BlogitSanakirjaTietovisatViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan Sub ohjelmatiedot tiistaina 24.9.2024

Näytä tiivistettynä

Alone - yksin erämaassa7U

ti 24.09. klo 04.10 - 05.10 60 minSub

Alone - yksin erämaassa
Vielä kerran. Kausi 2, 2/14. Vielä kerran. Seikkailu alkaa, ja kymmenen ihmistä lähtee yksin erämaahan. Vastassa on vaikeaa maastoa ja nälkäisiä saalistajia, mikä saa osallistujat kyseenalaistamaan kykynsä. Amerikkalainen realitysarja.

Taikapuutarhan pikkuötökät

ti 24.09. klo 07.00 - 07.10 10 minSub

Taikapuutarhan pikkuötökät
Kausi 1, 46/52. Saattue.

Muumilaakson tarinoita

ti 24.09. klo 07.10 - 07.35 25 minSub

Muumilaakson tarinoita
Kausi 3, 8/24. Kuningatarsmaragdi. Muumipeikko näkee outoa unta, jossa hän löytää vesiputouksen takaa valtavan smaragdin. Hurja raekuuro yllättää Muumilaakson. Hemulin puutarha tuhoutuu täysin. Muumilaakson tarinoita on vuosina 1990-1992 tehty animaatiosarja, joka kertoo Tove Janssonin luomien muumien ja heidän ystäviensä seikkailuista Muumilaaksossa. Tuotantokausi 3.

Muumilaakson tarinoita

ti 24.09. klo 07.35 - 08.00 25 minSub

Muumilaakson tarinoita
Kausi 3, 9/24. Haavoittunut lintu. Muumipeikko ystävineen innotuu tarkkailemaan luontoa ja löytääkin pian linnunpesän. Emolintu loukkaantuu haukan hyökätessä pesän kimppuun. Muumilaakson tarinoita on vuosina 1990-1992 tehty animaatiosarja, joka kertoo Tove Janssonin luomien muumien ja heidän ystäviensä seikkailuista Muumilaaksossa. Tuotantokausi 3.

Simpsonit

ti 24.09. klo 08.00 - 08.30 30 minSub

Simpsonit
Kausi 2, 11/22. Ennen kuolemaa. Japanilainen kalaruoka maistuu Homerille, vaikkei se tällä kertaa olekaan kovin terveellistä. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit (The Simpsons) jatkuu Subilla! Matt Groeningin luoma, melko tavalla kieroutunut perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden. Margen pitkän pinnan, Bartin röyhkeyden tai Homerin typeryyden avulla - vai ratkaiseeko tilanteet kuitenkin Maggie-vauva? Klassikoiden klassikko, jossa aika ajoin vierailemassa viihdetaivaan kovimpia nimiä. Tuotanto: Twentieth Century Fox.

Simpsonit

ti 24.09. klo 08.30 - 09.00 30 minSub

Simpsonit
Kausi 2, 12/22. Kultainen nuoruus. Marge muistelee, millaista oli ennen muinoin 70-luvulla, kun oli muutakin tekemistä kuin tv:n tuijottelu. - Sarjassa edetään 2. tuotantokauden uusinnoin. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit (The Simpsons) jatkuu Subilla! Matt Groeningin luoma, melko tavalla kieroutunut perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden. Margen pitkän pinnan, Bartin röyhkeyden tai Homerin typeryyden avulla - vai ratkaiseeko tilanteet kuitenkin Maggie-vauva? Klassikoiden klassikko, jossa aika ajoin vierailemassa viihdetaivaan kovimpia nimiä. Tuotanto: Twentieth Century Fox.

Huutokaupan metsästäjät

ti 24.09. klo 09.00 - 09.30 30 minSub

Huutokaupan metsästäjät
Kausi 8, 2/20. Bellflowerin kunkku. Dave pelkää alkaneensa pehmetä liikaa. Jarrod löytää huutamastaan varastosta esineen, joka johdattaa pariskunnan Brandin kauhuksi käärmeasiantuntijan luo. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, jossa ammattilaiset ostavat huutokaupoista hylättyjen pienvarastojen sisältöjä.

Jay Lenon autotalli

ti 24.09. klo 09.30 - 10.30 60 minSub

Jay Lenon autotalli
Raitista ilmaa. Kausi 6, 4/12. Jay lähtee hetkeksi haukkaamaan raitista ilmaa avaraan luontoon. Samalla päästään testailemaan tila-autoja ja myös sellaisia menopelejä, jotka ovat elementissään, kun tiet päättyvät ja seikkailu alkaa. Armottomana autohulluna tunnettu talk show -legenda Jay Leno esittelee sarjassaan kiinnostavia autoja ja muita ajoneuvoja klassikko- ja vintageautoista erikoisimpiin uutuuksiin, klassikoihin ja superautoihin. Lisäksi sarjassa nähdään vieraita aina Hollywood-näyttelijöistä kilpakuskeihin ja jakson teemaan sopiviin erikoisvieraisiin.

Rekkakuskit jäällä

ti 24.09. klo 10.30 - 11.30 60 minSub

Rekkakuskit jäällä
Sähköä syrjäseudulle. Kausi 9, 5/10. Lisa ja Darrell saavat tärkeän urakan, mutta kaikki ei suju odotusten mukaan. Artin rekka hajoaa huonolla hetkellä. Toddin arvokas kuorma leviää keskelle tietä. Mike lähtee ensi kertaa reissuun yksin. Talven tullessa Kanadan erämaat jäätyvät, ja tavaran rahtaaminen jopa kaikkein kaukaisimpiin kyliin tulee mahdolliseksi. Tosi-tv-sarjassa seurataan rohkeita rekkakuskeja, jotka vaarantavat henkensä ajaessaan satojen kilometrien matkoja pitkin lunta ja jäätä. Lisämaustetta tuo kahden toisiaan vastaan kilpailevan firman kisa siitä, kumpi kuljettaa rahtikauden aikana enemmän lasteja perille.

Alone - yksin erämaassa

ti 24.09. klo 11.30 - 12.30 60 minSub

Alone - yksin erämaassa
Kausi 2, 5/14. Nälän ote. Ruoanpuute alkaa vaikuttaa. Kun nälkä vaivaa, henkiset ja fyysiset kyvyt eivät tahdo toimia, ja osa harkitsee luovuttamista. Amerikkalainen realitysarja. Kymmenen ihmistä on valmiina selviytymään yksin Vancouverin erämaassa. Vastassa on kuitenkin vaikeaa maastoa ja nälkäisiä saalistajia, mikä saa osallistujat kyseenalaistamaan kykynsä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata. 2. tuotantokausi.

Salatut elämät

ti 24.09. klo 12.30 - 13.00 30 minSub

Salatut elämät
Jakso 4639 Ei kotini ovi ees narahtanut. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Simpsonit

ti 24.09. klo 13.00 - 13.30 30 minSub

Simpsonit
Kausi 19, 9/20. Muistinmenetys. Homer menettää muistinsa Moen ihmedrinkin takia. Talo on tyhjillään, eikä perhettä näy. Homer alkaa matkata muistojensa virrassa selvittääkseen totuuden. 19. tuotantokausi. Matt Groeningin luoma, sympaattinen keltainen perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden, Margen pitkän pinnan, Bartin röyhkeyden tai Homerin typeryyden avulla - vai ratkaiseeko tilanteet kuitenkin Maggie-vauva? Klassikoiden klassikko, jossa aika ajoin vierailemassa viihdetaivaan kovimpia nimiä. Tuotanto: Twentieth Century Fox.

Simpsonit

ti 24.09. klo 13.30 - 14.00 30 minSub

Simpsonit
Kausi 19, 10/20. Kuningasidea äänestykseen. Springfield kuohuu tulevan äänestyksen alla. Kyläläisten huomio kiinnittyy Simpsoneihin, jotka osaa eivät päättää, ketä äänestää. Kaikki muuttuu, kun Homer keksii kuningasidean. 19. tuotantokausi. Matt Groeningin luoma, sympaattinen keltainen perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden, Margen pitkän pinnan, Bartin röyhkeyden tai Homerin typeryyden avulla - vai ratkaiseeko tilanteet kuitenkin Maggie-vauva? Klassikoiden klassikko, jossa aika ajoin vierailemassa viihdetaivaan kovimpia nimiä. Tuotanto: Twentieth Century Fox.

Moderni perhe

ti 24.09. klo 14.00 - 14.30 30 minSub

Moderni perhe
Kausi 7, 17/22. Maisemanvaihdoksia. Phil houkuttelee Clairen matkalle Pariisiin, ja Andy ja Haley irrottelevat Las Vegasissa. Jayn kylpyhuoneremontti ärsyttää Gloriaa. Amerikkalainen komediasarja. Supersuosittu amerikkalainen komediasarja jatkuu seitsemännen tuotantokauden jaksoin. Värikkään ja sympaattisen Dunphy-Pritchettin klaanin arjessa puhaltavat uudet tuulet: Alex lähtee collegeen, Lukesta on tullut kapinoiva teini, ja Haleylla on rakkausongelmia. Mitch puolestaan kamppailee löytääkseen itselleen töitä, ja Gloria ja Jay etsivät kuumeisesti esikoulua Joelle.

Moderni perhe

ti 24.09. klo 14.30 - 15.00 30 minSub

Moderni perhe
Kausi 7, 18/22. Vaihde vapaalle. Aikuiset viettävät ansaittua vapaapäivää. Manny ja Luke vahtivat Lilyä Camin ja Mitchin ollessa poissa. Amerikkalainen komediasarja. Supersuosittu amerikkalainen komediasarja jatkuu seitsemännen tuotantokauden jaksoin. Värikkään ja sympaattisen Dunphy-Pritchettin klaanin arjessa puhaltavat uudet tuulet: Alex lähtee collegeen, Lukesta on tullut kapinoiva teini, ja Haleylla on rakkausongelmia. Mitch puolestaan kamppailee löytääkseen itselleen töitä, ja Gloria ja Jay etsivät kuumeisesti esikoulua Joelle.

Ex-Onnelliset

ti 24.09. klo 15.00 - 16.00 60 minSub

Ex-Onnelliset
Kausi 3, 8/10. Hivelykilpailu. Eroasunnoilla Linnan juhlat jännittävät, Alias-peli paljastaa kommunikaatio-ongelmat, ja ruusut vaihtuvat rukkasiin. Ex-Onnelliset on draamasarja perheistä, joissa vanhemmat ovat juuri eronneet. Perheet muuttavat samaan kerrostaloon, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen.

Elämää äärirajoilla: Alaska

ti 24.09. klo 16.00 - 17.00 60 minSub

Elämää äärirajoilla: Alaska
Vahdinvaihto. Kausi 6, 1/22. Talvi saapuu Alaskaan, ja erämaan asukkaiden täytyy valmistautua äärimmäisiin olosuhteisiin. Johtajakoiransa, Icebergin, menettänyt Andy Bassich aloittaa uuden valjakkokoirasukupolven kouluttamisen. Sarjassa seurataan alaskalaisia, jotka elävät eristyksissä, kaukana kaupungin sykkeestä ja yrittävät selviytyä omavaraisesti ankarassa luonnossa. Yksi väärä päätös näissä äärimmäisissä olosuhteissa voi maksaa hengen.

Frendit

ti 24.09. klo 17.00 - 17.30 30 minSub

Frendit
Kausi 8, 20/24. Haastattelu. Joey valmistautuu lehtihaastatteluun. Hän pelkää möläyttävänsä jotain typerää, ja hakee tukea ystäviltään. - Sarjassa edetään 8. tuotantokauden jaksoin. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan kahdeksas tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

Frendit

ti 24.09. klo 17.30 - 18.00 30 minSub

Frendit
Kausi 8, 21/24. Äiti. Kun ajatus vauvasta saa Rachelin paniikin valtaan, hän suostuu äitinsä ehdotukseen tulla asumaan avuksi hänen luokseen. Ross taas on toista mieltä. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan kahdeksas tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

Mestis

ti 24.09. klo 18.00 - 18.25 25 minSub

Mestis. Mestis-studio. Mestiksen illan ottelua MTV Urheilun studiossa ennakoivat juontaja Juho Kokko asiantuntijoinaan Annina Rajahuhta ja Niko Hovinen. Studiossa vierailemassa myös Jokerien kapteeni Valtteri Filppula.

Mestis

ti 24.09. klo 18.25 - 21.00 2h 35 minSub

Mestis
Mestis. TUTO Hockey - Ketterä (24.09.2024). Selostajana Teppo Laaksonen.

Pohjan tähteet

ti 24.09. klo 21.00 - 22.50 1h 50 minSub

Spede-komedia elokuvaohjaajan ja hänen sekalaisen näyttelijä- ja kuvausryhmänsä kesäisistä kommelluksista elokuvanteon parissa. Ohjaaja: Ere Kokkonen, Suomi, 1969. Pääosissa mm. Vesa-Matti Loiri, Simo Salminen. Spede-komedia elokuvaohjaaja Paavali Pohjan ja hänen sekalaisen näyttelijä- ja kuvausryhmänsä kesäisistä kommelluksista elokuvanteon parissa.

Hockey Night tien päällä

ti 24.09. klo 22.50 - 23.20 30 minSub

Hockey Night tien päällä
Hockey Night tien päällä. Kultakypärän synty. Kauden kolmannessa jaksossa on luvassa kullan kimalletta, kun Viivi ja Siim selvittävät kultaisen kypärän syntyä ja sen merkitystä pelaajille. Liiga-tähdet feat. Siim sarjassa jututetaan kiekkolegenda Raimo ”Raipe” Helmistä.

The Rookie

ti 24.09. klo 23.20 - 00.25 1h 5 minSub

The Rookie
Vammautunut karkuri. Kausi 5, 5/22. Ampumahaavan saanut karkuri pakenee miehistövajeesta kärsiviä poliiseja sairaalaan. Lopez ja Harper joutuvat tutkimaan Lopezin veljien yhteyttä pahoinpitelyyn. Los Angelesiin sijoittuvan poliisidraamasarjan viidennellä kaudella kaupungin historian pahamaineisiin sarjamurhaaja Rosalind Dyer palaa kaupunkiin piinaamaan uusiin tehtäviin valmistautuvaa John Nolania. Myös toinen vanha vihollinen tekee paluun ja yllättää niin poliisin kuin syyttäjänvirastonkin ovelalla suunnitelmallaan.

The Gold

tänään 00.25 - 01.50 1h 25 minSub

The Gold
Seurauksista vastaan minä. Kausi 1, 3/6. Poliisi kiristää verkkoa kultaryöstäjien ympärillä, ja tekijöiden hermoilu pahenee. Jeannie hukkaa rahatukon ja on vaarassa paljastua. Nic ja Tone seuraavat kultajälkiä Sierra Leoneen. Vuonna 1983 Lontoossa tapahtuu historiallisen suuri kultaryöstö, jonka tekijät saavat saaliiksi 26 miljoonan punnan edestä kultaharkkoja. Brittiläisessä tositapahtumiin perustuvassa draamasarjassa ylikomisario Brian Boyce kerää ympärilleen poliisin erikoisjoukon, joka jäljittää ryöstäjien ja kullan lisäksi myös varastetun kullan myyjiä ja rikoksesta saatuja rahoja, joita pestään monissa paikoissa.

Kulttijohtajat oikeuden edessä

tänään 01.50 - 02.50 60 minSub

Kulttijohtajat oikeuden edessä
Kausi 1, 7/8. Kuoleman enkeli. Lou Castrona tunnettu mies väitti tietävänsä, koska hänen seuraajansa kuolisivat, ja lupasi herättää heidät henkiin seuraavana päivänä. Yhdysvaltalainen dokumenttisarja. Yhdysvaltalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan kahdeksaan pahamaineisen kulttijohtajan tapaukseen. Kultteja on yhdistänyt ihmisten laaja hyväksikäyttö, kun jäseniä on uskonnon varjolla huijattu taloudellisesti, käytetty seksuaalisesti hyväksi tai jopa yllytetty tappamaan vääräuskoisina pidettyjä ihmisiä. Sarja kertoo tapauksista myös rikostutkinnan ja oikeudenkäyntien näkökulmasta.

Forensic Files

tänään 02.50 - 03.25 35 minSub

Forensic Files
Kausi 17, 11/14. Katkennut puhelu. Tammy Bowers katoaa kesken puhelinsoiton ja joutuu julman rikoksen uhriksi. Vuosia myöhemmin DNA-näytteet johdattavat poliisin syyllisen jäljille. Amerikkalainen dokumenttisarja. Tosielämän rikoksia käsittelevä amerikkalainen dokumenttisarja. 17. tuotantokausi.

Forensic Files

tänään 03.25 - 03.55 30 minSub

Forensic Files
Kausi 17, 12/14. Syvyyteen haudatut. Ukrainalaissyntyisen yrittäjän kidnappaus johdattaa FBI:n rikollisliigan jäljille, joka valikoi uhreikseen Neuvostoliitossa eläneitä ihmisiä. Amerikkalainen dokumenttisarja. Tosielämän rikoksia käsittelevä amerikkalainen dokumenttisarja. 17. tuotantokausi.

Poliisit UK: Ajojahti

tänään 03.55 - 04.55 60 minSub

Poliisit UK: Ajojahti
Kausi 20, 10/15. Jalkajousi. Nottinghamshiren aseistetun poliisin erikoisryhmä saa harvinaisen tehtävän, kun poliisi saa tiedon ongelmaisesta miehestä, jolla on jalkajousi. Brittiläinen poliisisarja. Brittiläinen realitysarja poliisin arjesta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Poliisikoira Rex, Kauniit ja rohkeat, Karen Pirie, Lolita Lobosco, Suomen huutokauppakeisari, Salatut elämät, Sisar Bonifacen mysteerit, Nimipäiväonnittelu: 25.9., Paratiisi, Gold Rush - Kultakuume spesiaali

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity