SanakirjaHoroskooppiReseptitBlogitTietovisatVaihtoautotViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot lauantaina 5.10.2024

Näytä tiivistettynä

Unelma-asunto auringon altaU

la 05.10. klo 04.05 - 05.00 55 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 70/80. Saarielämää. Trevor etsii itselleen pysyvää kotia Gozolta. Toiveissa on päästä osaksi jotakin saaren kyläyhteisöä mutta samalla nauttia omasta rauhasta ja ulkoilmasta. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

MTV Uutiset Live

la 05.10. klo 05.00 - 05.59 59 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

MTV Uutiset Live

la 05.10. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Grand Designs Ruotsi

la 05.10. klo 06.30 - 07.30 60 minAVA

Grand Designs Ruotsi
Kausi 1, 2/6. Talo rantakalliolle. Johan ja Andina Odhnoff aikovat rakentaa rantaan modernin mustan laatikkotalon. Valmistuuko talo, kun Johan keksii jatkuvasti lisää muutoksia? Ruotsalainen rakentamisen ohjelma. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Ruotsi 2020. Ensimmäinen tuotantokausi.

Grand Designs Ruotsi

la 05.10. klo 07.30 - 08.30 60 minAVA

Grand Designs Ruotsi
Kausi 1, 3/6. Talo mäntymetsään. Timpuri Rasmus Larsson aikoo rakentaa metsään talon vahingoittamatta tontilla olevia puita. Hän tekee lähes kaiken yksin ja jäljen tulee olla priimaa. Ruotsalainen ohjelma rakentamisesta. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Ruotsi 2020. Ensimmäinen tuotantokausi.

Huimat huushollit

la 05.10. klo 08.30 - 09.30 60 minAVA

Huimat huushollit
Kausi 10, 5/8. Keltainen sukellusvene. Irlantilainen Olly muuttaa vanhan pelastusveneen sukellusvenettä muistuttavaksi asumukseksi, ja Kasha tyttärineen tekee piharakennuksen olkipaaleista. Brittiläinen dokumenttisarja. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia niin maalla kuin merelläkin. 10. tuotantokausi.

Masked Singer SuomiU

la 05.10. klo 09.30 - 11.00 1h 30 minAVA

Masked Singer Suomi
Metsäpeikko. Kausi 6, 5/12. Pakkaa sekoittaa villi kortti, jonka ensiesiintyminen on sanalla sanoen hämmentävä. Hahmot pääsevät twistaamaan keksin kanssa keksillä, panoksena lisävihje. Juontaja Ile Uusivuoren kipparoimalla kuudennella kaudella ohjelma on kasvanut entisestään – hahmot ovat pidempiä, ne ovat leveämpiä, ne esiintyvät enemmän kuin koskaan ennen ja yrittävät hämätä etsiviä ennennäkemättömin konstein.

Tanssii Tähtien KanssaU

la 05.10. klo 11.00 - 13.00 2h 0 minAVA

Tanssii Tähtien Kanssa
Haaveiden ilta. Kausi 17. 5/13 Tehdään haaveista totta tanssin keinoin. Esitykset heijastavat tanssijoiden pieniä liikuttavia unelmia, lapsuuden haaveita tai tulevaisuuden suunnitelmia, jotka heräävät eloon upeiden koreografioiden kautta. Syksyn säkenöivin viihdepaketti saapuu taas! Kaikkien suomalaisten suursuosikki, useilla Kultainen Venla -palkinnoilla palkittu Tanssii Tähtien Kanssa pyörähtelee starttaa uusien tähtiparien voimin. Mukaan on uskaltautunut monia rakastettuja artisteja, tunnettuja viihdemaailman kasvoja sekä tietenkin urheilumaailman huippuja. Näiden parien ensiaskeleita parketilla ei kukaan halua missata!

SomeäiditU

la 05.10. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Someäidit
Vuosipäivä. Kausi 1, 1/15. Ella ja Suski juhlivat vuosipäiväänsä, kun taas Emilia suree eroaan. Vivian suuntaa uuden heilansa kanssa Ahvenanmaalle. Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen vaikuttajaäitien elämää. Tähtinä Miisa Nuorgam, Kaksi äitiä - Ella ja Suski, Emilia Huttunen ja Vivian Valpuri Nick. Someäidit avaavat elämäänsä itse kuvatun materiaalin ja haastattelujen kautta. Luvassa ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä – hetkiä, joita et ole nähnyt Instagramissa, tarinoita, joita et ole lukenut Jodelista.

SomeäiditU

la 05.10. klo 13.30 - 14.00 30 minAVA

Someäidit
Sinä olet seikkailu. Kausi 1, 2/15. Maalitus haittaa Emilian elämää. Miisaa päättää muuttaa pois hänen ja Eetun yhteisestä kodista. Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen vaikuttajaäitien elämää. Tähtinä Miisa Nuorgam, Kaksi äitiä - Ella ja Suski, Emilia Huttunen ja Vivian Valpuri Nick. Someäidit avaavat elämäänsä itse kuvatun materiaalin ja haastattelujen kautta. Luvassa ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä – hetkiä, joita et ole nähnyt Instagramissa, tarinoita, joita et ole lukenut Jodelista.

Unelma-asunto auringon alta

la 05.10. klo 14.00 - 14.55 55 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kaksoset ja koira. Kausi 15, 30/120. Vikki ja Marvin etsivät Mojacarin alueelta täydellistä lomakotia perheelleen, johon kuuluvat myös 12-vuotiaat kaksoset ja rakastettu chihuahua. Pari aikoo muuttaa Espanjaan vakituisesti eläköidyttyään. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon alta

la 05.10. klo 14.55 - 15.55 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Maalaisidylli. Kausi 15, 31/120. Joe ja Kirsten etsivät pysyvää kotia Valencian sisämaan idylliseltä maaseudulta. Tarjolla on upeita huviloita vehreissä vuoristomaisemissa, jotka nostavat pariskunnan tunteet pintaan. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon alta

la 05.10. klo 15.55 - 16.55 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Miesluola. Kausi 15, 32/120. Hannah ja Gareth ihastuivat vuosia sitten Etelä-Espanjan Salobrenaan ja ovat siitä asti haaveilleet lomakodista alueella. Hannahin toiveena on merinäköala ja Garethin oma miesluola. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon altaU

la 05.10. klo 16.55 - 18.00 1h 5 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Siskot Madeiralla. Kausi 15, 33/120. Jayne on ihastunut Madeiraan ja vieraillut siellä usein. Nyt hän on jäämässä eläkkeelle ja päättänyt toteuttaa unelmansa ja ostaa saarelta lomakodin koko suvun käyttöön siskonsa Marian avustuksella. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Maajussille morsian

la 05.10. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Maajussille morsian
Valinnan hetket. Kausi 17, 6/12. Ryhmätreffit päättyvät ja maajussit ovat vaikeiden valintojen äärellä. Ketkä kutsutaan farmille ja kenelle heitetään hyvästit? Kaikkien aikojen rakkausreality on täällä taas! Lukuisat lemmentarinat ovat saaneet alkunsa tästä ohjelmasta ja jälleen kaikelle sille on mahdollisuus. Hääkellot ovat soineet monille ja lapsia on siunaantunut jo 23. Maajussille morsiamen 17. kaudella seurataan taas neljän maajussin matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Suomea kierretään Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja sieltä Savoon.

Kohtalokas merimatka

la 05.10. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Kohtalokas merimatka
Kausi 1, 7/8. Emily kertoo Andreakselle Noran selvittelyistä, ja he alkavat kartoittaa, missä Nora voisi olla. Tapahtumien todellinen luonne alkaa paljastua yhdelle sun toiselle, ja Nora joutuu taas haastattelijan rooliin. Tanskalaisessa jännityssarjassa toimittaja Nora Sandin ura jää seksiskandaalin jalkoihin. Hän muuttaa isänsä luo pikkukaupunkiin, jossa joku haluaakin hänen tutkivan 80-luvulla kadonneiden tyttöjen tapausta. Nora tapaa vanhan tuttunsa, poliisina työskentelevän Andreaksen, jolle alkavat paljastua kollegojen vanhat toimintatavat.

Kohtalokas merimatka

la 05.10. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Kohtalokas merimatka
Kausi 1, 8/8. Andreas ja Emily löytävät oikean paikan. Noralle paljastuvat lopulta kaikki tarinan käänteet, mutta sedällä on vielä yksi yllätys hänelle. Tanskalaisessa jännityssarjassa toimittaja Nora Sandin ura jää seksiskandaalin jalkoihin. Hän muuttaa isänsä luo pikkukaupunkiin, jossa joku haluaakin hänen tutkivan 80-luvulla kadonneiden tyttöjen tapausta. Nora tapaa vanhan tuttunsa, poliisina työskentelevän Andreaksen, jolle alkavat paljastua kollegojen vanhat toimintatavat.

Paholainen pukeutuu Pradaan

la 05.10. klo 21.00 - 23.15 2h 15 minAVA

(The Devil Wears Prada). Toimittajan urasta haaveileva Andrea päätyy avustajaksi Runway-muotilehteen, jota palvottu ja pelottava Miranda Priestly johtaa rautaisin ottein. USA 2006. Toimittajan urasta haaveileva Andrea päätyy avustajaksi Runway-muotilehteen, jota palvottu ja pelottava Miranda Priestly johtaa rautaisin ottein. Andrean idealismi karisee nopeasti, kun hän yrittää selvitä pomon antamista tehtävistä, jotka tuntuvat välillä mahdottomilta. Mutta muodin edelläkävijöillä on myös etuja, joista tavikset voivat vain haaveilla.

Hudson & Rex

la 05.10. klo 23.15 - 00.15 60 minAVA

Hudson & Rex
Hudson ja poika. Kausi 6, 9/16. Charlien laivastossa työskentelevä isä on saapunut pariksi päiväksi St. John’siin vierailulle. Isä ja poika joutuvat tukkanuottasille, kun laivaston miehistön jäseniä aletaan epäillä naispoliisin murhasta. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Kova lakiU

tänään 00.15 - 01.05 50 minAVA

Kova laki
12 sekuntia. Kausi 22, 5/22. Opiskelijanuorukaisen kuoleman tutkinta paljastaa kaikenlaista yllättävää. Uhri ei ollut kovinkaan pidetty henkilö, mutta silti hänellä oli arvovaltaisia tukijoita. Ikonisessa laki- ja rikosdraamasarjassa rikoksia ratkotaan New Yorkin kaduilla ja oikeussaleissa. Syyttäjälegenda Jack McCoy häärii taustalla, kun apulaissyyttäjät Price ja Maroun vievät oikeuteen rikolliset, jotka komisario Kate Dixonin johtamat rikostutkijat Cosgrove ja Shaw ovat saaneet kiinni.

Harry WildU

tänään 01.05 - 02.05 60 minAVA

Harry Wild
Kymmenen pientä ruokailijaa. Kausi 2, 5/6. Harry, Fergus ja Lola kutsutaan murhamysteeri-illalliselle hotelliin syrjäiselle saarelle. Hupi loppuu lyhyeen, kun käy ilmi, että joukossa onkin oikea murhaaja. Irlantilainen rikossarja. .

MainosmiesmurhaajaU

tänään 02.05 - 03.05 60 minAVA

Mainosmiesmurhaaja
Löytö syvyyksistä. Kausi 1, 3/4. Härmäläinen löydetään yli 40 metrin syvyydestä ja juttu saa myös aivan uuden käänteen, kun murhan tekotapa paljastuu. Poliisi laittaa tutkintaan kaikki panokset. MTV-alkuperäisdokumentti Mainosmiesmurhaaja pureutuu vuonna 1994 kadonneen turkulaisen lakimies Ilpo Härmäläisen katoamismysteeriin.

MainosmiesmurhaajaU

tänään 03.05 - 04.00 55 minAVA

Mainosmiesmurhaaja
Elinkautinen. Kausi 1, 4/4. Jaksossa päästään seuraamaan Laivaston sukeltajien uskomatonta etsintäoperaatiota, jonka tuloksena Härmäläinen löydettiin Airiston pohjasta. Ääneen pääsee myös Ilpo Härmäläisen poika. MTV-alkuperäisdokumentti Mainosmiesmurhaaja pureutuu vuonna 1994 kadonneen turkulaisen lakimies Ilpo Härmäläisen katoamismysteeriin.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Karen Pirie, Paratiisi, Erikoisryhmä Hampuri, Ivalo, Jeopardy! Suomi, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, Lemmen viemää, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Nfl, Las Pelotaris - Unelmien areenalla

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity