VaihtoautotSanakirjaHoroskooppiTietovisatBlogitViihdeReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot torstaina 1.8.2024

Näytä tiivistettynä

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

to 01.08. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Alkuperäiset alaskalaiset opettavat lapsilleen perinteisiä arvoja ja jakavat yhteyden maahan, jossa he ovat aina asuneet. John ja Teresa Pingayak menevät aikuisten tyttäriensä kanssa metsästämään hylkeitä. Tig Strassburg ja Louise Moses näyttävät tyttärilleen, miten kalaverkko laitetaan. Joel Jacko parantaa kotinsa kestävyyttä. Marvon Agnot opettaa lapsenlapselleen, miten peura hyödynnetään.

Salakuljettajat satimeen

to 01.08. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

MIA:n tulli löytää postista paketin ekstaasia. Turvallisuusviranomaiset tekevät toimituksen, joka johtaa seurantaan ja pidätykseen. LAX:n tulliviranomaiset valvovat festareille saapuvia matkustajia, sillä siellä tunnetusti käytetään huumeita. JFK:n tulliviranomaiset etsivät matkustajalta yhteyksiä tunnettuihin huumemyyjiin. Löydettyään aukkoja tämän kertomuksesta matkustaja viedään röntgeniin.

Järjestelmänmurtajat

to 01.08. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Silmänkääntäjän hakkeritemput. Olipa kysymyksessä liian suuri autonkorjausmaksu, epäaito ennustaja tai pelkkä valehtelu, Brian auttaa meitä paljastamaan huijarit. National Geographic Channel.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka Etelä-Amerikassa

to 01.08. klo 06.20 - 07.00 40 minNational Geographic Channel

Turvamiehet saavat käsiteltäväkseen todella vaikeita lentoja, joilla kuljetetaan kokaiinia ja laittomia maahanmuuttajia Perun pääkaupungin Liman Jorge Chavez -lentoasemalla ja Brasilian São Paulo-Guarulhos -lentoasemalla. Raskaana olevan naisen kiertoreitti Etiopiaan herättää ihmetystä. Nuoren miehen matka Etelä-Afrikkaan ei vaikuta tavalliselta. Limassa poliisit tarkkailevat lentoja Madridiin.

Hauskimmat eläinvideot

to 01.08. klo 07.00 - 07.45 45 minNational Geographic Channel

Hirvittävä kohtaaminen suuren valkohain kanssa. Koiranpentu liukuu liukumäkeä. Puuma väijyy miestä. Hullu harakka. Onnelliselle parille mustasukkainen koira.

Äärimmäinen selviytyjä

to 01.08. klo 07.45 - 08.30 45 minNational Geographic Channel

Selviytymisasiantuntija Hazen Audel uskaltautuu syvälle Laon muinaisiin metsiin etsimään kausittaisia sieniä, joita paikalliset heimot arvostavat. Kuukausia kestäneen monsuunin jälkeen koskemattomat, muinaiset metsät ovat täynnä luonnonaarteita. Mutta päästäkseen parhaille sienialueille Hazenin on selviydyttävä epämiellyttävästä erämaasta ja voitettava joukko rankkoja haasteita.

Albert Lin ja muinaiset maailmat

to 01.08. klo 08.30 - 09.10 40 minNational Geographic Channel

National Geographicin seikkailija, Albert Lin, paljastaa digitaalisilla huippulaitteiila arkeologisia ja teknisiä ihmeitä, joita ei ole ennen nähty. Matkoillaan Aasiassa Lin etsii Tšingis-kaanin hautaa ja Petrassa vihjeitä siitä, miten paimentolaiset rakensivat kerran kukoistaneen kaupungin. Matkalla Albert kertoo, mikä motivoi häntä senkin jälkeen, kun hän menetti jalkansa auto-onnettomuudessa.

Egyptin kadonneet aarteet

to 01.08. klo 09.10 - 10.05 55 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Tässä jaksossa arkeologit paljastavat Egyptin kuuluisimman faaraon, Tutankhamonin, salaisuudet. Teknologia kertoo mestarikäsityöläisten menetelmät, kun he valmistivat Tutankhamonin aarteita. Kurkistamme 3 000-vuotiaan lapsimuumion kääreiden sisään ja paljastamme yllättäviä todisteita. Ryhmä, joka etsii Tutankhamonin kadonnutta kaivosta, tekee hämmästyttävän löydön.

Meret ilman vettä

to 01.08. klo 10.05 - 10.55 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Jakso 4/10. Tieteen ja tietokonegrafiikan avulla voimme tyhjentää meret ja oppia salaisuuksia minolaisista, kreikkalaisista, karthagolaisista ja roomalaisista.

Meret ilman vettä

to 01.08. klo 10.55 - 11.45 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Jakso 10/10. Miten voimme nykyteknologian huomioon ottaen hukata suihkukoneen ja 239 matkustajaa? MH370: tutustumme ilmailuhistorian kalleimpaan etsintään.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

to 01.08. klo 11.45 - 12.35 50 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Keski-Michiganissa on kesä, ja Polin klinikalla on kuumaa menoa. Näemme kaikkea murtuneista jaloista seisahtuneihin töihin, mutta kesä ei tarkoita lomaa tässä hikisessä jaksossa.

Lentoturmatutkinta

to 01.08. klo 12.35 - 13.30 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kerrostalokatastrofi. Vuonna 1992 lento 1862 Amsterdamista Tel Aviviin päättyi järkyttävin seurauksin. Tutkijat löysivät vian, joka uhkasi kaikkia 747-koneita.

Lentoturmatutkinta

to 01.08. klo 13.30 - 14.20 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kohtalokas kuljetus. Pian ilmaannousun jälkeen UPS:n lennolla 6 syttyy tulipalo. Vaikka savu täyttää ohjaamon, kone on saatava turvallisesti takaisin kentälle.

Running Wild With Bear Grylls

to 01.08. klo 14.20 - 15.15 55 minNational Geographic Channel

Bear Grylls vie radio- ja tv-persoona Bobby Bonesin villiin luontoon, ja tällä kertaa mukana on myös hänen uusi morsiamensa Caitlin Parker. Mikä olisikaan parempi alku avioliittoseikkailulle kuin oikea erämaaretki Bear Gryllsin kanssa. Hän testaa Bobbyn ja Caitlinin kykyä luottaa toisiinsa karussa luonnossa itäisessä Sierra Nevadassa.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka

to 01.08. klo 15.15 - 16.10 55 minNational Geographic Channel

Huumeiden salakuljetus on vaarallista bisnestä. Epäillyt yrittävät estää lentokentän turvallisuutta huomaamasta heitä. Pariskunta matkalla Punta Canaan ei ole aivan sitä, miltä vaikuttaa. Mies riskeeraa kaiken rahan vuoksi. Nainen kantaa yllään kokaiinia perustaakseen yrityksen ja auttaakseen perhettään. Ensikertalainen piilottelee kokaiinia perinteisessä käsityömatossa, mutta uhkapeli ei kannata.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

to 01.08. klo 16.10 - 17.05 55 minNational Geographic Channel

Riley suuntaa yövuoroon Salt Lake Cityssä, Utahissa. Hänellä on vain päivä aikaa toteuttaa lähes mahdoton urakka: hänen on nostettava 130 000-kiloinen silta kahden rakennuksen väliin, kun tilaa on vain muutama tuuma. Tässä ei ole varaa virheisiin. Nostossa on monenlaisia ongelmia. Se pitää tehdä kiireisellä keskusta-alueella ja keskellä yötä. Onkin reilua sanoa, että olosuhteet eivät ole ihanteelliset. Tarvitaan ihme ja paljon kovaa työtä, jotta tämä korjaus onnistuu.

Hauskimmat eläinvideotU

to 01.08. klo 17.05 - 18.00 55 minNational Geographic Channel

Öinen kauhujen ajomatka karhun kanssa. Kana rakastaa ilmastointia. Tottelevaisuuskoulun reputtaneet koirat. Ovela mureena. Harmaakarhu ja kone. Härkä hyökkää nelipyöräisen kimppuun. Kakadu, joka haukkuu kuin koira. Muurahaiset hyökkäävät oudosti ampiaispesään. Mafiakengurut. Miehen paras ystävä.

Egyptin kadonneet aarteet

to 01.08. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Tässä jaksossa arkeologit seuraavat johtolankoja löytääkseen Egyptin viimeisen faaraon eli Kleopatran haudan. Kokeellisen teknologian avulla tehdään läpimurto muinaisen temppelin alla. Toinen ryhmä on kaupungin keskustassa ja paljastaa todisteita kuningattaren muinaisen pääkaupungin kuninkaallisista rakennuksista. Yllättävä muumiolöytö paljastaa jotain uutta Kleopatran edeltäjistä.

Lentoturmatutkinta

to 01.08. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Taistelu kuolemaan asti. Lentokoneen maahansyöksyn jälkeinen tutkimus perustuu onnettomuuden rekonstruktioon sekä silminnäkijöiden kertomuksiin.

Rakennuskatastrofit

to 01.08. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Tarkastelemme yhtä yleisintä materiaalia: betonia. Miksi monet nykypäivän betonirakenteet halkeilevat? Ja miksi monet muinaiset betonirakenteet ovat edelleen pystyssä?
Matkaamme Skotlantiin, Glasgow Toweriin, joka on maailman korkein pyörivä torni. Tulipalo, rikkinäiset laakerit, huono muotoilu ja liian voimakas tuuli ovat vain muutamia syitä sen huonoon maineeseen.

Natsien jättimäiset rakennusurakat

to 01.08. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Hitlerin joukkoja johtaa eräs toisen maailmansodan kuuluisimmista kenraaleista, Erwin Rommel. Hänen avullaan Hitler ottaa yhteen liittoutuneiden kanssa Tunisiassa, Libyassa ja Egyptissä. Kampanja on raaka ja sai britit venymään äärimmilleen tämän sodan suunnan ratkaisevissa tapahtumissa.

Meret ilman vettä

to 01.08. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Uusimman kaikuluotausteknologian avulla teemme ainutlaatuisen tutkimusmatkan kartoittaaksemme liittoutuneiden aluksia Normandian rannikolla. Aaltojen alta paljastuu uskomattomia näkymiä. Kun vedet tyhjennetään, paljastamme uskomattomia salaisia teknologioita, joita sekä liittoutuneet että natsit käyttivät taistellessaan Länsi-Euroopasta.

Viikinkien nousu ja tuho

to 01.08. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Pariisin piiritys vuonna 885 huipentui Frankkien valtakuntaa vastaan tehtyihin viikinkihyökkäyksiin. Tarkastelemme Frankkien valtakuntaan kohdistuneita jatkuvia viikinkihyökkäyksiä ja skandinaavien jatkuvaa läsnäoloa valtakunnassa ja sen ulkopuolella.

Egyptin kadonneet aarteetU

pe 02.08. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Tässä jaksossa arkeologit seuraavat johtolankoja löytääkseen Egyptin viimeisen faaraon eli Kleopatran haudan. Kokeellisen teknologian avulla tehdään läpimurto muinaisen temppelin alla. Toinen ryhmä on kaupungin keskustassa ja paljastaa todisteita kuningattaren muinaisen pääkaupungin kuninkaallisista rakennuksista. Yllättävä muumiolöytö paljastaa jotain uutta Kleopatran edeltäjistä.

Natsien jättimäiset rakennusurakatU

pe 02.08. klo 01.00 - 01.50 50 minNational Geographic Channel

Hitlerin joukkoja johtaa eräs toisen maailmansodan kuuluisimmista kenraaleista, Erwin Rommel. Hänen avullaan Hitler ottaa yhteen liittoutuneiden kanssa Tunisiassa, Libyassa ja Egyptissä. Kampanja on raaka ja sai britit venymään äärimmilleen tämän sodan suunnan ratkaisevissa tapahtumissa.

Meret ilman vettäU

pe 02.08. klo 01.50 - 02.40 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Uusimman kaikuluotausteknologian avulla teemme ainutlaatuisen tutkimusmatkan kartoittaaksemme liittoutuneiden aluksia Normandian rannikolla. Aaltojen alta paljastuu uskomattomia näkymiä. Kun vedet tyhjennetään, paljastamme uskomattomia salaisia teknologioita, joita sekä liittoutuneet että natsit käyttivät taistellessaan Länsi-Euroopasta.

Food Factory

pe 02.08. klo 02.40 - 03.10 30 minNational Geographic Channel

Food Factory kertoo ihanien Nanaimo-patukoiden, jäisten marjahedelmäpatukoiden ja retrojen hedelmäkarkkien salat ja tutustuu maukkaiden Shanghai-dumplingsien historiaan.

Hauskimmat eläinvideot

pe 02.08. klo 03.10 - 03.50 40 minNational Geographic Channel

Öinen kauhujen ajomatka karhun kanssa. Kana rakastaa ilmastointia. Tottelevaisuuskoulun reputtaneet koirat. Ovela mureena. Harmaakarhu ja kone. Härkä hyökkää nelipyöräisen kimppuun. Kakadu, joka haukkuu kuin koira. Muurahaiset hyökkäävät oudosti ampiaispesään. Mafiakengurut. Miehen paras ystävä.

Superautojen rakentajat

pe 02.08. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Porsche Panamera. Automoguli Afzal Kahn valvoo, kuinka insinöörit tekevät Porsche Panamerasta ekoystävällisen ja suorituskykyisen superauton.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Latela 2024, Miehen puolikkaat, Hudson & Rex, Simpsonit, Maria Wern: Paikka 89, Vain elämää, Lemmen viemää, Salatut elämät, Petolliset

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity