BlogitReseptitHoroskooppiViihdeSanakirjaTietovisatVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot lauantaina 14.9.2024

Näytä tiivistettynä

Hostile Planet

la 14.09. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Hostile Planet

Salakuljettajat satimeen

la 14.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Kalifornian rajalla CBP tutkii kuorma-auton ja maastoauton, johon on lastattu yli 200 000 dollarin arvosta metamfetamiinia. Atlantan CBP etsii salakuljetettua käteistä ja löytää yli 100 000 dollarin edestä väärennettyjä seteleitä. AMO toteuttaa operaation Puerto Ricon taivaalla ja vesillä. Takaa-ajon tuloksena agentit takavarikoivat lähes 2 000 kiloa kokaiinia, arvoltaan yli 72 miljoonaa dollaria.

Ihmeellinen planeetta Maa

la 14.09. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Jakso 1/10. Tarina toisiinsa yhteydessä olevista organismeista ja prosesseista, joiden kautta Maa-planeetta luo ja säätelee happirikasta ilmakehäänsä.

Autojen ensiapu

la 14.09. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ottavat tehtäväkseen vuoden 1989 VW Golf GTi:n, joka on yksi 1980-luvun ikonisimmista autoista ja Tim Shaw'n kaikkien aikojen suosikkiauto. Poikien haasteena on tällä kertaa tehdä tämä Golf sopivaksi omistajalleen Darrenille, entiselle bussinkuljettajalle, joka vammautui ja menetti osittain näkönsä traagisessa liikenneonnettomuudessa, jossa hän pelasti nuoren pojanpoikansa hengen.

Hauskimmat eläinvideot

la 14.09. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Riippuliitäjä tapaa kengurun. Tuhatjalkainen jakaa kyydin. Merileijonat taistelevat paikastaan. Koira sukeltaa kalliolta. Kasvojen vaihtoa lemmikkien kanssa. Oravat, jotka selviytyvät putoamisesta Empire State Buildingin huipulta. Erittäin älykäs hirvi. Musiikillinen kunnianosoitus vuohille. Koirat, jotka seisovat niin paikoillaan, että ne näyttävät patsailta.

Ainutlaatuiset mustekalat

la 14.09. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Ainutlaatuiset mustekalat
Mustekalojen on aina ajateltu olevan luonnon äärimmäisiä erakoita, jotka suosivat omaa seuraansa. Totuus on, että niillä on salainen sosiaalinen elämä. Äideistä, jotka hengailevat syvänteissä satojen yksilöiden voimin, aina mustekaloihin, jotka kykenevät yhteistyöhön toisten lajien kanssa. Nämä luonnon muukalaiset ovat sosiaalisempia kuin koskaan on kuviteltu.

Hain hampaissa

la 14.09. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Vuosien 2017 ja 2018 kesinä kolme rannalla kävijää joutuu haiden hyökkäyksen kohteeksi Cape Codin rannalla. Yksi niistä on ensimmäinen haihin liittyvä kuolema Massachusettsissa yli 80 vuoteen. Asiantuntijat pyrkivät selvittämään, mikä aiheutti tämän kamalan piikin.

Saari ilman lakeja

la 14.09. klo 10.00 - 11.00 60 minNational Geographic Channel

Talven lähestyessä Sam ja Matt lähtevät isä ja poika -metsäretkelle ja uhmaavat hyytäviä olosuhteita viimeisellä yrityksellään saada peuraa. Sillä välin Mary pyytää Curlyä kaatamaan massiiviset puut, jotka uhkaavat hänen kotiaan. Carl ja Morgan yrittävät päivittää uutta kiinteistöään veden valuma-alueella. Rapuja etsivät Oliver ja Breanna joutuvat vaarallisille vesille.

LentoturmatutkintaU

la 14.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
LAM Mozambique Airlinesin lento 470 suuntaa kohtaa Luandaa, Angolaa, kun se häviää tutkasta. Metsänvartijat kaukaisessa Namibiassa olevassa puistossa löytävät viimein hylyn, jolloin NTBS:n tutkijat tulevat paikallisen ryhmän avuksi heidän isoimmassa tapauksessaan. Hylystä löytyy ensimmäinen kunnon vihje, mikä rajaa useita syitä pois, jolloin tutkijat joutuvat tekemään kamalan johtopäätöksen.

Lentoturmatutkinta

la 14.09. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Aivan uusi 737 putoaa myrskyssä tapahtuvan nousun aikana Länsi-Afrikassa ja kansainvälinen lentoturmaryhmä lähtee Kameruniin. Kenyan Airlinesin lento 507 putosi margrovesuolle tappaen kaikki matkustajat. Tutkijat selvittävät kohtalokkaan virheen, joka aiheutti tragedian, mutta he löytävät myös tapahtumasarjan, jotka aiheuttivat matkustajakoneen maahansyöksyn.

Mystiset muinaiskuolemat

la 14.09. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Pohjois-Italian vuoristossa vuorikiipeilijät tekevät karmean löydön. Lähes saavuttamattomissa olevasta maailmankolkasta löydetään jäätiköstä työntyviä ihmisjäännöksiä. Nämä jäännökset osoittautuvat vanhimmaksi koskaan löydetyksi jäämuumioksi. Tutkijat järkyttyvät miehen kuolinsyystä ja tajuavat tutkivansa tuhansia vuosia vanhaa henkirikosta.

Mystiset muinaiskuolemat

la 14.09. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Ihmisen jäännökset löydetään Croghan Hillin läheltä Irlannista - paikasta, jossa muinaiset kuninkaat kruunattiin. Tutkinta saa uuden käänteen, kun viranomaiset huomaavat, että ruumis ei olekaan nykyinen kadonnut henkilö tai murhan uhri, vaan tuhansia vuosia vanha. Kun arkeologit tutkivat jäännöksiä, avautuu tarina, joka paljastaa, että hänen seuraajansa murhasivat kuninkaan karmealla tavalla.

Mystiset muinaiskuolemat

la 14.09. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Hollannissa Weerdingen kaupungin läheltä löytyy kaksi ruumista, ja paikalliset päättelevät niiden kuuluvan miehelle ja naiselle, jotka on todennäköisesti liitetty yhteen elämässä ja kuolemassa. Mutta kun tutkijat sukeltavat syvemmälle mysteeriin, paljastuu lisää yksityiskohtia ja yllättävä käänne - ruumiit ovat kahden toisistaan riippumattoman miehen. Keitä he olivat ja miksi heidät murhattiin?

Mystiset muinaiskuolemat

la 14.09. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Kun ihmisen jäänteitä nostettiin ylös turvesuon syvyyksistä Hollannissa vuonna 1897, jotkut paikalliset uskoivat kyseessä olevan paholaisen teko sillä maasta nousi esiin tulenpunaisia hiussuortuvia, jotka saivat heidät pakenemaan peloissaan. Arkeologien tutkiessa jäänteitä tarkemmin, he huomasivat, että ne kuuluvat nuorelle naiselle, jonka kuolema oli karmivampi kuin he osasivat kuvitella.

Mystiset muinaiskuolemat

la 14.09. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Saksalainen kaupunki järkyttyy, kun esiin kaivetaan tunnistamattomaksi silvottuja ihmisjäännöksiä. Puukotettu, hakattu ja mestattu ruumis löydetään pää kolmen metrin päässä muista jäännöksistä. Kun arkeologit tutkivat asiaa tarkemmin, he löytävät ja kumoavat tarinoita kostajista ja paljastavat sen sijaan palasia ihmiskunnan historiasta ja todisteita muinaisista ihmisuhreista.

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

la 14.09. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Alaskan alkuperäiskansalle on elintärkeää säilyttää maansa tuleville sukupolville. Nalu ja Daniel Apassingok lähtevät pyytämään hylkeitä toipuessaan suuresta surusta. Tig Strassburg vie poikansa sorsametsälle esi-isiensä maille. Marvin Agnot käy kalastamassa pallasta sukulaispoikiensa kanssa. Ja Joel Jacko korjaa talvimökkinsä kattoa.

Dead By Dawn

la 14.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Yöllä Arabian aavikon dyynit heräävät henkiin, kun ainutlaatuiset, vihamielisen ympäristönsä muokkaamat eläimet ryömivät esiin.

Inferno: Ranskan tappava helleaalto

la 14.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Kesällä 2003 Ranskan valtasi tuhoisa helleaalto, joka järkytti koko maata. Muistelemme arkistokuvien ja julkaisemattomien lausuntojen avulla, miten pelastustyöntekijät taistelivat päivien ajan tuhoisien vaikutusten hillitsemiseksi. Opetuksia otetaan nykyään käyttöön, kun maa ja koko Eurooppa kamppailevat uusien lämpötilannousun aiheuttamien vaarojen kanssa.

Legendojen merirosvot

la 14.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Kapteeni Kidd, aarteenmetsästäjä. Skotlantilainen mies, joka soluttautuu New Yorkin yläluokkaan ja ryhtyy kaappariksi jahtaamaan merirosvoja. Kun Punaiseltamereltä ei löydy laillisia palkintoja, Kiddin väitetään muuttuneen merirosvojen metsästäjästä merirosvoksi. Epäsuosittu kapteeni jahtaa kiihkeästi aarretta ja valtaa aina kohtalokkaaseen oikeudenkäyntiin asti, jossa häntä syytetään murhasta.

Egyptin kadonneet aarteet

la 14.09. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä siitä, miten muinaisen Egyptin kuningattaret käyttivät valtaa miesten hallitsemassa yhteiskunnassa. He menevät tutkimattomaan pyramidiin etsimään salaperäisen 4 500 vuotta sitten eläneen kuningattaren hautakammiota. He tutkivat, miten eräs harvoista naispuolisista faaraoista nousi valtaan ja paljastavat kuningatar Nefertarin yllättävän roolin Ramses Suuren aikana.

Narco Wars: Chasing the Dragon

la 14.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Vuonna 2021 synteettiset opioidit tappoivat yli 50 000 amerikkalaista. Monet kuolivat vaarallisen fentanyylin takia. Sen toi Amerikkaan rikollinen kemisti ja chicagolainen katujengi. Nykyään sen pääasiallinen toimittaja on CJNG, jota johtaa vaikeasti tavoitettava huumepomo El Mencho ja joka on yksi verenhimoisimpia ja eniten sotilaallista voimaa omaavia meksikolaisia jengejä Meksikon historiassa.

Huumebisnes Oy

su 15.09. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Marihuanan laillistaminen Coloradossa alkaa vaikuttaa paikalliseen laittomaan huumebisnekseen. Huumejengien väliset kiistat kuumenevat.

Legendojen merirosvotU

su 15.09. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Kapteeni Kidd, aarteenmetsästäjä. Skotlantilainen mies, joka soluttautuu New Yorkin yläluokkaan ja ryhtyy kaappariksi jahtaamaan merirosvoja. Kun Punaiseltamereltä ei löydy laillisia palkintoja, Kiddin väitetään muuttuneen merirosvojen metsästäjästä merirosvoksi. Epäsuosittu kapteeni jahtaa kiihkeästi aarretta ja valtaa aina kohtalokkaaseen oikeudenkäyntiin asti, jossa häntä syytetään murhasta.

Toisen maailmansodan salatut sankarit

su 15.09. klo 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä jakso kertoo kolmesta mustasta merimiehestä, jotka eivät vain selviytyneet Pearl Harborin hyökkäyksestä, vaan myös pelastivat lukemattomia ihmishenkiä. Sadat mustat merimiehet työskentelivät laivoilla ja taistelivat henkensä puolesta japanilaisten pommittaessa, ja osa heistä teki uskomattomia sankaritekoja. Kesti vuosia, ennen kuin nämä miehet saivat asianmukaisen kunnian teoistaan.

Hitlerin atomipommin jäljillä

su 15.09. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Vuonna 2013 yhdysvaltalainen fysiikan professori Timothy Koeth sai haltuunsa uraanikuution Natsi-Saksasta. Lähes vuosikymmenen kestäneiden etsintöjen aikana Koeth löysi kansainvälisen asiantuntijaryhmän kanssa uusia tietoja Hitlerin ydinohjelmasta. He saivat selville, kuinka lähellä Nobel-palkitun fyysikon Werner Heisenbergin johdolla toimineet natsit olivat toimivaa atomipommia.

Sydneyn lentokentällä

su 15.09. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Warner-labradori on juuri päässyt yhdeksän kuukauden rajavartiokoulutuksesta ja on ensimmäistä päivää töissä huumekoirana. Turvapäälliköt testaavat tiimejään yrittämällä kuljettaa tekopommin niiden ohi. Annie kohtaa totuuden hetken. Pääseekö hän läpi testistä ja viralliseksi tarkastushenkilöksi?
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Vain elämää, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Emmerdale, Sohvaperunat, Miehen puolikkaat, Latela 2024, Farmi Suomi, Lolita Lobosco, Catch-22, Raharemontti

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity