SanakirjaBlogitViihdeReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot maanantaina 9.9.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

ma 09.09. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Alaskalaisten on matkattava lähelle ja kauas, jotta he selviytyvät alueen raa’assa ilmastossa.

Salakuljettajat satimeen

ma 09.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

PortMiamissa CBP löytää yhdeksän kiloa kokaiinia, jonka arvo on 460 000 dollaria. Sen jälkeen he purkavat 215 kilon styroksikuorman, jossa on piilossa 11 miljoonan dollarin arvosta kokaiinia. El Pasossa HSI:n agentit jahtaavat maastoautoa, jossa on kahdeksan kiloa kokaiinia. JFK:lla upseerit seulovat lentoja yleellisyystavaroiden tuontiveroa kiertävien varalta.

Äärimmäiset pelastustarinat

ma 09.09. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Äärimmäiset pelastustarinat kertoo dramaattisia tarinoita kaikkialta maailmasta pelastajien kuvaamien tallenteiden avulla. Tässä jaksossa ryhmä lähetetään noutamaan ruumiita merenpohjan hylystä ja järkyttyy, kun yksi mies on vielä elossa. Retkeilijän on pelastettava ystävänsä, joka ajautuu kohti vesiputousta. Kokous erään maailman tunnetuimman vuoren huipulla päättyy lähes tragediaan.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ma 09.09. klo 06.45 - 07.25 40 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Kokki Ramsay tutkii Australian lähellä sijaitsevaa Tasmaniaa. Sitten hän sukeltaa haiden asuttamiin vesiin tutkimaan merirapuja, välttelee takamailla myrkyllisiä käärmeitä etsiessään yrttejä ja lentää vesitasolla sisämaahan kalastaakseen taimenia sekä hakeakseen ainutlaatuista hunajaa ennen kuin ottaa mittaa kulinaarisesta kiertolaisesta eli Analiese Gregorystä uskomattoman kattauksen parissa.

Albert Lin ja kadotetut kaupungit

ma 09.09. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Albert Lin aikoo etsiä mayojen kadonneen kaupungin, jossa asuivat ennen Palenquen valtavan pyramidikaupungin rakentaneet ihmiset. Hänellä on käytössään viimeisintä teknologiaa, mutta tie kaupunkiin on silti raivattava koskemattoman viidakon halki. Albert ui myös synkän cenoten pohjalle ja laskeutuu köydellä valtavan vuoren sydämeen paljastaakseen kansan uskomattoman syntytarinan.

Egyptin kadonneet aarteet - parhaat palat

ma 09.09. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Kun Djoser rakensi suuren pyramidinsa, muinaiset egyptiläiset jättivät meille perinnön valtavilla kivimonumenteillaan. He jatkoivat näiden suurten muistomerkkien rakentamista 500 vuoden ajan. Sitten Pepi II:n rakennettua pyramidinsa, he lopettivat. Miksi he lopettivat tämän upean perinteen ja mitä muistomerkkejä ruvettiin rakentamaan niiden sijaan?

Meret ilman vettä

ma 09.09. klo 08.55 - 09.55 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Pidämme Isoa valliriuttaa tunnettuna trooppisena paratiisina, mutta sillä on synkkäkin puolensa. Arkeologit yrittävät selvittää Australian ”Titanicin” outoa uppoamista. Kun ROV-laite sukeltaa riutan pohjalle, riutan raju syntymä ja se, miten se on kehittynyt, paljastuu. 1700-luvun brittiläisen sotalaivan tuho yhdistää riutan kuuluisaan Bountyn kapinaan.

Meret ilman vettä

ma 09.09. klo 09.55 - 10.55 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Laivat ovat seilanneet Mustaamerta tuhansia vuosia. Se on salaisuuksien, legendojen ja suurten valtakuntien meri. Sen syvimmissä osissa ei ole elämää, ja vesi säilöö hylyt, jotka paljastavat alueen rikkaan historiaan. Vesien poistaminen valaisee syvyyksien aavelaivan salaisuuksia ja sitä, miten laivasto tuhoutui 30 minuutissa, sekä paljastaa yhden Hitlerin kadonneen U-veneen viimeisen lepopaikan.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ma 09.09. klo 10.55 - 11.55 60 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tämä viikko ei ole pelkkää hupia ja tanskandoggeja, kun eläinlääkärit kiirehtivät pitkin Keski-Michigania auttaakseen kaikenlaisia asiakkaitaan aina kiukkuisesta lehmästä eksoottiseen matelijaan. Tri Pol ja Charles kiirehtivät pelastamaan Samia, joka on 2-vuotias Perchenhevonen. Tri Brenda tarkastaa Sebastianin, joka on 4H-järjestön lammas ja kärsii silsasta.

LentoturmatutkintaU

ma 09.09. klo 11.55 - 12.55 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kun potkuriturbiinikone matkustajineen lähestyy syrjäistä lentokenttää Indonesian Papuassa, se katoaa oudosti tutkasta. Hetkeä myöhemmin läheisen vuoren rinteeltä tupruava savu johtaa pelastus- ja etsintäpartiot hylyn luo. Kolme erillistä järjestelmää olisi voinut estää onnettomuuden, joten tutkijoiden on selvitettävä, miksi yksikään niistä ei toiminut.

Lentoturmatutkinta

ma 09.09. klo 12.55 - 13.55 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
LAM Mozambique Airlinesin lento 470 suuntaa kohtaa Luandaa, Angolaa, kun se häviää tutkasta. Metsänvartijat kaukaisessa Namibiassa olevassa puistossa löytävät viimein hylyn, jolloin NTBS:n tutkijat tulevat paikallisen ryhmän avuksi heidän isoimmassa tapauksessaan. Hylystä löytyy ensimmäinen kunnon vihje, mikä rajaa useita syitä pois, jolloin tutkijat joutuvat tekemään kamalan johtopäätöksen.

Tonnikalan saalistajat

ma 09.09. klo 13.55 - 14.55 60 minNational Geographic Channel

Gloucesterin kalaisimmalla kaudella vuosiin laivasto yrittää napata kilpailijoitaan suuremman ja paremman tonnikalan. TJ ja Tyler lähtevät Maineen ja toivovat, että viileämpi vesi on avain jättiläiseen. Samaan aikaan muu laivasto kalastaa paikallisesti ja toivoo, että mukavuusalueella pysyminen on oikea strategia.

Hylkyjen salaisuudet

ma 09.09. klo 14.55 - 15.55 60 minNational Geographic Channel

Kaksi merisodankäynnin historian suurinta epäonnistunutta hyökkäystä: Vuonna 1588 Espanjan kuningas Filip II kokosi armadan, jonka oli määrä purjehtia Englantiin ja kaataa kuningatar Elisabet I. Vuosisatoja myöhemmin liittoutuneet tekevät valtavia virhearvioita, kun Turkin tykistö murskaa heidän laivastonsa Dardanelleilla. Ranskalaisen Bouvet-sotalaivan uppoaminen herättää vieläkin kysymyksiä.

Rakennuskatastrofit

ma 09.09. klo 15.55 - 16.55 60 minNational Geographic Channel

Uuden Hard Rock -hotellin rakentaminen New Orleansissa epäonnistui. Kaksi nosturia jäi roikkumaan rakenteesta, ja niiden purkaminen oli dramaattista. Bostonin The Big Dig oli Amerikan kallein infrastruktuurihanke. Viivästyksiä tuli ja budjetti paukkui, mutta katon romahtaminen on surullinen esimerkki siitä, kuinka vain muutaman dollarin maksava oikea liima olisi voinut estää tragedian.

Historian parhaat palat

ma 09.09. klo 16.55 - 18.00 1h 5 minNational Geographic Channel

Historia on täynnä vallankumouksia, teollisia, seksuaalisia ja suuria poliittisia vallankumouksia. Jokainen niistä on alkanut eri tavalla. Silloin tällöin kädestä pitäminen ja laulaminen voi olla tehokkaampaa kuin tankit ja barrikadit, mutta vaikka aiheesi ja motiivisi olisivat aluksi puhtaita, on mahdollista, että päädyt väärälle puolelle historiaa. Miten niin käy?

Tutankhamonin aarteet: piilotetut salaisuudet

ma 09.09. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Tutankhamonin aarteet: piilotetut salaisuudet

Lentoturmatutkinta

ma 09.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kohde tuhottu. Kun Korean Airlinesin kone putosi mereen 1983, Venäjän viranomaiset ottivat onnettomuuden vastuulleen. Tapauksesta nousi kansainvälinen kohu.

Egyptin kadonneet aarteetU

ma 09.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä, jotta he voisivat selittää yhden muinaisen Egyptin suurimmista mysteereistä eli muumioinnin synnyn. He tutkivat muumiota, joka voi olla vanhin koskaan löydetty muumio, menevät hautaan tutkimaan, miten muumiointiprosessin suosio jatkui Egyptin sivilisaationkin jälkeen. Hauta täynnä ruumiita kertoo, miten egyptiläiset koettivat saavuttaa elämän kuoleman jälkeen.

Autojen ensiapu

ma 09.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tällä kertaa Tim ja Fuzz tekevät uuden aluevaltauksen, kun he kohtaavat 28-vuotiaan Charlien Lexus IS200:n ja tekevät siitä täydellisen driftausauton. Linja-autonkuljettajaharjoittelija Charlie oli aina haaveillut driftauksen aloittamisesta, mutta valitettavasti haave ei toteutunut, kun hän sairastui syöpään. Nyt Autojen ensiapu -pojilla on paljon uutta opeteltavaa onnistuakseen.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä

ma 09.09. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Burj Kalifa varjostaa Dubain eloisaa kaupunkimaisemaa. Se on korkein koskaan rakennettu pilvenpiirtäjä. Kurkistamme tähän pilviä hipovaan torniin paljastaaksemme sen muttereita myöten ja näyttääksemme, miten sen uskomaton rakennusprojekti oli mahdollinen.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ma 09.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutkii Irlannin upeaa Connemaran rannikkoa etsien rapuja ja keräten herkullisia ostereita, abaloneja ja merilevää, ennen kuin hän kohtaa entisen suojattinsa, keittiömestari Anna Haugh'n ikonisilla Moherin rantakallioilla.

Tutankhamonin aarteet: piilotetut salaisuudet

ti 10.09. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Tutankhamonin aarteet: piilotetut salaisuudet

Autojen ensiapuU

ti 10.09. klo 01.00 - 02.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tällä kertaa Tim ja Fuzz tekevät uuden aluevaltauksen, kun he kohtaavat 28-vuotiaan Charlien Lexus IS200:n ja tekevät siitä täydellisen driftausauton. Linja-autonkuljettajaharjoittelija Charlie oli aina haaveillut driftauksen aloittamisesta, mutta valitettavasti haave ei toteutunut, kun hän sairastui syöpään. Nyt Autojen ensiapu -pojilla on paljon uutta opeteltavaa onnistuakseen.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitäU

ti 10.09. klo 02.05 - 03.05 60 minNational Geographic Channel

Burj Kalifa varjostaa Dubain eloisaa kaupunkimaisemaa. Se on korkein koskaan rakennettu pilvenpiirtäjä. Kurkistamme tähän pilviä hipovaan torniin paljastaaksemme sen muttereita myöten ja näyttääksemme, miten sen uskomaton rakennusprojekti oli mahdollinen.

Historian parhaat palatU

ti 10.09. klo 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Historia on täynnä vallankumouksia, teollisia, seksuaalisia ja suuria poliittisia vallankumouksia. Jokainen niistä on alkanut eri tavalla. Silloin tällöin kädestä pitäminen ja laulaminen voi olla tehokkaampaa kuin tankit ja barrikadit, mutta vaikka aiheesi ja motiivisi olisivat aluksi puhtaita, on mahdollista, että päädyt väärälle puolelle historiaa. Miten niin käy?

Romuttamon superauto

ti 10.09. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Romuttamon superauto
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Sohvaperunat, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Hudson & Rex, Sisar Bonifacen mysteerit, Voisiko joku kertoa, että tässä käy hyvin?, Poromafia, Suomen huutokauppakeisari, Sorjonen, Kauniit ja rohkeat, Murha junaradalla

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity