TietovisatBlogitReseptitViihdeVaihtoautotSanakirjaHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot perjantaina 4.10.2024

Näytä tiivistettynä

Unelma-asunto auringon altaU

pe 04.10. klo 04.15 - 05.10 55 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 69/80. Portugalin sydämessä. Paul ja Clare etsivät taloa, joka toimisi heidän kotinaan ja motoristien lomapaikkana. Haussa on tilava talo ja iso tontti kyllin syrjässä naapureista. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

MTV Uutiset Live

pe 04.10. klo 05.10 - 05.58 48 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

MTV Uutiset Live

pe 04.10. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Donal Skehan: Terveelliset herkut

pe 04.10. klo 06.30 - 07.00 30 minAVA

Donal Skehan: Terveelliset herkut
Kausi 1, 7/10. Jouluspesiaali. Joulujaksossa tarjotaan ankkaa ja leivotaan upea kakku joulupöytään. Viiden minuutin haasteessa valmistetaan ruusukaaleja uudella tavalla. Irlantilainen ruokaohjelma. Irlantilaisessa ruokaohjelmassa valmistetaan terveellisiä herkkuja moneen makuun. Ensimmäinen tuotantokausi.

Lemmen viemääU

pe 04.10. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Huutokauppa. Theo pakoilee Fürstenhofiin saapunutta isäänsä eikä ymmärrä, mitä tämä tekee Bichlheimissa. Vincent ja Philipp haluavat auttaa Anaa ja yrittävät toisistaan tietämättä huutaa huutokaupassa samaa kallista viinipulloa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Ostoskanava Myori.fi

pe 04.10. klo 08.00 - 08.30 30 minAVA

Ostoskanava Myori.fi

Unelmia Italiassa

pe 04.10. klo 08.30 - 09.00 30 minAVA

Unelmia Italiassa
Huolestuttavia uutisia. Kausi 1,9/15. Ellen matkustaa Suomeen ja käy magneettikuvissa. Tulokset saavat Ellenin pohtimaan olivatko he sittenkin myöhässä unelman kanssa. Jarin kärsivällisyyttä koetellaan, kun arkkitehdistä ei edelleenkään kuulu mitään Juontaja Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jarin pitkäaikaisen unelman toteuttamisesta kertova Unelmia Italiassa -sarja vie katsojansa Italian upeisiin maisemiin. Ellen ja Jari ovat jo vuosia haaveilleet kakkoskodista Italiassa, mutta ovat ajatelleet, että unelman voi toteuttaa vasta kun he ovat saaneet lapsen.

Unelma-asunto auringon alta

pe 04.10. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 71/80. Säihkyvä Costa de la Luz. Veronica ja John etsivät tilavaa loma-asuntoa läheltä merta, mutta onko jostakin tingittävä, kun budjetti on pienehkö alueen hintatasoon nähden? Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Ensitreffit alttarilla

pe 04.10. klo 10.00 - 11.00 60 minAVA

Ensitreffit alttarilla
Mahdummeko saman katon alle?. Kausi 11, 5/13. Häämatkan jälkeen arki ei ala parhaalla mahdollisella tavalla. Jyrki järkyttyy Jennin kaapin sisällöstä. MTV:n Ensitreffit alttarilla tulee taas! Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin hurjalla tavalla. He antavat rakkauden avaimet asiantuntijoiden käsiin, ja tehtäväksi jää sanoa ’tahdon’ täysin tuntemattomalle ihmiselle.

Grand Designs - unelma-asunnot

pe 04.10. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Kausi 19, 1/8. Painajaisten projekti. Devonilainen Joe perheineen haluaa toteuttaa kunnianhimoisen talohankkeen, jonka veistoksellinen muoto aiheuttaa päänvaivaa urakoitsijoille. Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Kausi 19.

Grand Designs - unelma-asunnot

pe 04.10. klo 12.00 - 13.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Kausi 19, 2/8. Länsi-Sussexin juustoviipale. Artesaanipuuseppä Olaf ja hänen vaimonsa Fritha haluavat rakentaa unelmiensa talon vaikealle tontille junaradan ja vilkkaan tien puristuksissa. Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Kausi 19.

Emmerdale

pe 04.10. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Emmerdale
Muistojen mäki. Amelia, Esther ja Dan viettävät onnellista iltapäivää tärkeässä paikassa, vaikka Danin tuleva tuomionluku varjostaa tunnelmaa. Se painaa myös Lydian ja Samin mieltä. Bob ja Eric keskustelevat avoimesti miesten kesken. Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.

Suomen kaunein kotiU

pe 04.10. klo 13.30 - 14.30 60 minAVA

Suomen kaunein koti
Kerrostalokodeissa. Kausi 14, 5/12. Tuomaristomme vierailee värikkäissä, nuorten aikuisten asuttamissa kerrostalokodeissa. Suosittu Suomen kaunein koti vie katsojat tuttuun tapaan 30 kauniiseen kotiin eri puolilla Suomea. Luvassa on historiaa huokuvia huviloita, moderneja massiivipuutaloja, oivaltavia ratkaisuja sisustuksessa sekä paljon kaunista taidetta. Toimittaja Hanna Sumari saa kesän matkoihin mukaansa uudet tuomarikollegat sisustusarkkitehti Joanna Amemorista sekä arkkitehti Pekka Pakkasesta.

Donal Skehan: Terveelliset herkutU

pe 04.10. klo 14.30 - 15.00 30 minAVA

Donal Skehan: Terveelliset herkut
Kausi 1, 5/10. Parmesaanikanaa. Donal esittelee oman versionsa parmesaanikanasta. Pikahaasteessa valmistetaan tabbouleh-salaatti halloumin kera. Irlantilainen ruokaohjelma. Irlantilaisessa ruokaohjelmassa valmistetaan terveellisiä herkkuja moneen makuun. Ensimmäinen tuotantokausi.

Unelma-asunto auringon altaU

pe 04.10. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Miesluola. Kausi 15, 32/120. Hannah ja Gareth ihastuivat vuosia sitten Etelä-Espanjan Salobrenaan ja ovat siitä asti haaveilleet lomakodista alueella. Hannahin toiveena on merinäköala ja Garethin oma miesluola. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Maalaistaloa rakentamassa

pe 04.10. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Maalaistaloa rakentamassa
Raunioista unelmakodiksi. Kausi 2, 6/10. Jason ja Jeanette remontoivat talonrähjää Cornwallissa. Koska rakennus on suojeltu, muun muassa ikkunat pitää valmistaa käsityönä tarkoiksi kopioiksi vanhoista. Niinpä budjetti räjähtää käsiin heti kättelyssä. Brittiläisessä lifestyleohjelmassa rakentamisen asiantuntija Mark Millar auttaa perheitä erilaisissa talonrakennusprojekteissa. Suorapuheisen ja kokeneen konkarin neuvot ovat tarpeen, jotta myös remonttibudjetti pysyy kurissa.

Meidän remppaU

pe 04.10. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Meidän remppa
Flunssaa ja festareita. Kausi 1, 4/10. Iiris ja Jere potevat flunssaa, joka hidastaa remontointia ja myös kotipihalla järjestettävät festivaalit ovat uhattuina. Claudia ja Matti jättävät pölyisen asunnon ja lähtevät Balille. Ohjelmassa seurataan, kuinka tavalliset suomalaiset kotiremppaajat remontoivat itse unelmiensa kotia kiireisen arjen keskellä. Kaikkien neljän remontin tavoitteena on valmistua jouluksi, mutta odottamattomat yllätykset kuitenkin pistävät aikataulut, budjetit ja remppaajien mielentilan koetukselle. Projektien edistymistä on seuraamassa remonttiasiantuntija Niko Roschier.

Grand Designs - unelma-asunnotU

pe 04.10. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Derbyshiren pitkätalo. Kausi 20, 5/11. Mike ja Sarah rakentavat pitkätalon, johon ovat muuttamassa myös heidän vanhat vanhempansa. Päänvaivaa aiheuttaa muun muassa pitkän katon rakentaminen. Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia.

Unelma-asunto auringon alta

pe 04.10. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Siskot Madeiralla. Kausi 15, 33/120. Jayne on ihastunut Madeiraan ja vieraillut siellä usein. Nyt hän on jäämässä eläkkeelle ja päättänyt toteuttaa unelmansa ja ostaa saarelta lomakodin koko suvun käyttöön siskonsa Marian avustuksella. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Someäidit

pe 04.10. klo 20.00 - 20.30 30 minAVA

Someäidit
Vuosipäivä. Kausi 1, 1/15. Ella ja Suski juhlivat vuosipäiväänsä, kun taas Emilia suree eroaan. Vivian suuntaa uuden heilansa kanssa Ahvenanmaalle. Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen vaikuttajaäitien elämää. Tähtinä Miisa Nuorgam, Kaksi äitiä - Ella ja Suski, Emilia Huttunen ja Vivian Valpuri Nick. Someäidit avaavat elämäänsä itse kuvatun materiaalin ja haastattelujen kautta. Luvassa ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä – hetkiä, joita et ole nähnyt Instagramissa, tarinoita, joita et ole lukenut Jodelista.

Someäidit

pe 04.10. klo 20.30 - 21.00 30 minAVA

Someäidit
Sinä olet seikkailu. Kausi 1, 2/15. Maalitus haittaa Emilian elämää. Miisaa päättää muuttaa pois hänen ja Eetun yhteisestä kodista. Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen vaikuttajaäitien elämää. Tähtinä Miisa Nuorgam, Kaksi äitiä - Ella ja Suski, Emilia Huttunen ja Vivian Valpuri Nick. Someäidit avaavat elämäänsä itse kuvatun materiaalin ja haastattelujen kautta. Luvassa ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä – hetkiä, joita et ole nähnyt Instagramissa, tarinoita, joita et ole lukenut Jodelista.

FrenditU

pe 04.10. klo 21.00 - 21.30 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 2/23. Emma ei lakkaa itkemästä. Chandler lupautuu unipäissään yhtiön Tulsan toimiston johtajaksi. Rachel on neuvoton, kun ei saa Emmaa rauhoittumaan. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 04.10. klo 21.30 - 22.00 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 3/23. Lastenlääkäri. Juuri kun Chandler ja Monica ovat päättäneet muuttaa yhdessä Tulsaan, Monica saa unelmatyön New Yorkissa. Rachelille tulee ongelmia hänen lastenlääkärinsä kanssa. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 04.10. klo 22.00 - 22.30 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 4/23. Hait. Monicaa odottaa yllätys, kun hän käy Chandlerin luona Tulsassa. Joeyn treffikumppanin asunto vaikuttaa tutulta, vaikka hän on tavannut naisen ensi kertaa. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 04.10. klo 22.30 - 23.00 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 5/23. Synttärit. Frendit haluavat juhlia Phoebea, kun heillä olisi harvinainen tilaisuus olla koolla. Mutta kaikilla on tosi ongelmia saapua. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 04.10. klo 23.00 - 23.40 40 minAVA

Frendit
Kausi 9, 6/23. Lapsenhoitaja. Ross pilkkaa Rachelin miespuolista lapsenhoitajaa. Chandler suuttuu Monicalle, mutta saa itse kokea ikävän yllätyksen. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 04.10. klo 23.40 - 00.10 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 7/23. Sopimaton laulu. Ross saa Emman nauramaan laulullaan. Joey ja Chandler löytävät nauhan, jossa he luulevat näkevänsä Monican epäilyttävässä tilanteessa. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

tänään 00.10 - 00.40 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 8/23. Toinen sisar. Rachelin sisar Amy tulee Monican luo kiitospäiväksi. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

tänään 00.40 - 01.10 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 9/23. Puhelinnumero. Joey on varma, että Monicalla on suhde. Rachel antaa puhelinnumeronsa tuntemattomalle baarissa. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

Tanssii Tähtien Kanssa

tänään 01.10 - 03.10 2h 0 minAVA

Tanssii Tähtien Kanssa
Haaveiden ilta. Kausi 17. 5/13 Tehdään haaveista totta tanssin keinoin. Esitykset heijastavat tanssijoiden pieniä liikuttavia unelmia, lapsuuden haaveita tai tulevaisuuden suunnitelmia, jotka heräävät eloon upeiden koreografioiden kautta. Syksyn säkenöivin viihdepaketti saapuu taas! Kaikkien suomalaisten suursuosikki, useilla Kultainen Venla -palkinnoilla palkittu Tanssii Tähtien Kanssa pyörähtelee starttaa uusien tähtiparien voimin. Mukaan on uskaltautunut monia rakastettuja artisteja, tunnettuja viihdemaailman kasvoja sekä tietenkin urheilumaailman huippuja. Näiden parien ensiaskeleita parketilla ei kukaan halua missata!

The Real Housewives of Salt Lake City

tänään 03.10 - 04.05 55 minAVA

The Real Housewives of Salt Lake City
Kausi 2, 2/24. Jäälinnan kuningattaret. Heather vaatii Jenin tilille tämän halventavista kommenteista. Jenin mies haluaisi perheenlaajennusta, ja Whitneytä vaivaavat toisenlaiset halut. Amerikkalainen realitysarja. Sarjassa kurkistetaan kuuden menestyneen naisen epätavanomaiseen elämään, kun he pyörivät seurapiireissään kaupungissa, jossa arvostetaan uskontoa, asemaa ja täydellisyyttä.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Masked Singer Suomi, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Lemmen viemää, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, Lolita Lobosco, Salatut elämät, Syke, Lapin kullan kimallus, Korpelan kujanjuoksu, Vain elämää

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity