SanakirjaReseptitTietovisatBlogitViihdeHoroskooppiVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot torstaina 10.10.2024

Näytä tiivistettynä

MTV Uutiset Live

to 10.10. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Donal Skehan: Ruokaa nopeasti

to 10.10. klo 06.30 - 07.00 30 minAVA

Donal Skehan: Ruokaa nopeasti
Kausi 1, 1/10. Rentoa ruoanlaittoa. Donal näyttää, miten keittiössä voi ottaa rennosti, vaikka nälkäinen perhe odottaa ruokaa. Irlantilainen ruokaohjelma. Irlantilaisessa ruokaohjelmassa annetaan vinkkejä avuksi arjen kiireeseen ja pyhiä juhlistamaan. Ensimmäinen tuotantokausi.

Lemmen viemääU

to 10.10. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Haikeutta ilmassa. Ana on surullinen Philippin irtisanoutumisaikeista kuullessaan. Yvonne ei ymmärrä, miksi Erik välttelee häntä. Fürstenhofissa juhlitaan pääsyä takaisin hotellien Top 500 -listalle, mutta kaikki eivät ole juhlatuulella. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Ostoskanava Myori.fi

to 10.10. klo 08.00 - 08.30 30 minAVA

Ostoskanava Myori.fi

Unelmia Italiassa

to 10.10. klo 08.30 - 09.00 30 minAVA

Unelmia Italiassa
Alakuloa ja myrskytuhoja. Kausi 1, 13/15. Talvimyräkkä pyyhkii talon yli, eikä tuhoilta vältytä. Alakulo valtaa Ellenin ja Jarin mielen, eikä arkkitehdin toiminta helpota asiaa. Ellen ei enää haluaisi puhua sanaakaan italiaa. Juontaja Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jarin pitkäaikaisen unelman toteuttamisesta kertova Unelmia Italiassa -sarja vie katsojansa Italian upeisiin maisemiin. Ellen ja Jari ovat jo vuosia haaveilleet kakkoskodista Italiassa, mutta ovat ajatelleet, että unelman voi toteuttaa vasta kun he ovat saaneet lapsen.

Unelma-asunto auringon alta

to 10.10. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 75/80. Mijas mielessä. Maureen ja Richard ihastuivat Mijasin seutuun serkun häissä. Nyt he etsivät nyt itselleen ja pikku tyttärelleen loma-asuntoa, jonka voisi laittaa myös vuokralle. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Maajussille morsian

to 10.10. klo 10.00 - 11.00 60 minAVA

Maajussille morsian
Farmiviikko alkaa. Kausi 17, 7/12. Puolisoehdokkaat saapuvat farmeille viettämään viikkoa ja heti alkuun kuullaan yllättäviä uutisia. Kaikkien aikojen rakkausreality on täällä taas! Lukuisat lemmentarinat ovat saaneet alkunsa tästä ohjelmasta ja jälleen kaikelle sille on mahdollisuus. Hääkellot ovat soineet monille ja lapsia on siunaantunut jo 23. Maajussille morsiamen 17. kaudella seurataan taas neljän maajussin matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Suomea kierretään Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja sieltä Savoon.

Grand Designs RuotsiU

to 10.10. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Grand Designs Ruotsi
Kausi 1, 5/6. Piilotettua luksusta. Janne ja Maja Swiech haluavat rakentaa Lidingöön talon, joka olisi yhdistelmä kodikkuutta ja ylellisyyttä ja joka olisi naapurustossa huomaamaton. Ruotsalainen rakentamisen ohjelma. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Ruotsi 2020. Ensimmäinen tuotantokausi.

Kotoisa

to 10.10. klo 12.00 - 13.00 60 minAVA

Kotoisa
Kausi 5, 6/11. Piha metsän laidalla. Helga, Arto ja Tero kunnostavat yksin asuvan pihan, jossa suurimmat ongelma ovat roskaavat puut ja työläs ylläpito. Kotoisan viidennellä tuotantokaudella Niina Ahonen ja Rickard Carlsson toteuttavat erilaisissa kodeissa entistäkin isompia muutoksia. Myös pihoilla nähdään näyttäviä ja yllätyksellisiä muutoksia, joista vastaavat Helga Andersson sekä veljekset Arto Kontio ja Tero Kontio.

Emmerdale

to 10.10. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Emmerdale
Terapeutti tien päällä. Marlon jännittää Paddyn lupaamaa ajo-opetusta, mutta Paddylle tulee eteen yllättävä este. Chloen on vaikea uskoa, että Reubenin ristiäiset ovat järjestymässä ilman ongelmia. Lydia päättää ottaa vastaan Craigin tarjoaman työn. Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.

Masked Singer Suomi

to 10.10. klo 13.30 - 15.00 1h 30 minAVA

Masked Singer Suomi
Mahdoton tehtävä. Kausi 6, 6/13. Lavalla nähdään jälleen uusi hahmo ja Jennin Backstreet Boys -sydän sykkii. Ile lukee hahmojen viestejä, mutta onko siitä mitään apua? Juontaja Ile Uusivuoren kipparoimalla kuudennella kaudella ohjelma on kasvanut entisestään – hahmot ovat pidempiä, ne ovat leveämpiä, ne esiintyvät enemmän kuin koskaan ennen ja yrittävät hämätä etsiviä ennennäkemättömin konstein.

Unelma-asunto auringon altaU

to 10.10. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kyproksen kukkuloilla. Kausi 15, 35/120. Amanda ja Keith ovat olleet yhdessä 31 vuotta. Nyt he etsivät unelmiensa kotia Länsi-Kyproksen kauniista kylämaisemista. Toiveissa on omaa rauhaa, uima-allas ja puutarha, jossa Keith voi kasvattaa chilejä. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Lemmen viemää

to 10.10. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Huoli Anasta. Philipp ja Vincent lähtevät etsimään Anaa, kun tämän hevonen palaa tallille ilman ratsastajaa. Erikin omituinen käytös kummastuttaa jo Michaeliakin. Nicole puolestaan odottaa sopivaa hetkeä syrjähyppynsä tunnustamiseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Grand Designs - unelma-asunnotU

to 10.10. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Esteetön talo. Kausi 20, 6/11. John ja Helen rakennuttavat paviljongin, josta pitää tulla esteetön Helenin pyörätuolin takia. Lasiset seinät tuovat luonnon lähelle. Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia.

Ensitreffit alttarilla

to 10.10. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Ensitreffit alttarilla
Uskallanko kertoa?. Kausi 11, 6/13. Kommunikaatiohaasteet hankaloittavat edelleen parien elämää. Asiantuntijatehtävä avaa salaisuuksien arkkua. MTV:n Ensitreffit alttarilla tulee taas! Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin hurjalla tavalla. He antavat rakkauden avaimet asiantuntijoiden käsiin, ja tehtäväksi jää sanoa ’tahdon’ täysin tuntemattomalle ihmiselle.

Unelma-asunto auringon alta

to 10.10. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Pafos kutsuu. Kausi 15, 36/120. Linda etsii miehelleen ja itselleen loma-asuntoa ja tulevaa kotia Kyprokselta, Pafoksen alueelta. Mukana on Marie-sisko, ja toiveena on, että ranta, kaupat ja yöelämä ovat kyllin lähellä. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Suomen kaunein koti

to 10.10. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Suomen kaunein koti
Hienot huvilat. Kausi 14, 6/12. Pirkanmaalla sijaitsevat kodit ovat kaikki oman aikakautensa taidonnäytteitä. Suosittu Suomen kaunein koti vie katsojat tuttuun tapaan 30 kauniiseen kotiin eri puolilla Suomea. Luvassa on historiaa huokuvia huviloita, moderneja massiivipuutaloja, oivaltavia ratkaisuja sisustuksessa sekä paljon kaunista taidetta. Toimittaja Hanna Sumari saa kesän matkoihin mukaansa uudet tuomarikollegat sisustusarkkitehti Joanna Amemorista sekä arkkitehti Pekka Pakkasesta.

Meidän remppa

to 10.10. klo 21.00 - 22.00 60 minAVA

Meidän remppa
Lisää lahoa ja lainaa. Kausi 1, 5/10. Iirikselle ja Jerelle paljastuu ikävä yllätys, kun talosta löytyy lisää lahoja hirsiä. Kalev ja Niko painivat budjettinsa kanssa, mutta pankki on heltynyt antamaan lisää lainaa. Ohjelmassa seurataan, kuinka tavalliset suomalaiset kotiremppaajat remontoivat itse unelmiensa kotia kiireisen arjen keskellä. Kaikkien neljän remontin tavoitteena on valmistua jouluksi, mutta odottamattomat yllätykset kuitenkin pistävät aikataulut, budjetit ja remppaajien mielentilan koetukselle. Projektien edistymistä on seuraamassa remonttiasiantuntija Niko Roschier.

The White Princess

to 10.10. klo 22.00 - 23.10 1h 10 minAVA

The White Princess
Sydämet ja sielut. Henrik VII kiertää valtakuntaa lujittaakseen asemaansa hallitsijana. Matkaa vaikeuttavat rutto ja kapinalliset. Tahtomattaan Elisabet onnistuu saamaan kansaa Henrikin puolelle ja tajuaa samalla, miten mieheen vaikutetaan. 1400-luvun Englannin Ruusujen sodan aikaan sijoittuva draamasarja jatkaa kiitetyn Valkoinen kuningatar -sarjan tarinaa. Lancasterin ja Yorkin suvut taistelevat kruunusta. Rikhard III on kuollut Bosworthin taistelussa, ja Henrik Tudor kruunataan kuninkaaksi. Yorkin Elisabet, Rikhardin rakastettu, naitetaan Henrikille, mutta liitto ei tuo hallitsijalle toivottua suosiota eikä sukujen välille rauhaa.

Hudson & RexU

to 10.10. klo 23.10 - 00.15 1h 5 minAVA

Hudson & Rex
Hampaat esille. Kausi 6, 12/16. Poliisiasemalle tunkeutuu vankilassa istunut mies, joka vakuuttaa syyttömyyttään ja haluaa Charlien ottavan tutkittavakseen kuusi vuotta vanhan murhatapauksen. Charlie ja Rex alkavat seurata kylmiä jälkiä. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Riptide

tänään 00.15 - 01.15 60 minAVA

Riptide
Katoaminen. Kausi 1, 1/4. Alison ja Sean ovat menneet vastikään naimisiin, mutta kaikki eivät hyväksy heidän liittoaan. Yllättäen Sean katoaa tavanomaisella surffausreissullaan. Brittiläis-australialaisessa jännityssarjassa Alison ja Sean ovat menneet vastikään naimisiin. Kaikki perheenjäsenet eivät katso liittoa hyvällä. Eräänä päivänä Sean katoaa tavanomaisella surffausreissullaan. Poliisin mielestä kyseessä on hukkumistapaus, mutta Alisonin on vaikea hyväksyä selitystä.

Riptide

tänään 01.15 - 02.10 55 minAVA

Riptide
Häätöilmoitus. Kausi 1, 2/4. Ethan haluaa häätää Alison-lesken, joka päättää taistella naapurinsa tuella. Alisonin räjähdysherkkä eksä käy kovistelemassa Ethania, joka puolestaan ei ole paljastanut kaikkea poliisille. Brittiläis-australialaisessa jännityssarjassa Alison ja Sean ovat menneet vastikään naimisiin. Kaikki perheenjäsenet eivät katso liittoa hyvällä. Eräänä päivänä Sean katoaa tavanomaisella surffausreissullaan. Poliisin mielestä kyseessä on hukkumistapaus, mutta Alisonin on vaikea hyväksyä selitystä.

The Real Housewives of Salt Lake City

tänään 02.10 - 03.05 55 minAVA

The Real Housewives of Salt Lake City
Kausi 2, 8/24. Salaisuuksien susilauma. Jen räjähtää Lisan ottaessa puheeksi häntä panettelevan iljettävän juorun. Lisan ystävä Cameron varoittaa Meredithiä Maryn pimeästä puolesta. Amerikkalainen realitysarja. Sarjassa kurkistetaan kuuden menestyneen naisen epätavanomaiseen elämään, kun he pyörivät seurapiireissään kaupungissa, jossa arvostetaan uskontoa, asemaa ja täydellisyyttä.

Unelma-asunto auringon altaU

tänään 03.05 - 04.00 55 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 74/80. Espanjan taikaa. Iltaelämästä nauttivat Cliff ja Angela etsivät loma-asuntoa Cabo Roigista. Parilla ei kuitenkaan ole kovin realistiset toiveet budjettiinsa nähden. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Las Pelotaris - Unelmien areenalla, MasterChef Australia, La Promesa - Salaisuuksien kartano, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Syke, Korpelan kujanjuoksu, Sydämen kutsumus, Unelma-asunto auringon alta, Rillit huurussa, Liiga

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity