ReseptitTietovisatSanakirjaViihdeVaihtoautotBlogitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 3.9.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

ti 03.09. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Uuden alaskalaisten sukupolven on opittava selviytymään omien sääntöjensä mukaan ja raa’an ilmaston keskellä.

Salakuljettajat satimeen

ti 03.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

CBP Nogales pysäyttää fentanyyliä kuljettavan jalankulkijan ja takavarikoi ajoneuvon, jossa on sekä heroiinia ja fentanyyliä sisältävä kuorma, jonka katuarvo on yli 760 000 dollaria. San Diegossa CBP löytää 35 metamfetamiinipakettia polttoainetankista. Kevätlomalaiset palaavat Atlantan lentokentälle kiellettyjen tavaroiden kanssa, yhdellä on jopa 38 000 dollaria pimeää rahaa pyykkipussissa.

Äärimmäiset pelastustarinat

ti 03.09. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Äärimmäiset pelastustarinat kertoo dramaattisia tarinoita kaikkialta maailmasta pelastajien kuvaamien tallenteiden avulla. Tässä jaksossa meloja Uudessa-Seelannissa yrittää pelastaa hukkuvan ystävänsä, ranskalaiset lumilautailijat taistelevat aikaa vastaan etsiessään lumivyöryssä hautautunutta ystäväänsä ja helikopteritiimi Kanadassa pyydetään apuun pelastamaan retkeilijää kaukaiselta huipulta.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ti 03.09. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Kokki Gordon Ramsay matkaa Maui’ille Havaijiin tutustumaan, millaista havaijilainen ruoka on Hanan rosoisella rannikolla.

Kadonneet kaupungit: Vedenpaisumusmyytit

ti 03.09. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Albert Lin on maailmanlaajuisella seikkailulla aina hyisistä Mustanmeren syvyyksistä Perun Andien huipuille. Hän etsii vedenpaisumuksesta kertovien myyttien alkuperää.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 03.09. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Pyramidit ovat Egyptin tunnetuimpia monumentteja, mutta emme täysin ymmärrä, miten ne kehittyivät. Nyt arkeologit paljastavat pyramidinrakentajien kadonneen laivaston salaperäisessä luolajärjestelmässä lähellä Punaista merta. He käyttävät laserkeilausta löytääkseen ensimmäisen todellisen pyramidin ja maailman vanhimman teollisen mittakaavan panimon, joka mahdollisti pyramidien rakentamisen.

Meret ilman vettä

ti 03.09. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Arktisilla alueilla, kylmän sodan tantereella on piilossa salaisuuksia. Camp Century on kuin scifistä: Yhdysvaltain armeijan tukikohta Grönlannin jään alla oli kadoksissa ja unohdettuna 50 vuotta. Ilmastonmuutos voi tuoda tukikohdan ja vaaralliset jätteet pinnalle. Arktisten vesien syvyyksissä taas makaa kauan sitten uponneen neuvostoliittolaisen ydinsukellusveneen hylky, josta voi vuotaa säteilyä.

Meret ilman vettä

ti 03.09. klo 10.00 - 11.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Hollywoodin versio Villissä lännessä on täyttä tarua. Millaista elämä oli siellä todellisuudessa? 1800-luvun höyryaluksen hylystä löytyy laatikoittain samppanjaa. Little Bighornin taistelukenttä kertoo kenraali Custerin tappiosta. Rapistuva kalifornialainen kaivoskaupunki paljastaa, että iso osa sen asukkaista on lähes täysin unohdettu.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ti 03.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tämä Uskomaton eläinlääkäri Pol -jakso on täynnä uusia eläinlääkäreitä, vastasyntyneitä sekä yllätyksiä. Vaikeiden klinikka- ja maatilatapausten aikana tri Pol ja tri Brendaa antavat uusien lääkäreiden, tri Lisan ja tri Rayn, ottaa ohjakset käsiinsä ja näyttää taitonsa.

Lentoturmatutkinta

ti 03.09. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 18. Jakso 9/10. Brasilian jalkapallojoukkue Chapecoense on kyydissä, kun LaMian lento 2933 lähestyy Medelliniä. Miehistö ilmoittaa polttoaineongelmasta. Ennen kuin lennonjohto ehtii tehdä koneelle tilaa, se putoaa vuorelle. Lähes kaikki kyydissä kuolevat. Jalkapallomaailman surressa tutkijat ovat paineen alla onnettomuuden syyn selvittämiseksi. He huomaavat, että sen takana on ahneus ja vaarallinen riskinotto.

Lentoturmatutkinta

ti 03.09. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 18. Jakso 10/10. United Expressin lento 6291 on tulossa Washingtonista Ohion Columbukseen. Koneen lähestyessä lentokenttää potkuriturbiini hajoaa puolentoista kilometrin päässä kiitoradasta. Kolme henkilöä selviää tulimyrskystä, mutta miehistö ja kaksi muuta matkustajaa kuolevat. Hiiltyneet jäänteet eivät anna tutkijoille paljoakaan tutkittavaa. Viimein ohjaamosta löytyy äänite, joka paljastaa onnettomuuden syyn.

Saari ilman lakeja

ti 03.09. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Talvi on muuttanut Port Protectionin asukkaiden elämän ikuisesti. Kun Oliver ja Breanna lähtevät vesille pyytämään tuoretta proteiinia, kipeä polttopuun tarve ajaa Curlyn jäisiin olosuhteisiin. Selviydyttyään terveysongelmasta Sam hankkii Jiggyn kanssa ihmisvoimalla toimivaa sähköä. Troy testaa puusepän taitojaan remontoimalla mökkiä, jonka hän jakaa nyt tyttöystävänsä kanssa.

Hylkyjen salaisuudet

ti 03.09. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Tutkimme kolmea saksalaisen U-veneen hylkyä ensimmäistä ja toisesta maailmasodasta meriarkeologi Innes McCartneyn kanssa. UC66 kertoo meille, miten se oli ensimmäinen lentokoneen upottama saksalainen U-vene. U-vene U87 paljastaa, miten se upposi, kun liittoutuneiden alus törmäsi siihen. Viimeinen tarina seuraa U-vene U480:n uppoamista. Se oli maailman ensimmäinen häivesukellusalus.

Rakennuskatastrofit

ti 03.09. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Jakso alkaa hollantilaisesta kanavasta, jossa tapahtui yksi lähihistorian dramaattisimmista rakennuskatastrofeista: nosturi romahtaa, proomu kaatuu ja silta syöksyy asuinalueeseen. Sieltä matkaamme Aasiaan, jossa osa rakennustyömaista epäonnistuu ennen rakentamisen aloittamista. Näemme monia rakennustyömaan romahduksia, joiden syy näyttää olevan huono maaperä ja uudelleen hyödynnetty maa.

Historian parhaat palat

ti 03.09. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Tutustumme historian kiinnostavimpiin rikollisiin ja huijareihin.

Egyptin kadonneet aarteet - parhaat palat

ti 03.09. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptologit tutkivat hiekan hautaamia salaisuuksia ja tarinoita muinaisesta maailmasta, mutta kaksi mysteeriä hämmentää heitä: kahden mahtavan kuningattaren, Nefertitin ja Kleopatran, haudat. He luottavat vihjeisiin ja aavistuksiin etsien aarteita, jotka olisivat suurin löytö sitten Tutankhamonin hautapaikan sata vuotta sitten.

Lentoturmatutkinta

ti 03.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Miten pikku tulipalo Manchesterin kentällä muuttui suuronnettomuudeksi, jossa kuoli 55 ihmistä? Vuoden 1985 katastrofin tutkintaa.

Legendojen merirosvot

ti 03.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Englantilainen, josta tuli algerialainen merirosvo. John Ward on vaatimattomista oloista tuleva merenkulkija, joka kyllästyy raatamiseen Englannin laivastossa. 50-vuotiaana hän aloittaa ällistyttävän nousun vähäpätöisestä merirosvosta pahamaineiseksi uhaksi Välimerellä, kääntyy islaminuskoon ja ryhtyy Tunisian valtakunnan suojelluksi hallitsijaksi.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ti 03.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutkii Irlannin upeaa Connemaran rannikkoa etsien rapuja ja keräten herkullisia ostereita, abaloneja ja merilevää, ennen kuin hän kohtaa entisen suojattinsa, keittiömestari Anna Haugh'n ikonisilla Moherin rantakallioilla.

Jättimäiset Koneet

ti 03.09. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Siitä lähtien, kun ihmiset oppivat käyttämään työkaluja, olemme rakentaneet asioita. Koettelemalla rajoja pyrimme jatkuvasti rakentamaan täydellisiä koneita ja muita luomuksia. Nyt koneita rakentavat koneet ovat vielä suurempia, parempia ja vaativat huippuluokan tekniikkaa. Tässä jaksossa avataan maailman suurin 3D-tulostin, tunnelinporauskone ja CNC-kone.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 03.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Egyptin vaikutusvaltaisinta kuningasta, Ramses Suurta. He paljastavat Sakkarassa, maailman vanhimman pyramidin edessä, hautojen ja aarteiden labyrintin, joka kuului Ramseksen kenraalille, ja menevät uuteen hautaan nekropoliisissa, jonne aateliset haudattiin. He tutkivat Ramseksen upeimpia temppeleitä selvittääkseen, miten Ramseksesta tuli kaikkien aikojen ylistetyin faarao.

Egyptin kadonneet aarteet - parhaat palatU

ke 04.09. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptologit tutkivat hiekan hautaamia salaisuuksia ja tarinoita muinaisesta maailmasta, mutta kaksi mysteeriä hämmentää heitä: kahden mahtavan kuningattaren, Nefertitin ja Kleopatran, haudat. He luottavat vihjeisiin ja aavistuksiin etsien aarteita, jotka olisivat suurin löytö sitten Tutankhamonin hautapaikan sata vuotta sitten.

Gordon Ramsayn makuseikkailutU

ke 04.09. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutkii Irlannin upeaa Connemaran rannikkoa etsien rapuja ja keräten herkullisia ostereita, abaloneja ja merilevää, ennen kuin hän kohtaa entisen suojattinsa, keittiömestari Anna Haugh'n ikonisilla Moherin rantakallioilla.

Jättimäiset KoneetU

ke 04.09. klo 02.00 - 03.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Siitä lähtien, kun ihmiset oppivat käyttämään työkaluja, olemme rakentaneet asioita. Koettelemalla rajoja pyrimme jatkuvasti rakentamaan täydellisiä koneita ja muita luomuksia. Nyt koneita rakentavat koneet ovat vielä suurempia, parempia ja vaativat huippuluokan tekniikkaa. Tässä jaksossa avataan maailman suurin 3D-tulostin, tunnelinporauskone ja CNC-kone.

Historian parhaat palatU

ke 04.09. klo 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Tutustumme historian kiinnostavimpiin rikollisiin ja huijareihin.

Romuttamon superauto

ke 04.09. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Romuttamon superauto
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Hockey Night: Tappara - HIFK, Suomen huutokauppakeisari, Kohtalokas merimatka, Sisar Bonifacen mysteerit, Unelmahäät, Muumilaakson tarinoita, Pikku Kakkonen, Lemmen viemää, Syke, Sukuni salat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity