ReseptitHoroskooppiViihdeBlogitSanakirjaVaihtoautotTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan Sub ohjelmatiedot perjantaina 27.9.2024

Näytä tiivistettynä

Rekkakuskit jäälläU

pe 27.09. klo 04.10 - 05.08 58 minSub

Rekkakuskit jäällä
Sähköä syrjäseudulle. Kausi 9, 5/10. Lisa ja Darrell saavat tärkeän urakan, mutta kaikki ei suju odotusten mukaan. Artin rekka hajoaa huonolla hetkellä. Toddin arvokas kuorma leviää keskelle tietä. Mike lähtee ensi kertaa reissuun yksin. Talven tullessa Kanadan erämaat jäätyvät, ja tavaran rahtaaminen jopa kaikkein kaukaisimpiin kyliin tulee mahdolliseksi. Tosi-tv-sarjassa seurataan rohkeita rekkakuskeja, jotka vaarantavat henkensä ajaessaan satojen kilometrien matkoja pitkin lunta ja jäätä. Lisämaustetta tuo kahden toisiaan vastaan kilpailevan firman kisa siitä, kumpi kuljettaa rahtikauden aikana enemmän lasteja perille.

Muumien maailma

pe 27.09. klo 07.10 - 07.20 10 minSub

Muumien maailma
Pikku marsilainen. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumien maailma

pe 27.09. klo 07.20 - 07.25 5 minSub

Muumien maailma
Marsilaisvanhemmat. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumien maailma

pe 27.09. klo 07.25 - 07.35 10 minSub

Muumien maailma
Helmenkalastusta. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumilaakson tarinoita

pe 27.09. klo 07.35 - 08.00 25 minSub

Muumilaakson tarinoita
Kausi 3, 13/24. Vedenhengetär. Muumilaakson miehet hullaantuvat salaperäisestä näystä. Muumilaakson tarinoita on vuosina 1990-1992 tehty animaatiosarja, joka kertoo Tove Janssonin luomien muumien ja heidän ystäviensä seikkailuista Muumilaaksossa. Tuotantokausi 3.

SimpsonitU

pe 27.09. klo 08.00 - 08.30 30 minSub

Simpsonit
Kausi 2, 17/22. Isoisän perintö. Ei vanhainkodin välttämättä tarvitse olla tylsä ja yksinäinen loukko. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit (The Simpsons) jatkuu Subilla! Matt Groeningin luoma, melko tavalla kieroutunut perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden. Margen pitkän pinnan, Bartin röyhkeyden tai Homerin typeryyden avulla - vai ratkaiseeko tilanteet kuitenkin Maggie-vauva? Klassikoiden klassikko, jossa aika ajoin vierailemassa viihdetaivaan kovimpia nimiä. Tuotanto: Twentieth Century Fox.

Kaiken maailman ennätykset

pe 27.09. klo 08.30 - 09.00 30 minSub

Kaiken maailman ennätykset
Keittiö ja keho. Anne Kukkohovi.. Kausi 1, 3/10. Keittiö ja keho. Mikko Penttilä esittelee arkistostaan hauskimpia ja kummallisimpia Guinnessin ennätyksiä. Tähtivieras Anne Kukkohovin ennätysyritys. Komediallinen viihdeohjelma, jossa ennätysfani Mikko Penttilä avaa salaisen arkistonsa ja esittelee uskomattomia Guinnessin ennätyksiä ympäri maailmaa. Ne muuttuvat jatkuvasti ennätysmielisten yrittäessä rikkoa voimassa olevia ennätyksiä. Mikon rakkaassa arkistokellarissa kyläilevät tähtivieraat vastaavat arvaamattomiin kysymyksiin ja kokeilevat ennätyksen tekoa myös itse.

Huutokaupan metsästäjät

pe 27.09. klo 09.00 - 09.30 30 minSub

Huutokaupan metsästäjät
Kausi 8, 5/20. Aarteiden nuuhkija. Jarrod ja Brandi turvautuvat koiransa, Johnnyn, apuun, ja vaikka nuuskuttelija tekeekin hyvän löydön, Brandi joutuu kohtaamaan pelkonsa. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, jossa ammattilaiset ostavat huutokaupoista hylättyjen pienvarastojen sisältöjä.

Jay Lenon autotalli

pe 27.09. klo 09.30 - 10.30 60 minSub

Jay Lenon autotalli
Kovanaamoja. Kausi 6, 7/12. Tänään autojen lisäksi myös vieraat ovat tavallista kovempaa tekoa. Jay saa vieraakseen mm. näyttelijät Ray Liottan ja Dolph Lundgrenin, UFC-mestari Georges St. Pierren ja nyrkkeilylegenda Sugar Ray Leonardin. Armottomana autohulluna tunnettu talk show -legenda Jay Leno esittelee sarjassaan kiinnostavia autoja ja muita ajoneuvoja klassikko- ja vintageautoista erikoisimpiin uutuuksiin, klassikoihin ja superautoihin. Lisäksi sarjassa nähdään vieraita aina Hollywood-näyttelijöistä kilpakuskeihin ja jakson teemaan sopiviin erikoisvieraisiin.

Rekkakuskit jäällä

pe 27.09. klo 10.30 - 11.25 55 minSub

Rekkakuskit jäällä
Luontoäidin raivo. Kausi 9, 8/10. Lisa ja Darrell pähkäilevät, kuinka saisivat rekkansa vapaaksi. Alex saa huomata, että jäällä ajaminen on vaarallista. Art pyytää vanhan tutun mukaansa toimittamaan kuormaa. Talven tullessa Kanadan erämaat jäätyvät, ja tavaran rahtaaminen jopa kaikkein kaukaisimpiin kyliin tulee mahdolliseksi. Tosi-tv-sarjassa seurataan rohkeita rekkakuskeja, jotka vaarantavat henkensä ajaessaan satojen kilometrien matkoja pitkin lunta ja jäätä. Lisämaustetta tuo kahden toisiaan vastaan kilpailevan firman kisa siitä, kumpi kuljettaa rahtikauden aikana enemmän lasteja perille.

Alone - yksin erämaassa

pe 27.09. klo 11.25 - 12.25 60 minSub

Alone - yksin erämaassa
Kausi 2, 8/14. Tulikoe. Kisaa on takana kolme viikkoa, ja kilpailijat ovat kovilla. Moni pohtii, pitäisikö jatkaa vai luovuttaa. Amerikkalainen realitysarja. Kymmenen ihmistä on valmiina selviytymään yksin Vancouverin erämaassa. Vastassa on kuitenkin vaikeaa maastoa ja nälkäisiä saalistajia, mikä saa osallistujat kyseenalaistamaan kykynsä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata. 2. tuotantokausi.

Salatut elämät

pe 27.09. klo 12.25 - 12.55 30 minSub

Salatut elämät
Jakso 4642 Karistuksen viimeinen kiuas. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Moderni perhe

pe 27.09. klo 12.55 - 13.20 25 minSub

Moderni perhe
Kausi 8, 1/22. Kolmessa kaupungissa. Dunphyjen matka vie New Yorkiin. Jay ja Gloria ovat häissä Meksikossa, Cam ja Mitchell hautajaisissa Missourissa. Amerikkalainen komediasarja. Supersuosittu amerikkalainen komediasarja jatkuu kahdeksannen tuotantokauden jaksoin.

Moderni perhe

pe 27.09. klo 13.20 - 13.50 30 minSub

Moderni perhe
Kausi 8, 2/22. Normipäivä. Jay haluaa tehdä vaikutuksen perheeseen, joka muuttaa samalle kadulle. Cam ja Mitchell saarnaavat suvaitsevaisuuden sanomaa. Amerikkalainen komediasarja. Supersuosittu amerikkalainen komediasarja jatkuu kahdeksannen tuotantokauden jaksoin.

Frendit

pe 27.09. klo 13.50 - 14.20 30 minSub

Frendit
Kausi 8, 18/24. Maljapuhe. Gellerit juhlivat hääpäiväänsä, ja Monica haluaa pitää maljapuheen, joka kirvoittaisi kaikkien kyyneleet. - Vieraina Alec Baldwin, Elliot Gould ja Christina Pickles. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan kahdeksas tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

MM-ralli

pe 27.09. klo 14.20 - 15.25 1h 5 minSub

MM-ralli
MM-ralli. Chile, EK 1 - 3. Erikoiskoe 1: Pulperia 1, Erikoiskoe 2: Rere 1, Erikoiskoe 3: San Rosendo 1 (27.9.2024). Selostus Juho Kokko, asiantuntija Teemu Suninen.

Ex-Onnelliset

pe 27.09. klo 15.25 - 16.30 1h 5 minSub

Ex-Onnelliset
Kausi 4, 1/10. Elämän beta-testaaja. Uusi vuosi tuo Eroasuntoihin Johannan ja Kirsin lapsineen, eivätkä perheen välit ole yksinkertaiset. Lauran terveysvaivat jatkuvat, mutta Alvarin uutiset piristävät. Ex-Onnelliset on MTV-alkuperäissarja viidestä lapsiperheestä, joissa vanhemmat ovat juuri eronneet. Perheet muuttavat samaan kerrostaloon, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen.

Frendit

pe 27.09. klo 16.30 - 17.00 30 minSub

Frendit
Kausi 8, 19/24. Kokkikoulu. Saatuaan huonot ravintola-arvostelut Monica päättää mennä kokkikouluun ja saa seuraa sinne. Ross onnistuu tekemään Rachelin mustasukkaiseksi. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan kahdeksas tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

Ulosottomiehet

pe 27.09. klo 17.00 - 18.00 60 minSub

Ulosottomiehet
Kausi 3, 11/14. Nyhjää tyhjästä. Noutoravintolalta karhutaan vuokrarästejä, mutta yrittäjä osoittaa maksaneensa vuokransa säännöllisesti. Liikemieheltä peritään yli 60 000 punnan jättivelkaa. Brittiläinen realitysarja. Dokumentaarisessa realitysarjassa seurataan brittiläisiä ulosottomiehiä, joiden tehtävänä on periä maksamattomat velat takaisin velkaantuneilta. Ohjelmassa nähdään myös velkojia, jotka eivät syystä tai toisesta saa takaisin perimiään saatavia sekä velallisia, joilla useilla on surullinen tarina kerrottavanaan.

Valtateiden sankarit

pe 27.09. klo 18.00 - 19.00 60 minSub

Valtateiden sankarit
Kausi 5, 4/5. Tiiliä tantereella. Skotlannissa myrsky tukkii korkealla kulkevan mutta tärkeän vuoristotien. Lumimyrsky yllättää valmistautumattoman kiipeilijän, joka täytyy pelastaa helikopterilla. Brittiläinen tosi-tv-sarja. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa seurataan muun muassa tiepalvelun ammattilaisia, lumiaurakuskeja ja ensihoitajia, jotka pitävät Britannian tiet kunnossa ja auttavat onnettomuuksien uhreja. Vaikka iskisi hirmumyrsky tai lumituisku, tienkäyttäjät voivat luottaa siihen, että apua on aina saatavilla, ja kamerat taltioivat hurjimmatkin hetket. Iso-Britannia 2018.

Jay Lenon autotalli

pe 27.09. klo 19.00 - 20.00 60 minSub

Jay Lenon autotalli
Vauhtia kallossa. Kausi 7, 2/8. Nopeuteen keskittyvässä jaksossa tähtiautoina ovat Hennessey Venom F5, sähköiseksi muunnettu Porsche 935 ja Aston Martin Vulcan. Vieraina mm. räppäri-laulaja Post Malone ja autourheilija Danica Patrick. Armottomana autohulluna tunnettu talk show -legenda Jay Leno esittelee sarjassaan kiinnostavia autoja ja muita ajoneuvoja klassikko- ja vintageautoista erikoisimpiin uutuuksiin, klassikoihin ja superautoihin. Lisäksi sarjassa nähdään vieraita aina Hollywood-näyttelijöistä kilpakuskeihin ja jakson teemaan sopiviin erikoisvieraisiin.

FrenditU

pe 27.09. klo 20.00 - 20.30 30 minSub

Frendit
Kausi 8, 20/24. Haastattelu. Joey valmistautuu lehtihaastatteluun. Hän pelkää möläyttävänsä jotain typerää, ja hakee tukea ystäviltään. - Sarjassa edetään 8. tuotantokauden jaksoin. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan kahdeksas tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

Sinkkulaiva

pe 27.09. klo 20.30 - 21.00 30 minSub

Sinkkulaiva
Kausi 2, 2/15. Ammattiristeilijät rakkautta etsimässä. Laivaan astelevat vauhdikkaat serkukset Tiina ja Jaana. Kun tämä kaksikko lähtee liikkeelle, aina sattuu ja tapahtuu. Legendaarinen Sinkkulaiva seilaa jälleen rakkauden aalloilla. Jokaisessa jaksossa seurataan romantiikan nälkäistä sinkkua tai sinkkuseuruetta, jotka astelevat laivaan sydän täynnä odotusta ja mieli tulvillaan toivoa uuden ihmisen kohtaamisesta. Ohjelmassa on mukana eri ikäisiä valloittavia persoonia, joilla on vuorokausi aikaa löytää uusia tuttavuuksia tai jopa elämän kestävä rakkaus.

Beck: Quid Pro Quo (48)

pe 27.09. klo 21.00 - 23.00 2h 0 minSub

(Ruotsi 2023) Mies löytyy kuolleena kirpputorilta. Aluksi tapaus näyttää tavalliselta pieleen menneeltä ryöstöltä, mutta tutkinta saa odottamattoman käänteen, kun turvallisuuspoliisi kiinnostuu siitä. Mies löytyy kuolleena Tukholman lähiössä sijaitsevalta kirpputorilta. Aluksi tapaus näyttää tavalliselta pieleen menneeltä ryöstöltä, mutta tutkinta saa odottamattoman käänteen, kun turvallisuuspoliisi kiinnostuu siitä. Quid pro quo -sopimuksia solmitaan hiljaisuudessa useammallakin taholla.

Long Shot - Mahdoton yhtälö

pe 27.09. klo 23.00 - 01.35 2h 35 minSub

(Long Shot, USA 2019) Romanttinen komedia äkkiväärästä toimittajasta, joka rakastuu presidentiksi haikailevaan Yhdysvaltain ulkoministeriin, joka toimi aikoinaan hänen lapsenvahtinaan. Pääosissa Seth Rogen ja Charlize Theron. Äkkiväärä toimittaja Fred Flarsky tapaa sattumalta juhlissa Yhdysvaltain ulkoministerin Charlotte Fieldin, joka sattuu olemaan hänen entinen lapsenvahtinsa. Presidentiksi haikaileva Charlotte palkkaa Fredin puheenkirjoittajakseen, minkä jälkeen tämän epätodennäköisen parivaljakon välillä alkaa kipinöidä.

American Horror Story

tänään 01.35 - 02.35 60 minSub

American Horror Story
Kausi 10, 9/10. Asiamies saapuu. Eisenhower saa vieraakseen muukalaisia edustavan Valiant Thorin, joka on tullut hoitamaan käsillä olevaa asiaa. Amerikkalainen kauhusarja. Tv-käsikirjoittaja Harry Gardener vie Doris-vaimonsa ja 9-vuotiaan Alma-tyttärensä seesteiseen rantakaupunkiin, jotta saisi rauhassa kirjoittaa. Harryn luovuus on jumissa, mutta avuksi tulevat menestyneet kirjailijat, jotka tarjoutuvat vapauttamaan Harryn potentiaalin tavalla, josta ei ole paluuta. 10. tuotantokausi.

Rekkakuskit jäälläU

tänään 02.35 - 03.35 60 minSub

Rekkakuskit jäällä
Läpi ruskean jään. Kausi 9, 6/10. Todd Dewey kuulee tehneensä virheen ja joutuu hyvittämään tekonsa. Art joutuu pulaan, kun säät lämpenevät ja jäätiet alkavat sulaa. Darrell joutuu turvautumaan Lisaan, kun hänen rekkaansa tulee vika. Talven tullessa Kanadan erämaat jäätyvät, ja tavaran rahtaaminen jopa kaikkein kaukaisimpiin kyliin tulee mahdolliseksi. Tosi-tv-sarjassa seurataan rohkeita rekkakuskeja, jotka vaarantavat henkensä ajaessaan satojen kilometrien matkoja pitkin lunta ja jäätä. Lisämaustetta tuo kahden toisiaan vastaan kilpailevan firman kisa siitä, kumpi kuljettaa rahtikauden aikana enemmän lasteja perille.

Alone - yksin erämaassa

tänään 03.35 - 04.36 1h 1 minSub

Alone - yksin erämaassa
Kausi 2, 4/14. Petojen yö. Mary Kate yrittää selvittää vammansa vakavuutta, ja Randylla on vaikeuksia saada tulta syttymään. Myös pedot vaanivat yössä. Amerikkalainen realitysarja. Kymmenen ihmistä on valmiina selviytymään yksin Vancouverin erämaassa. Vastassa on kuitenkin vaikeaa maastoa ja nälkäisiä saalistajia, mikä saa osallistujat kyseenalaistamaan kykynsä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata. 2. tuotantokausi.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Havukka-ahon ajattelija, Emmerdale, Elämäni Biisi, Korpelan kujanjuoksu, Haluatko miljonääriksi?, Syke, MasterChef Australia, Rillit huurussa, Lolita Lobosco, Suunnistuksen MC

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity