ViihdeSanakirjaTietovisatReseptitVaihtoautotHoroskooppiBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot perjantaina 13.9.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

pe 13.09. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Kun syksy tulee Alaskaan, se on merkitsee, ettei kestä kauaa ennen kuin synkkä talvi alkaa. Kaleb ja Brittany Rowland metsästävät suurriistaa saadakseen perheelle lihaa. Chris ja Jessi Morse kamppailevat olosuhteita vastaan saadakseen kasaan perustarpeet. Michael Manzo matkaa tuntemattomilla vesillä. Johnny Rolfe huomaa olevansa aivan kuin uusi mies uudessa maassa Brooks Rangessa.

Salakuljettajat satimeen

pe 13.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

CBP Miami saa käsiinsä kuusi pyhää Akwashi-kiviesinettä, jotka on viety luvatta Nigeriasta. Detroitissa festivaaleille tulee kävijöitä, joilla on mukana laitonta prometatsiinia ja aseita. HSI-agentit koettavat toimittaa New Yorkissa kaksi Espanjasta lähetettyä ketamiinipakettia. LAX:n lentoasemalla CBP purkaa lastia, jossa on piilossa 66 kiloa metamfetamiinia, jonka arvo on yli 509 000 dollaria.

112 Hätäkeskus

pe 13.09. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Kausi 2. Jakso 3/15. Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella varaudutaan lento-onnettomuusvaaraan. Turussa pelastajat saavat tehtävän hukkuvasta jalohaikarasta ja tulessa olevasta rekka-autosta. Helsinki-Vantaan lentokentällä seurataan Rajavartiolaitoksen rajatarkastusosaston työtä.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

pe 13.09. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Ramsay suuntaa syvälle Etelä-Amerikan sademetsiin tutkimaan Guayanan kulinaarisia perinteitä. Hän metsästää viidakossa kaimaaneja, kalastaa piraijoita bambukepillä ja vuolee oman nuolensa kalastaakseen sillä arapaimaa. Vastanapatun viidakkosaaliinsa avulla Ramsay ottaa mittaa paikallisesta ruokamaailman nousevasta tähdestä, Delvin Adamsista, kun he laittavat aterian paikalliselle intiaaniheimolle.

Albert Lin ja kadotetut kaupungit

pe 13.09. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Albert Lin etsii Israelista kanaanilaisten kadonnutta kaupunkia. Kanaanilaiset olivat salaperäinen yhteisö, joka selvisi Raamatun ajan ilmastokriisistä. Tutkimus johtaa Albertin sukellusretkelle 4 000 vuotta vanhan hylyn luo. Hänellä on hurja kokemus murenevalla kalliolla. Albert paljastaa ainutlaatuisella teknologialla merellisen maailman, jonka muinaiset ilmastokriisin selviytyjät rakensivat.

Tutankhamonin aarteet: Kultaiset faaraot

pe 13.09. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Tutankhamonin haudan löytyminen vuonna 1922 nousi otsikoihin kaikkialla ja aloitti maailmanlaajuisen ihastuksen muinaiseen Egyptiin. Sisällä oli korvaamattomia esineitä – hienoista työkaluista tikareihin ja poikakuninkaan kultaiseen kuolinnaamioon. Vuosikymmeniä löydön jälkeen monet faaraon haudan mittaamattoman arvokkaista esineistä on kadonnut museoiden kellareihin ja arkistoihin pitkin Egyptiä.

Meret ilman vettä

pe 13.09. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Kaukana, hyödyntämättömien rikkauksien täyttämässä villissä pohjoisessa Alaskassa, jossa itä ja länsi kohtaavat, legendaarisen aavelaivan etsinnät paljastavat alueen, jota kerran kutsuttiin nimellä ”venäläinen Amerikka”. 150 vuoden jälkeen uudet vihjeet johdattavat jo menetetyksi luullun amerikkalaisen laivaston jäljille.

Meret ilman vettä

pe 13.09. klo 10.00 - 11.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Al Capone, Lucky Luciano, viisi perhettä: mafia valtasi Amerikan vauhdilla 1900-luvun alussa. Mutta mistä kaikki varallisuus ja valta tulivat? New Jerseyssä viskipullot hylyssä paljastavat rikollisverkoston. Detroitissa vuoden 1920 kuorma-auto näyttää, etteivät kansainväliset rajat merkinneet mitään mafialle. Chicagossa kelluva salakapakka todistaa alamaailman ja politiikan kulkevan käsi kädessä.

Villi Mashatu

pe 13.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Eräs Botswanan alue on kärsinyt kuivuudesta. Elefanttien matriarkka johdattaa laumaansa muinaisia polkuja pitkin etsimään vettä. Mutta kun lempeiden jättiläisten avaamat lammikot houkuttelevat potentiaalista saalista, gepardit, leopardit ja haaskalinnut huomioivat ne... jokaisella on suunnitelmansa, mutta kaikilla on sama päämäärä. Selviytyminen ei ole taattua - yhden voitto on toisen tuho.

Lentoturmatutkinta

pe 13.09. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Räjähdys ilmassa tärisyttää Southwest Airlinesin lentoa 1380. Lentäjien yrittäessä epätoivoisesti saada koneen hallintaan matkustamomiehistö tekee hirvittävän huomion.

Lentoturmatutkinta

pe 13.09. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Matkustajakone, joka on laskeutumassa yhdelle kaikkein haastavimmista lentokentistä, syöksyy kenttää kohti kuin taisteluhävittäjä ja luisuu pois kiitoradalta ja syttyy tuleen.

Running Wild With Bear Grylls: The Challenge

pe 13.09. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Bear Grylls vie Hamilton-tähti Daveed Diggsin, joka on muusikko ja näyttelijä, seikkailemaan Great Basin Desertiin opettaakseen häntä jäljittämään, kiipeämään ja syömään mitä tahansa aavikko tarjoaa. Toisena päivänä Daveedin on pärjättävä yksin ja testattava taitojaan käyttämällä oppimaansa löytääkseen Bear ja ansaitakseen poispääsyn.

Hylkyjen salaisuudet

pe 13.09. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Merellä tapahtuvien yhteentörmäysten seuraukset ovat järkyttäviä niin ihmishenkien kannalta kuin myös taloudellisesti tarkasteltuna. Kolmen historiallisen hylyn – HMS Curacoan, SS City of Chesterin ja SS Oregonin – tutkimukset tuovat onnettomuudet näyttämölle koskettavalla tavalla. Havainnollistamme tapahtumat uudelleen CGI:llä. Samalla historioitsijoiden ja arkeologien tutkimukset paljastavat suurimmat riskit ja syyt onnettomuuksiin ja sen, miten teknologia ja säännökset ovat hillinneet uusien onnettomuuksien tapahtumista.

New Yorkin uusin jättilentokenttä

pe 13.09. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

LaGuardian lentoasemaa reunustavat joet ja tiet, joten suunnittelijoiden on venytettävä tiukan sijainnin rajoituksia rakentamalla mahdollisimman korkeita rakennuksia. Matkustajien kuljettamiseksi kerrosten välillä tarvitaankin 36-metrinen hissi. Sen asennus on kuitenkin vaarassa.

Intia ylhäältä päin

pe 13.09. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Lennä maailman suurimman uskonnollisen kokouksen yli, sukella värien festivaaliin, tutki puulaivojen perinnetekniikoita, juokse yksi maailman korkeimmalla pidetyistä ultramaratoneista, koe maailman suurimmat vaalit ja katso, miten Camel Contingent -rajavartijat harjoittelevat, kun muinainen ja moderni elävät rinnakkain tässä jaksossa. Koe Intia ylhäältä päin.

Tutankhamonin haudan kirous

pe 13.09. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

26.11.1922 Howard Carter teki kaikkien aikojen suurimman arkeologisen löydön - kuningas Tutankhamonin aarteita pursuvan haudan. Uutiset villitsivät koko maailman. Mutta kun hautaan menneet ihmiset alkoivat kuolla, tarinat "faaraon kirouksesta" levisivät. Olivatko kuolemat vain sattumia vai sanomalehtien myyntiä varten luotuja tarinoita? Voiko moderni tiede selittää totuuden legendan takana?

Lentoturmatutkinta

pe 13.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Pian nousun jälkeen, Chalk Ocean Airwaysin lento 101 syöksyi Miamin lämpimiin vesiin. Onko turistivideosta apua turman selvittämisessä?

Gordon Ramsayn makuseikkailut

pe 13.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon ja hänen tyttärensä Tilly lähtevät Galiciaan tutkimaan tämän Espanjan suurelta osin unohdetun, upean kolkan kulinaarisia perinteitä. Gordon joutuu hirviöaaltojen armoille etsiessään simpukoita, isä-tytär-kaksikko kerää simpukoita proomulla ja oppii valmistamaan arvostettua juustoa, minkä jälkeen he kohtaavat Michelin-tähdellä palkitun kokin Pepe Vieiran ja hänen poikansa loppukokeessa.

Toinen maailmansota ylhäältä päin

pe 13.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Toukokuu 1940: 400 000 liittoutuneiden sotilasta on Hitlerin armeijan piirittämänä Dunkirkin rannoilla. Doverin linnan tunneleissa kuninkaallinen laivasto suunnittelee pelastustehtävää. Kun Luftwaffen taistelulentokoneet ottavat joukot kohteeksi ja natsit kiristävät silmukkaa, pystyvätkö liittoutuneiden sotilaat pakenemaan? Onnistuminen tai epäonnistuminen voi päättää koko sodan lopputuloksen.

Huumeparonien kannoilla -kooste

pe 13.09. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Mitä kauemmaksi kokaiini leviää lähteestään, sitä enemmän sillä voidaan tienata rahaa. Ja saadakseen huumeet tuottoisimpiin maihin nämä salakuljettajat ovat valmiita tekemään mitä tahansa – kätkemään niitä lentokoneeseen tai ylittämään Tyynenmeren veneellä.

Eurooppaa puolustamassa

pe 13.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Meriarkeologi Andy Torbet tutkii vanhaa merilinnoitusta, joka on tärkeä Suomen puolustukselle. Historioitsija Mika Kulju selvittää, kuinka suomalaiset voittivat puna-armeijan vuonna 1940. Sotahistorioitsija Alex Churchill tutkii kahta epätavallista asetta: Neuvostoliiton tankkia ja Molotovin cocktailia. Entinen sotilas Arthur Williams tutustuu bunkkereihin ja tapaa suomalaisia reserviläisiä.

Tutankhamonin haudan kirousU

la 14.09. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

26.11.1922 Howard Carter teki kaikkien aikojen suurimman arkeologisen löydön - kuningas Tutankhamonin aarteita pursuvan haudan. Uutiset villitsivät koko maailman. Mutta kun hautaan menneet ihmiset alkoivat kuolla, tarinat "faaraon kirouksesta" levisivät. Olivatko kuolemat vain sattumia vai sanomalehtien myyntiä varten luotuja tarinoita? Voiko moderni tiede selittää totuuden legendan takana?

Toinen maailmansota ylhäältä päinU

la 14.09. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Toukokuu 1940: 400 000 liittoutuneiden sotilasta on Hitlerin armeijan piirittämänä Dunkirkin rannoilla. Doverin linnan tunneleissa kuninkaallinen laivasto suunnittelee pelastustehtävää. Kun Luftwaffen taistelulentokoneet ottavat joukot kohteeksi ja natsit kiristävät silmukkaa, pystyvätkö liittoutuneiden sotilaat pakenemaan? Onnistuminen tai epäonnistuminen voi päättää koko sodan lopputuloksen.

Huumeparonien kannoilla -koosteU

la 14.09. klo 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

Mitä kauemmaksi kokaiini leviää lähteestään, sitä enemmän sillä voidaan tienata rahaa. Ja saadakseen huumeet tuottoisimpiin maihin nämä salakuljettajat ovat valmiita tekemään mitä tahansa – kätkemään niitä lentokoneeseen tai ylittämään Tyynenmeren veneellä.

Intia ylhäältä päinU

la 14.09. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Lennä maailman suurimman uskonnollisen kokouksen yli, sukella värien festivaaliin, tutki puulaivojen perinnetekniikoita, juokse yksi maailman korkeimmalla pidetyistä ultramaratoneista, koe maailman suurimmat vaalit ja katso, miten Camel Contingent -rajavartijat harjoittelevat, kun muinainen ja moderni elävät rinnakkain tässä jaksossa. Koe Intia ylhäältä päin.

Sydneyn lentokentällä

la 14.09. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Kun ensivasteyksiköt ovat mukana simuloidussa lentokoneonnettomuusharjoituksessa, oikeat ongelmat asettavat lentoaseman toimet vaaraan. Vaarallisten tuulien takia kaksi kiitorataa suljetaan. Seuraavaksi sähkökatko pyyhkii lentotietonäytöt tyhjiksi. Pahin mahdollinen skenaario vaikuttaa todennäköiseltä, kun matkustajaterminaalin räjähdyshälytys menee päälle.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Rikkaat ja rahattomat, Haluatko miljonääriksi?, Stadi vs. Lande, Ensitreffit alttarilla, Simpsonit, Lemmen viemää, Fosca, Hudson & Rex, Latela 2024, Frendit

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity