VaihtoautotHoroskooppiBlogitSanakirjaViihdeTietovisatReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot sunnuntaina 4.8.2024

Näytä tiivistettynä

Rakennuskatastrofit

su 04.08. klo 04.25 - 05.15 50 minNational Geographic Channel

Uuden Hard Rock -hotellin rakentaminen New Orleansissa epäonnistui. Kaksi nosturia jäi roikkumaan rakenteesta, ja niiden purkaminen oli dramaattista. Bostonin The Big Dig oli Amerikan kallein infrastruktuurihanke. Viivästyksiä tuli ja budjetti paukkui, mutta katon romahtaminen on surullinen esimerkki siitä, kuinka vain muutaman dollarin maksava oikea liima olisi voinut estää tragedian.

Salakuljettajat satimeen

su 04.08. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

JFK:n tulli tutkii Panamasta Hongkongiin lentävää matkustajaa, jolla ei ole töitä eikä rahaa. Miehen epäillään kuljettavan huumeita Yhdysvaltain kautta. MIA:n lentokentällä löytyy Argentiinaan menevästä postista laittomia aseen osia, mikä aloittaa kansainvälisen tutkimuksen. Viranomaiset matkaavat Buenos Airesiin auttamaan paikallisia valtavassa maanlaajuisessa ratsiassa asemyyjiä vastaan.

Kokeile tai kuole

su 04.08. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Haihyökkäys! Isovalkohai taistelee suojahäkin kaltereita vastaan. Moottorikelkkailijan painajainen toteutuu, kun rinne kelkan alla lähtee lumivyöryyn. National Geographic Channel

Kokeile tai kuole

su 04.08. klo 06.20 - 06.40 20 minNational Geographic Channel

Raivo härkä. Raivoisa taisteluhärkä syöksyy katsomoon. Juuttunut kaasupoljin kiidättää kauhistunutta naista eteenpäin lähes 200 kilometrin tuntivauhtia. National Geographic Channel

Challengerin onnettomuus: Viimeinen tehtävä

su 04.08. klo 06.40 - 07.25 45 minNational Geographic Channel

Viimeisessä Challenger Disaster: The Final Mission -luvussa seurataan avaruussukkula Challengerin ja sen miehistön, etenkin ensimmäisen avaruuteen päässeen siviilin Christa McAuliffen, tarinaa. Tässä päivityksessä on ennennäkemätöntä kuvamateriaalia siitä, kuinka Challenger vaikuttaa vieläkin yhteiskuntaan ja opetusjärjestelmään.

Karibian rannikkovartiosto

su 04.08. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Lähdemme Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa laivaston on tuhottava moottori nopeasta aluksesta, joka ei suostu pysähtymään. Sillä välin Metal Sharkin miehistö yrittää rauhoitella kapteenia Aruballa.

Elämää äärirajoilla: Alaska

su 04.08. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Selviytyäkseen ankarasta talvesta alaskalaisten on oltava kekseliäitä. Johnny Rolfe kokeilee uusia ansoja saadakseen kylmältä säältä suojaavia turkiksia. Kaleb Rowland opettaa Gilbertille miten metsästää ja hoitaa maata. Millerit metsästävät ankkoja vaarallisissa olosuhteissa saadakseen kaivattua ruokaa. Roachesit pitävät yllä alkuperäiskansojen perinteitä valmistamalla perheelle turkisvaatteita.

Eurooppa villiintyy

su 04.08. klo 08.55 - 09.35 40 minNational Geographic Channel

Italiassa ja Kroatiassa yritykset pelastaa harvinaisia karhulajeja auttavat myös muita eläimiä ja seutuja kukoistamaan.

Katastrofin todistajat

su 04.08. klo 09.35 - 10.25 50 minNational Geographic Channel

Elokuussa 2010 Chilessä 33 kaivostyöläistä jää loukkuun 700 metriä maan alla, kun valtava räjähdys aiheuttaa miljoonan tonnin kivivyöryn suuaukolle. Chileläisillä kaivosmiehillä ei ole ruokaa eikä vettä ja vain rajallisesti happea. Alkaa hirvittävä taistelu aikaa vastaan, kun asiantuntijat yrittävät keksiä, miten miehet saadaan elossa ulos.

Viikinkien nousu ja tuho

su 04.08. klo 10.25 - 11.15 50 minNational Geographic Channel

Yorkin piiritys tapahtui vuonna 866, jolloin suuri pakanoiden armeija pyrki valtaamaan Yorkin Northumbrian pääkaupungin. Tutustumme isoihin taisteluihin, osapuoliin ja linnoituksiin 800-luvun Englannissa.

Kirottujen paikkojen atlas

su 04.08. klo 11.15 - 12.05 50 minNational Geographic Channel

Kaikki ovat kuulleet verenhimoisesta Draculasta, joka voi suoda kuolemattomuuden puremalla uhriaan kaulaan. Monet uskovat, että oikea Dracula oli 1400-luvulla elänyt itäeurooppalainen hallitsija, joka seivästi vihollistensa. Hänen nimensä oli Vlad Tepez, ja hänen kotimaansa ylle langettama kirous kesti kuusi vuosisataa. Sam tutkii Vlad Seivästäjän kirousta genetiikan uusien tuulien avulla.

Kalliovuorten raiteilla

su 04.08. klo 12.05 - 12.55 50 minNational Geographic Channel

Yön aikana riehuneen lumimyrskyn jälkeen konduktööri Jim ja insinööri Jordy kuljettavat 50 miljoonan dollarin arvoista rahtia Vancouverista suoraan lumivyöryalueen sydämeen.
Korkealla vuorilla lumivyöryteknikko Derek tekee hätkähdyttävän löydön ja valmistautuu laukaisemaan keinotekoisen lumivyöryn.

Lentoturmatutkinta

su 04.08. klo 12.55 - 13.50 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Michiganin yläpuolella TWA:n lento 841 suuntaa äkkiä oikealle, kääntyy ja alkaa pudota hallitsemattomasti. Vain muutama sekuntia ennen törmäystä miehistö onnistuu vaarallisessa toimenpiteessä ja laskeutuu turvallisesti Detroitiin. Vihjeet johtavat pian tutkijat kovia kokeneen koneen ohjaamoon. Kun näyttää siltä, että lentäjät salaavat jotain, tutkijat vaarantavat oman henkensä hurjalla koelennolla.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

su 04.08. klo 13.50 - 14.40 50 minNational Geographic Channel

Tansanian sydämessä, Ngorongoron kraatterin korkeat seinämät muodostavat näyttämön yhdelle pahamaineisimmista luonnossa esiintyvistä kilpailuista. Huikean leijonalauman sisarukset ottavat yhteen mahtavan kuningattaren hallitseman hyeenaklaanin kanssa. Sisarukset jakavat vastuun, kun taas hyeenakuningattaren on pelattava klaanipolitiikkaa ja noudatettava tiukkaa hierarkiaa säilyttääkseen kruununsa.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

su 04.08. klo 14.40 - 15.30 50 minNational Geographic Channel

Kongon rehevässä sademetsässä elävät bonobot elävät naarasvaltaisessa yhteiskunnassa. Kun nuori bonobo jättää perheensä ja etsii paikkaansa maailmassa, sen on saatava uusia ystäviä ja tehtävä vaikutus alfanaaraaseen, ennen kuin se voi todella sopeutua joukkoon.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

su 04.08. klo 15.30 - 16.20 50 minNational Geographic Channel

Keski-Amerikan sademetsien latvuston alla on hyönteisten hallitsema salainen maailma. Kaksi pikkuruista kuningatarta antaa kaikkensa rakentaakseen valtakuntansa. Muurahaiskuningatar uhraa oman ruumiinsa kasvavan yhdyskuntansa tulevaisuuden puolesta, kun taas kaunis orkideamehiläinen tekee mitä tahansa menestyksen eteen ja pettää läheisensä.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

su 04.08. klo 16.20 - 17.15 55 minNational Geographic Channel

Afrikan savannit ovat koti eläinmaailman suurelle sisaruudelle: norsuperheelle. Uusi vauva tarvitsee perheen tukea selviytyäkseen ensimmäisistä kuukausistaan. Sillä aikaa kun äiti oppii huolehtimaan vauvasta, vauvan isoäidin, matriarkan, on suojeltava sitä. Voiko tämä uusi vauva ja sen ikonisista naaraista koostuva perhe selviytyä petoeläinten, kuivuuden ja nopeasti muuttuvan maailman keskellä?

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

su 04.08. klo 17.15 - 18.10 55 minNational Geographic Channel

Etiopian vuoristoa hallitsee kaksi erilaista kuningatarta, mutta molemmat ovat tyttärien äitejä. Gelada-apina hallitsee tiivistä sisaryhteisöä, mutta kun hänen ainoa tyttärensä on aikuisuuden kynnyksellä, hänen on tehtävä uhrauksia tämän tulevaisuuden puolesta. Yläpuolella sijaitsevalla tasangolla etiopialaisella sudella on myös tytär, mutta tämän äidin on oltava armoton suojellakseen perintöään.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaretU

su 04.08. klo 18.10 - 19.05 55 minNational Geographic Channel

Maata ja merta yhdistävällä rannikolla asuu kaksi luonnon ikonisinta naarasta - miekkavalas ja harmaakarhu. Kalifornianlahden aaltojen alla miekkavalasperheen menestys perustuu kuusikymmentävuotiaan matriarkan kokemukseen, kun taas Alaskan rannoilla ensikertalaisen karhunemon on kasvatettava kolme pentuaan yksin ja vain vaistojensa ohjaamana.

Maailmanperintökohteet 360°

su 04.08. klo 19.05 - 20.00 55 minNational Geographic Channel

Maailmanperintökohteet 360°

Lentoturmatutkinta - erikoisraportti

su 04.08. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Vaaralliset tilanteet muuttuvat kohtalokkaiksi, kun lentäjät eivät noudata koulutustaan. Koripallolegenda Kobe Bryant on uhrien joukossa, kun helikopteri syöksyy maahan Los Angelesissa. Missourissa ohjaamokeskustelu johtaa Corporate Airlinesin lennon 5966 törmäyskurssille. Ja aikainen aamulento Lexingtonista päättyy katastrofiin, kun kaksimoottorinen suihkukone ajautuu pois kiitoradalta.

Kirottujen paikkojen atlas

su 04.08. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Bermudan kolmio. Kaikki ovat kuulleet tästä kirotusta merialueesta lähellä Amerikan itärannikkoa. Laivat ja lentokoneet katoavat siellä ilman selitystä. Vai onko sittenkään niin? Sam syventyy Bermudan kolmion kirouksen syntyyn, hakee vastauksia merikarttojen tekijöiltä, fyysikoilta ja todennäköisyysanalyytikoilta, jotta hän pääsee tämän vanhan merimysteerin pohjaan asti.

Uponneen Minervan mysteeri

su 04.08. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

28. tammikuuta 1968 La Minerve -sukellusvene katoaa Välimerellä. Ranskan laivaston kattavista etsinnöistä huolimatta sukellusvenettä ja sen 52 miehistönjäsentä ei koskaan löydetty. Siitä tuli yksi Ranskan merihistorian suurimmista mysteereistä. Vuoden 2019 kesällä etsinnät jatkuvat. Kyseessä on Ranskan joukkojen suurin vedenalainen tutkimus koskaan.

Narco State: huumekaupan vuosikymmen

su 04.08. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Vuonna 2009 Meksikon Ciudad Juárezia kutsuttiin murhapääkaupungiksi. Phoenixissa, Yhdysvalloissa, taas yleistyivät sieppaukset. Palaamme näihin kaupunkeihin yli kymmenen vuotta myöhemmin tutkiaksemme, miten aseiden, huumeiden, rahan ja ihmisten salakuljetus yhdistää Yhdysvallat ja Meksikon normaaleista rajoista poikkeavilla tavoilla.

Lääkekannabis

ma 05.08. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

National Geographic hyppää hieman ajassa eteenpäin ja tutustuu lääkekannabikseen ja yhteiskuntaan, joka on muuttunut maailman käytetyimmän laittoman huumausaineen laillistamisen myötä. Katsaus uuteen todellisuuteen alkaa paikasta, jonne tulevaisuus on jo saapunut: Pohjois-Kalifornian Emerald Trianglen alueeesta, jonka väestöstä kaksi kolmasosaa on tavalla tai toisella mukana kannabisalalla. Matka jatkuu Kalifornian rajoissa lääkekannabiksen mekkaan, Oaklandiin, ja sieltä Washingtonin kaupunkiin, jossa rabbi pyrkii avaamaan maan ensimmäisen lääkekannabiksen jakelupisteen. Ruoho ja siihen liittyvät tahot johdattavat meidät uuteen urheaan maailmaan, jossa voimme tutkia lääketarkoituksiin käytettävän kannabiksen myytteihin ja tieteelliseen puoleen. Onko kyseessä täysin hyödytön rohto, monitoiminen ihmelääke vai jotain siltä väliltä?

Kirottujen paikkojen atlasU

ma 05.08. klo 00.55 - 01.45 50 minNational Geographic Channel

Bermudan kolmio. Kaikki ovat kuulleet tästä kirotusta merialueesta lähellä Amerikan itärannikkoa. Laivat ja lentokoneet katoavat siellä ilman selitystä. Vai onko sittenkään niin? Sam syventyy Bermudan kolmion kirouksen syntyyn, hakee vastauksia merikarttojen tekijöiltä, fyysikoilta ja todennäköisyysanalyytikoilta, jotta hän pääsee tämän vanhan merimysteerin pohjaan asti.

Toisen maailmansodan salatut sankarit

ma 05.08. klo 01.45 - 02.30 45 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa kerromme 320. Barrage Balloon -pataljoonan sankareista. Nämä amerikkalaiset sotilaat olivat ainoa täysin musta taisteluyksikkö, joka taisteli Normandiassa. Palveltuaan urhoollisesti maataan he palasivat kotiin toivoen kansalaisoikeusliikkeen turvaavan muutoksen, mutta löysivätkin maan, jossa heidän sankarityönsä unohdettiin nopeasti.

Food Factory

ma 05.08. klo 02.30 - 02.55 25 minNational Geographic Channel

Food Factory selvittää salat koskien tunnettua maapähkinävoimerkkiä, rekallisia parmesaanimunakoisovuokaa, pähkinäistä pistaasitehdasta ja yllätyksiä täynnä olevaa suklaapatukkaa.

Vankilassa ulkomailla

ma 05.08. klo 02.55 - 03.45 50 minNational Geographic Channel

Seuraa maailman uskaliaimpia ja vaarallisimpia rikollisia aina huumeita salakuljettavasta sotasankarista Latin Kings -jengin pomoon ja feministihuumepomoon, kun he epäonnistuvat kolossaalisesti ja päätyvät poliisin haltuun. He menettävät vapautensa ja joutuvat joihinkin maailman pelätyimmistä vankiloista ja oppivat rikoksen todellisen hinnan.

Superautojen rakentajat

ma 05.08. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Bentley GT. Afzal Kahn auttaa vanhaa ystävää, joka mielii päästä metsästämään 200 000 punnan Bentley Mulsannellaan.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Rikkaat ja rahattomat, Kauniit ja rohkeat, Sorjonen, Syke, Frendit, Tuurenmäki 98, Rillit huurussa, Sohvaperunat, Emmerdale, Suomen huutokauppakeisari

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity