SanakirjaReseptitTietovisatVaihtoautotViihdeBlogitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot keskiviikkona 31.7.2024

Näytä tiivistettynä

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

ke 31.07. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Alkuperäiset alaskalaiset tekevät töitä perheensä kanssa menestyäkseen ja selviytyäkseen esi-isiensä mailla. Tig Strassburg opettaa tyttäriään metsästämään hirviä. Jody Potts-Joseph palaa Eaglen kotikyläänsä. Marvin Agnot narraa ruijanpaltaita sisarensa ja muiden sukulaistyttöjensä kanssa. Daniel Apassingok tekee töitä tyttärensä kanssa, kun tytär metsästää ensimmäistä hyljettään.

Salakuljettajat satimeen

ke 31.07. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

MIA:n tulliviranomaiset tutkivat matkustajaa, joka käy usein Kolumbiassa. He epäilevät tämän kuljettavan huumeita kehossaan. Viranomaiset etsivät huumeita lastista pysyäkseen askeleen kartellien edellä. JFK:n lentoasemalla turvallisuusviranomaiset toimittavat hallitusti postitustiloissa löytynyttä ekstaasia Wall Streetille. LAX:n lentoasemalla kahta matkustajaa kuulustellaan heidän matkoistaan.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka Etelä-Amerikassa

ke 31.07. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Liittovaltion poliisi törmää moniin salakuljetustapoihin Perun pääkaupungin Liman Jorge Chavez -lentoasemalla ja Brasilian São Paulo-Guarulhos -lentoasemalla. Vastanaineilla on epäilyttävät asut. Ensimmäisen luokan matkustaja kantaa laukkua, joka vaikuttaa olevan osittain valmistettu kokaiinista. Poliisit pidättävät miehen, jolla on tavaroissaan huumeita ja joka saattaa piilotella lisää muualla.

Food Factory

ke 31.07. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Katso, mikä on möykkyjen hajottaja ja miten se auttaa tekemään herkullisia sosekeittoja, miten joka minuutti tehdään 240 aerosolikermavaahtoa, miksi voimakas tyhjiö auttaa tikkareiden teossa ja mitä yhteistä on paperitehtailla ja raputikkutehtailla.

Food Factory USA

ke 31.07. klo 07.05 - 07.30 25 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Yli puoli miljardia pakettia Big League Chew -purkkaa on myyty ympäri maailmaa (ja luku vain kasvaa!). Baltimorelainen piparjuurikastike voi tuoda kyyneleet silmiin. Kansallinen turvallisuustapaus toi innovatiiviset ja herkulliset kuppikakut valokeilaan.

Hauskimmat eläinvideot

ke 31.07. klo 07.30 - 08.10 40 minNational Geographic Channel

Öinen kauhujen ajomatka karhun kanssa. Kana rakastaa ilmastointia. Tottelevaisuuskoulun reputtaneet koirat. Ovela mureena. Harmaakarhu ja kone. Härkä hyökkää nelipyöräisen kimppuun. Kakadu, joka haukkuu kuin koira. Muurahaiset hyökkäävät oudosti ampiaispesään. Mafiakengurut. Miehen paras ystävä.

Äärimmäinen selviytyjä

ke 31.07. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Selviytyjä Hazen Audel ottaa mittaa kovista kalkkikivihuipuista ja pimeistä tulvivista luolista etsiessään kylää, jota ympäröivät viidakon peittämät vuoret Mekong-joen valuma-alueella. Monsuunisateet uhkaavat täyttää kylään johtavat tunnelit ja jättää sen eristyksiin ulkomaailmasta. Selviääkö Hazen ja saako hän tietää tässä koskemattomassa paratiisissa asuvan khmun kansan selviytymissalaisuudet?

Albert Lin ja muinaiset maailmat

ke 31.07. klo 08.55 - 09.40 45 minNational Geographic Channel

National Geographicin tutkija Albert Lin seikkailee ja tekee upeita löytöjä muinaisista valtakunnista. Hän matkaa korkeilta Perun vuorilta Guatemalan vaarallisiin viidakoihin. Hänen kulkiessaan syvälle Latinalaiseen Amerikkaan hän kohtaa skorpioneja, käärmeitä ja legendoja. Hän kartoittaa moderneilla työkaluilla mayojen, inkojen ja taironan alueita ja löytää uusia yhteyksiä menneisyyteen.

Egyptin kadonneet aarteet

ke 31.07. klo 09.40 - 10.30 50 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 4/6. Arkeologit löytävät uusia todisteita siitä, miten muinaiset egyptiläiset valmisteltiin kohtaamaan elämän kuoleman jälkeen. Tutkimme Kuninkaiden laakson huolitelluinta hautaa, joka rakennettiin faarao Seti I:lle.

Meret ilman vettä

ke 31.07. klo 10.30 - 11.20 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Jakso 9/10. Skagerrakin taistelu vuonna 1916 oli historian karmein meritaistelu. Meriarkeologit ja historioitsijat ryhtyvät selvittämään sen salaisuuksia.

Meret ilman vettä

ke 31.07. klo 11.20 - 12.10 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Jakso 1/10. Yhdistelemällä CGI:tä nykyteknologiaan voimme tyhjentää Tyynenmeren ja paljastaa vaarallisten luonnonkatastrofien takana olevat geologiset voimat.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ke 31.07. klo 12.10 - 13.00 50 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Kesä on täydessä vauhdissa Michiganissa. Polin klinikka on täynnä ankkoja, pentuja ja kaikenlaisia hätätapauksia. Sen lisäksi Diane on selkäleikkauksessa, joten PVS:n tiimi joutuu tekemään tuplasti töitä, jotta kaikki saadaan valmiiksi.

Lentoturmatutkinta

ke 31.07. klo 13.00 - 13.50 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kuolettava väärinymmärrys. Vuonna 1996 United Express 5925 ja yksityiskone törmäsivät. Tapaus hämmensi tutkijoita, kunnes he saivat tietää kolmannen lennon osallisuudesta turmaan.

Lentoturmatutkinta

ke 31.07. klo 13.50 - 14.40 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Pelkoa San Franciscossa. Kun Asiana Airlinesin lento 214 putoaa San Franciscon lentokentälle, tutkijat saavat selville ongelman, joka saattaa vaarantaa matkustajat.

Running Wild With Bear Grylls

ke 31.07. klo 14.40 - 15.30 50 minNational Geographic Channel

Bear Grylls ottaa mukaansa tunnetun losangelesilaisen, eli Danny Trejon, kun hän lähtee Utahiin Arches-kansallispuiston huimille huipuille ja jyrkkiin kanjoneihin. Dannyn vankilassa vietetyistä päivistäkään ei ole apua, kun ohjelman vanhin osanottaja kamppailee kuumuutta ja petollisia luontoäidin asettamia esteitä vastaan.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka

ke 31.07. klo 15.30 - 16.20 50 minNational Geographic Channel

Hämmentyneet kantajat ja petetyt ihmiset. Kolumbian ja Perun lentoasemien viranomaiset joutuvat olemaan valppaina. Naisen poikaystävä pyytää tätä kuljettamaan pulloja. Hän ei tiedä, että ne sisältävät nestemäistä kokaiinia. Mies, jolla on salkussa kokaiinia, väittää vävynsä olevan syyllinen. Usalainen nainen on kenties huijattu mukaan huumeiden salakuljetukseen.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

ke 31.07. klo 16.20 - 17.10 50 minNational Geographic Channel

Vanha tv-antenni, joka on ollut osa San Antonion horisonttia jo lähes kuusikymmentä vuotta, on todellakin nähnyt parempia päiviä. Se on otettava alas ennen kuin se kaatuu. Mutta miten keskellä kaupunkia voidaan pudottaa jotain niin raskasta ja vaikeaa ohjata yli 150 metriä maahan? Riley lyöttäytyy yhteen useiden korkeanpaikankorjaajien joukkoon, jotta näkee lintuperspektiivistä yhden kaikkein vaarallisimmista korjauskeikoista, joilla on ollut.

Hauskimmat eläinvideotU

ke 31.07. klo 17.10 - 18.00 50 minNational Geographic Channel

Onnekas haikara. Labradorinnoutajat lukevat ruokarukouksen ennen ateriaa. Kissa on epäluuloinen ruoka-automaatin suhteen. Aasi kohtaa tusinan verran lehmiä suojellakseen ruokaansa. Rataa laskeva orava. Norsu, joka antaa pikkuserkulleen opetuksen. Hevonen hiipii talliin varastamaan ruokaa. Nimensä veroinen kilpikonna. Musikaaliset lemmikit.

Egyptin kadonneet aarteet

ke 31.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Syvennymme yhteen Egyptin sitkeimmistä salaisuuksista, kun seuraamme arkeologeja heidän yrittäessään selvittää Gizan sfinksin mysteerejä. Kenttäryhmät tekevät uskomattomia havaintoja hylätyistä sfinksipatsaista ja harvinaisista muumioiduista eläimistä. Asiantuntijat selittävät, mitä rooleja eläimillä ja leijonavartaloisella Gizan Sfinksillä oli muinaisessa Egyptissä.

Lentoturmatutkinta

ke 31.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Verilöyly Sao Paulossa. Pian noustuaan ilmaan TAM Airlinesin lento 402 putosi asuinalueelle ja syttyi tuleen. Koneen kaikki 95 mukana ollutta menehtyivät.

Kirottujen paikkojen atlas

ke 31.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Kadonneen Atlantiksen kaupungin legenda on ikivanha, mutta joidenkin mielestä kyseessä on vain kuvitteellinen tarina ahneuden vaaroista ja osa taas uskoo saaren todella olleen olemassa. Sam lähtee tutkimaan tarunhohtoista kaupunkia, joka Platonin kirjoitusten mukaan upposi mereen 12 000 vuotta sitten jumalien kiroamana.

Espanjan rannikkovartiosto

ke 31.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Almeríassa partiovene yrittää pysäyttää kaksi tyhjää venettä, jotka jättivät matkustajia laittomalta matkalta. Se ei kuitenkaan ole ainoa hälytys. Kollegat jahtaavat huumekauppiaita Cádizissa ja Baleaarien saarilla tutkiessaan Huelvan sataman moottoreiden mustaa pörssiä. Nämä seikkailut kertovat meririkollisuuden vastustajista.

Salakaupan julmemmat kasvot

ke 31.07. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Ihmisjäännösten myynnistä kertyy vuosittain miljardeja dollareita. Yllättävää on, että tämä kauppa on pysynyt suurelta osin piilossa julkisuudelta. Koska valvonta on vähäistä, väärinkäytöksiä on runsaasti. Mariana selvittää, miten kuka tahansa - päätyi hän sitten antamaan ruumiinsa tieteelle, polttohautaukseen tai perinteiseen hautaukseen - voi joutua ihmisjäännöksillä käytävän kaupan uhriksi.

RakennuskatastrofitU

ke 31.07. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Raskaan autoliikenteen lisääntymisellä Kiinassa on seurauksia: teiden romahtaminen. Tarkastelemme esimerkkejä teiden romahtamisista ja tutkimme niiden syitä. Tarkastelemme myös telaketjunosturia. Kun asiat menevät pieleen tämän nosturin kanssa, siitä voi seurata katastrofi. Ja näin tapahtui Varesessa, Italiassa, kun valtava telaketjunosturi kaatui. Johtuiko vika koneesta vai käyttäjästä?

Egyptin kadonneet aarteetU

to 01.08. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Syvennymme yhteen Egyptin sitkeimmistä salaisuuksista, kun seuraamme arkeologeja heidän yrittäessään selvittää Gizan sfinksin mysteerejä. Kenttäryhmät tekevät uskomattomia havaintoja hylätyistä sfinksipatsaista ja harvinaisista muumioiduista eläimistä. Asiantuntijat selittävät, mitä rooleja eläimillä ja leijonavartaloisella Gizan Sfinksillä oli muinaisessa Egyptissä.

Espanjan rannikkovartiostoU

to 01.08. klo 00.55 - 01.45 50 minNational Geographic Channel

Almeríassa partiovene yrittää pysäyttää kaksi tyhjää venettä, jotka jättivät matkustajia laittomalta matkalta. Se ei kuitenkaan ole ainoa hälytys. Kollegat jahtaavat huumekauppiaita Cádizissa ja Baleaarien saarilla tutkiessaan Huelvan sataman moottoreiden mustaa pörssiä. Nämä seikkailut kertovat meririkollisuuden vastustajista.

Salakaupan julmemmat kasvotU

to 01.08. klo 01.45 - 02.40 55 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Ihmisjäännösten myynnistä kertyy vuosittain miljardeja dollareita. Yllättävää on, että tämä kauppa on pysynyt suurelta osin piilossa julkisuudelta. Koska valvonta on vähäistä, väärinkäytöksiä on runsaasti. Mariana selvittää, miten kuka tahansa - päätyi hän sitten antamaan ruumiinsa tieteelle, polttohautaukseen tai perinteiseen hautaukseen - voi joutua ihmisjäännöksillä käytävän kaupan uhriksi.

Food Factory

to 01.08. klo 02.40 - 03.05 25 minNational Geographic Channel

Food Factory tarjoilee Plantersin suolapähkinöitä, suklaavihannesvälipalapatukoita, rapsakoita juustotäytteisiä jalopenoja ja paljastaa Old Montreal -pihvimausteen salat.

Hauskimmat eläinvideot

to 01.08. klo 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Onnekas haikara. Labradorinnoutajat lukevat ruokarukouksen ennen ateriaa. Kissa on epäluuloinen ruoka-automaatin suhteen. Aasi kohtaa tusinan verran lehmiä suojellakseen ruokaansa. Rataa laskeva orava. Norsu, joka antaa pikkuserkulleen opetuksen. Hevonen hiipii talliin varastamaan ruokaa. Nimensä veroinen kilpikonna. Musikaaliset lemmikit.

Superautojen rakentajat

to 01.08. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Nissan GT-R. Afzal Kahn haastaa insinöörit Ralphin ja Ranenin luomaan auton, joka peittoaa hänen Bugatti Veyroninsa kisassa.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Emmerdale, Haluatko miljonääriksi?, Latela 2024, Muumilaakson tarinoita, Unelma-asunto auringon alta, Kriminalisti, Suomen huutokauppakeisari, Elämäni Biisi, Simpsonit, Korpelan kujanjuoksu

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity