VaihtoautotTietovisatViihdeSanakirjaHoroskooppiBlogitReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 20.8.2024

Näytä tiivistettynä

Vaaran vyöhykkeellä

ti 20.08. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Dwaynella on vain seitsemän päivää aikaa ylittää rutikuiva Omanin aavikko etsien vettä. Hän aloittaa rannikolta ja suuntaa sisämaan korkealle tasangolle. Siellä laaja maanalainen vajoama johtaa hänet keitaalle, jossa hän voi levätä ennen viimeistä haastetta. Loputtomalta vaikuttava hiekkadyynien meri ulottuu satojen kilometrien päähän. Tässä autiossa erämaassa häntä odottaa paimentolaisheimo.

Salakuljettajat satimeen

ti 20.08. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

CBP:n viranomaiset löytävät etelärajalla kaksi lastia hengenvaarallista fentanyyliä piilotettuna autoihin. 7,66 kiloa on kiinnitetty magneeteilla auton alle ja 4,06 kiloa on piilotettu auton ilmansuodattimeen. Kiristyvien Covid-19-maahanmuuttorajoitusten keskellä CBP etsii Newarkissa laittomia matkalaisia konttilaivasta.

Kokeile tai kuole

ti 20.08. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Karmea loppu. Kuinka voit välttää jalkoihin jäämistä Pamplonan härkäjuoksussa ja selvitä joen pyörteistä hyytävässä vedessä? National Geographic Channel

Alaskan lentopelastajat

ti 20.08. klo 06.20 - 07.10 50 minNational Geographic Channel

Yksi mies puuttuu. Lisääntyneen päivänvalon ja suuremman työtaakan lisäksi lentäjien on selvittävä huonosta säästä, pakkolaskuista ja viallisista laitteista. National Geographic Channel.

Hauskimmat eläinvideot

ti 20.08. klo 07.10 - 07.50 40 minNational Geographic Channel

Kultainen noutaja näyttää koristaitonsa, valas työntää SUP-lautaa, utelias gepardi kiipeää safariauton päälle, ovela hiiri laukaisee ansan kynällä, beaglejen ryntäys, kana soittaa musiikkia, kymmenen parasta eläinten itsetutkiskeluhetkeä, kuriton apina varastaa muffinin.

Muinaisen maailman arkkitehdit

ti 20.08. klo 07.50 - 08.40 50 minNational Geographic Channel

Ohjelmassa tutkitaan, miksi muinaiset ihmiset kätkivät upeimpiin luomuksiinsa salaisuuksia ja miten modernit tiedemiehet oppivat hiljalleen paljastamaan niitä.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 20.08. klo 08.40 - 09.20 40 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit kertovat, miten rosvot ryöstivät pyramideja ja hautoja muinaisessa Egyptissä ja mitä johtolankoja he jättivät jälkeensä. Ylhäisön nekropoliissa he tutkivat hulppeaa, uponnutta hautaa, joka on ryöstetty ja jota on käytetty uudelleen vuosisatoja. He tutkivat yhtä muinaisen maailman hurjapäisintä ryöstöä, jonka kohteena oli valtava ja hyvin vartioitu mastabahauta.

Meret ilman vettä

ti 20.08. klo 09.20 - 10.20 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Amerikan sisällissota ulottui taistelukentiltä joille, rannikoille ja merille asti. Meriarkeologit ja historioitsijat etsivät vedenalaisia todisteita sisällissodan unohtuneilta taistelutantereilta. Jotta meri voidaan tyhjentää ja sotien sääntöjä muuttaneita taisteluita voidaan tutkia, yhdistetään tieteelliset tiedot tietokonegrafiikkaan.

Meret ilman vettä

ti 20.08. klo 10.20 - 11.20 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Huipputekniset vedenalaiset skannaukset paljastavat toisen maailmansodan aikaisen merellä uponneen aluksen kohtalon. Eräs Hitlerin U-veneiden hylky jatkaa natsien myrkyllistä perintöä. Japani ottaa epätoivoiset keinot käyttöön ja lähettää kamikazelentäjät Yhdysvaltain merivoimien kimppuun. Yhdysvaltain armeija on päättänyt voittaa Tyynenmeren sodan ja hoputtaa uusimpia pommikoneita taisteluun.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ti 20.08. klo 11.20 - 12.15 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tällä viikolla Uskomaton eläinlääkäri Pol -ohjelmassa talvi on viimein lähdössä, mutta puskee vielä viimeisen lumimyrskyn. Itsepäisellä lehmällä on kaksoisluiskahdus ja isolla tanskandoggilla on side hännässä. Talvisää vaikeuttaa eläinlääkäriklinikan töitä.

Lentoturmatutkinta

ti 20.08. klo 12.15 - 13.10 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 16. Jakso 9/10. Kun LAPAn lento 3142 nousee yksittäiseltä kiitoradalta Buenos Airesissa, 737-kone alkaa vavista voimakkaasti ja putoaa takaisin maahan. Se syöksyy 80 kilometriä tunnissa ulos lentokentältä, ylittää kiireisen moottoritien ja syttyy tuleen. Kamala onnettomuus järkyttää kaikkia kansalaisia, mutta mikään ei valmista argentiinalaisia siihen karmeaan virheeseen, joka aiheutti onnettomuuden.

Lentoturmatutkinta

ti 20.08. klo 13.10 - 14.10 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 16. Jakso 5/10. Keskellä sakeaa, metsäpalon aiheuttamaa savua Garuda Indonesian lento 152 lähestyy Medanin lentoasemaa Sumatran saarella. Vain minuutteja ennen kiitorataa, Airbus A-300 putoaa viidakkoon vaatien kuolonuhreja. Onnettomuudessa kuolevat kaikki 234 ihmistä koneessa. Kyseessä on maan historian hirvittävin lento-onnettomuus. Kun tutkijat ryhtyvät käymään läpi todisteita, he järkyttyvät huomatessaan, että lentokone oli suuntaamassa pois päin kentältä, kun se putosi.

Alex Honnold ja katoava Grönlanti

ti 20.08. klo 14.10 - 15.05 55 minNational Geographic Channel

Maailmanluokan kalliokiipeilijä Alex Honnold aloittaa ensimmäisen Grönlannin matkan, jolla on tarkoitus kiivetä 1 200 metrin korkuiselle kalliolle. Ensin tiimin on ylitettävä valtava jäätikkö ja kerättävä tärkeitä tieteellisiä tietoja tästä kaukaisesta maailman kolkasta. Jäätikön yläosiin kiivettäessä tiimi aloittaa yli 450 metrin nousun kallioseinämälle, jota ei ole ennen kiivetty.

Sydneyn lentokentällä

ti 20.08. klo 15.05 - 16.05 60 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Kun ensivasteyksiköt ovat mukana simuloidussa lentokoneonnettomuusharjoituksessa, oikeat ongelmat asettavat lentoaseman toimet vaaraan. Vaarallisten tuulien takia kaksi kiitorataa suljetaan. Seuraavaksi sähkökatko pyyhkii lentotietonäytöt tyhjiksi. Pahin mahdollinen skenaario vaikuttaa todennäköiseltä, kun matkustajaterminaalin räjähdyshälytys menee päälle.

Autojen ensiapu

ti 20.08. klo 16.05 - 17.05 60 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz lähtevät maakuntiin, jossa heitä odottaa vuoden 1955 Ford Popular. Mutta se ei ole tavallinen klassikko, vaan hot-rod, jossa on V8-moottori ja useita ongelmia. Auto oli aivohalvauksesta kärsivän Andyn ylpeys ja ilo, mutta mekaanisten vikojen vuoksi hänen "Popinsa" on maannut varastossa, ilman mahdollisuuksia saada sitä liikenteeseen, kunnes Andyn vaimo kirjoitti Autojen ensiapuun.

Hauskimmat eläinvideotU

ti 20.08. klo 17.05 - 18.00 55 minNational Geographic Channel

Hemmotellut kissat nauttivat kylpyläpäivästä isän kanssa, rapu rakentaa kodin, poliisi auttaa kissanpennun tien yli, viikon viraali video, nuori tyttö johtaa kana-armeijaa, leguaani liukuu vesiliukumäestä, eläinuutisten tarinat, hylje yllättää surffarin, ja kymmenen parhaan videon lista.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 20.08. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä Egyptin kuuluisan viimeisen faaraon – Kleopatran – hurjasta lopusta. He pohtivat tarinaa Kleopatran kuuluisista suhteista Julius Caesariin ja Marcus Antoniukseen. He löytävät 2 000 vuotta vanhan maalauksen keskeltä aavikkoa. Se on peräisin Kleopatran kaudelta. He etsivät myös Kleopatran kadonnutta hautaa salaisesta tunnelista muinaisen aleksandrialaisen temppelin alta.

Lentoturmatutkinta

ti 20.08. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Jakso 4/13. Räjähdys Teksasin taivaalla. Ilmassa tapahtunut räjähdys pudotti Continental Expressin lennon maahan vuonna 1991. Johtuiko onnettomuus huolimattomista paperitöistä?

Legendojen merirosvot

ti 20.08. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Sir Francis Drake, englantilaisten sankari, joka Espanjassa tunnetaan nimellä Lohikäärme. Drake matkustelee orjakauppiaana ja hyökkää Espanjan siirtomaakaupunkeihin ja hänen asemansa jatkaa nousuaan, kun hän tuo loputtomasti varastettua saalista kuningatar Elisabet I:lle. Maailman ympäripurjehdus on hänen uransa huipennus ja tekee hänestä maailman kiistanalaisimman merirosvon.

Kalliovuorten raiteilla

ti 20.08. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Kevätkorjauskaudella Jordyn ja Tomin viljajuna kohtaa esteitä, kun se kulkee vuorten halki kohti Vancouveria. Bruce ja hänen tiiminsä kamppailevat vaihtokiskojen kanssa. Korjaustiimi kiirehtii poistamaan veturia, joka tukkii pääradan raiteen. Amanda valvoo Keriä, ja sillä aikaa Ontariossa kuljetetaan rumpaleita ja kissanpentuja etelään Cochraneen.

Jättimäiset Koneet

ti 20.08. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

On vaikea kuvitella karumpaa ympäristöä kuin arktiset alueet kovalla pakkasella. Silti ihmiset ovat eläneet, tutkineet ja työskennelleet arkitisilla alueilla vuosisatojen ajan. Tässä jaksossa avataan massiivinen rahtikone, seuraavan sukupolven jäänmurtaja ja kaksi monipuolista maastoajoneuvoa, jotka pystyvät liikkumaan siellä, missä kaikki muu pysähtyy.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 20.08. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Tutankhamonin pienen ja vaatimattomasti koristellun haudan arvoitusta. Tutankhamonin valtakautta muokkasi hänen isänsä elämä, sillä isä johti suurinta Egyptin uskonnolliseen historiaan liittyvää vallankumousta. Oliko tämä vallankumous ja siitä seurannut poliittinen kuohunta syy siihen, miksi Tutankhamon haudattiin hautaan, joka ei sovi faaraolle?

Egyptin kadonneet aarteetU

ke 21.08. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä Egyptin kuuluisan viimeisen faaraon – Kleopatran – hurjasta lopusta. He pohtivat tarinaa Kleopatran kuuluisista suhteista Julius Caesariin ja Marcus Antoniukseen. He löytävät 2 000 vuotta vanhan maalauksen keskeltä aavikkoa. Se on peräisin Kleopatran kaudelta. He etsivät myös Kleopatran kadonnutta hautaa salaisesta tunnelista muinaisen aleksandrialaisen temppelin alta.

Kalliovuorten raiteillaU

ke 21.08. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Kevätkorjauskaudella Jordyn ja Tomin viljajuna kohtaa esteitä, kun se kulkee vuorten halki kohti Vancouveria. Bruce ja hänen tiiminsä kamppailevat vaihtokiskojen kanssa. Korjaustiimi kiirehtii poistamaan veturia, joka tukkii pääradan raiteen. Amanda valvoo Keriä, ja sillä aikaa Ontariossa kuljetetaan rumpaleita ja kissanpentuja etelään Cochraneen.

Jättimäiset KoneetU

ke 21.08. klo 02.00 - 03.05 1h 5 minNational Geographic Channel

On vaikea kuvitella karumpaa ympäristöä kuin arktiset alueet kovalla pakkasella. Silti ihmiset ovat eläneet, tutkineet ja työskennelleet arkitisilla alueilla vuosisatojen ajan. Tässä jaksossa avataan massiivinen rahtikone, seuraavan sukupolven jäänmurtaja ja kaksi monipuolista maastoajoneuvoa, jotka pystyvät liikkumaan siellä, missä kaikki muu pysähtyy.

Hauskimmat eläinvideot

ke 21.08. klo 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Hemmotellut kissat nauttivat kylpyläpäivästä isän kanssa, rapu rakentaa kodin, poliisi auttaa kissanpennun tien yli, viikon viraali video, nuori tyttö johtaa kana-armeijaa, leguaani liukuu vesiliukumäestä, eläinuutisten tarinat, hylje yllättää surffarin, ja kymmenen parhaan videon lista.

Mahdotonta rakentamassa

ke 21.08. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Daniel matkaa Las Vegasiin, jossa Madison Square Garden rakentaa valtavaa kupolia. Se on iso muutos, jonka avulla yleisö pääsee kokomaan upeita näytöksiä sekä näyttöjen kattaman kupolin sisällä että ulkona. Daniel liittyy tiimin seuraan, kun se nostaa ja kiinnittää LED-megapaneeleita kupolin ulkopuolelle. Sisällä Danielin on kivuttava karmean korkealle tehdäkseen työnsä.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Syke, Emmerdale, Sisar Bonifacen mysteerit, Hudson & Rex, Miehen puolikkaat, Raharemontti, Frendit, Latela 2024, Unelma-asunto auringon alta, Kauniit ja rohkeat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity