ViihdeTietovisatSanakirjaBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot perjantaina 2.8.2024

Näytä tiivistettynä

I, Tonya

pe 02.08. klo 05.00 - 06.54 1h 54 minV film hits

Tarina pohjaa kaikkien aikojen Olympia-skandaaliin. Rakastettu taitoluistelija Tonya Hardingin ex-mies suunnittelee Tonyan kilpakumppanin jalkojen murtamista. Miten paljon Tonya tiesi suunnitelmasta? Amerikkalainen draamakomedia vuodelta 2017.

Then Came YouU

pe 02.08. klo 07.00 - 08.32 1h 32 minV film hits

THEN CAME YOU kertoo kuolemansairaasta teinistä Skyesta (Maisie Williams) ja luulosairaasta 19-vuotiaasta Calvinista (Asa Butterfield), joka pelkää omaa varjoaankin. Calvin auttaa Skyeta toteuttamaan omintakeisia haaveitaan asioista, joita hän haluaa tehdä vielä ennen kuolemaansa. Samalla Calvin oppii myös kohtaamaan ja voittamaan omat pelkonsa – ja uskaltaa rakastua kauniiseen, mutta etäiseen Izzyyn (Nina Dobrev). Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

The HillU

pe 02.08. klo 09.00 - 11.01 2h 1 minV film hits

Perustuu huikeaan tositarinaan ilmiömäisen baseballtähden Rickey Hillin tarinaan. Pikkukaupungin kiertelevän papin (Dennis Quaid) poika Rickey on poikkeuksellisen lahjakas baseballissa huolimatta degeneratiivisesta selkäsairaudestaan. Isä koettaa saada Rickeyn luopumaan pelaamisesta suojellakseen tätä loukkaantumiselta ja kehottaa ryhtymään itsensä tavoin papiksi. Uako ja rakkaus lajiin saa Rickeyn jatkamaan pelaamista vastoin isänsä toiveita. Mutta kun pääliigan kykyjenetsijä saapuu, Rickeyn on selätettävä paheneva tilansa ja kestettävä hänen unelmiensa tavoittelusta johtuva perheen jakautuminen. The Hill -elokuvassa nähdään myös Joelle Carter, Randy Houser, Bonnie Bedelia ja Scott Glenn. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

StockholmU

pe 02.08. klo 11.05 - 12.33 1h 28 minV film hits

Stockholm
Tukholma-syndrooma: Tila, jossa panttivanki suhtautuu myötämielisesti kaappaajaansa. Nimitys tulee historiallisesta, Tukholman Norrmalmstorgin vuoden 1973 pankkiryöstöä seuranneesta panttivankitilanteesta. ”Stockholm” on musta komedia näistä dramaattisista tositapahtumista. Larsilla (Ethan Hawke) on suunnitelma - ryöstä pankki, vapauta ystävä vankilasta ja kaasuta paikalta tyylikkäällä pakoautolla. Normiryöstö eskaloituu kuitenkin panttivankifarssiksi, jonka aikana perheenäiti Biancan (Noomi Rapace) ja Larsin välille kehittyy ainutlaatuinen yhteys. Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

Jackie & Ryan

pe 02.08. klo 13.00 - 14.26 1h 26 minV film hits

Ryan on muusikkona niukan elantonsa ansaitseva kulkuri, joka haaveilee musiikillisesta läpimurrosta. Jackie on yksinhuoltaja, joka kamppailee pienen tyttärensä huoltajuudesta. Musiikilla on tärkeä rooli myös Jackien elämässä. Sattuma heittää Jackien ja Ryanin yhteen. Syntyy ystävyys, joka syventyessään voisi mullistaa monta elämää. Amerikkalainen draama vuodelta 2014.

Colette

pe 02.08. klo 15.00 - 16.46 1h 46 minV film hits

Colette menee naimisiin kirjailijan kanssa, joka saa hänet aloittamaan tulevan menestysromaanin kirjoittamisen. Mutta Colette ei saa kunniaa – sen ottaa hänen miehensä. Brittiläinen draama vuodelta 2018.

Youth in Revolt

pe 02.08. klo 17.00 - 18.30 1h 30 minV film hits

Draamakomedia Nick Twispistä, jolla on pahempiakin ongelmia kuin vanhempien riitaisa avioero: hänen pitäisi päästä eroon neitsyydestä. Amerikkalainen komedia vuodelta 2009.

The CourierU

pe 02.08. klo 19.00 - 20.46 1h 46 minV film hits

Tositapahtumiin perustuva vakoilutrilleri kertoo brittiläisestä Greville Wynnestä (Benedict Cumberbatch), vaatimattomasta ja tavallisesta liikemiehestä, joka värvättiin avainrooliin yhdessä historian kriittisimmistä kansainvälisistä konflikteista. MI6:n pyynnöstä ja CIA:n agentin (Rachel Brosnahan) ehdotuksesta Wynne solmii salaisen ja äärimmäisen vaarallisen yhteyden neuvostoupseeri Oleg Penkovskiin (Merab Ninidze), tavoitteenaan välittää tärkeitä tietoja kiristyvästä ydinasevarustelusta ja Kuuban kriisin ratkaisun avaimista. Raskaan salaisuuden kantaminen saa puolison (Jessie Buckley) epäilemään miehensä rehellisyyttä ja lopulta asettaa Wynnen hengenvaaraan. Brittiläinen trilleri vuodelta 2020.

I, TonyaU

pe 02.08. klo 21.00 - 22.54 1h 54 minV film hits

Tarina pohjaa kaikkien aikojen Olympia-skandaaliin. Rakastettu taitoluistelija Tonya Hardingin ex-mies suunnittelee Tonyan kilpakumppanin jalkojen murtamista. Miten paljon Tonya tiesi suunnitelmasta? Amerikkalainen draamakomedia vuodelta 2017.

ArcticU

pe 02.08. klo 23.00 - 00.38 1h 38 minV film hits

Kun mies jää hätälaskeutumisen jälkeen yksin keskelle pohjoisen arktista aluetta, hänen on päätettävä koittaako hän selviytyä jalan vaarallisesta matkasta vai jääkö hän paikoilleen odottamaan apua. Islantilainen seikkailuelokuva vuodelta 2018.

Tesla

la 03.08. klo 01.00 - 02.38 1h 38 minV film hits

Yhä enemmän harmistuneena keksijäystävänsä Thomas Edisonin (Kyle MacLachlan) ahneudesta Tesla seuraa omaa hyveellistä mutta hankalaa polkuaan ja kehittää innovatiivista vaihtovirtamoottoriaan. Hänen eurooppalainen luonteenlaatunsa on ristiriidassa Yhdysvaltain lapsenkengissä olevan teollistuminen kanssa, ja immateriaalioikeuksien suo on upottava - ja pikkuhiljaa Tesla jää oman yliaktiivisen mielensä vangiksi. Amerikkalainen draama vuodelta 2020.

Nainen junassa

la 03.08. klo 03.00 - 04.47 1h 47 minV film hits

Rachel Watson on äskettäin eronnut nainen, joka juo kestääkseen eron ja työpaikan menetyksen. Hän viettää päivänsä junassa ajellen ja entisen miehensä Tomin ja tämän uuden vaimon Annan tekemisiä vakoillen. Siihen sekoittuu paikallinen pariskunta Scott ja Megan Hipwell (Haley Bennett), joiden elämä vaikuttaa täydelliseltä. Rachel näkee Meganin suutelevan toista miestä, ja virheettömän liiton kuvajainen särkyy. Rachel juo entistä enemmän ja päättää puhua Meganille suoraan. Hän kuitenkin herää asunnossaan naarmuilla ja kuulee järkytyksekseen, että Megan on kadonnut. Amerikkalainen draama vuodelta 2016.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Haluatko miljonääriksi?, Simpsonit, Salatut elämät, Lolita Lobosco, Kriminalisti, Hotelli Portofino, Lemmen viemää, Futurama, Miehen puolikkaat, Sukuni salat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity