SanakirjaHoroskooppiBlogitTietovisatVaihtoautotViihdeReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot torstaina 1.8.2024

Näytä tiivistettynä

A Mouthful of Air

to 01.08. klo 05.30 - 07.10 1h 40 minV film hits

Julie Davis on menestyvä lastenkirjailija, jolla on lapsi ja ihana aviomies. Vaikka hänen kirjansa käsittelevät lasten pelkoja ja niiden voittamista, hän ei ole kohdannut elämänsä synkintä salaisuutta. Amerikkalainen draama vuodelta 2021.

Jerryn ja Margen lottosalaisuusU

to 01.08. klo 07.15 - 08.47 1h 32 minV film hits

Jerryn ja Margen lottosalaisuus
Kun eläkkeellä oleva Jerry Selbee huomaa matemaattisen porsaanreiän Massachusettsin lotossa, hän ja hänen vaimonsa voittavat miljoonia. Mutta kun itsekäs opiskelija huijaa järjestelmää, Jerryn täytyy keksiä keino, jolla pelistä tulisi reilu kaikille. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

MatkallaU

to 01.08. klo 08.50 - 11.04 2h 14 minV film hits

Matkalla
Walter Sallesin ohjaama Matkalla on 1950-luvun Amerikkaan sijoittuva road movie. Elämännälkäisten nuorten rooleissa loistavat Sam Riley, Garrett Hedlund, Kristen Stewart ja Kirsten Dunst. Elokuva kattaa kolme vuotta kestävän matkan halki suurta murroskautta elävän maanosan. Maisemat ja ihmiset vaihtuvat, pysyvää on vapaus, runous, huumeet ? ja vapaa rakkaus. Jack Kerouacin kirja ?Matkalla? on beatkirjallisuuden kulmakiviä. Amerikkalainen seikkailuelokuva vuodelta 2012.

A Beautiful Day In The NeighborhoodU

to 01.08. klo 11.10 - 12.54 1h 44 minV film hits

Tom Hanks esittää herra Rogersia elokuvassa A Beautiful Day in the Neighborhood, joka on tarina kyynisyyden voittavasta ystävällisyydestä. Se perustuu tositarinaan oikeasta ystävyydestä Fred Rogersin ja toimittaja Tom Junodin välillä. Väsynyt lehtitoimittaja (vuoden 2018 Emmy®-voittaja Matthew Rhys, paras draamasarjan näyttelijä, Americans) saa tehtäväkseen Fred Rogersin henkilökuvan ja voittaa skeptisyyden sekä oppii ystävällisyydestä, rakkaudesta ja anteeksiannosta Amerikan suosituimmalta naapurilta. Amerikkalainen draama vuodelta 2019.

Then Came You

to 01.08. klo 13.00 - 14.32 1h 32 minV film hits

THEN CAME YOU kertoo kuolemansairaasta teinistä Skyesta (Maisie Williams) ja luulosairaasta 19-vuotiaasta Calvinista (Asa Butterfield), joka pelkää omaa varjoaankin. Calvin auttaa Skyeta toteuttamaan omintakeisia haaveitaan asioista, joita hän haluaa tehdä vielä ennen kuolemaansa. Samalla Calvin oppii myös kohtaamaan ja voittamaan omat pelkonsa – ja uskaltaa rakastua kauniiseen, mutta etäiseen Izzyyn (Nina Dobrev). Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

Stockholm

to 01.08. klo 15.00 - 16.28 1h 28 minV film hits

Stockholm
Tukholma-syndrooma: Tila, jossa panttivanki suhtautuu myötämielisesti kaappaajaansa. Nimitys tulee historiallisesta, Tukholman Norrmalmstorgin vuoden 1973 pankkiryöstöä seuranneesta panttivankitilanteesta. ”Stockholm” on musta komedia näistä dramaattisista tositapahtumista. Larsilla (Ethan Hawke) on suunnitelma - ryöstä pankki, vapauta ystävä vankilasta ja kaasuta paikalta tyylikkäällä pakoautolla. Normiryöstö eskaloituu kuitenkin panttivankifarssiksi, jonka aikana perheenäiti Biancan (Noomi Rapace) ja Larsin välille kehittyy ainutlaatuinen yhteys. Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

The Hill

to 01.08. klo 16.40 - 18.41 2h 1 minV film hits

Perustuu huikeaan tositarinaan ilmiömäisen baseballtähden Rickey Hillin tarinaan. Pikkukaupungin kiertelevän papin (Dennis Quaid) poika Rickey on poikkeuksellisen lahjakas baseballissa huolimatta degeneratiivisesta selkäsairaudestaan. Isä koettaa saada Rickeyn luopumaan pelaamisesta suojellakseen tätä loukkaantumiselta ja kehottaa ryhtymään itsensä tavoin papiksi. Uako ja rakkaus lajiin saa Rickeyn jatkamaan pelaamista vastoin isänsä toiveita. Mutta kun pääliigan kykyjenetsijä saapuu, Rickeyn on selätettävä paheneva tilansa ja kestettävä hänen unelmiensa tavoittelusta johtuva perheen jakautuminen. The Hill -elokuvassa nähdään myös Joelle Carter, Randy Houser, Bonnie Bedelia ja Scott Glenn. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Jerry MaguireU

to 01.08. klo 18.45 - 20.57 2h 12 minV film hits

Jerry Maguire on urheiluagentti, jonka omatunto alkaa kolkuttaa. Hän lähettää sähköpostilla ajatuksiaan kaikille firman työntekijöille ja potkut sen ansiosta. Amerikkalainen draama vuodelta 1996.

A Mouthful of AirU

to 01.08. klo 21.00 - 22.40 1h 40 minV film hits

Julie Davis on menestyvä lastenkirjailija, jolla on lapsi ja ihana aviomies. Vaikka hänen kirjansa käsittelevät lasten pelkoja ja niiden voittamista, hän ei ole kohdannut elämänsä synkintä salaisuutta. Amerikkalainen draama vuodelta 2021.

Inside Llewyn DavisU

to 01.08. klo 23.00 - 00.40 1h 40 minV film hits

Kissaa ja kitaraa mukanaan kaikkialle kanniskeleva Llewyn yrittää selvitä New Yorkin armottomasta talvesta tavoitellen samalla läpimurtoa vähintään yhtä armottomassa musiikkibisneksessä. Mies tulee jotenkuten toimeen hanttihommia tekemällä sekä ystävien ja tuntemattomienkin avuliaisuutta hyväksi käyttäen. Brittilainen/ amerikkalainen draama vuodelta 2013.

The Courier

pe 02.08. klo 01.00 - 02.46 1h 46 minV film hits

Tositapahtumiin perustuva vakoilutrilleri kertoo brittiläisestä Greville Wynnestä (Benedict Cumberbatch), vaatimattomasta ja tavallisesta liikemiehestä, joka värvättiin avainrooliin yhdessä historian kriittisimmistä kansainvälisistä konflikteista. MI6:n pyynnöstä ja CIA:n agentin (Rachel Brosnahan) ehdotuksesta Wynne solmii salaisen ja äärimmäisen vaarallisen yhteyden neuvostoupseeri Oleg Penkovskiin (Merab Ninidze), tavoitteenaan välittää tärkeitä tietoja kiristyvästä ydinasevarustelusta ja Kuuban kriisin ratkaisun avaimista. Raskaan salaisuuden kantaminen saa puolison (Jessie Buckley) epäilemään miehensä rehellisyyttä ja lopulta asettaa Wynnen hengenvaaraan. Brittiläinen trilleri vuodelta 2020.

Arctic

pe 02.08. klo 03.00 - 04.38 1h 38 minV film hits

Kun mies jää hätälaskeutumisen jälkeen yksin keskelle pohjoisen arktista aluetta, hänen on päätettävä koittaako hän selviytyä jalan vaarallisesta matkasta vai jääkö hän paikoilleen odottamaan apua. Islantilainen seikkailuelokuva vuodelta 2018.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, Hockey Night: Tappara - HIFK, Hotelli Portofino, Helsinki-syndrooma, Sohvaperunat, Lolita Lobosco, Muumilaakson tarinoita, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Kohtalokas merimatka, Suomen huutokauppakeisari

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity