BlogitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptitViihdeSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot perjantaina 4.10.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

pe 04.10. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Arktiset lämpötilat laskevat reippaasti pakkasen puolelle, joten Chris ja Jessi Morse yrittävät epätoivoisesti sulattaa lumenluontikoneensa. Johnny Rolfe taistelee kylmää vastaan saadakseen vettä. Rowlandien perhe koettaa pilkkiä saadakseen vielä kerran kalaa. Alex Javor kamppailee rakentaessaan pysyvämpää suojaa ennen kuin Deadman Lake -järven huonot olosuhteet vaativat seuraavan uhrin.

Salakuljettajat satimeen

pe 04.10. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Miamissa suoritetaan laaja aseiden, MDMA:n ja uuden katuhuumeen takavarikko. JFK:llä tulli saa kiinni haitallisia afrikkalaisia etanoita, ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa tuhoa Amerikassa. El Pasossa poliisin käyttää uutta tekniikkaa ajoneuvojen skannaukseen, mikä johtaa kokaiinitakavarikkoon.

Lyödään ällikällä

pe 04.10. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Vetovoiman lait. Viihteellisessä peliohjelmassa ympäri maailmaa valittuja osallistujia pyydetään valitsemaan hurjien tieteellisten kokeiden oikea lopputulos.

Karibian rannikkovartiosto

pe 04.10. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Rannikkovartiosto pysäyttää aluksen, joka on täynnä pakolaisia. Sillä välin Aruban lähellä etsintä- ja pelastushelikopteri yrittää pelastaa uppoavan trimaraanin miehistön. Rannikkovartiosto tekee merellä odottamattoman löydön.

Ravintolat maailman laidalla

pe 04.10. klo 07.05 - 07.45 40 minNational Geographic Channel

Kristen matkustaa Brasilian rannikolle, jossa keittiömestari Gisela pyörittää huippu ravintolaa 50-jalkaisella troolarillaan, Sem Pressalla. Kokeellisten ruokalistojen luominen ainutlaatuisista paikallisista raaka-aineista on Giselan erikoisuus, mutta niiden toteuttaminen on haasteellista. Mangrovemetsien mudasta sademetsän syvyyksiin, Kristen oppii, mitä tuoreiden raaka-aineiden saaminen vaatii.

Albert Lin ja Raamatun haudatut salaisuudet

pe 04.10. klo 07.45 - 08.30 45 minNational Geographic Channel

Sodoman ja Gomorran tuho on Raamatun suurin katastrofikertomus. Voiko se perustua tositapahtumiin? Tutkija Albert Lin on suorittamassa eeppistä tehtävää pyhällä maalla selvittääkseen vastauksen. Hän aikoo ratkoa mysteerin omalla tavallaan eli avaruudesta käsin. Avaruusajan keinoilla Albert etsii todisteita keskeltä uskomattomia muinaisia kaupunkeja ja paljastaa luonnon tuhoisat voimat.

Muumioiden valtakunta

pe 04.10. klo 08.30 - 09.15 45 minNational Geographic Channel

Muumioiden valtakunta
Hautakammion syvimmässä kerroksessa tohtori Ramadan Hussein tiimeineen tekee upean löydön - kaksi vierekkäin haudattua pappia. Tutkimukset vievät heidät antiikin maailman rikkauksiin, varakkaisiin pappeihin ja jopa kauan kadonneen käärmejumalattaren palvojiin. Ramadan epäilee, ettei kaikki täsmää ja käyttää nykyaikaista tekonologiaa paljaastaakseen ketä papit todella ovat.

Salakuljettajat satimeen

pe 04.10. klo 09.15 - 10.10 55 minNational Geographic Channel

CBP:n Nogales kohtaa kasvavan, nuorten huumekuriirien trendin. Nuoret rekrytoidaan Meksikosta kuljettamaan huumeita kehoissaan Covid-19-rajoitusten aikana. HSI Denver sukeltaa pimeään verkkoon, kun se katkaisee ekstaasilastin, joka on liitetty yliannostuksiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. CBP Newark takavarikoi 6 800 kg:n khat-lastin eli 2 000 000 dollarin arvosta hallusinogeenistä amfetamiinia.

Salakuljettajat satimeen

pe 04.10. klo 10.10 - 11.05 55 minNational Geographic Channel

Meksikolaiskartellien silmien alla CBP löytää 34,6 kiloa metamfetamiinia auton vararenkaan sisältä. CBP Newark löytää kuusi varastettua ajoneuvoa. Ne ovat matkalla kansainvälisille markkinoille. CBP takavarikoi yhteensä 600 000 dollarin arvoiset luksusautot. JFK:n lentoasemalla CBP pysäyttää varastettuja kulttuuriesineitä Lähi-idästä. Niiden markkina-arvo vaihtelee 500–150 000 dollarin välillä.

Villi Mashatu

pe 04.10. klo 11.05 - 12.05 60 minNational Geographic Channel

Sateiden paluu on muuttanut Botswanan villiä kolkkaa. Eläinvauvat kasvavat, ja vanhemmat keskittyvät opettamaan ja ruokkimaan poikasiaan. Leopardin ja sakaalin poikaset metsästävät omatoimisesti. Nuoret gepardit omaksuvat vauhdikkaan metsästyksen aivan kuten äiti. Kun maisema alkaa jälleen kuivua, sekä nuorten että vanhojen on löydettävä oma tiensä.

Lentoturmatutkinta

pe 04.10. klo 12.05 - 13.05 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kaksi vesitasoa täynnä turisteja törmää toisiinsa upealla vesiputouksella Alaskassa. Toinen kone hajoaa ja toinen osuu veteen lähes ehjänä. Hengissä selvinnyt lentäjä kertoo, että törmäys tapahtui ilman mitään varoitusta. Romumetalli kertoo tutkijoille nopeasti sen, miten koneet törmäsivät, mutta heidän on käytettävä 3D-tekniikkaa selvittääkseen onnettomuuden syy.

Lentoturmatutkinta

pe 04.10. klo 13.05 - 14.05 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Saudian lennolla 163 syttyy tulipalo vain minuutteja nousun jälkeen. Miehistö onnistuu kääntämään L-1011-koneen ympäri ja laskeutumaan Riyadhiin. Tuli valtaa koneen niin nopeasti, että kaikki 301 koneessa ollutta henkilöä kuolevat. Kyseessä on yksi historian eniten henkiä vaatineista lento-onnettomuuksista. Tutkijoiden on selvitettävä, miten tulipalo syttyi ja miksi se levisi niin nopeasti?

Elä vapaana tai kuole

pe 04.10. klo 14.05 - 15.05 60 minNational Geographic Channel

Villisika. Kesä on tulossa, maisema muuttuu ja uudet mäkäräiset alkavat vaikuttaa elämään takametsissä ja soilla. National Geographic Channel.

Pohjoisen valtatien pelastajat

pe 04.10. klo 15.05 - 16.00 55 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Pohjoisessa Jo Rogerin aloittelijat joutuvat tulikokeeseen, kun pelastusta kaipaa kolme tieltä ajautunutta ajoneuvoa. Kun hinausauto uppoaa syvään ojaan, voi katastrofi olla tekeillä. Etelässä Thordin ja Andrzejin on kisattava aikaa vastaan pelastaakseen onnettomuuteen joutunut bussi. Huomattuaan dieselvuodon miehet ymmärtävät, että pelastus voi päättyä liekkeihin.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä

pe 04.10. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Singaporen kansallisstadion on uskomaton modernin insinöörityön tulos. Se on maailman suurin vapaasti kaartuva kupoli. Sukellamme stadionin pimeimpiin uumeniin ja paljastamme, mitä jättimäisen rakenteen rakentaminen vaati.

Eurooppa ylhäältä päin

pe 04.10. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Lähde upealle matkalle halki Islannin. Seuraamme arkeologeja, jotka uhmaavat tulivuorenpurkauksia pelastaakseen viikinkihistoriaa. Ne tallentavat harvinaisia kuvia ryhävalaista ja paljastavat tarkasti suunnitellun lumiaurojen tanssin, kun lentokentän kiitoradat on pidettävä talvella auki. Liidämme tulen ja jään maassa modernien, Islannin dramaattisissa maisemissa arkkitehtuurin ihmeiden yllä.

Aleksanteri Suuren kadonnut hauta

pe 04.10. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Ohjelmassa nähdään kiperiä tutkimuksia ja hämmästyttäviä paljastuksia, kun saamme seurata, miten arkeologi Geoffrey Tassie ja professori Emad Khalil metsästävät Aleksanteri Suuren viimeistä leposijaa.

Lentoturmatutkinta

pe 04.10. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Lokomotiv-jääkiekkojoukkueen tuho. Vuonna 2011 venäläistä jääkiekkojoukkuetta kuljettanut Yak-42D-neuvostolentokone syöksyi Volga-jokeen. Turmasta selvisi hengissä ainoastaan yksi henkilö.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

pe 04.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Kuubaan tutustuakseen maan suurelta osin tuntemattomiin kulinaarisiin perinteisiin. Rannikolta maaseudulle Gordon kalastaa ja metsästää läpi eloisan maiseman etsiessään aidoimpia ja herkullisimpia kuubalaisia raaka-aineita. Matkan varrella hän oppii, millaista luovuutta ja kekseliäisyyttä ruoanlaitto vaatii tällä saarella, joka on vasta avaamassa oviaan maailmalle.

Toinen maailmansota: Pinnanalainen helvetti

pe 04.10. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Syyskuu 1939. Saksalaisen U-aluksen komentaja Fritz Julius Lemp tekee kohtalokkaita päätöksiä. Hän joutuu Hitlerin raivon kohteeksi, upoattaessaan vahingossa SS Athenia -matkustaja-aluksen torpedoiskuilla. Yrittäessään peitellä virhettään, Lemp joutuu brittien ilmatorjunnan laivojen ja lentokoneiden saartamaksi. Saksa yrittää epätoivoisesti estää Yhdysvaltoja liittymästä sotaan.

Richard Hammondin autopaja

pe 04.10. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Richard Hammondin autopaja
Richard löytää kunnostusta kaipaavan klassisen Minin. Koska uuden entisöintipajan kustannukset nousevat, hän myy joitakin omia autojaan kattaakseen liiketoiminnan kulut.

Eurooppaa puolustamassaU

pe 04.10. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppaa puolustamassa
Meriarkeologi Andy Torbet tutkii vanhaa merilinnoitusta, joka on tärkeä Suomen puolustukselle. Historioitsija Mika Kulju selvittää, kuinka suomalaiset voittivat puna-armeijan vuonna 1940. Sotahistorioitsija Alex Churchill tutkii kahta epätavallista asetta: Neuvostoliiton tankkia ja Molotovin cocktailia. Entinen sotilas Arthur Williams tutustuu bunkkereihin ja tapaa suomalaisia reserviläisiä.

Aleksanteri Suuren kadonnut hautaU

tänään 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Ohjelmassa nähdään kiperiä tutkimuksia ja hämmästyttäviä paljastuksia, kun saamme seurata, miten arkeologi Geoffrey Tassie ja professori Emad Khalil metsästävät Aleksanteri Suuren viimeistä leposijaa.

Toinen maailmansota: Pinnanalainen helvettiU

tänään 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Syyskuu 1939. Saksalaisen U-aluksen komentaja Fritz Julius Lemp tekee kohtalokkaita päätöksiä. Hän joutuu Hitlerin raivon kohteeksi, upoattaessaan vahingossa SS Athenia -matkustaja-aluksen torpedoiskuilla. Yrittäessään peitellä virhettään, Lemp joutuu brittien ilmatorjunnan laivojen ja lentokoneiden saartamaksi. Saksa yrittää epätoivoisesti estää Yhdysvaltoja liittymästä sotaan.

Richard Hammondin autopaja

tänään 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

Richard Hammondin autopaja
Richard löytää kunnostusta kaipaavan klassisen Minin. Koska uuden entisöintipajan kustannukset nousevat, hän myy joitakin omia autojaan kattaakseen liiketoiminnan kulut.

Eurooppa ylhäältä päinU

tänään 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Lähde upealle matkalle halki Islannin. Seuraamme arkeologeja, jotka uhmaavat tulivuorenpurkauksia pelastaakseen viikinkihistoriaa. Ne tallentavat harvinaisia kuvia ryhävalaista ja paljastavat tarkasti suunnitellun lumiaurojen tanssin, kun lentokentän kiitoradat on pidettävä talvella auki. Liidämme tulen ja jään maassa modernien, Islannin dramaattisissa maisemissa arkkitehtuurin ihmeiden yllä.

Sydneyn lentokentällä

tänään 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Sydneyn lentoaseman matkatavaraesimies Kevinillä on karmea päivä, kun hän ratkoo useita mekaanisia vikoja, jotka voisivat pysäyttää lentoaseman toimet. Sillä välin turvallisuuspuolella huomataan matkustaja, jolla on ase. Liittovaltion poliisi tutkii terminaalin sisäänkäynnille jätettyä epäilyttävää laukkua.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Masked Singer Suomi, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Lemmen viemää, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, Lolita Lobosco, Salatut elämät, Syke, Lapin kullan kimallus, Korpelan kujanjuoksu, Vain elämää

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity