TietovisatSanakirjaBlogitHoroskooppiVaihtoautotReseptitViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot sunnuntaina 29.9.2024

Näytä tiivistettynä

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä

su 29.09. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Burj Kalifa varjostaa Dubain eloisaa kaupunkimaisemaa. Se on korkein koskaan rakennettu pilvenpiirtäjä. Kurkistamme tähän pilviä hipovaan torniin paljastaaksemme sen muttereita myöten ja näyttääksemme, miten sen uskomaton rakennusprojekti oli mahdollinen.

Salakuljettajat satimeen

su 29.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Tulli- ja rajavartioagentit Philadelphiassa etsivät matkustajaa, jota epäillään terroriuhkausten tekemisestä verkossa, ja matkustajaa, jolla epäillään olevan kytköksiä kolumbialaiseen kartelliin. HSI:n agentit tekevät ratsian ihmisten salakuljetusrinkiin, joka toimii KC-hotellissa. Ratsia johtaa useisiin pidätyksiin. CBP löytää El Pasossa kuorma-auton takapenkistä kokaiinikätkön.

Ihmeellinen planeetta Maa

su 29.09. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Jakso 6/10. Astronautti Chris Hadfield on lähtenyt kolmasti planeetalta. Hän uskoo, että ainut tapa selviytyä pitkässä juoksussa on rakentaa avaruuteen siirtokunta.

Turvatarkastus: Peru and Brasilia

su 29.09. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Perun Jorge Chavezin kansainväliselle lentokentän huumepoliisit työstentelevät väsymättä pysäyttääkseen estääkseen huumeiden pääsyn maasta. Aluksi agentit etsivät salakuljetuksesta epäiltyä miestä ja löytävät hänet erikoisesta paikasta. Ylimielisen salakuljettajan matkalaukusta löytyy kaksinkertainen määrä epäillystä huumelastista. Nuorella miehellä on huumeita teipattuna vartaloonsa.

Dead By Dawn

su 29.09. klo 07.30 - 08.10 40 minNational Geographic Channel

Saalistajien aateli asuu Afrikan savannilla. Monet niistä tulevat esiin vasta pimeyden turvin ja saalistavat yön läpeensä.

Inferno: Ranskan tappava helleaalto

su 29.09. klo 08.10 - 09.00 50 minNational Geographic Channel

Kesällä 2003 Ranskan valtasi tuhoisa helleaalto, joka järkytti koko maata. Muistelemme arkistokuvien ja julkaisemattomien lausuntojen avulla, miten pelastustyöntekijät taistelivat päivien ajan tuhoisien vaikutusten hillitsemiseksi. Opetuksia otetaan nykyään käyttöön, kun maa ja koko Eurooppa kamppailevat uusien lämpötilannousun aiheuttamien vaarojen kanssa.

Legendojen merirosvot

su 29.09. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Henry Morganin ura on muutakin kuin rommia, joka on nimetty hänen mukaansa. Loistava strategi Morgan ryöstää armotta ihmisiä, aarteita ja espanjalaisia siirtomaakaupunkeja. Lain rajoja uhmaavaa Morgania rangaistaan merirosvoamisesta lyhyellä rangaistuksella Lontoon Towerissa, mitä seuraa ylennys Jamaikan varakuvernööriksi.

Eurooppa ylhäältä päinU

su 29.09. klo 10.00 - 11.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä upea ilmamatka paljastaa ennennäkemättömän puolen Isosta-Britanniasta. Lentävät kamerat paljastavat Walesin suurimman linnan, Highlandin karjan talvimuuton ja Ison-Britannian pisimmän rautatiesillan rakentamisesta vastaavan koneen. Näemme maailmankuulun ilmapallojuhlan kohoavan Bristolin historiallisten maamerkkien ja Skotlannin pääkaupungin yläpuolelle vuoden suurimman juhlan kunniaksi.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

su 29.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Kuubaan tutustuakseen maan suurelta osin tuntemattomiin kulinaarisiin perinteisiin. Rannikolta maaseudulle Gordon kalastaa ja metsästää läpi eloisan maiseman etsiessään aidoimpia ja herkullisimpia kuubalaisia raaka-aineita. Matkan varrella hän oppii, millaista luovuutta ja kekseliäisyyttä ruoanlaitto vaatii tällä saarella, joka on vasta avaamassa oviaan maailmalle.

Lentoturmatutkinta

su 29.09. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 17. Jakso 6/10. Kalifornian Mojave-aavikolla Virgin Airin koelentäjät ohjaavat mullistavaa uutta lentokonetta, joka on suunniteltu käymään kiertoradalla.

Espanjan rannikkovartiosto

su 29.09. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Kesäkausi on kiireistä aikaa rannikkovartiossa.Turismin lisääntyessä veneiden ja vesiskootterien määrä moninkertaistuu. Espanjan rannikkovartiosto kohtaa tilanteita, jotka voivat päättyä tragediaan.

Espanjan rannikkovartiosto

su 29.09. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Almeríassa partiovene yrittää pysäyttää kaksi tyhjää venettä, jotka jättivät matkustajia laittomalta matkalta. Se ei kuitenkaan ole ainoa hälytys. Kollegat jahtaavat huumekauppiaita Cádizissa ja Baleaarien saarilla tutkiessaan Huelvan sataman moottoreiden mustaa pörssiä. Nämä seikkailut kertovat meririkollisuuden vastustajista.

Espanjan rannikkovartiosto

su 29.09. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Päivisin merenkulkuviranomaiset suorittavat operaatioita, jotka häiritsevät huumekauppaa. Yön saapuessa salakuljettajia ajetaan takaa armottomalla tavalla. Humanitaariset kriisit pahenevat pimeyden vallitessa. Räjähteen löytäminen satamasta on kuitenkin kaikkea muuta kuin rutiinia, mikä lisää jännitystä aavalla merellä kehittyvään draamaan.

Espanjan rannikkovartiosto

su 29.09. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Uskallatko lähteä Huelvan merenkulkulaitoksen mukaan nappaamaan vaarallisia salakuljettajia? Liitytkö niihin, jotka lähtevät yövuoroon Almeríaan estääkseen ihmiskaupan? Sukeltatko Gironan vesille purkamaan räjähtämättömiä ammuksia? Lähde kanssamme jännittävälle matkalle, kun sukellamme näihin rohkeisiin tehtäviiin yhdessä Espanjan rannikkovartioston kanssa.

Espanjan rannikkovartiosto

su 29.09. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Kesäisin laivaliikenne Espanjan rannikolla moninkertaistuu, mikä lisää hätätilanteita, jotka merenkulkuviranomaisten on hoidettava. Ilmoitukset vioista, huolimattomuudesta ja pienten veneiden saapumisesta eivät lopu koskaan. Nämä eivät kuitenkaan ole ainoita hälytyksiä – huumekauppa ja salakuljetus jatkuvat edelleen merellä.

Espanjan rannikkovartiosto

su 29.09. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Hälytykset kaikuvat yli meren idästä länteen. Rannikkovartioston joukot jahtaavat huumekauppiaita samalla, kun he yrittävät pelastaa vaarassa olevia ihmisiä avovesillä. Nämä eivät kuitenkaan ole vain satunnaisia hätätilanteita; uhkarohkeat valinnat voivat johtaa tragedioihin.

Espanjan rannikkovartiosto

su 29.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Espanjan rannikolla alkaa merimiesten suojeluspyhimyksen kunniaksi järjestettävä juhla. Rannikkovartioston haasteena on varmistaa juhlien turvallisuus. Baleaarien merenkulkuviranomaiset tukahduttavat laittomia juhlia järjestäviä aluksia. Etelässä alkaa jännittävä takaa-ajo, kun kahta alaikäistä epäillään laittomasta kalastuksesta. Perinteitä, lainvalvontaa ja toimintaa merellä suurin panoksin!

Lentoturmat hetki hetkeltä

su 29.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Lion Airin lento 610 oli vain 13 minuuttia ilmassa Jakartasta, kun se syöksyi mereen. Tämä oli ensimmäinen 737 MAX:n kuolemaan johtanut lento-onnettomuus, jossa kaikki koneessa olleet saivat surmansa. Tragedia iski jälleen 5 kuukautta myöhemmin, kun Ethiopian Airlinesin 737 MAX syöksyi maahan surmaten kaikki lennolla olleet. Tässä jaksossa tutkijat kertovat, kuinka tragediat olisi voitu välttää.

Eurooppa ylhäältä päin

su 29.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä henkeäsalpaava ilmamatka tutkii Balkanin niemimaata uusista korkeuksista. Vuoristoisessa maastossa liitävät ilmakamerat paljastavat jättimäisten hirviöiden kokoontumisen ja vaikuttavan talvimuuton. Näemme alueen arkkitehtuurisia helmiä, Kroatian maagisten Plitvicen järvien syksyn sävyt ja Lipican ikoniset valkoiset hevoset vaunumatkalla Koperin venetsialaisilla kaduilla.

FLY: BASE-hyppääjät

su 29.09. klo 22.00 - 00.10 2h 10 minNational Geographic Channel

Seitsemän vuotta valmisteltu "FLY" on visuaalisesti upea ja emotionaalisesti vangitseva muotokuva kolmesta pariskunnasta, jotka elävät täysillä ja harrastavat maailman vaarallisinta urheilulajia: BASE-hyppyä. Ulkopuoliset pitävät harrastusta holtittomana kuolemankulttina. Tässä dokumentissa ihmiset nauttivat elämästä ja toteuttavat unelmiaan tavalla, josta on vaikea olla inspiroitumatta.

Alamaailma Oy

tänään 00.10 - 01.05 55 minNational Geographic Channel

Sex Inc. Mustan pörssin maailma on julma. Työntekijät, tavarantoimittajat, asiakkaat ja poliisi kertovat meitä kaikkia koskettavasta salatusta maailmasta. National Geographic Channel.

Eurooppa ylhäältä päinU

tänään 01.05 - 02.05 60 minNational Geographic Channel

Tämä henkeäsalpaava ilmamatka tutkii Balkanin niemimaata uusista korkeuksista. Vuoristoisessa maastossa liitävät ilmakamerat paljastavat jättimäisten hirviöiden kokoontumisen ja vaikuttavan talvimuuton. Näemme alueen arkkitehtuurisia helmiä, Kroatian maagisten Plitvicen järvien syksyn sävyt ja Lipican ikoniset valkoiset hevoset vaunumatkalla Koperin venetsialaisilla kaduilla.

Toinen maailmansota ylhäältä päin

tänään 02.05 - 03.05 60 minNational Geographic Channel

1945 – Stalin käy hävityssotaa natsiarmeijaa vastaan. Itärintamalla yli miljoona Neuvostoliiton sotilasta puskee kohti Berliiniä. Päästäkseen kohteeseensa puna-armeijan on voitettava useita saksalaisia tukikohtia sarjassa taisteluita, joissa Neuvostoliiton sotamahti ottaa mittaa natsien tekniikasta ja strategiasta.

Päihdekoukussa

tänään 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Metamfetamiinikoukussa. Clifford on riippuvainen metamfetamiinista, Hayley alkoholista. Lääkärit kertovat niiden vaikutuksista mieleen ja kehoon. Pääsevätkö he kuiville?

Autonraadot rahaksi

tänään 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Aletavaraa. Kaksi joukkuetta saa 250 puntaa autonostoa varten. Joukkueet kilpailevat siitä, kumpi ansaitsee eniten rahaa ostamalla ja myymällä varaosia. National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Unelmahäät, Syke, Harvoin tarjolla, Estonia, Lemmen viemää, Murha Hangossa, Rillit huurussa, Syyttäjä, Viiden jälkeen, Rikkaat ja rahattomat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity