ViihdeBlogitReseptitTietovisatSanakirjaVaihtoautotHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot torstaina 5.9.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

to 05.09. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Talven iskiessä alaskalaisten on kestettävä kovia olosuhteita, jotta he voivat elää haluamaansa itsenäistä elämää.

Salakuljettajat satimeen

to 05.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

HSI-agentit Miamissa löytävät kalalähetyksen, joka sisältää noin 37 kiloa kokaiinia, minkä arvo on lähes 2 miljoonaa dollaria. San Diego CBP:n virkamiehet estävät ihmisten salakuljetusyrityksiä San Ysidron rajalla. Mukana on kahdeksan henkilöä kolmessa eri ajoneuvossa. Atlantassa CBP:n maatalouden asiantuntijat tutkivat matkustajia pysäyttääkseen tuhoisien vieraslajien leviämisen.

Äärimmäiset pelastustarinat

to 05.09. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Äärimmäiset pelastustarinat kertoo dramaattisia ja aitoja tarinoita kaikkialta maailmasta, joissa hyödynnetään pelastajien kuvaamia tallenteita. Tässä jaksossa outo onnettomuus katkaisee ammattilaispyöräilijän valtimon kilometrien päässä avusta, meloja yrittää pelastaa ystävänsä, joka on ylösalaisin koskessa, ja maastohiihtäjä hautautuu elävältä puukaivoon.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

to 05.09. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Kokki Gordon Ramsay matkaa keskitalvella Alaskaan, jotta voi oppia paikallisilta selviytymistaitoja ja selvittää Alaskan värikkään ruokakulttuurin salat.

Kadonneet kaupungit Albert Linin kanssa – parhaat palat

to 05.09. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

National Geographicin tutkija Albert Lin ottaa huipputeknologian käyttöön Kolumbian, Jordanin ja Perun vuorenhuipuilla. Albert ja hänen ryhmänsä koluavat muinaisten sivilisaatioiden vaarallisia korkeuksia LiDAR-laserskannaustekniikalla. Ensimmäistä kertaa ikinä 3D-skannaukset paljastavat totuuden El Doradosta, Petran alkuperästä ja Macchu Picchun esi-isistä.

Egyptin kadonneet aarteet - parhaat palat

to 05.09. klo 08.15 - 08.55 40 minNational Geographic Channel

Egyptologit tutkivat hiekan hautaamia salaisuuksia ja tarinoita muinaisesta maailmasta, mutta kaksi mysteeriä hämmentää heitä: kahden mahtavan kuningattaren, Nefertitin ja Kleopatran, haudat. He luottavat vihjeisiin ja aavistuksiin etsien aarteita, jotka olisivat suurin löytö sitten Tutankhamonin hautapaikan sata vuotta sitten.

Meret ilman vettä

to 05.09. klo 08.55 - 10.00 1h 5 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Viime jääkauden lopulla ensimmäiset ihmiset muuttivat Amerikan mantereille. Uskotaan, että he matkasivat maitse. Osa arkeologeista tutkii silti rannikkoa. Mitä 13 000 vuotta vanha, meksikolaisesta viidakosta löytynyt luuranko kertoo näistä ihmisistä ja heidän maailmastaan? Poistamalla vedet luolasta paljastamme uudet tutkimukset, jotka kirjoittavat Uuden maailman ensimmäisten ihmisten tarinan uudestaan.

Meret ilman vettä

to 05.09. klo 10.00 - 11.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Venetsia tunnettiin Adrianmeren kuningattarena, ja se valloitti itäiset Välimeren osat, mutta miten laivasto auttoi kaupunkia kasvamaan merimahdiksi? 1300-luvun sotalaiva paljastaa Venetsian laivaston salaisuuksia. Kauppalaivojen hylyt kertovat, miten Venetsiasta tuli talousmahti. Joukkohaudat venetsialaisella saarella paljastavat, että se kohtasi vihollisen, jota se ei onnistunut voittamaan.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

to 05.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tällä viikolla Polin eläinklinikalla on jalkaongelmia: emun jalka on poikki, varsalla on oudosti turvonnut nivel ja mastiffi ei pysy pystyssä. Tässä Uskomaton eläinlääkäri Pol -jaksossa on kaikenlaisia asiakkaita aina pikkuruisesta kissanpennusta turvonneeseen vasikkaan.

Lentoturmatutkinta

to 05.09. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kun pakistanilainen lentokone putoaa kaukaisille Himalajan rinteille, vaikea maasto hankaloittaa tutkimusta. Viimein paikalle pääsevät tutkijat tekevät läpimurron koskien onnettomuuden syytä. Kun kaikkein tärkein todiste ei kuitenkaan kerro tarpeeksi, tutkijat yrittävät löytää vastauksen toisella tapaa.

LentoturmatutkintaU

to 05.09. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
SOL Airlinesin lento 5428 matkalla Comodoraan syöksyy Patagonian rannikolla kaukaiselle aavikolle, jolloin kaikki koneessa olijat kuolevat. Argentiinalaiset tutkijat käyvät läpi hylyn kärventyneitä osia, mutta eivät löydä mitään epätavallista. Sitten mikroskooppinen kuitu paljastaa ensimmäisen kunnon vihjeen.

Running Wild With Bear Grylls: The Challenge

to 05.09. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Bear Grylls vie tunnetun Marvel-supertähden ja arvostetun näyttelijä Benedict Cumberbatchin seikkailulle Skyen saaren halki Skotlannissa. He laskeutuvat valtavilta kallioilta ja uhmaavat hyisiä vesiputouksia. Bear opettaa Benedictille ainutlaatuisia selviytymistaitoja ja yllättää hänet yhdistämällä hänet osaan menneisyydestään ainutlaatuisella kokemuksella.

Hylkyjen salaisuudet

to 05.09. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Meri on arvaamaton. Vaarassa tehdyt kriittiset päätökset ovat ratkaisevia. Mikä upotti Empress of Ireland -aluksen ja aiheutti siten Kanadan hirvittävimmän meritragedian? El Faro -alus katosi vieden kaikki miehistön jäsenet mukanaan. Pääsemme tuhoon tuomituille aluksille uusimpien vedenalaisten tekniikoiden ja henkilökohtaisten tarinoiden avulla selvittääksemme, mikä johti ne kohti katastrofia.

Rakennuskatastrofit

to 05.09. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Lasi voi olla suosittu rakennusmateriaali mutta sillä rakentaminen on haastavaa. Se särkyy helposti ja pudotessaan voi jopa murskata varastotyöntekijöitä. Tutkimme nikkelisulfidin sulkeutumista ja sen vaikutusta lasiin. Tässä jaksossa näemme monia kaivinkoneella tehtyjä epäonnistuneita purkutöitä. Käyttäjän virhe, epävakaa maasto, arvaamattomat putoamiskulmat – me näytämme kaiken.

Historian parhaat palat

to 05.09. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Kautta historian ihmiset ovat omistautuneet keräämään mahdollisimman paljon vaurautta; vanhaa rahaa, uutta rahaa, jopa verirahaa. Tutkimme aina riistäjistä Malin Mansa Musaan, miten he saivat varansa ja miten he käyttivät ne. Olivatko he lopulta onnellisempia kuin me muut?

Egyptin kadonneet aarteet - parhaat palat

to 05.09. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Kun Djoser rakensi suuren pyramidinsa, muinaiset egyptiläiset jättivät meille perinnön valtavilla kivimonumenteillaan. He jatkoivat näiden suurten muistomerkkien rakentamista 500 vuoden ajan. Sitten Pepi II:n rakennettua pyramidinsa, he lopettivat. Miksi he lopettivat tämän upean perinteen ja mitä muistomerkkejä ruvettiin rakentamaan niiden sijaan?

Lentoturmatutkinta

to 05.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Valtavat investoinnit saanut Airbus A320 syöksyi maahan ensimmäisellä julkisella lennollaan vuonna 1988. Oliko syy lentäjässä vai lentokoneessa?

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä

to 05.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Ainutlaatuinen venäläinen Antonov AN-255 -rahtilentokone on rakennettu nousemaan jopa 640 tonnin painoisena. Se kuljettaa maailman painavimpia lentokuormia. Pääsemme kurkistamaan koneen sisään ja tutustumaan niihin kiehtoviin ja uskomattomiin innovaatioihin, joiden avulla tämä maailman voimakkain lentokone on tehty.

Eurooppaa puolustamassa

to 05.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Meriarkeologi Andy Torbet tutkii vanhaa merilinnoitusta, joka on tärkeä Suomen puolustukselle. Historioitsija Mika Kulju selvittää, kuinka suomalaiset voittivat puna-armeijan vuonna 1940. Sotahistorioitsija Alex Churchill tutkii kahta epätavallista asetta: Neuvostoliiton tankkia ja Molotovin cocktailia. Entinen sotilas Arthur Williams tutustuu bunkkereihin ja tapaa suomalaisia reserviläisiä.

Kullan kiroama aarteenetsijä

to 05.09. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Tommy Thompsonia ei löydy mistään. Viranomaiset ovat päättäneet jäljittää hänet ja paikantaa kadonneen kullan. Kahden vuoden paon jälkeen ja hänen terveytensä heikennyttyä hänet pidätetään lopulta dramaattisessa ratsiassa. Kun Tommy istuu vankilassa, kaikki joutuvat kohtaamaan kysymyksen: onko hän vääryyden kohteeksi joutunut nero vai onko hän pettänyt sijoittajiensa luottamuksen?

Legendojen merirosvot

to 05.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Englantilainen, josta tuli algerialainen merirosvo. John Ward on vaatimattomista oloista tuleva merenkulkija, joka kyllästyy raatamiseen Englannin laivastossa. 50-vuotiaana hän aloittaa ällistyttävän nousun vähäpätöisestä merirosvosta pahamaineiseksi uhaksi Välimerellä, kääntyy islaminuskoon ja ryhtyy Tunisian valtakunnan suojelluksi hallitsijaksi.

Egyptin kadonneet aarteet - parhaat palatU

pe 06.09. klo 00.00 - 01.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Kun Djoser rakensi suuren pyramidinsa, muinaiset egyptiläiset jättivät meille perinnön valtavilla kivimonumenteillaan. He jatkoivat näiden suurten muistomerkkien rakentamista 500 vuoden ajan. Sitten Pepi II:n rakennettua pyramidinsa, he lopettivat. Miksi he lopettivat tämän upean perinteen ja mitä muistomerkkejä ruvettiin rakentamaan niiden sijaan?

Eurooppaa puolustamassaU

pe 06.09. klo 01.05 - 02.05 60 minNational Geographic Channel

Meriarkeologi Andy Torbet tutkii vanhaa merilinnoitusta, joka on tärkeä Suomen puolustukselle. Historioitsija Mika Kulju selvittää, kuinka suomalaiset voittivat puna-armeijan vuonna 1940. Sotahistorioitsija Alex Churchill tutkii kahta epätavallista asetta: Neuvostoliiton tankkia ja Molotovin cocktailia. Entinen sotilas Arthur Williams tutustuu bunkkereihin ja tapaa suomalaisia reserviläisiä.

Kullan kiroama aarteenetsijäU

pe 06.09. klo 02.05 - 03.05 60 minNational Geographic Channel

Tommy Thompsonia ei löydy mistään. Viranomaiset ovat päättäneet jäljittää hänet ja paikantaa kadonneen kullan. Kahden vuoden paon jälkeen ja hänen terveytensä heikennyttyä hänet pidätetään lopulta dramaattisessa ratsiassa. Kun Tommy istuu vankilassa, kaikki joutuvat kohtaamaan kysymyksen: onko hän vääryyden kohteeksi joutunut nero vai onko hän pettänyt sijoittajiensa luottamuksen?

Historian parhaat palatU

pe 06.09. klo 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Kautta historian ihmiset ovat omistautuneet keräämään mahdollisimman paljon vaurautta; vanhaa rahaa, uutta rahaa, jopa verirahaa. Tutkimme aina riistäjistä Malin Mansa Musaan, miten he saivat varansa ja miten he käyttivät ne. Olivatko he lopulta onnellisempia kuin me muut?

Romuttamon superauto

pe 06.09. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Romuttamon superauto
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Frendit, Korpelan kujanjuoksu, Hudson & Rex, Tulossa: Syke, Petolliset, Voisiko joku kertoa, että tässä käy hyvin?, Miehen puolikkaat, Erilainen perhematka, Lolita Lobosco, Tuurenmäki 98

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity