SanakirjaViihdeVaihtoautotTietovisatReseptitHoroskooppiBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 6.8.2024

Näytä tiivistettynä

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

ti 06.08. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Alaskalaisilla on haasteita esi-isiensä arktisilla mailla niin sään ja petojen kuin säännöstenkin takia. Joel Jacko ottaa mittaa koko ajan röyhkeämmäksi käyvästä karhusta. Tig Strassburg ja Louise Moses koettavat onneaan narratessaan kaloja jäisestä joesta. Apassingokit lähtevät Beringinmerelle etsimään tuoretta lihaa. Marvin Agnot taistele vuorovesiä vastaan kerätäkseen kuningasrapuja.

Salakuljettajat satimeen

ti 06.08. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Epäilyttävä yksin matkustava henkilö saapuu LAX:iin Nigeriasta ja kertoo tarinan, joka ei tunnu pitävän paikkaansa. MIA:n maataloustiimi heittää verkot veteen ja tarkastaa kaikkea raa’asta lihasta metsästysmuistoihin. Lopulta he löytävät valtavan kuorman outoa vihreää jauhetta. Turvallisuusagentit JFK:n lentokentällä ovat kiireisiä MDMA-lastin hallitun toimituksen kanssa.

Kokeile tai kuole

ti 06.08. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Katastrofi taivaalla. Laskuvarjo-onnettomuus paiskaa hyppääjän maahan neljän kilometrin korkeudesta. National Geographic Channel

Alaskan lentopelastajat

ti 06.08. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Kultakuume. Dokumenttisarjassa seurataan Alaskan lentopelastajien ryhmää, kun he selvittävät erilaisia vaativia tehtäviä äärimmäisissä olosuhteissa. National Geographic Channel.

Hauskimmat eläinvideot

ti 06.08. klo 07.05 - 07.50 45 minNational Geographic Channel

Norsu murskaa auton, kissa pelottelee urheasti karhua pois, mehiläistarhurilla on ongelmia, koira ja kissa putsaavat tiskit, kana on lastenvahtina kissanpennuille, snorkklaaja pussaa valkohaita, peura hyppää kiitävän auton ohi, koulumaskotti nimeltä ”Sammy the Banana Slug”.

Äärimmäinen selviytyjä

ti 06.08. klo 07.50 - 08.30 40 minNational Geographic Channel

Selviytyjä Hazen Audel yrittää suorittaa eeppisen selviytymishaasteen, metsästää Mekongin rannoilla ja koettelee taitojaan joen villeimmissä vesissä päästäkseen legendaariseen kalastuskohteeseen. Ehtiikö hän ajoissa liittyäkseen henkensä raivoavilla vesillä pyydystääkseen arvostettuja kaloja vaarantavien kalastajien matkaan, kun on heidän vuotuisen muuttonsa aika jyliseville Kjonen putouksille?

Herodeksen kadonnut hauta

ti 06.08. klo 08.30 - 09.15 45 minNational Geographic Channel

Herodes oli pyhän maan hallitsija Kristuksen aikaan, ja hänet tunnetaan parhaiten viattomien tappamisesta eli Matteuksen evankeliumissa mainitusta Betlehemin poikalasten murhasta. Herodeksen verinen maine on aina piilottanut taakseen toisen puolen Raamatun suurimmasta roistosta. Hän oli näet arkkitehtuurin saralla uskomaton nero. Herodes rakensi enemmän ja suurempia monumentteja kuin kukaan muinaisina aikoina tai kenties koskaan. Nyt israelilainen arkeologi Ehud Netzer väittää löytäneensä Herodeksen kaikkein henkilökohtaisimman luomuksen eli hänen hautakammionsa. Hallitsijan itsensä mukaan nimeämässä palatsilinnoituksessa Herodiumissa ohjelma tutkii Netzerin vuosikymmenten mittaisia juutalaisten kuninkaan uskomattoman kaiverretun mausoleumin ja arkun etsintöjä. Tarkastelemme historian inhotuimman miehen arkkitehtuurista neroutta klassisissa Herodeksen aikaisissa paikoissa, kuten Masada, Caesarea ja Jerusalemin toinen temppeli.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 06.08. klo 09.15 - 10.05 50 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Egyptin vanhinta nekropolista selvittääkseen pyramidien alkuperän. Kun he pääsevät aivan ensimmäiseen pyramidiin, rakentajien salat paljastuvat. Asiantuntijat kaivavat ylös luurankoja läheltä ensimmäistä pyramidia. Ryhmät tutkivat kadonnutta hautaa etsiessään pyramidien aikakauden mestaria. Tutkijat jäljittävät muinaisia tekstejä ratkaistakseen Egyptiläisen manalan koodit.

Meret ilman vettä

ti 06.08. klo 10.05 - 10.55 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Tällä kertaa tyhjennetään San Franciscon kadut, Sacramento-joki ja Pohjois-Kanadan Klondiken jäiset erämaat kultaryntäyksen aluksien tutkimiseksi. Näin ohjelma kertoo tositarinan 1800-luvun kultakuumeen takana. Ihmiset ottavat hurjia riskejä. Lukemattomia miehiä, naisia ja lapsia kuolee. Omaisuuksia luodaan ja menetetään. Kaiken sen keskellä syntyy nykyinen USA.

Meret ilman vettä

ti 06.08. klo 10.55 - 11.45 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Amerikan sisällissodan maankamaralla käydyt taistelut tunnetaan hyvin, mutta meritaistelut vaikuttivat merkittävästi sodan lopputulokseen. Meriarkeologit ja historioitsijat ryhtyvät selvittämään sisällissodan syvällä veden alla olevia salaisuuksia. Jotta meri voidaan tyhjentää ja sodan aikaisia hylkyjä voidaan tutkia, yhdistetään tieteelliset tiedot tietokonegrafiikkaan.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ti 06.08. klo 11.45 - 12.40 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tällä viikolla Uskomaton eläinlääkäri Pol -ohjelman eläinlääkärit käyttävät kaikki parhaat temppunsa hoitaakseen kaikenlaisia nyrjähdyksiä, muljahduksia ja revähdyksiä. Ohjelmassa vierailee myös yksi kaikkein isoimmista kaneista, mitä lääkäri on koskaan nähnyt. Eläinlääkärit saavat tasapainotella ja pysyä varpaillaan, kun hoidettavana on kaikkea ensikertalaisista äideistä ja niiden ongelmista aina suloiseen vuoheen ja tukoksesta kärsivään poliisihevoseen.

LentoturmatutkintaU

ti 06.08. klo 12.40 - 13.35 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Voimakas isku. Georgian onnettomuus vaatii 23 kuolonuhria, joukossa myös astronautti ja senaattori. Tutkija laittaa maineensa likoon selvittääkseen totuuden.

LentoturmatutkintaU

ti 06.08. klo 13.35 - 14.30 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Verilöyly Sao Paulossa. Pian noustuaan ilmaan TAM Airlinesin lento 402 putosi asuinalueelle ja syttyi tuleen. Koneen kaikki 95 mukana ollutta menehtyivät.

Vaaran vyöhykkeellä

ti 06.08. klo 14.30 - 15.20 50 minNational Geographic Channel

Dwaynella on vain seitsemän päivää aikaa ylittää rutikuiva Omanin aavikko etsien vettä. Hän aloittaa rannikolta ja suuntaa sisämaan korkealle tasangolle. Siellä laaja maanalainen vajoama johtaa hänet keitaalle, jossa hän voi levätä ennen viimeistä haastetta. Loputtomalta vaikuttava hiekkadyynien meri ulottuu satojen kilometrien päähän. Tässä autiossa erämaassa häntä odottaa paimentolaisheimo.

Turvatarkastus: Peru and Brasilia

ti 06.08. klo 15.20 - 16.10 50 minNational Geographic Channel

Jorge Chavezin kansainvälisen lentokentän henkilökunta työstentelee pysäyttääkseen salakuljettajat. Miehen matkalaukun rakenteista paljastuu kokaiinia. Matkustaja Espanjasta kuljettaa huumeita ruokapakkauksessa. Pariskunta haluaa matkustaa Meksikoon epätavallisen lemmikin kanssa. Meksikoon matkalla oleva nainen pelkää, että hänellä on mukanaan lahjaksi naamiotua laitonta tavaraa. Oliivit on maustettu kokaiinilla.

Autojen ensiapu

ti 06.08. klo 16.10 - 17.05 55 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz matkaavat Hampshireen hakemaan vuoden 2000 Ford Mondeota. Auto kuuluu kahden tytön leski-isälle Karlille. Kolme traagista vuotta ovat koetelleet häntä, eikä hän siksi ole enää voinut huolehtia autosta, joka kuului hänen edesmenneelle isälleen. Hänen perheensä ja ystävänsä haluavat osoittaa Karlille, että hyviäkin asioita tapahtuu, joten Autojen ensiapu tulee auttamaan.

Hauskimmat eläinvideotU

ti 06.08. klo 17.05 - 18.00 55 minNational Geographic Channel

Suihkuhetki alpakan kanssa. Villisikaristeys. Chillaava alligaattori. Pieni poikanen nukahtaa pystyyn. Kalkkunakaksikko lähtee tien päälle. Syömistä rakastavat eläimet. Ravut taistelevat ja tanssivat matalikossa. Kymmenen parasta syytä omistaa chihuahua. Varo hiirtä talossa. Ilves istuu ison kaktuksen päällä.

Egyptin kadonneet aarteetU

ti 06.08. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Tässä jaksossa arkeologit seuraavat johtolankoja ratkaistakseen sen, miksi Ramses menestyi. Eräs Egyptin suurimmista aarteista pelastetaan huipputekniikalla. Sillä välin yksi ryhmä löytää muinaisesta kaupungista salaisen palatsin, jota Ramses käytti yksityisenä lepopaikkanaan. Sillä välin kuilukaivauksilla tehdään mahtava löytö.

Lentoturmatutkinta

ti 06.08. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Tuho Potomac-joella. Air Floridan lento syöksyi hyiseen Potomac-jokeen heti nousun jälkeen. Onnettomuuden syytä selvitetään kekseliäällä kokeella.

Viikinkien nousu ja tuho

ti 06.08. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Norjan poliittinen myllerrys johtaa löytöretkelle länteen. Viikingit löytävät Islannin ja perustavat sinne pysyvän asutuksen. Uudet tutkimusmatkat Islannista johtavat Grönlannin löytymiseen ja Newfoundlandin rannoille asti. Näin ollen viikingit olivat ensimmäiset Amerikkaan tiensä löytäneet eurooppalaiset.

Kalliovuorten raiteilla

ti 06.08. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Kun jää alkaa sulaa, kivivyöryt aiheuttavat tuhoa rautateillä. Kuljettaessaan kolme kilometriä potaskaa vuorten yli Vancouveriin Jordyn ja Justinin on läpäistävä petollinen kivivyöryalue. Nick on hätäpartiossa. Putoava lohkare laukaisee kivivyöryhälytyksen. Jimmy valmistautuu ensimmäiseen päivään teräsporukassa. Mekaanikkoryhmä korjaa legendaarisen Connaught-tunnelin massiiviset tuulettimet.

Jättimäiset Koneet

ti 06.08. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Aikojen alusta lähtien ihmiset ovat uhmanneet vuorovesiä ja aaltoja matkaten yhdellä maailman voimakkaimmista elementeistä. Mutta huipputeknologialla äärimmäisten matkojen esteet on murrettu. Tutustu teknisiin ihmeisiin ja niiden salaisuuksiin. Tässä jaksossa avataan Aasta Hansteen, USS Nimitz ja Ohio-luokan sukellusvene.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 06.08. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä siitä, miksi pyramidit hylättiin. He saavat selville, millä tavoin muumioita suojeltiin ja löytävät 4 000 vuotta vanhan haudan.

Egyptin kadonneet aarteetU

ke 07.08. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Tässä jaksossa arkeologit seuraavat johtolankoja ratkaistakseen sen, miksi Ramses menestyi. Eräs Egyptin suurimmista aarteista pelastetaan huipputekniikalla. Sillä välin yksi ryhmä löytää muinaisesta kaupungista salaisen palatsin, jota Ramses käytti yksityisenä lepopaikkanaan. Sillä välin kuilukaivauksilla tehdään mahtava löytö.

Kalliovuorten raiteillaU

ke 07.08. klo 00.55 - 01.45 50 minNational Geographic Channel

Kun jää alkaa sulaa, kivivyöryt aiheuttavat tuhoa rautateillä. Kuljettaessaan kolme kilometriä potaskaa vuorten yli Vancouveriin Jordyn ja Justinin on läpäistävä petollinen kivivyöryalue. Nick on hätäpartiossa. Putoava lohkare laukaisee kivivyöryhälytyksen. Jimmy valmistautuu ensimmäiseen päivään teräsporukassa. Mekaanikkoryhmä korjaa legendaarisen Connaught-tunnelin massiiviset tuulettimet.

Jättimäiset KoneetU

ke 07.08. klo 01.45 - 02.35 50 minNational Geographic Channel

Aikojen alusta lähtien ihmiset ovat uhmanneet vuorovesiä ja aaltoja matkaten yhdellä maailman voimakkaimmista elementeistä. Mutta huipputeknologialla äärimmäisten matkojen esteet on murrettu. Tutustu teknisiin ihmeisiin ja niiden salaisuuksiin. Tässä jaksossa avataan Aasta Hansteen, USS Nimitz ja Ohio-luokan sukellusvene.

Food Factory

ke 07.08. klo 02.35 - 03.00 25 minNational Geographic Channel

Food Factory tarjoilee miljoonittain suklaahippuja, gurmeevälipalasekoituksen, säilykekurkkuviipaleita ja kermaista sienikeittoa.

Hauskimmat eläinvideot

ke 07.08. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Suihkuhetki alpakan kanssa. Villisikaristeys. Chillaava alligaattori. Pieni poikanen nukahtaa pystyyn. Kalkkunakaksikko lähtee tien päälle. Syömistä rakastavat eläimet. Ravut taistelevat ja tanssivat matalikossa. Kymmenen parasta syytä omistaa chihuahua. Varo hiirtä talossa. Ilves istuu ison kaktuksen päällä.

Superautojen rakentajat

ke 07.08. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Audi A8. Insinöörien Ralphin ja Ranenin on tuotettava ajoneuvo, joka pärjää talven sääolosuhteissa ja hankalassa maastossa ja puskee syvän hangen halki.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kohtalokas merimatka, Syke, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Salatut elämät, Rikkaat ja rahattomat, Hockey Night: Tappara - HIFK, Suomen huutokauppakeisari, Emmerdale, Simpsonit, Vain elämää

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity