HoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautotBlogitReseptitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot maanantaina 7.10.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

ma 07.10. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Alex Javor joutuu selvittämään virheensä ja etsii Deadman Lake -järveltä resursseja valmistautuessaan vaaralliseen kylmyyteen. Rowlandit seikkailevat hankkiakseen puita niiden varastojen tilalle, joihin eivät pääse tulvivien jokien takia käsiksi. Chris ja Jessi Morse laajentavat metsästysmaitaan rakentamalla uuden linjan. Johnny Rolfe valmistaa metsästyssukset metsästääkseen elintärkeitä karibuja.

Salakuljettajat satimeen

ma 07.10. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Philadelphian tulli- ja rajavartiosto etsii Euroopasta tulevia paketteja ja löytää vaatteisiin piilotettua ketamiinia ja Halloween-koristeeksi naamioituja ihmisjäännöksiä. Yhdysvaltain rajavartiosto tarkkailee Rio Grande -jokea päivin ja öin veneillä ja drooneilla ja pysäyttää siirtolaisia kuljettavia salakuljettajia. Bono päättää maineikkaan uransa jäädessään eläkkeelle JFK:lta.

Karibian rannikkovartiosto

ma 07.10. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Etsintä- ja pelastushelikopteriryhmä lähtee pelastamaan uppoavan purjeveneen matkustajia. Kuninkaallinen laivasto tekee upean huumepidätyksen. Rannikkovartijat havaitsevat epäilyttäviä ihmisiä satamassa ja tutkivat asiaa.

Running Wild With Bear Grylls

ma 07.10. klo 06.45 - 07.25 40 minNational Geographic Channel

Itse kapteeni Marvel, Brie Larson, lähtee Bearin mukaan viidakkoseikkailulle Panaman lahden kaukaisen saaren halki. Heidän matkansa alkaa hypyllä helikopterista mereen. Sitten he jatkavat kävellen vaarallisen krokotiileja kuhisevan ja vuoksen myötä vaaralliseksi labyrintiksi muuttuvan mangroverämeikön halki. Tarvitaan Bearin eräosaamista ja Brien superkykyjä tämän seikkailun selvittämiseksi.

Raamatun kadonneet kaupungit

ma 07.10. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

6 000 vuotta sitten sumerilaiset rakensivat maailman ensimmäiset kaupungit eteläiseen Irakiin. Millainen luomiskertomuksen maailma todella oli? Kuvaajillemme sallittiin ennennäkemättömän laaja pääsy uusien löytöjen pariin. Ne paljastavat sumerilaisten sivilisaation huimat saavutukset ja sen, miten sumerilaisten perintö vaikutti myöhempiin Raamatun kirjoittajiin.

Etsimässä kuningas Salomonin aarretta

ma 07.10. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Lukemattomat aarteenmetsästäjät ovat lähteneet etsimään kuningas Salomonin kaivoksia innoituksenaan Raamatun kertomus kullalla ja kuparilla koristelluista temppeleistä. Tähän päivään asti kaikki todisteet Salomonin olemassa olosta ovat olleet erittäin kiistanalaisia. Tutkimusretket vuonna 2010 paljastivat kuitenkin huimia uusia vihjeitä, jotka olivat maanneet Jordanian aavikolla vuosisatoja.

Salakuljettajat satimeen

ma 07.10. klo 08.55 - 09.55 60 minNational Geographic Channel

CBP:n viranomaiset löytävät etelärajalla kaksi lastia hengenvaarallista fentanyyliä piilotettuna autoihin. 7,66 kiloa on kiinnitetty magneeteilla auton alle ja 4,06 kiloa on piilotettu auton ilmansuodattimeen. Kiristyvien Covid-19-maahanmuuttorajoitusten keskellä CBP etsii Newarkissa laittomia matkalaisia konttilaivasta.

Salakuljettajat satimeen

ma 07.10. klo 09.55 - 10.55 60 minNational Geographic Channel

Laredon CBP löytää nestemäistä metamfetamiinia piilotettuna maalisankoihin tarkastaessaan kaupallista lastia Meksikosta. Lasti painaa 560 kiloa, ja sen arvo on 24 miljoonaa dollaria. Atlantassa HSI tutkii ilmanvaihtokoneen kuljetusta, mutta kone sisältää 2 kiloa metamfetamiinia. Kaksi henkilöä pidätetään ja huumeita takavarikoidaan suuret määrät.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ma 07.10. klo 10.55 - 11.55 60 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Klinikalla tri Pol pelastaa kissan murtuneen jalan. Tri Brenda hoitaa lemmikkivuohta, joka saa kohtauksia.

Lentoturmatutkinta

ma 07.10. klo 11.55 - 12.55 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Neljän tunnin lennon jälkeen PenAir 3296 -lennon lentäjät lähestyvät pahamaineisen haastavaa Alaskan saaren lentokenttää. Virheille ei ole tilaa, kun kaksimoottorinen turbo on laskeutumassa. Miehistö ei saa konetta pysähtymään, jolloin se ajautuu pois kiitoradalta. Tutkijat eivät osaa selittää, mitä tapahtui. Viimein käy ilmi, että viestinnässä oli ongelmia ja takaa kävi petollinen tuuli.

112 Hätäkeskus

ma 07.10. klo 12.55 - 13.55 60 minNational Geographic Channel

Kausi 2. Jakso 9/15. Hätäkeskukseen soittaa nainen, joka on nähnyt alastoman miehen lenkkipolulla. Rajavartiolaitoksen Vartiolaivat Tursas ja Uisko esittelevät toimintaansa Suomenlahdella. Liikenneonnettomuudet työllistävät pelastuslaitosta Turussa ja Vantaalla.

Viimeiset vonkaleet

ma 07.10. klo 13.55 - 14.55 60 minNational Geographic Channel

Taistelu sammen kanssa koettelee Cyrilin rajoja, ja ennen kuin hänen ryhmänsä onnistuu merkitsemään parimetrisen vonkaleen, outo myrsky puhkeaa. Heidän on suunnattava vuorille etsimään sampien ruoanlähdettä eli lohta ja uhmattava maailman vihamielisimpiä ja karuimpia vuoristo-olosuhteita.

Pohjoisen valtatien pelastajat

ma 07.10. klo 14.55 - 15.55 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Kun valtava supermarketin auto joutuu onnettomuuteen E6-tiellä, Jo Roger värvää apuun vanhan ystävänsä ja entisen työntekijän, Rogerin. Eteläisillä vuorilla Thord ja Andrzej saavat selville, miltä tuntuu tarvita apua, kun kaksi tehtävää menee pieleen.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä

ma 07.10. klo 15.55 - 16.55 60 minNational Geographic Channel

Saksan Wolfsburgin autotehdas on maailman suurin tuotantolaitos, ja se kattaa yli kuusi neliökilometriä. Tehdas toimii kuin pieni kaupunki. Tutustumme ainutlaatuisiin ja uskomattomiin tuotantolinjakeksintöihin, jotka ovat piilossa tehtaan sisällä.

Eurooppa ylhäältä päin

ma 07.10. klo 16.55 - 17.55 60 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Lennä yli Irlannin upeimpien maisemien. Ainutlaatuiset ilmakuvat tallentavat Euroopan erään huippumodernin urheilukentän teknologiaa, lentävät korkealla Dublinin peurojen kiima-ajan näyttämön yllä ja seuraavat ryhmää, joka koettaa suojella Irlannin harmaahylkeitä. Karun länsirannikon ja hajanaisten saarten lisäksi näemme insinöörityön taidonnäytteitä, jotka modernisoivat Irlannin maaseudun maisemaa.

Herodeksen kadonnut hauta

ma 07.10. klo 17.55 - 19.00 1h 5 minNational Geographic Channel

Herodes oli pyhän maan hallitsija Kristuksen aikaan, ja hänet tunnetaan parhaiten viattomien tappamisesta eli Matteuksen evankeliumissa mainitusta Betlehemin poikalasten murhasta. Herodeksen verinen maine on aina piilottanut taakseen toisen puolen Raamatun suurimmasta roistosta. Hän oli näet arkkitehtuurin saralla uskomaton nero. Herodes rakensi enemmän ja suurempia monumentteja kuin kukaan muinaisina aikoina tai kenties koskaan. Nyt israelilainen arkeologi Ehud Netzer väittää löytäneensä Herodeksen kaikkein henkilökohtaisimman luomuksen eli hänen hautakammionsa. Hallitsijan itsensä mukaan nimeämässä palatsilinnoituksessa Herodiumissa ohjelma tutkii Netzerin vuosikymmenten mittaisia juutalaisten kuninkaan uskomattoman kaiverretun mausoleumin ja arkun etsintöjä. Tarkastelemme historian inhotuimman miehen arkkitehtuurista neroutta klassisissa Herodeksen aikaisissa paikoissa, kuten Masada, Caesarea ja Jerusalemin toinen temppeli.

Lentoturmatutkinta

ma 07.10. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Presidentin kuolema. Puolan presidentti Lech Kaczynski kuoli lento-onnettomuudessa. Turmatutkijat havaitsivat, että kyseessä ei ollut pelkkä lentovirhe.

Egyptin kadonneet aarteetU

ma 07.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä Egyptin kuuluisan viimeisen faaraon – Kleopatran – hurjasta lopusta. He pohtivat tarinaa Kleopatran kuuluisista suhteista Julius Caesariin ja Marcus Antoniukseen. He löytävät 2 000 vuotta vanhan maalauksen keskeltä aavikkoa. Se on peräisin Kleopatran kaudelta. He etsivät myös Kleopatran kadonnutta hautaa salaisesta tunnelista muinaisen aleksandrialaisen temppelin alta.

Richard Hammondin autopaja

ma 07.10. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Richard Hammondin autopaja
Osa arvokkaista klassikkoautoista ja moottoripyöristä huutokaupataan ilman hintavarausta. Samaan aikaan Neil ja Anthony ryhtyvät työstämään 1930-luvulta peräisin olevaa salaperäistä ajoneuvoa.

Made In A Day

ma 07.10. klo 22.00 - 22.30 30 minNational Geographic Channel

Helikopterit ovat koneita, jotka ovat paikalla kaikilla eturintamilla ja pahoilla onnettomuuspaikoilla. Nykyään siviilihelikoptereita on maailmassa jo 30 000. Tässä jaksossa näemme, miten Airbus valmistaa H-125-koneita, jotka ovat maailman suosituimpia yksimoottorisia helikoptereita.

Made In A Day

ma 07.10. klo 22.30 - 23.00 30 minNational Geographic Channel

Gate Gourmet on maailman suurimpia lennonaikaisten tarjoilujen tuottaja, joka valmistaa vuosittain miljoonia aterioita Los Angelesissa sijaitsevassa keittiössä. Tässä jaksossa pääsemme kulissien taakse katsomaan, miten paikalliset ainekset ja asiantuntevat kokit kykenevät ruokkimaan päivittäin 40 000 LAX:n kentältä lentävää ihmistä.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ma 07.10. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Kuubaan tutustuakseen maan suurelta osin tuntemattomiin kulinaarisiin perinteisiin. Rannikolta maaseudulle Gordon kalastaa ja metsästää läpi eloisan maiseman etsiessään aidoimpia ja herkullisimpia kuubalaisia raaka-aineita. Matkan varrella hän oppii, millaista luovuutta ja kekseliäisyyttä ruoanlaitto vaatii tällä saarella, joka on vasta avaamassa oviaan maailmalle.

Herodeksen kadonnut hautaU

tänään 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Herodes oli pyhän maan hallitsija Kristuksen aikaan, ja hänet tunnetaan parhaiten viattomien tappamisesta eli Matteuksen evankeliumissa mainitusta Betlehemin poikalasten murhasta. Herodeksen verinen maine on aina piilottanut taakseen toisen puolen Raamatun suurimmasta roistosta. Hän oli näet arkkitehtuurin saralla uskomaton nero. Herodes rakensi enemmän ja suurempia monumentteja kuin kukaan muinaisina aikoina tai kenties koskaan. Nyt israelilainen arkeologi Ehud Netzer väittää löytäneensä Herodeksen kaikkein henkilökohtaisimman luomuksen eli hänen hautakammionsa. Hallitsijan itsensä mukaan nimeämässä palatsilinnoituksessa Herodiumissa ohjelma tutkii Netzerin vuosikymmenten mittaisia juutalaisten kuninkaan uskomattoman kaiverretun mausoleumin ja arkun etsintöjä. Tarkastelemme historian inhotuimman miehen arkkitehtuurista neroutta klassisissa Herodeksen aikaisissa paikoissa, kuten Masada, Caesarea ja Jerusalemin toinen temppeli.

Richard Hammondin autopajaU

tänään 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Richard Hammondin autopaja
Osa arvokkaista klassikkoautoista ja moottoripyöristä huutokaupataan ilman hintavarausta. Samaan aikaan Neil ja Anthony ryhtyvät työstämään 1930-luvulta peräisin olevaa salaperäistä ajoneuvoa.

Made In A DayU

tänään 02.00 - 02.30 30 minNational Geographic Channel

Helikopterit ovat koneita, jotka ovat paikalla kaikilla eturintamilla ja pahoilla onnettomuuspaikoilla. Nykyään siviilihelikoptereita on maailmassa jo 30 000. Tässä jaksossa näemme, miten Airbus valmistaa H-125-koneita, jotka ovat maailman suosituimpia yksimoottorisia helikoptereita.

Made In A DayU

tänään 02.30 - 03.00 30 minNational Geographic Channel

Gate Gourmet on maailman suurimpia lennonaikaisten tarjoilujen tuottaja, joka valmistaa vuosittain miljoonia aterioita Los Angelesissa sijaitsevassa keittiössä. Tässä jaksossa pääsemme kulissien taakse katsomaan, miten paikalliset ainekset ja asiantuntevat kokit kykenevät ruokkimaan päivittäin 40 000 LAX:n kentältä lentävää ihmistä.

Eurooppa ylhäältä päinU

tänään 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Lennä yli Irlannin upeimpien maisemien. Ainutlaatuiset ilmakuvat tallentavat Euroopan erään huippumodernin urheilukentän teknologiaa, lentävät korkealla Dublinin peurojen kiima-ajan näyttämön yllä ja seuraavat ryhmää, joka koettaa suojella Irlannin harmaahylkeitä. Karun länsirannikon ja hajanaisten saarten lisäksi näemme insinöörityön taidonnäytteitä, jotka modernisoivat Irlannin maaseudun maisemaa.

Autonraadot rahaksi

tänään 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Vie minut kotiin. Jakson teemana on vuokra-ajoneuvot, kuten klassinen Lontoon taksi ja venytetty limusiini. National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Suomen kaunein koti, Viiden jälkeen, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Kauniit ja rohkeat, Liiga, Amazing Race Suomi, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Suomen huutokauppakeisari, Syke, Poliisikoira Rex

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity