HoroskooppiReseptitBlogitTietovisatViihdeSanakirjaVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot lauantaina 31.8.2024

Näytä tiivistettynä

Hostile Planet

la 31.08. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Hostile Planet

Salakuljettajat satimeen

la 31.08. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Salakuljetus ei lopu edes pandemia aikana. USA on mukauttanut taktiikoita COVID-kriisin alkuajoista. Nyt se on keskittymässä taas maan lentoasemiin, kun kansainvälinen matkailu käynnistyy. Riippumatta siitä, yrittävätkö huumekauppiaat livahtaa lentokentän, sataman tai maan kautta, viranomaiset ovat valppaina pysäyttääkseen salakuljetuksen. DHS käyttää kaikkia keinoja napatakseen salakuljettajan.

Lyödään ällikällä

la 31.08. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen kuumuus. Katutiedettä on poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia.

Lyödään ällikällä

la 31.08. klo 06.20 - 06.45 25 minNational Geographic Channel

Tulisade. Katutiedettä on poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia.

UFOT: Tuntemattoman äärellä

la 31.08. klo 06.45 - 07.25 40 minNational Geographic Channel

Vuonna 2008 paikallinen pilotti näkee Teksasissa taivaalla valoja, jotka tulevat valtavasta kohteesta. Hän ei ole yksin: sadat ihmiset näkivät aluksen ja paikallinen reportteri otti elämäntyökseen kertoa heidän tarinansa. Tästä tunnetusta tapauksesta siirrymme takaisin ufoilmiön alkuaikoihin Amerikassa ja Blue Book -projektin alkuun. Projektin tarkoitus oli tutkia maan kasvavaa ufo-ongelmaa.

Autojen ensiapuU

la 31.08. klo 07.25 - 08.05 40 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz kunnostavat 1970-luvun Citroen SM:ää, monen mielestä yhtä kaikkien aikojen hienoimmista ranskalaisista autoista. Auto kuuluu 59-vuotiaalle Stuartille, Sussexista kotoisin olevalle katsastusmiehelle, joka kunnosti autoa vuosia, mutta heti ensimmäisellä matkalla autoon tuli vakava moottorivika. Mikä olisikaan parempi hetki Autojen ensiavun pojille tulla apuun ja pelastaa tilanne?

Ihmeellinen planeetta Maa

la 31.08. klo 08.05 - 08.55 50 minNational Geographic Channel

Jakso 10/10. Peggy Whitson on ollut kolmasti avaruudessa, yhteensä 665 päivää. Hän on NASAn kokenein astronautti ja kiitää ilmakehän halki kohti kotia.

Ainutlaatuiset mustekalat

la 31.08. klo 08.55 - 09.30 35 minNational Geographic Channel

Ainutlaatuiset mustekalat
Mustekalat ovat kuin avaruusolentoja maan päällä, mutta niillä on yksi supervoima, jota vasta nyt alamme täysin ymmärtää. Mustekalat ovat maailman erikoisimpia muodonmuuttajia, jotka vaihtavat väriään satoja kertoja tunnissa tai muuntavat ruumiinsa muotoa jäljitelläkseen tappavimpia vihollisiaan.

Hain hampaissa

la 31.08. klo 09.30 - 10.25 55 minNational Geographic Channel

Kaikki tietävät, että pahamaineiset valkohait saalistavat Länsi-Australian rannikolla. Vuosisatojen rauhallisen rinnakkaiselon jälkeen hyökkäysten määrä lisääntyy huimasti vuonna 2010.

Saari ilman lakeja

la 31.08. klo 10.25 - 11.20 55 minNational Geographic Channel

Port Protectionin asukkaat valmistelevat yhteisöä pakkasiin. Sam ja Carl auttavat Mattia tekemään kriittisiä korjauksia veneeseen, jossa hän asuu. Curly ottaa Bren ja Oliverin siipiensä alle, ja he pyrkivät hankkimaan vesilintuja talvivarastoihinsa. Squibb ryhtyy rakentamaan puuvajaa, jota Troy tarvitsee selviytyäkseen talven kylmyydestä. Mary kiirehtii korjaamaan vaarallista rantatietä.

Lentoturmatutkinta

la 31.08. klo 11.20 - 12.15 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Hämmentyneisyys ja sakea sumu valtaavat koneen, jolloin DC-9 joutuu käytössä olevan kiitoradan väärään päähän Detroitissa ja suoraan 727-koneen tielle. Karmea törmäys tappaa kahdeksan ihmistä. Kun tutkija tarkastaa miehistön taustat, he pohtivat, olisivatko katastrofaaliset onnettomuuteen johtaneet tapahtumat seurausta lentäjien luonteista.

Lentoturmatutkinta

la 31.08. klo 12.15 - 13.10 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kun pakistanilainen lentokone putoaa kaukaisille Himalajan rinteille, vaikea maasto hankaloittaa tutkimusta. Viimein paikalle pääsevät tutkijat tekevät läpimurron koskien onnettomuuden syytä. Kun kaikkein tärkein todiste ei kuitenkaan kerro tarpeeksi, tutkijat yrittävät löytää vastauksen toisella tapaa.

Albert Lin ja kadotetut kaupungit

la 31.08. klo 13.10 - 14.10 60 minNational Geographic Channel

Albert Lin etsii Sudanin aavikoilla Kushin valtakunnan kadonnutta pääkaupunkia. Sen hallitsijat valloittivat ja hallitsivat aikanaan muinaista Egyptin valtakuntaa. Albertilla on käytössään skannaustekniikka, jota ei ole ennen käytetty Sudanin arkeologisissa kohteissa. Hän matkaa tulvineeseen hautaan 2 500 vuotta vanhan pyramidin alla ja pyhälle vuorelle, jonka uskotaan olevan jumalten syntypaikka.

Albert Lin ja kadotetut kaupungit

la 31.08. klo 14.10 - 15.05 55 minNational Geographic Channel

Tutkimusmatkailija Albert Lin etsii Perun Andeilla kadonnutta Chachapoya-valtakuntaa. Ennen katoamistaan valtakunta hallitsi aluetta lähes 1 000 vuotta ennen sen valloittaneita inkoja. Albertin matka johtaa hänet pauhuaville koskille ja tiheään Andien pilvimetsään. Hän käyttää ainutlaatuisia välineitään paljastaakseen pilvisoturien kadonneen maailman.

Albert Lin ja kadotetut kaupungit

la 31.08. klo 15.05 - 16.00 55 minNational Geographic Channel

Ensimmäisellä vuosisadalla roomalaiset hallitsivat laajoja maita. Heidän suunnitelmansa Skotlannin valloituksesta murenivat pikteiksi kutsuttujen barbaarien takia. Albert Lin kiipeää kallioita, tutkii luolia, ui koskissa ja käyttää edistyneitä skannereita löytääkseen kadonneen valtakunnan, joka voi kertoa, miten salaperäiset piktit aiheuttivat aikansa suurimman sotilaallisen kuohunnan.

Albert Lin ja kadotetut kaupungit

la 31.08. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Albert Lin etsii Israelista kanaanilaisten kadonnutta kaupunkia. Kanaanilaiset olivat salaperäinen yhteisö, joka selvisi Raamatun ajan ilmastokriisistä. Tutkimus johtaa Albertin sukellusretkelle 4 000 vuotta vanhan hylyn luo. Hänellä on hurja kokemus murenevalla kalliolla. Albert paljastaa ainutlaatuisella teknologialla merellisen maailman, jonka muinaiset ilmastokriisin selviytyjät rakensivat.

Albert Lin ja kadotetut kaupungitU

la 31.08. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Albert Lin lähtee Omanin aavikoille ja vuorille etsimään kuuluisaa kadonnutta Maganin kaupunkia. Kyseessä on unohdettu arabialainen yhteisö, jonka tärkeät vientituotteet nostivat pronssikauden mahtavimmat valtakunnat valtaan. Albert laskeutuu valtaviin aavikkokuiluihin, löytää kaukaisia kukkuloilla olevia hautoja ja käyttää uusinta teknologiaa paljastaakseen tämän uskomattoman kadonneen maailman.

Sukellus valtamerten syvyyksiin

la 31.08. klo 18.00 - 18.40 40 minNational Geographic Channel

Tiimi on Biminin kristallinkirkkaissa vesissä Bahamalla todistamassa isovasarahain uskomatonta matkaa. Kun tiimi seuraa haiden paluumuuttoa näille lämpimille vesille talvella, he selvittävät, kuinka ne navigoivat suurella valtamerellä ja kuinka ne käyttävät niiden uskomattomia aisteja hyödyntääkseen matalikon rikkauksia.

Sukellus valtamerten syvyyksiin

la 31.08. klo 18.40 - 19.25 45 minNational Geographic Channel

Tiimi tuo OceanXplorerin Norjan Huippuvuorille. Arktisen alueen jäämaailma muuttuu nopeammin kuin missään muualla maapallolla. Tiimin tehtävänä on selvittää, sopeutuvatko Huippuvuoren jääkarhut ympäristöönsä. Tehtävän vuoksi kohtaavat tämän Jäämeren jättiläisen ja mittaavat jäätikköä selvittääkseen, kuinka paljon aikaa yhdellä jääkarhujen tärkeimmistä elinympäristöistä on.

Sukellus valtamerten syvyyksiin

la 31.08. klo 19.25 - 20.15 50 minNational Geographic Channel

Tiimi vie OceanXplorerin niin kauas pohjoiseen kuin mahdollista, arktisen jääpeitteen reunalle. He oppivat, kuinka kerran lähes sukupuuttoon asti metsästetty grönlanninvalaiden populaatio voi nykyään. Lisäksi he ovat ensimmäisiä, jotka tarkkailevat holkerien eli grönlanninhaiden pyyntistrategioita sukellusveneestä käsin niiden omassa syvänmeren elinympäristössä.

Katastrofin todistajat -kooste

la 31.08. klo 20.15 - 21.05 50 minNational Geographic Channel

Luonnonkatastrofit voivat muuttaa elämän ja jopa tappaa. Ja niille, jotka asuvat vuoren juurella, on olemassa uhka tulla haudatuksi. Maanjäristys iskee Nepaliin aiheuttaen lumivyöryjä Mount Everestillä ja sen ympäristössä, mukaan lukien vyöryn, joka hautaa kokonaisen kylän. Kalifornian Montecitossa syttyneet maastopalot saivat aikaan tuhoisia mutavyöryjä, jotka voivat tuhota kaiken polullaan.

Legendojen merirosvot

la 31.08. klo 21.05 - 22.00 55 minNational Geographic Channel

Englantilainen, josta tuli algerialainen merirosvo. John Ward on vaatimattomista oloista tuleva merenkulkija, joka kyllästyy raatamiseen Englannin laivastossa. 50-vuotiaana hän aloittaa ällistyttävän nousun vähäpätöisestä merirosvosta pahamaineiseksi uhaksi Välimerellä, kääntyy islaminuskoon ja ryhtyy Tunisian valtakunnan suojelluksi hallitsijaksi.

Egyptin kadonneet aarteet

la 31.08. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Egyptin vaikutusvaltaisinta kuningasta, Ramses Suurta. He paljastavat Sakkarassa, maailman vanhimman pyramidin edessä, hautojen ja aarteiden labyrintin, joka kuului Ramseksen kenraalille, ja menevät uuteen hautaan nekropoliisissa, jonne aateliset haudattiin. He tutkivat Ramseksen upeimpia temppeleitä selvittääkseen, miten Ramseksesta tuli kaikkien aikojen ylistetyin faarao.

Narco Wars: Chasing the Dragon

la 31.08. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Kiirehdittyään auttamaan 9/11-iskujen tapahtumapaikalle New Yorkissa DEA:n agentti Jeff Higgins suuntaa Afganistaniin, jossa hän on päättänyt hankkia todisteet huumeiden ja terrorismin läheisestä yhteydestä. Hän jahtaa sinnikkäästi heroiinikuningas Haji Bagchoa, joka on vastuussa viidenneksestä maailman heroiinin tarjonnasta. Hän on päättänyt tuoda huumepomon oikeuden eteen Yhdysvalloissa.

Huumebisnes Oy

su 01.09. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Kingstonissa rehottaa huumemaailma, missä huumejengit taistelevat keskinäisistä reviireistään ja poliitikkojen suosiosta.

Legendojen merirosvotU

su 01.09. klo 01.00 - 01.55 55 minNational Geographic Channel

Englantilainen, josta tuli algerialainen merirosvo. John Ward on vaatimattomista oloista tuleva merenkulkija, joka kyllästyy raatamiseen Englannin laivastossa. 50-vuotiaana hän aloittaa ällistyttävän nousun vähäpätöisestä merirosvosta pahamaineiseksi uhaksi Välimerellä, kääntyy islaminuskoon ja ryhtyy Tunisian valtakunnan suojelluksi hallitsijaksi.

Hitler: Kolmannen valtakunnan kadonneet nauhat

su 01.09. klo 01.55 - 02.45 50 minNational Geographic Channel

Kun Saksa kohtaa katastrofaalisia tappioita sodassa, varsinkin Neuvostoliittoa vastaan, Hitler kääntää huomionsa kaikkien Euroopan juutalaisten hävittämiseen. Hitlerin käskyjen mukaisesti natsit ryhtyvät karkottamaan juutalaisia Euroopasta keskitysleireille, mistä johtuen noin kuusi miljoonaa juutalaista kuoli.

Natsijohtajat oikeuden edessä

su 01.09. klo 02.45 - 03.30 45 minNational Geographic Channel

Ennenkuulumaton todistus oikeudenkäynnissä paljastaa uusia yksityiskohtia toisesta maailmansodasta ja natsien sotakoneesta. Kuuntele Hitlerin rikollisten kätyreiden, kuten Hermann Goeringin, Wilhelm Keitelin, Albert Speerin ja Rudolf Hessin ääntä sekä rohkeasti heitä vastaan todistavien uhrien ja todistajien ääniä.

Meren sielu

su 01.09. klo 03.30 - 04.10 40 minNational Geographic Channel

Ohjelma tutkii merien ekosysteemejä. Upeat vedenalaiset kuvat paljastavat toisistaan riippuvaisten merieläinten yhteisöjä ja korostavat biodiversiteetin roolia merten hyvinvoinnissa. Ohjelmassa on useita esimerkkejä eläinten hämmästyttävästä käytöksestä. Joitain niistä ei ole kuvattu koskaan ennen. Ohjelma näyttää, miten tärkeää lajien välinen yhteistyö ja merten biodiversiteetti on.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Muumilaakson tarinoita, Lolita Lobosco, Rikkaat ja rahattomat, Suomen huutokauppakeisari, Emmerdale, Rillit huurussa, Vain elämää, Lemmen viemää, Unelmahäät, Sohvaperunat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity