HoroskooppiReseptitViihdeVaihtoautotTietovisatBlogitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot perjantaina 27.9.2024

Näytä tiivistettynä

Unelma-asunto auringon altaU

pe 27.09. klo 04.20 - 05.15 55 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 64/80. Costa Calidan lämpöön. Britannian talviin kyllästyneet Nadine ja Tyler etsivät unelmien kotia Espanjasta. Haasteena on pariskunnan perin erilaisten toiveiden yhdistäminen. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

MTV Uutiset Live

pe 27.09. klo 05.15 - 06.00 45 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

MTV Uutiset Live

pe 27.09. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Donal Skehan: Terveelliset herkut

pe 27.09. klo 06.30 - 07.00 30 minAVA

Donal Skehan: Terveelliset herkut
Kausi 1, 2/10. Todelliset pikaruoat. Juustopasta on oikea pikaruoka, katkaravut, papumuhennos ja avokadosalsa valmistuvat vartissa, eikä sorbettiinkaan kulu kuin pari minuuttia. Irlantilainen ruokaohjelma. Irlantilaisessa ruokaohjelmassa valmistetaan terveellisiä herkkuja moneen makuun. Ensimmäinen tuotantokausi.

Lemmen viemääU

pe 27.09. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Ana on päättänyt irtisanoutua, jottei törmäisi enää Philippiin. Werner kuitenkin tarvitsee Anaa vielä yhden tärkeän asiakkaan kanssa. Fürstenhofiin ihastunut Stella pääsee unelmiensa hotelliin töihin ja on riemuissaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Ostoskanava Myori.fi

pe 27.09. klo 08.00 - 08.30 30 minAVA

Ostoskanava Myori.fi

Unelmia Italiassa

pe 27.09. klo 08.30 - 09.00 30 minAVA

Unelmia Italiassa
Huijataanko meitä?. Kausi 1, 4/15. Ellenin valtava pihalaattojen pesuprojekti aiheuttaa ongelmia. Asiaa ratkoessaan, rautakaupan myyjän käytös on epäilyttävää. Onko kyse kielimuurista vai eivätkö he enää koskaan näe rahojaan? Juontaja Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jarin pitkäaikaisen unelman toteuttamisesta kertova Unelmia Italiassa -sarja vie katsojansa Italian upeisiin maisemiin. Ellen ja Jari ovat jo vuosia haaveilleet kakkoskodista Italiassa, mutta ovat ajatelleet, että unelman voi toteuttaa vasta kun he ovat saaneet lapsen.

Unelma-asunto auringon alta

pe 27.09. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 66/80. Mielessä Menorca. Karl ja Naomh menivät naimisiin Menorcan kauniissa maisemissa ja etsivät nyt saarelta kotia, jossa on paljon tilaa heille ja heidän kahdelle koiralleen. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Ensitreffit alttarilla

pe 27.09. klo 10.00 - 11.00 60 minAVA

Ensitreffit alttarilla
Kumpi lukee karttaa?. Kausi 11, 4/13. Häämatkoilla tunnelmat vaihtelevat ja ensimmäiset eripurat ilmaantuvat parien välille. Häämatkoilla käydään elämyksellisissä aktiviteeteissa ja kerrotaan toisesta positiivisia asioita. MTV:n Ensitreffit alttarilla tulee taas! Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin hurjalla tavalla. He antavat rakkauden avaimet asiantuntijoiden käsiin, ja tehtäväksi jää sanoa ’tahdon’ täysin tuntemattomalle ihmiselle.

Grand Designs Uusi-Seelanti

pe 27.09. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Grand Designs Uusi-Seelanti
Kausi 4, 7/8. Kaksi taloa kerralla. Zac Williams on päivät äitinsä rakennustyömaalla ja illat ja viikonloput omalla rakennustyömaallaan. Riittävätkö voimat ja valmistuvatko talot? Uusiseelantilainen rakentamisen ohjelma. Arkkitehtuurin ja rakentamisen maailmaan sukeltava realitysarja esittelee Uuden-Seelannin toinen toistaan upeampia taloja. Sarjassa seurataan paikallisten mahtipontisia rakennusprojekteja arkkitehti Chris Mollerin johdolla. Mikään rakennussuunnitelma ei ole liian kunnianhimoinen eikä mikään haaste liian suuri, kun kyseessä ovat ihmisten visiot ja unelmat täydellisestä kodista.

Grand Designs Uusi-Seelanti

pe 27.09. klo 12.00 - 13.00 60 minAVA

Grand Designs Uusi-Seelanti
Kausi 4, 8/8. Moduulitalo maisemassa. Kuvataiteilija ja psykologi aikovat rakentaa talon kesämökkitontilleen. Miten onnistuu rakentaminen hankalan tien päässä olevalle tontille? Uusiseelantilainen rakentamisen ohjelma. Arkkitehtuurin ja rakentamisen maailmaan sukeltava realitysarja esittelee Uuden-Seelannin toinen toistaan upeampia taloja. Sarjassa seurataan paikallisten mahtipontisia rakennusprojekteja arkkitehti Chris Mollerin johdolla. Mikään rakennussuunnitelma ei ole liian kunnianhimoinen eikä mikään haaste liian suuri, kun kyseessä ovat ihmisten visiot ja unelmat täydellisestä kodista.

Emmerdale

pe 27.09. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Emmerdale
Retkahdus uskossa, osa 1/2. Jai ihmettelee, kun Laureliin ei saa yhteyttä, ja kaikki tajuavat hänen kadonneen. Colin turvautuu entistä kovempiin keinoihin. Amelia valmistautuu hyvästelemään Noahin kuitenkaan paljastamatta tälle mistä on kyse. Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.

Suomen kaunein kotiU

pe 27.09. klo 13.30 - 14.30 60 minAVA

Suomen kaunein koti
Mansardikattojen alla. Kausi 14, 4/12. Tässä jaksossa tutustumme kauniisti sisustettuihin mansardikattoisiin ihanuuksiin. Suosittu Suomen kaunein koti vie katsojat tuttuun tapaan 30 kauniiseen kotiin eri puolilla Suomea. Luvassa on historiaa huokuvia huviloita, moderneja massiivipuutaloja, oivaltavia ratkaisuja sisustuksessa sekä paljon kaunista taidetta. Toimittaja Hanna Sumari saa kesän matkoihin mukaansa uudet tuomarikollegat sisustusarkkitehti Joanna Amemorista sekä arkkitehti Pekka Pakkasesta.

Donal Skehan: Terveelliset herkutU

pe 27.09. klo 14.30 - 15.00 30 minAVA

Donal Skehan: Terveelliset herkut
Kausi 1, 1/10. Puolen tunnin ruoat. Donal esittelee ruokia, jotka valmistuvat puolessa tunnissa. Kenraali Tson wokista tehdään vegaaninen versio, ja jälkiruokakin valmistuu viidessä minuutissa. Englantilainen ruokaohjelma. Irlantilaisessa ruokaohjelmassa valmistetaan terveellisiä herkkuja moneen makuun. Ensimmäinen tuotantokausi.

Unelma-asunto auringon altaU

pe 27.09. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Muksujen kanssa Mallorcalle. Kausi 15, 28/120. Kolmen pienen lapsen vanhemmat Emily ja Ian etsivät perheelleen lomakotia Mallorcalta. Lapsiystävällisiä asuinalueita riittää, mutta sopivia asuntoja ei niin vain löydykään. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Maalaistaloa rakentamassa

pe 27.09. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Maalaistaloa rakentamassa
Tiukka budjettikuri. Kausi 2, 5/10. Helen ja Simon rakentavat unelmiensa eläkekotia Shropshireen. Rakennusurakassa tärkeintä on rakentaa mahdollisimman ekologinen koti ja pysyä budjetissa. Brittiläisessä lifestyleohjelmassa rakentamisen asiantuntija Mark Millar auttaa perheitä erilaisissa talonrakennusprojekteissa. Suorapuheisen ja kokeneen konkarin neuvot ovat tarpeen, jotta myös remonttibudjetti pysyy kurissa.

Meidän remppaU

pe 27.09. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Meidän remppa
Kinaa seinien äärellä. Kausi 1, 3/10. Loviisassa lasikuitutapetin repimisestä koituu ongelmia. Seinien äärellä puuhaaminen aiheuttaa muutenkin sanomista, sillä neuvoja satelee enemmän kuin tarpeeksi Ohjelmassa seurataan, kuinka tavalliset suomalaiset kotiremppaajat remontoivat itse unelmiensa kotia kiireisen arjen keskellä. Kaikkien neljän remontin tavoitteena on valmistua jouluksi, mutta odottamattomat yllätykset kuitenkin pistävät aikataulut, budjetit ja remppaajien mielentilan koetukselle. Projektien edistymistä on seuraamassa remonttiasiantuntija Niko Roschier.

Grand Designs - unelma-asunnotU

pe 27.09. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Kulttuureja yhdistävä koti. Kausi 20, 4/11. Matt ja Davi yhdistävät talossaan australialaiset ja zimbabwelaiset juurensa. Budjetti paukkuu, ja kommunikaatio rakentajien kanssa on vaikeaa. Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia.

Unelma-asunto auringon alta

pe 27.09. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Haaveet todeksi. Kausi 15, 29/120. Tuore aviopari Alison ja Gabriel ovat jo kauan haaveilleet lomakodista Espanjassa, jonne ehkä asettua tulevaisuudessa pysyvästi. Etsinnät keskittyvät Denian rannikkokaupunkiin Costa Blancalla. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon alta

pe 27.09. klo 20.00 - 20.40 40 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 13/20. Valloittava Velez-Malaga. Skottiperhe etsii 65 000 punnan budjetilla perinteisen espanjalaista, porealtaalla varustettua loma-asuntoa Aurinkorannikolta. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Unelma-asunto auringon alta

pe 27.09. klo 20.40 - 21.15 35 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 14/20. Golffarin Mojacar. Yorkshireläispariskunta etsii 100 000 punnan budjetilla uusioperheelle ja koiralle sopivaa loma-asuntoa läheltä palveluita Kaakkois-Espanjasta. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Unelma-asunto auringon alta

pe 27.09. klo 21.15 - 21.55 40 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 15/20. Kiehtova Korfu. Manchesteriläiset Andrea ja Simon etsivät Korfun saarelta 85 000 punnan budjetilla loma-asuntoa, jonne muuttaa eläkkeellä Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Frendit

pe 27.09. klo 21.55 - 22.25 30 minAVA

Frendit
Kausi 8, 18/24. Maljapuhe. Gellerit juhlivat hääpäiväänsä, ja Monica haluaa pitää maljapuheen, joka kirvoittaisi kaikkien kyyneleet. - Vieraina Alec Baldwin, Elliot Gould ja Christina Pickles. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan kahdeksas tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

Frendit

pe 27.09. klo 22.25 - 22.55 30 minAVA

Frendit
Kausi 8, 19/24. Kokkikoulu. Saatuaan huonot ravintola-arvostelut Monica päättää mennä kokkikouluun ja saa seuraa sinne. Ross onnistuu tekemään Rachelin mustasukkaiseksi. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan kahdeksas tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

Frendit

pe 27.09. klo 22.55 - 23.25 30 minAVA

Frendit
Kausi 8, 20/24. Haastattelu. Joey valmistautuu lehtihaastatteluun. Hän pelkää möläyttävänsä jotain typerää, ja hakee tukea ystäviltään. - Sarjassa edetään 8. tuotantokauden jaksoin. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan kahdeksas tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

Frendit

pe 27.09. klo 23.25 - 23.55 30 minAVA

Frendit
Kausi 8, 21/24. Äiti. Kun ajatus vauvasta saa Rachelin paniikin valtaan, hän suostuu äitinsä ehdotukseen tulla asumaan avuksi hänen luokseen. Ross taas on toista mieltä. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan kahdeksas tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

Frendit

pe 27.09. klo 23.55 - 00.25 30 minAVA

Frendit
Kausi 8, 22/24. Myöhässä. Kun Rachelin laskettu aika menee ohi eikä mitään tapahdu, lääkäri neuvoo, että seksi voisi auttaa. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan kahdeksas tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

Frendit

tänään 00.25 - 00.55 30 minAVA

Frendit
Kausi 8, 23/24. Vauva syntyy, osa 1/2. Kun Rachel ja Ross tulevat sairaalaan, Rachel kauhistuu, kun ei saa yksityishuonetta. Chandler ja Monica päättävät hankkia lapsen heti paikalla. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan kahdeksas tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

Frendit

tänään 00.55 - 01.25 30 minAVA

Frendit
Kausi 8, 24/24. Vauva syntyy, osa 2/2. Pitkän ponnistelun tuloksena vauva putkahtaa maailmaan. Monica ja Chandler etsivät epätoivoisesti paikkaa, missä toteuttaa päätöksensä. Ross epäröi vielä. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan kahdeksas tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

FrenditU

tänään 01.25 - 01.55 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 1/23. Kukaan ei kosi. Rachel ihmettelee, oliko oikein hyväksyä yllätyskosinta. Lopulta Rachel, Ross ja Joey sopivat, ettei kukaan kosinut. Rouva Geller yllättää Chandlerin ja Monican kesken intiimin tapahtuman. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

Tanssii Tähtien Kanssa

tänään 01.55 - 03.55 2h 0 minAVA

Tanssii Tähtien Kanssa
Lattarin ylistys. Kausi 17. 4/13 Latinalainen Amerikka pursuaa kiinnostavaa kulttuuria ja siitä pääsevät ammentamaan inspiraatiota meidän säihkyvät tähtemme. Miten sujuu lanteiden vatkaus taikka viekoitteleva rumba. Vamos a bailar! Syksyn säkenöivin viihdepaketti saapuu taas! Kaikkien suomalaisten suursuosikki, useilla Kultainen Venla -palkinnoilla palkittu Tanssii Tähtien Kanssa pyörähtelee starttaa uusien tähtiparien voimin. Mukaan on uskaltautunut monia rakastettuja artisteja, tunnettuja viihdemaailman kasvoja sekä tietenkin urheilumaailman huippuja.

The Real Housewives of Salt Lake City

tänään 03.55 - 04.50 55 minAVA

The Real Housewives of Salt Lake City
Kausi 1, 11/16. Kovaa kyytiä Vegasissa. Whitney järjestää perhepäivälliset ja tyttöjen Las Vegas -viikonlopun. Heather päätyy treffeille Sharrieffin parhaan kaverin kanssa. Jen kyseenalaistaa Heatherin ystävyyden. Amerikkalai Kurkista kuuden menestyneen naisen epätavanomaiseen elämään, kun he pyörivät seurapiireissään kaupungissa, jossa arvostetaan uskontoa, asemaa ja täydellisyyttä. Ensimmäinen tuotantokausi.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Sisar Bonifacen mysteerit, Those About to Die, Lemmen viemää, Maria Wern, Poliisikoira Rex, Karen Pirie, Kyllä isä osaa, Stadi vs. Lande, Muumilaakson tarinoita, Suomen huutokauppakeisari

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity