VaihtoautotSanakirjaHoroskooppiBlogitReseptitViihdeTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot sunnuntaina 8.9.2024

Näytä tiivistettynä

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä

su 08.09. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Kansainvälinen avaruusasema on suurin ihmisen tekemä taivaalla oleva kohde ja modernin insinööritekniikan ihme. Katsomme niitä ainutlaatuisia insinööritaitojen saavutuksia, jotka tekevät asemasta kaikkein innovatiivisimman ja kalleimman koskaan tehdyn rakennelman.

Salakuljettajat satimeen

su 08.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

AMO:n agentit Puerto Ricossa ja meriyksikkö St. Thomasissa tekevät yhteistyötä vangitakseen pakenevan veneen ja saadakseen takaisin 2,5 miljoonan dollarin arvosta kokaiinia, jonka salakuljettajat kaatoivat yli laidan ennen kiinniottoa. CBP:n virkamiehet El Pasossa löytävät auton, jossa on metamfetamiinia. Miamissa CBP:n virkamiehet seulovat henkilöitä, jotka kuljettavat laittomia bilehuumeita.

UFOT: Tuntemattoman äärellä

su 08.09. klo 06.00 - 06.40 40 minNational Geographic Channel

Area 51 on sotilastukikohta keskellä aavikkoa, joka on ollut pitkään tunnistamattomien ilmailmiöiden huhujen kohteena. Populaarikulttuuri-ilmiön myötä ihmisiä kehotettiin ryntäämään sinne vastauksien perässä. Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1969 kongressi kyselee Pentagonin korkean tason virkahenkilöiltä ilmiöistä.

Risteilyaluksen päiväkirjat

su 08.09. klo 06.40 - 07.25 45 minNational Geographic Channel

Edessä oleva viikko on iso haaste kokeneimmillekin miehistön jäsenille, kun luvassa on huonoa säätä, hulluja esiintyjiä ja hätätapauksia. Kun laiva lähtee Venetsiasta, miehistö ampaisee toimeen. Mukana on iso ryhmä tangotanssijoita ja heidän opettajiaan, joilla riittää vaatimuksia. Hotellinjohtaja on sotapolulla, kun hän koettaa hävittää kaikki tuholaiset laivalta eikä säästele mitään.

Sukellus valtamerten syvyyksiin

su 08.09. klo 07.25 - 08.05 40 minNational Geographic Channel

Tiimi vie OceanXplorerin niin kauas pohjoiseen kuin mahdollista, arktisen jääpeitteen reunalle. He oppivat, kuinka kerran lähes sukupuuttoon asti metsästetty grönlanninvalaiden populaatio voi nykyään. Lisäksi he ovat ensimmäisiä, jotka tarkkailevat holkerien eli grönlanninhaiden pyyntistrategioita sukellusveneestä käsin niiden omassa syvänmeren elinympäristössä.

Katastrofin todistajat -kooste

su 08.09. klo 08.05 - 08.50 45 minNational Geographic Channel

Silminnäkijöiden kertomukset, eloonjääneiden kuvamateriaali ja tieteellinen analyysi paljastavat, kuinka kahdesta äärimmäisestä sääilmiöstä tuli tuhoisia. Portugalin maastopalot levisivät hallitsemattomasti ja pakottivat asukkaat tekemään kovia päätöksiä. Etelä-Yhdysvalloissa yli 360 tornadoa aiheuttaa valtavaa tuhoa neljän päivän aikana, joka on yksi Yhdysvaltain tuhoisimmista myrskykausista.

Legendojen merirosvot

su 08.09. klo 08.50 - 09.50 60 minNational Geographic Channel

Sir Francis Drake, englantilaisten sankari, joka Espanjassa tunnetaan nimellä Lohikäärme. Drake matkustelee orjakauppiaana ja hyökkää Espanjan siirtomaakaupunkeihin ja hänen asemansa jatkaa nousuaan, kun hän tuo loputtomasti varastettua saalista kuningatar Elisabet I:lle. Maailman ympäripurjehdus on hänen uransa huipennus ja tekee hänestä maailman kiistanalaisimman merirosvon.

Eurooppa ylhäältä päin

su 08.09. klo 09.50 - 10.50 60 minNational Geographic Channel

Tämä ilmakuvasarja paljastaa Lapin merkittävimmät nähtävyydet ennennäkemättömällä tavalla. Näemme lentävien kameroiden avulla Malmbergetin kaupungin muuton, Selkämerellä seilaavan jäänmurtajan ja Gammelstad & Hägnanin kuuluisat joulumarkkinat. Teemme matkan maailman voimakkaimmalle vuorovesivirralle ja osallistumme Euroopan suurimman lumikylän rakentamiseen.

Kalliovuorten raiteilla

su 08.09. klo 10.50 - 11.50 60 minNational Geographic Channel

Työntekijät kamppailevat purkaakseen 210-tonnista terässylinteriä. Massiivinen ureareaktori on hitsattava pariin vaunuun ja kuljetettava sitten toiselle puolelle maata. Radanvarsianturi käynnistää hätätarkastuksen. Suuri laskuvirhe aiheuttaa 24 tunnin viiveen. Junan miehistö Conrad ja Steve toimittavat 75 tyhjää potaskavaunua ennen kuin he saapuvat lopulta Saskatchewanin Moose Jawiin.

Lentoturmatutkinta

su 08.09. klo 11.50 - 12.50 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kun potkuriturbiinikone matkustajineen lähestyy syrjäistä lentokenttää Indonesian Papuassa, se katoaa oudosti tutkasta. Hetkeä myöhemmin läheisen vuoren rinteeltä tupruava savu johtaa pelastus- ja etsintäpartiot hylyn luo. Kolme erillistä järjestelmää olisi voinut estää onnettomuuden, joten tutkijoiden on selvitettävä, miksi yksikään niistä ei toiminut.

Äärimmäinen selviytyjä: matka Andien yli

su 08.09. klo 12.50 - 13.50 60 minNational Geographic Channel

Villiä luontoa tutkiva Hazen Audel ottaa ensimmäisellä eeppisen matkansa osuudella mittaa suuresta rannikkometsästä. Hazen taistelee käärmeitä täynnä olevilla soilla ja vaarallisen vesiputouslaskeutumisen kanssa seuratessaan aurinkoa guaranikansan mailla. Siellä hän ottaa osaa perinteiseen metsästykseen ennen kuin liittyy kyläläisten seuraan sadonkorjuujuhlissa.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

su 08.09. klo 13.50 - 14.50 60 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Matkansa ensimmäisellä osuudella Itä-Afrikan Ison hautavajoaman halki selviytyjä Hazen Audel vaeltaa Chalbin aavikolle. Hän pudottautuu alas ympäröiviltä kallioilta suoraan karuun, kuivaan ja laajaan maastoon, jossa hän joutuu väistelemään käärmeitä ja hyeenoita etsiessään vaeltavaa gabra-heimoa. Selvitäkseen aavikon halki hänen on löydettävä arvokas laulava kaivo ja vaeltava kamelilauma.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

su 08.09. klo 14.50 - 15.50 60 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Hazen on matkan toisella osuudella. Se vie hänet Itä-Afrikan Ison hautavajoaman läpi. Hazen Audel laskeutuu vajoaman jyrkkää länsiseinämää etsiessään kunnioitettua norsulaumaa. Käyttäen paikallisen heimon selviytymisoppeja ja tärkeitä tietoja hän laskeutuu petollisen kielekkeen kautta norsut hyvin tuntevien kalastajien luokse. Heidän avullaan Hazen jäljittää laumaa Kerio-joen törmällä.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

su 08.09. klo 15.50 - 16.55 1h 5 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Hazen Audel on äärimmäisen Afrikan safarin kolmannella osuudella ja suuntaa suurelle Baringo-järvelle. Nähdäkseen miljoonien flamingojen parven ennen kuin ne lentävät etelään, hän pyytää apua il’chamusin heimon venemiehiltä. Hazen väistelee virtahepoja ja krokotiileja rakentaakseen lautan, jolla hän voi osallistua heimojen järvikisaan, jonka palkintona on oikeus päästä katsomaan valtavaa parvea.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

su 08.09. klo 16.55 - 17.55 60 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Etsiessään harvinaista pensassarvikuonoa luontotutkimusmatkailija ja selviytyjä Hazen Audel pääsee Hell’s Gate -rotkolle Isossa hautavajoamassa. Ryhmä keräilijöitä lähettää hänet kohti Suswa-vuorta, mutta päästäkseen sinne hänen on navigoitava metsien, luolien ja kanjoneiden läpi. Hän tarvitsee selviytymistaitojaan päästäkseen maasaiden kylään ja löytääkseen upean pensassarvikuonon.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

su 08.09. klo 17.55 - 19.00 1h 5 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Luontotutkija ja selviytymisasiantuntija Hazen Audel kamppailee Itä-Afrikan villillä trooppisella rannikolla toiseksi viimeisellä äärimmäisen Afrikan safarin etapilla. Hazen pyytää apua Intian valtameren asiantuntijoilta eli mijikendoilta taittaakseen vaikean merimatkan päästäkseen rannikolla olevaan koralliluolien verkostoon, jossa asuu planeetan suurin useista lajeista koostuva lepakkoyhteisö.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

su 08.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Eeppisessä finaalissa luontotutkija Hazen Audel lähestyy Serengetiä. Hadza-heimon metsästäjä-keräilijöiden avulla hän kulkee läpi vaikeiden maastojen ja huippupetojen päästäkseen savannin vehreään keskustaan. Hazenin perimmäinen tavoite on nähdä suuri muutto, mutta aika ja sateet ovat häntä vastaan. Pääseekö hän Afrikan suurimman luonnonnäytöksen luo ajoissa?

Lentoturmatutkinta

su 08.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Pilgrim Airlinesin lennon 458 lentäjät koettavat laskeutua liekkien lyödessä ohjaamon lattian läpi. Ihmeen kaupalla he onnistuvat laskeutumaan jäätyneelle Rhode Islandin tekojärvelle keskellä savua, kuumuutta ja ilman näkyvyyttä. Tulimeri tuhoaa minuuteissa kaikki todisteet tulen alkuperästä. Koska tietoja ei saada koneesta, hengissä selvinnyt lentäjä auttaa tutkijoita selvittämään asiaa.

Eurooppa ylhäältä päin

su 08.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä ilmakuvasarja esittää Iberian niemimaan ennennäkemättömällä tavalla. Näemme lentävien kameroiden avulla ällistyttävän ikkunanpesuoperaation Benidormissa, kukkaparaatin Valenciassa ja Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa vierailemme yhdessä sen kuuluisista raitiovaunuista. Teemme matkan maailman pisimmälle vuoristoradalle ja näemme Euroopan suurimman joulukuusen Cantabriassa.

Eurooppaa puolustamassa

su 08.09. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Meriarkeologi Andy Torbet tutkii vanhaa merilinnoitusta, joka on tärkeä Suomen puolustukselle. Historioitsija Mika Kulju selvittää, kuinka suomalaiset voittivat puna-armeijan vuonna 1940. Sotahistorioitsija Alex Churchill tutkii kahta epätavallista asetta: Neuvostoliiton tankkia ja Molotovin cocktailia. Entinen sotilas Arthur Williams tutustuu bunkkereihin ja tapaa suomalaisia reserviläisiä.

Espanjan rannikkovartiosto

su 08.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Kesäisin laivaliikenne Espanjan rannikolla moninkertaistuu, mikä lisää hätätilanteita, jotka merenkulkuviranomaisten on hoidettava. Ilmoitukset vioista, huolimattomuudesta ja pienten veneiden saapumisesta eivät lopu koskaan. Nämä eivät kuitenkaan ole ainoita hälytyksiä – huumekauppa ja salakuljetus jatkuvat edelleen merellä.

Alamaailma Oy

ma 09.09. klo 00.00 - 01.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Ihmislasti. Meksikosta rajan yli laittomasti Yhdysvaltoihin saapuvat maahanmuuttajat kohtaavat kiristystä, kurjia olosuhteita ja pakkoprostituutiota. National Geographic Channel.

Eurooppa ylhäältä päinU

ma 09.09. klo 01.05 - 02.05 60 minNational Geographic Channel

Tämä ilmakuvasarja esittää Iberian niemimaan ennennäkemättömällä tavalla. Näemme lentävien kameroiden avulla ällistyttävän ikkunanpesuoperaation Benidormissa, kukkaparaatin Valenciassa ja Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa vierailemme yhdessä sen kuuluisista raitiovaunuista. Teemme matkan maailman pisimmälle vuoristoradalle ja näemme Euroopan suurimman joulukuusen Cantabriassa.

Toinen maailmansota ylhäältä päin

ma 09.09. klo 02.05 - 03.05 60 minNational Geographic Channel

Joulukuu 1944 – Hitler aloittaa täyden hyökkäyksen länsirintamalla Belgian ja Luxemburgin kautta. Pienissä kaupungeissa alivoimalla taistelevat liittoutuneiden joukkueet taistelevat kokonaisia saksalaisia pataljoonia vastaan varsinaisissa David vastaan Goljat -iskuissa, joissa vastakkain ovat myös sisu ja natsien paremmat aseet. Kyse on Ardennien taistelusta.

Vankilassa ulkomailla

ma 09.09. klo 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Hauskanpitoa rakastava britti, Steven Beattie, ryhtyy salakuljettamaan huumeita pitkin Aasiaa, kun hänen rahansa loppuvat. Hän jää kiinni salkullisesta marihuanaa Japanissa ja joutuu ankaraan japanilaiseen vankilaan, jossa englannin puhumisesta voi joutua eristysselliin kuukaudeksi. Stevenin on keksittävä keino pysyä hengissä ympäristössä, joka on hänen painajaisiaankin pahempi.

Romuttamon superauto

ma 09.09. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Romuttamon superauto
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Sukuni salat, Fosca, Rikkaat ja rahattomat, Korpelan kujanjuoksu, Petolliset, Murha junaradalla, Haluatko miljonääriksi?, Syke, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Pikku Kakkonen

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity