23.07. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Kuriirit ovat uppiniskaisia, mutta murtuvat paineessa. Kolumbian ja Perun kokaiinitakavarikkoja ja viattomuuttaan vannovia kuriireja. Sisarukset kieltävät huumeet, mutta murtuvat, kun toinen paljastaa olevansa raskaana. Humalainen mies kieltää, että matkatavara olisi hänen, mutta tunnustaa kaiken pidätettäessä. Nuori nainen vannoo viattomuuttaan, mutta hänellä saattaa olla mielenterveysongelmia.

Food Factory

ti 23.07. klo 06.45 - 07.10 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten tehdään 15 miljardia historiallista makeista, mikä on parhaan pilsnerioluen todellinen salainen aine, miten egyptiläisen teknologian moderni versio yhdistää ihanasti suklaan ja mustikat ja miten tyhjiö tuottaa kaikkein maukkaimman ankkapaistin.

Food Factory USA

ti 23.07. klo 07.10 - 07.30 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Sisäpiirin tietoa PEZ-kulttikarkeista ja niiden luotettavista annostelijoista. Selvitä, miten tehdään pussillisia juustoisimpia rapeita minivohveleita. Teksasissa tehty pakastettu parmesaanikana- ja spagettiateria ihastuttaa.

Rewind the '90s

ti 23.07. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
90-luvulla kamerat olivat kaikkialla. Hauskimmat kotivideot saivat meidät keskittymään itseemme, poliisien toimia alettiin seurata haalarikameroilla, uutiset jahtasivat OJ Simpsonia ja oikeussalin kamerat ikuistivat hänen oikeudenkäyntinsä. Käsikameralla kuvattu kauhuelokuva sai meidät kyseenalaistamaan todellisuuden. The Real World aloitti tosi-tv:n aikakauden.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

ti 23.07. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Hazen on matkan toisella osuudella. Se vie hänet Itä-Afrikan Ison hautavajoaman läpi. Hazen Audel laskeutuu vajoaman jyrkkää länsiseinämää etsiessään kunnioitettua norsulaumaa. Käyttäen paikallisen heimon selviytymisoppeja ja tärkeitä tietoja hän laskeutuu petollisen kielekkeen kautta norsut hyvin tuntevien kalastajien luokse. Heidän avullaan Hazen jäljittää laumaa Kerio-joen törmällä.

Maya-kulttuurin nousu ja tuho

ti 23.07. klo 09.00 - 09.45 45 minNational Geographic Channel

Maya-kulttuurin nousu ja tuho
Tapahtumien sarja, jonka sai mayat hylkäämään pyramidikaupunkinsa on hämmentänyt arkeologeja pitkään. Nyt uudet tutkimukset Meksikossa ja Guatemalassa paljastavat yllättäviä todisteita siitä, miksi nämä suuret monumentit hylättiin.

Dinosaurusten metsästäjä

ti 23.07. klo 09.45 - 10.30 45 minNational Geographic Channel

Federico Fanti käy Isossa-Britanniassa paikalla, jossa tehtiin ensimmäiset dinosauruslöydöt 1800-luvulla. Federico matkaa ympäri maata ja käy Jurassic Coastilla, ainutlaatuisella geologisella paikalla, jolla on maailmanlaajuinen merkitys ja joka on ensimmäisen dinosaurusten metsästäjän, Mary Anningin, koti. Hän vierailee myös Stonesfieldissä, josta löydettiin historian ensimmäinen dinosaurus.

Espanjan rannikkovartiosto

ti 23.07. klo 10.30 - 11.20 50 minNational Geographic Channel

Rannikkovartiosto seuraa salakuljettajia ja tekee huiman löydön. Vaarassa oleva perhe pelastuu vaikeasta tilanteesta. Tullin tarkkailijat tekevät yhteistyötä ranskalaisten kollegojensa kanssa suorittaakseen erikoistehtävän Madeiralla. Sukeltajat suojelevat historiallisia roomalaisia aarteita Välimerellä, kun purjehduskilpailussa on vaikeuksia.

Espanjan rannikkovartiosto

ti 23.07. klo 11.20 - 12.10 50 minNational Geographic Channel

Kamerat valvovat rannikkoa ja hälyttävät rannikkovartioston toimeen, kun tunnettu huumeiden salakuljettaja vaikuttaa palanneen toimiin Cadizin lähellä. Kolme partiovenettä poimii Gibraltarin läheisyydestä tupakan salakuljettajia. Toinen yksikkö etsii ihmissalakuljettajia Cabo de Gatasta.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ti 23.07. klo 12.10 - 13.00 50 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Kevät on saapunut ja emodraamaa riittää, kun lääkärit hoitavat uusia eläinäitejä, ottoemoja ja kaikkea mahdollista. Viikko päättyy äitienpäivän yllätyskakkuun, joka on tarkoitettu klinikan omalla matriarkalle eli Dianelle.

Lentoturmatutkinta

ti 23.07. klo 13.00 - 13.50 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Qantas 32: Taivaan Titanic. Lentoturmatutkijat yrittävät selvittää, miksi Qantasin koneen moottori räjähti lennolla, ja koskeeko sama vika kaikkia A380-koneita.

Lentoturmatutkinta

ti 23.07. klo 13.50 - 14.40 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Totaalinen moottorivika. Kun British Midlandin lentokoneen moottori syttyi palamaan, lentäjät yrittivät hätälaskua. Toinenkin moottori ehti sammua ennen turvaan pääsyä.

Running Wild With Bear Grylls

ti 23.07. klo 14.40 - 15.30 50 minNational Geographic Channel

Bear vie Marvelin Anthony Mackien Italian Dolomiittien korkeimmille huipuille ja seikkailulle, jota mies ei hevin unohda. Uhmaten hyisiä olosuhteita he matkaavat ensimmäisen maailmasodan sotilaiden jäljissä, kiipeävät kallioille ja jahtaavat rottia. Supersankarin näytteleminen ei ole valmistanut Anthonya viimeiseen nousuun pitkin jäistä vesiputousta, jossa liukastuminen voi johtaa katastrofiin.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka Etelä-Amerikassa

ti 23.07. klo 15.30 - 16.20 50 minNational Geographic Channel

Liittovaltion poliisi törmää moniin salakuljetustapoihin Perun pääkaupungin Liman Jorge Chavez -lentoasemalla ja Brasilian São Paulo-Guarulhos -lentoasemalla. Vastanaineilla on epäilyttävät asut. Ensimmäisen luokan matkustaja kantaa laukkua, joka vaikuttaa olevan osittain valmistettu kokaiinista. Poliisit pidättävät miehen, jolla on tavaroissaan huumeita ja joka saattaa piilotella lisää muualla.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

ti 23.07. klo 16.20 - 17.10 50 minNational Geographic Channel

Riley kiipeää kolmella Yhdistyneen kuningaskunnan tunnetuista silloista: Towerin sillalla, historiallisella Forthin sillalla ja Forth Roadin sillalla. Kaikki kolme ovat kiperiä korjauskohteita. Lontoossa lyijyongelmainen ja kuuluisa Towerin silta tarvitsee apua. Skotlannissa taas kaikki on korkealla. Riley auttaa rakentamaan veden yllä telineitä ylhäältä alas roikkuen seipäässä yli 110 metrin korkeudessa vauhdilla kulkevien junien yllä. Ikääntyneellä vaijerisillalla Riley liikkuu alas 90-metristä vaijeria ja heiluu ilmassa viedäkseen datakaapeleita huipputekniseen tarkkailujärjestelmään.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ti 23.07. klo 17.10 - 18.00 50 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutustuu Florida Keysin upeisiin maisemiin, joissa paikalliset haastavat hänet omaksumaan Conch Republicin elämäntavan. Hän kulkee kimmeltävillä merillä ja kerää matkan varrella sisäpiirin vinkkejä, kun hän pääsee lähelle hummereita, rapuja ja kaloja, ennen kuin hän kohtaa uhkarohkean keittiömestarin ja rommin tislaajan Paul Mentan viimeisessä kokkiottelussa.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 23.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 5/6. Miksi Egyptin suuret faaraot hylkäsivät Gizan pyramidin ja valitsivat salaisen hautapaikan Kuninkaiden laaksossa?

Lentoturmatutkinta

ti 23.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kohtalokas kuljetus. Pian ilmaannousun jälkeen UPS:n lennolla 6 syttyy tulipalo. Vaikka savu täyttää ohjaamon, kone on saatava turvallisesti takaisin kentälle.

Viikinkien nousu ja tuho

ti 23.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Silkkitie avasi skandinaaveille oven käydä kauppaa aina itään asti. Etsiessään lisää vaurautta viikingit, jotka tunnetaan idässä ruseina, hyökkäsivät Konstantinopoliin vuonna 860. Ruseista tuli pysyvä ja pelätty osa Bysantin valtakuntaa.

Kalliovuorten raiteilla

ti 23.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Ladattuaan 112 vaunua veteraani-insinööri Rob ja aloittelijakonduktööri Keri joutuvat ohjaamaan junansa jäisten Kalliovuorten sydämeen. Matkan varrella työntekijät kutsutaan räjäyttämään raskasta lunta raiteilta, jäätynyt vaihde kieltäytyy liikkumasta, ja aika on kortilla, kun ratatyöntekijöillä on vain tunti aikaa vaihtaa viallinen kisko.

Ihmeelliset superautot - parhaat palat

ti 23.07. klo 22.00 - 22.55 55 minNational Geographic Channel

Maailman odottaessa superautojen tulevaisuutta kaksi merkkiä raivaa tietä tulevaisuuden innovatiivisille autoteknologioille. Honda, yksi alan tunnetuimmista nimistä, kiihdyttää kohti hybridi-superautojen aikakautta NSX-mallillaan. Toisaalta on Rimac, vähän tunnettu kroatialainen yritys, josta on nopeasti tullut sähköautomarkkinoiden edelläkävijä ja jolla on nyt Bugattin avaimet.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 23.07. klo 22.55 - 23.50 55 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Tässä jaksossa arkeologit etsivät Egyptin salaperäisintä kuningatarta, Nefertitiä. Tutkimme maanalaisten hautojen labyrinttiä löytääksemme hänen viimeisen lepopaikkansa. Egyptiläinen ryhmä paljastaa lähes täydellisen Nefertitin aikaisen arkun, jossa on epätavallisia hautaesineitä. Sillä välin Sakkaran ryhmä etsii toista kadonnutta aatelisvaimoa hiekan alta.

Egyptin kadonneet aarteetU

ti 23.07. klo 23.50 - 00.45 55 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 5/6. Miksi Egyptin suuret faaraot hylkäsivät Gizan pyramidin ja valitsivat salaisen hautapaikan Kuninkaiden laaksossa?

Kalliovuorten raiteillaU

ke 24.07. klo 00.45 - 01.35 50 minNational Geographic Channel

Ladattuaan 112 vaunua veteraani-insinööri Rob ja aloittelijakonduktööri Keri joutuvat ohjaamaan junansa jäisten Kalliovuorten sydämeen. Matkan varrella työntekijät kutsutaan räjäyttämään raskasta lunta raiteilta, jäätynyt vaihde kieltäytyy liikkumasta, ja aika on kortilla, kun ratatyöntekijöillä on vain tunti aikaa vaihtaa viallinen kisko.

Ihmeelliset superautot - parhaat palatU

ke 24.07. klo 01.35 - 02.25 50 minNational Geographic Channel

Maailman odottaessa superautojen tulevaisuutta kaksi merkkiä raivaa tietä tulevaisuuden innovatiivisille autoteknologioille. Honda, yksi alan tunnetuimmista nimistä, kiihdyttää kohti hybridi-superautojen aikakautta NSX-mallillaan. Toisaalta on Rimac, vähän tunnettu kroatialainen yritys, josta on nopeasti tullut sähköautomarkkinoiden edelläkävijä ja jolla on nyt Bugattin avaimet.

Food Factory

ke 24.07. klo 02.25 - 02.45 20 minNational Geographic Channel

Food Factory paljastaa vaniljauutteen sekä sammakkokarkkien salaisuudet ja miten päivittäin tehdään miljoonia täydellisiä Hershey’s Kiss -makeisia.

Gordon Ramsayn makuseikkailutU

ke 24.07. klo 02.45 - 03.30 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutustuu Florida Keysin upeisiin maisemiin, joissa paikalliset haastavat hänet omaksumaan Conch Republicin elämäntavan. Hän kulkee kimmeltävillä merillä ja kerää matkan varrella sisäpiirin vinkkejä, kun hän pääsee lähelle hummereita, rapuja ja kaloja, ennen kuin hän kohtaa uhkarohkean keittiömestarin ja rommin tislaajan Paul Mentan viimeisessä kokkiottelussa.

Uskomattomat koneet

ke 24.07. klo 03.30 - 04.10 40 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa insinööri Chad Zdenek viettää viikon USS Carl Vinsonin kyydissä huippukoulutettujen erikoisinsinöörien, mekaanikkojen ja merimiesten kanssa, jotka pitävät uskomattoman kelluvan kaupungin täydellisessä kunnossa kriittisen tyynenmeren operaation aikana. Aluksella koulutetaan 20:tä F18-lentäjää, jotka eivät ole koskaan lähteneet lentoon lentotukialukselta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Suomen huutokauppakeisari, Maria Wern: Paikka 89, Miehen puolikkaat, Suurmestari UK, Muumilaakson tarinoita, Isku yöjunaan, Emmerdale, Unelmahäät, Lemmen viemää, Rekkakuskit jäällä

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity