ViihdeHoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautotBlogitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot sunnuntaina 1.9.2024

Näytä tiivistettynä

Disney EPCOT: Uuden sukupolven teemapuisto

su 01.09. klo 04.10 - 04.55 45 minNational Geographic Channel

Ohjelmassa nähdään, kuinka EPCOT®-teemapuisto uudistuu uutta sukupolvea varten. Katso, kun Walt Disney World Resortin tiimit tuovat puiston tulevaisuuteen uuden vuoristoradan, veden ihmeiden ja uusien öisten spektaakkeleiden avulla.

Salakuljettajat satimeen

su 01.09. klo 04.55 - 05.35 40 minNational Geographic Channel

HSI Puerto Rico pysäyttää 66 kiloa kokaiinia matkalla Pennsylvaniaan. Lastin arvo on lähes 2 miljoonaa dollaria. Kollegat San Diegossa nappaavat ajoneuvon, jossa on 7 kiloa metamfetamiinia ja 12 kiloa fentanyyliä. CBP Miami nappaa kuriirit, jotka yrittävät kiertää Kuuban kauppasaartoa 400 000 dollarilla pimeää rahaa, ja CBP Nogales löytää 23 kiloa metamfetamiinia maastoauton sivupaneeleista.

Lyödään ällikällä

su 01.09. klo 05.35 - 06.00 25 minNational Geographic Channel

Syvälämpö. Katutiedettä on poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia.

Hauskimmat eläinvideot

su 01.09. klo 06.00 - 06.40 40 minNational Geographic Channel

Riippuliitäjä tapaa kengurun. Tuhatjalkainen jakaa kyydin. Merileijonat taistelevat paikastaan. Koira sukeltaa kalliolta. Kasvojen vaihtoa lemmikkien kanssa. Oravat, jotka selviytyvät putoamisesta Empire State Buildingin huipulta. Erittäin älykäs hirvi. Musiikillinen kunnianosoitus vuohille. Koirat, jotka seisovat niin paikoillaan, että ne näyttävät patsailta.

UFOT: Tuntemattoman äärellä

su 01.09. klo 06.40 - 07.20 40 minNational Geographic Channel

Blue Book -projekti ja tutkimukset ufoihin suljetaan. Ei ole todisteita salaperäisten kohteiden uhasta Yhdysvalloille. Hyytäviä ufo-havaintoja tehdään edellään ja outo selittämätön ydinkärkien vika jättää Yhdysvallat ilman puolustusta.

Risteilyaluksen päiväkirjat

su 01.09. klo 07.20 - 08.10 50 minNational Geographic Channel

Costa Serenan miehistöllä on edessään taas jännittävä viikko: kuuluisa bändi, Nomadi, vetää teatterissa rockkonsertin. Turvamiesten on selvittävä paparazzeista, vaikeista faneista ja julkimoista. Vaativat saksalaisvieraat etsivät rauhaa ja hiljaisuutta, mutta viihdyttäjät joutuvat tekemään tuplavuoroja pitääkseen kaikki matkalaiset tyytyväisin.

Sukellus valtamerten syvyyksiin

su 01.09. klo 08.10 - 08.45 35 minNational Geographic Channel

Tiimi matkustaa Karibian Dominikaaniseen tasavaltaan paljastaakseen Pohjois-Atlantin ryhävalaiden elämän suurimmat salaisuudet. Miksi tuhannet valaat kokoontuvat vuosittain yhdelle pienelle merialueelle, ja kuinka kauan kumppanin valinta kestää? Tutkiessaan ryhävalaiden salaista maailmaa tiimi todistaa, kuinka emo puolustaa poikastaan äärimmäisessä taistelussa miekkavalaita vastaan.

Katastrofin todistajat

su 01.09. klo 08.45 - 09.30 45 minNational Geographic Channel

Lokakuun 1. päivä 2015. Rahtialus El Faro oli perusreitillään Jacksonvillestä Puerto Ricoon, kun alus katosi luokan 4 Joaquin-pyörremyrskyyn. Tapahtumaa seurannut tutkimus paljasti El Faron uponneen Bahaman rannikolla. Sen mukana kuoli koko 33-henkinen miehistö. Uppoaminen oli suurin merionnettomuus USA:n kaupallisessa meriliikenteessä sitten toisen maailmansodan.

Viikinkien nousu ja tuho

su 01.09. klo 09.30 - 10.30 60 minNational Geographic Channel

Harald Sinihampaan 900-luvun puolivälin valtakausi yhtenäisen, voimakkaan ja kristinuskoon kääntyneen Tanskan kuninkaana merkitsi toisen viikinkiajan alkua. Mutta valtakausi ei kuitenkaan kestänyt, sillä normannit voittivat lopulta Englannin kuningaskunnan vuonna 1066. Tutkimme viikinkien valtakunnan viimeisiä päiviä.

Kirottujen paikkojen atlas

su 01.09. klo 10.30 - 11.30 60 minNational Geographic Channel

Sam suuntaa Länsi-Virginiaan selvittääkseen Mothmanin eli Koimiehen kirousta. Kertomusten mukaan Koimies on siivekäs ja punasilmäinen eläinhahmo, jonka näkemisen uskotiin tarkoittavan tulee tuhoa. Mutta Sam löytää ihmetyksekseen onnettomuuksien verkon, massamyrkytyksiä ja kohtaa fyysistä uhkaa sekä likaista politiikkaa.

Kalliovuorten raiteilla

su 01.09. klo 11.30 - 12.25 55 minNational Geographic Channel

Kun jää alkaa sulaa, kivivyöryt aiheuttavat tuhoa rautateillä. Kuljettaessaan kolme kilometriä potaskaa vuorten yli Vancouveriin Jordyn ja Justinin on läpäistävä petollinen kivivyöryalue. Nick on hätäpartiossa. Putoava lohkare laukaisee kivivyöryhälytyksen. Jimmy valmistautuu ensimmäiseen päivään teräsporukassa. Mekaanikkoryhmä korjaa legendaarisen Connaught-tunnelin massiiviset tuulettimet.

Lentoturmatutkinta

su 01.09. klo 12.25 - 13.20 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
SOL Airlinesin lento 5428 matkalla Comodoraan syöksyy Patagonian rannikolla kaukaiselle aavikolle, jolloin kaikki koneessa olijat kuolevat. Argentiinalaiset tutkijat käyvät läpi hylyn kärventyneitä osia, mutta eivät löydä mitään epätavallista. Sitten mikroskooppinen kuitu paljastaa ensimmäisen kunnon vihjeen.

Mystiset muinaiskuolemat

su 01.09. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Lähellä Silkeborgia Tanskassa turpeenkaivajat löytävät pään, ja viranomaiset selvittävät liittyykö se kadonneeseen poikaan. Poliisi huomaa, että ruumis on paljon vanhempi kuin kadonnut henkilö, ja kutsuu museon tutkimaan asiaa. Kaivauksissa löydetään täydellisesti säilynyt ihminen, joka on poseerattu mielenkiintoisella tavalla. Voiko asento olla johtolanka siihen, miten ja miksi hänet murhattiin?

Mystiset muinaiskuolemat

su 01.09. klo 14.15 - 15.10 55 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Kun Tanskan Vejlen läheltä löydetään naisen jäännökset, arkeologi alkaa selvittää uskomatonta tarinaa siitä, kuka hän oli ja miksi hänet murhattiin. Arkeologi yhdistää hänet muinaisiin saagoihin ja jopa kuningas Harald Sinihampaaseen! Mutta arkeologisen tutkimuksen edetessä kilpailevalla arkeologilla on toinen teoria siitä, kenen ruumis tämä on ja miksi hänet ylipäätään tapettiin.

Mystiset muinaiskuolemat

su 01.09. klo 15.10 - 16.05 55 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Pohjois-Italian vuoristossa vuorikiipeilijät tekevät karmean löydön. Lähes saavuttamattomissa olevasta maailmankolkasta löydetään jäätiköstä työntyviä ihmisjäännöksiä. Nämä jäännökset osoittautuvat vanhimmaksi koskaan löydetyksi jäämuumioksi. Tutkijat järkyttyvät miehen kuolinsyystä ja tajuavat tutkivansa tuhansia vuosia vanhaa henkirikosta.

Mystiset muinaiskuolemat

su 01.09. klo 16.05 - 17.00 55 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Ihmisen jäännökset löydetään Croghan Hillin läheltä Irlannista - paikasta, jossa muinaiset kuninkaat kruunattiin. Tutkinta saa uuden käänteen, kun viranomaiset huomaavat, että ruumis ei olekaan nykyinen kadonnut henkilö tai murhan uhri, vaan tuhansia vuosia vanha. Kun arkeologit tutkivat jäännöksiä, avautuu tarina, joka paljastaa, että hänen seuraajansa murhasivat kuninkaan karmealla tavalla.

Mystiset muinaiskuolemat

su 01.09. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Hollannissa Weerdingen kaupungin läheltä löytyy kaksi ruumista, ja paikalliset päättelevät niiden kuuluvan miehelle ja naiselle, jotka on todennäköisesti liitetty yhteen elämässä ja kuolemassa. Mutta kun tutkijat sukeltavat syvemmälle mysteeriin, paljastuu lisää yksityiskohtia ja yllättävä käänne - ruumiit ovat kahden toisistaan riippumattoman miehen. Keitä he olivat ja miksi heidät murhattiin?

Mystiset muinaiskuolemat

su 01.09. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Kun ihmisen jäänteitä nostettiin ylös turvesuon syvyyksistä Hollannissa vuonna 1897, jotkut paikalliset uskoivat kyseessä olevan paholaisen teko sillä maasta nousi esiin tulenpunaisia hiussuortuvia, jotka saivat heidät pakenemaan peloissaan. Arkeologien tutkiessa jäänteitä tarkemmin, he huomasivat, että ne kuuluvat nuorelle naiselle, jonka kuolema oli karmivampi kuin he osasivat kuvitella.

Mystiset muinaiskuolemat

su 01.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Saksalainen kaupunki järkyttyy, kun esiin kaivetaan tunnistamattomaksi silvottuja ihmisjäännöksiä. Puukotettu, hakattu ja mestattu ruumis löydetään pää kolmen metrin päässä muista jäännöksistä. Kun arkeologit tutkivat asiaa tarkemmin, he löytävät ja kumoavat tarinoita kostajista ja paljastavat sen sijaan palasia ihmiskunnan historiasta ja todisteita muinaisista ihmisuhreista.

Lentoturmatutkinta

su 01.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Piper Malibu -kone katoaa tutkasta Englannin kanaalin yllä kyydissään nouseva jalkapallotähti Emiliano Sala. Uutinen korkean profiilin matkustajasta leviää pian ja onnettomuus nousee otsikoihin ympäri maailmaa. Brittiläiset tutkijat päättelevät, että kone hajosi ennen veteen osumista. Kun he viimein löytävät hylyn, tutkimuksessa tapahtuu käänne, jota kukaan ei odottanut.

Eurooppa ylhäältä päin

su 01.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä ilmakuvasarja paljastaa Kreikan saaret ennennäkemättömällä tavalla. Näemme lentävien kameroiden avulla Santorinin saaren majesteettisen kauneuden, Spetsesin saaren tuliset kesäjuhlat ja vierailemme Hydran saarella, missä autojen sijaan käytetään muuleja. Käymme saarella, josta saa ainutlaatuista satoa ja lennämme Korfun venetsialaisen linnoituksen yli.

Elisabeth II: Elämä kuningattarena

su 01.09. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

1895 Films -yhtiön biografiassa kuningatar Elisabeth II:sta näytetään ennennäkemättömiä haastatteluja kymmeniltä ihmisiltä, jotka ovat tunteneet kuningattaren henkilökohtaisesti. Tämä lähestymistapa yhdessä hyvin tutkittujen arkistomateriaalien kanssa vie meidät samaan huoneeseen kuningatar Elizabeth II kanssa joidenkin brittimonarkian kaikkein tärkeimpien hetkien ja koettelemusten aikana.

Espanjan rannikkovartiosto

su 01.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Uskallatko lähteä Huelvan merenkulkulaitoksen mukaan nappaamaan vaarallisia salakuljettajia? Liitytkö niihin, jotka lähtevät yövuoroon Almeríaan estääkseen ihmiskaupan? Sukeltatko Gironan vesille purkamaan räjähtämättömiä ammuksia? Lähde kanssamme jännittävälle matkalle, kun sukellamme näihin rohkeisiin tehtäviiin yhdessä Espanjan rannikkovartioston kanssa.

Elämää Aasian suurimman vankilan sisällä

ma 02.09. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

New Delhissä on Aasian suurin vankila: Tihar. Siellä on väkivaltaisia rikollisia, mutta myös erittäin menestyksekäs kuntoutusohjelma.

Eurooppa ylhäältä päinU

ma 02.09. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä ilmakuvasarja paljastaa Kreikan saaret ennennäkemättömällä tavalla. Näemme lentävien kameroiden avulla Santorinin saaren majesteettisen kauneuden, Spetsesin saaren tuliset kesäjuhlat ja vierailemme Hydran saarella, missä autojen sijaan käytetään muuleja. Käymme saarella, josta saa ainutlaatuista satoa ja lennämme Korfun venetsialaisen linnoituksen yli.

Toinen maailmansota ylhäältä päin

ma 02.09. klo 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

1942: Hitler halusi kostaa liittoutuneiden ilmavoimien hellittämättömän pommituksen Saksan kaupungeissa. Salaisessa tutkimuslaitoksessa hänen tiedemiehensä kehittävät maailman ensimmäisiä risteilyohjuksia ja ballistisia ohjuksia. Kyseessä on korkean panoksen kissa ja hiiri -leikki, kun liittoutuneet pyrkivät paljastamaan natsien salaisuudet ylhäältä. Voivatko he pysäyttää Hitlerin ennen tämän kostoa?

Vankilassa ulkomailla

ma 02.09. klo 03.00 - 03.50 50 minNational Geographic Channel

The Latin Kings -jengi hallitsi Chicagoa 1980-luvulla. Teini-ikäinen Rafael Arguelles hakee heiltä suojelua. Vietettyään aikaa vankilassa hän tajuaa, että jengi, johon hän itsekkin kuului, tuhoaa hänen yhteisönsä. Hän kääntyy FBI:n puoleen ja työskentelee entisiä ystäviään – ja julmaa mafiapomo Lord Ginoa – vastaan.

Ihmeelliset superautot

ma 02.09. klo 03.50 - 04.30 40 minNational Geographic Channel

Ferrari luo uuden hybridin ja ensimmäisen V6-moottorin yrityksenään tuoda kuuluisa superauto vihreämpään aikaan.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Helsinki-syndrooma, Kauniit ja rohkeat, Lolita Lobosco, Miehen puolikkaat, Suomen huutokauppakeisari, Vain elämää, Isku yöjunaan, Muumilaakson tarinoita, Unelmahäät, Sisar Bonifacen mysteerit

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity