HoroskooppiReseptitSanakirjaVaihtoautotBlogitTietovisatViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan Sub ohjelmatiedot torstaina 10.10.2024

Näytä tiivistettynä

Alone - yksin erämaassaU

to 10.10. klo 04.30 - 05.29 59 minSub

Alone - yksin erämaassa
Kausi 2, 14/14. Loppupeli. Viimeiset kilpailijat ovat äärirajoilla. Yksi heistä osoittautuu lopulta sitkeimmäksi ja lähtee kotiin puoli miljoonaa dollaria rikkaampana. Amerikkalainen realitysarja. Kymmenen ihmistä on valmiina selviytymään yksin Vancouverin erämaassa. Vastassa on kuitenkin vaikeaa maastoa ja nälkäisiä saalistajia, mikä saa osallistujat kyseenalaistamaan kykynsä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata. 2. tuotantokausi.

Muumien maailma

to 10.10. klo 07.00 - 07.10 10 minSub

Muumien maailma
ANgostura-pensas. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumien maailma

to 10.10. klo 07.10 - 07.15 5 minSub

Muumien maailma
Kauppapuoti. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumien maailma

to 10.10. klo 07.15 - 07.25 10 minSub

Muumien maailma
Tanssin pyörteissä. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumilaakson tarinoita

to 10.10. klo 07.25 - 07.50 25 minSub

Muumilaakson tarinoita
Kausi 4, 12/25. Aikamatka aavikolle. Muumit etsivät esi-isiensä muinaista asuinpaikkaa. Lopulta he päättävät hypätä aikakoneen kyytiin. Muumilaakson tarinoita on vuosina 1990-1992 tehty animaatiosarja, joka kertoo Tove Janssonin luomien muumien ja heidän ystäviensä seikkailuista Muumilaaksossa. Tuotantokausi 4.

Professori Balthazar

to 10.10. klo 07.50 - 08.00 10 minSub

Professori Balthazar
Vihtorin munamaatti. Klassikkoanimaatio kertoo lempeästä ja nokkelasta professori Balthazarista, joka keksii ihmekoneensa avulla ratkaisun kaikkiin pulmiin. Balthazar opettaa esimerkillään kuinka luovuudella ratkaistaan hankalatkin tilanteet. Klassikkoanimaatio kertoo lempeästä ja nokkelasta professori Balthazarista, joka keksii ihmekoneensa avulla ratkaisun kaikkiin pulmiin. Balthazar opettaa esimerkillään kuinka mielikuvituksella ja luovuudella ratkaistaan hankalatkin tilanteet. Kroatiassa vuosina 1967-1974 tuotettu animaatiosarja on uudistettu vuonna 2007.

SimpsonitU

to 10.10. klo 08.00 - 08.30 30 minSub

Simpsonit
Kausi 3, 8/23. Lisan ratsu. Millä keinoin Homer korjaisi laiminlyöntinsä Lisaa kohtaan? Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit (The Simpsons)! Matt Groeningin luoma, melko tavalla kieroutunut perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden.

SimpsonitU

to 10.10. klo 08.30 - 09.00 30 minSub

Simpsonit
Kausi 3, 9/23. Hyvä isä. Homer vaipuu epätoivoon, kun Marge testaa hänen tietojaan lastensa tekemisistä. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit (The Simpsons)! Matt Groeningin luoma, melko tavalla kieroutunut perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden.

Huutokaupan metsästäjät

to 10.10. klo 09.00 - 09.30 30 minSub

Huutokaupan metsästäjät
Kausi 8, 18/20. Ivy ja Hologrammit. Huutokauppa El Cajonin kaupungissa alkaa vihamielisissä tunnelmissa, mutta Ivy löytää itsensä pian keskeltä legendaarista 80-luvun animaatiosarjaa. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, jossa ammattilaiset ostavat huutokaupoista hylättyjen pienvarastojen sisältöjä.

Suurmestari UK

to 10.10. klo 09.30 - 10.30 60 minSub

Suurmestari UK
Kausi 14, 4/10. Murusia rintsikoissa. Luvassa on viisi kaunista laulua, kun kirjoittaa ylös viisi kaunista sanaa ja kirjoittaa sen jälkeen klassisen laulun, jossa sanoja pitää käyttää. Brittiläinen viihdeohjelma. Brittiläinen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat mitä kummallisempia tehtäviä. Kauden vakiokilpailijoina ovat koomikot Dara O Briain, Fern Brady, John Kearns, Munya Chawawa ja Sarah Millican. 14. tuotantokausi.

Rekkakuskit jäällä

to 10.10. klo 10.30 - 11.30 60 minSub

Rekkakuskit jäällä
Tulta päin. Kausi 10, 7/10. Steph Custance lähtee ensimmäistä kertaa reissuun yksin. Lisa Kellyn rekka syttyy tuleen. Todd Deweyn synttärireissusta tulee painajaismainen. Talven tullessa Kanadan erämaat jäätyvät, ja tavaran rahtaaminen jopa kaikkein kaukaisimpiin kyliin tulee mahdolliseksi. Tosi-tv-sarjassa seurataan rohkeita rekkakuskeja, jotka vaarantavat henkensä ajaessaan satojen kilometrien matkoja pitkin lunta ja jäätä. Lisämaustetta tuo kahden toisiaan vastaan kilpailevan firman kisa siitä, kumpi kuljettaa rahtikauden aikana enemmän lasteja perille.

Poliisit UK: AjojahtiU

to 10.10. klo 11.30 - 12.30 60 minSub

Poliisit UK: Ajojahti
Kausi 15, 2/10. Mersumies. Sinnikkäästi poliisin neuvot unohtava mersumies naurattaa partioparia. Useamman yksikön takaa-ajo päättyy hurjaan pysäytysyritykseen. Brittiläinen poliisisarja. Brittiläinen realitysarja poliisin arjesta. 15. tuotantokausi.

Salatut elämät

to 10.10. klo 12.30 - 13.00 30 minSub

Salatut elämät
Jakso 4649 Magnus ja asuntolaila. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Simpsonit

to 10.10. klo 13.00 - 13.30 30 minSub

Simpsonit
Kausi 20, 7/21. Terroriuhka. Bart ystävystyy muslimipojan kanssa, mutta Homer on kauhusta kalpeana: hän nimittäin pelkää, että pojan perheen vakaumus johtaa terrorismiin. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit!
Matt Groeningin luoma, melko tavalla kieroutunut perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden, Margen pitkän pinnan, Bartin röyhkeyden tai Homerin typeryyden avulla - vai ratkaiseeko tilanteet kuitenkin Maggie-vauva? Klassikoiden klassikko, jossa aika ajoin vierailemassa viihdetaivaan kovimpia nimiä.

Simpsonit

to 10.10. klo 13.30 - 14.00 30 minSub

Simpsonit
Kausi 20, 8/21. Hermostusta ja herhiläisiä. Lisa hermostuu, kun hänen herhiläisharrastuksensa on vaarassa rakenteilla olevan stadionin tähden. Kumpi voittaa - eläinten oikeuksia puolustava neitokainen vai rahanahne Mr. Burns? Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit!
Matt Groeningin luoma, melko tavalla kieroutunut perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden, Margen pitkän pinnan, Bartin röyhkeyden tai Homerin typeryyden avulla - vai ratkaiseeko tilanteet kuitenkin Maggie-vauva? Klassikoiden klassikko, jossa aika ajoin vierailemassa viihdetaivaan kovimpia nimiä.

Moderni perhe

to 10.10. klo 14.00 - 14.30 30 minSub

Moderni perhe
Kausi 9, 4/22. Bestikset. Jayn paras ystävä tulee vierailulle, mutta viettää enemmän aikaa Glorian kuin Jayn kanssa. Alex haluaa todistaa Clairelle, että hänen ja Benin suhde on fyysinen. Amerikkalainen komediasarja. Lukuisia tv-alan palkintoja kahminut, raikkaan nokkela tilannekomediasarja Pritchettin suvun kolmen tyystin erilaisen perheen arjesta, josta ei täpäriä tilanteita ja kommelluksia puutu. Perheenpää Jayn hyvä ystävä Shorty muuttaa joksikin aikaa Jayn ja Glorian luokse, ja Shortya kiinnostaa enemmän Glorian kuin Jayn seura.

Moderni perhe

to 10.10. klo 14.30 - 15.00 30 minSub

Moderni perhe
Kausi 9, 5/22. Halloween. Phil ja Claire yrittävät todistaa lapsilleen, että halloween on aikuisten juhla. Cam käyttää hyväkseen Glorian ja Jayn vieraanvaraisuutta. Amerikkalainen komediasarja. Lukuisia tv-alan palkintoja kahminut, raikkaan nokkela tilannekomediasarja Pritchettin suvun kolmen tyystin erilaisen perheen arjesta, josta ei täpäriä tilanteita ja kommelluksia puutu. Perheenpää Jayn hyvä ystävä Shorty muuttaa joksikin aikaa Jayn ja Glorian luokse, ja Shortya kiinnostaa enemmän Glorian kuin Jayn seura.

Ex-Onnelliset

to 10.10. klo 15.00 - 16.00 60 minSub

Ex-Onnelliset
Kausi 4, 10/10. Onneniskelmä. Eroasuntoasukkaat viettävät vappua poliisien piirittämänä Porissa, kukkavarkaissa, ja Viivin toivontäyteisen taide-elokuvan ensi-illassa. Perheenlisäys- ja muuttouutiset häkellyttävät Kekkosia. Ex-Onnelliset on MTV-alkuperäissarja viidestä lapsiperheestä, joissa vanhemmat ovat juuri eronneet. Perheet muuttavat samaan kerrostaloon, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen.

Poliisit UK: Parhaat ajojahdit

to 10.10. klo 16.00 - 17.00 60 minSub

Poliisit UK: Parhaat ajojahdit
Sisulla voittoon. Kausi 2, 9/10. Sinnikkyys, sisukkuus ja kaikkensa antaminen ovat poliisityön kulmakiviä. Vaikka rosvot keksivät toinen toistaan ovelampia keinoja päästä pakoon, poliisi pitää pintansa. Brittisarjassa seurataan poliisin eliittiyksikköjen hurjimpia takaa-ajoja ja pelastustehtäviä eri puolilla Englantia. Kaahareiden lisäksi eteen sattuu niin murtovarkaita, huumekauppiaita kuin väkivaltatapauksiakin.

Simpsonit

to 10.10. klo 17.00 - 17.30 30 minSub

Simpsonit
Kausi 3, 10/23. Homerin tuliliemi. Homer on keksinyt jotakin, josta Moe kerää kunnian kapakassaan. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit (The Simpsons)! Matt Groeningin luoma, melko tavalla kieroutunut perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden.

Myyrä

to 10.10. klo 17.30 - 18.30 60 minSub

Myyrä
Halkoja ja hylkyjä. Kausi 4, 5/10. Myyräily karkaa lapasesta, kun kilpailijoiden tehtävänä on etsiä erivärisiä halkoja saunakylässä. Suunnistus sukellusveneen sisällä osoittautuu joillekin hankalaksi. Maailman älykkäin kilpailureality Myyrä palaa Maikkarille neljännen tuotantokauden jaksoin. Ohjelmassa 11 julkisuudesta tuttua persoonaa suuntaa juontaja Roope Salmisen johdolla seikkailuun, jollaista he eivät ole koskaan ennen kokeneet.

Myyrä: Johtolangat

to 10.10. klo 18.30 - 19.00 30 minSub

Myyrä: Johtolangat
Halkoja ja hylkyjä. Kausi 2, 5/10. Kilpailijoiden laskupää, muisti ja navigointitaidot herättävät Miska Haakanan ja Roope Salmisen keskusteluissa kysymyksiä. Alkaako Miskalle selviämään kuka on Myyrä? Roope Salmisen juontamassa Myyrä: Johtolangat -ohjelmassa pyritään selvittämään myyrän henkilöllisyyttä analysoimalla tuoreimman jakson käänteitä vakiovieraan kanssa ja nähdään ennennäkemätöntä materiaalia pääohjelmasta. Uusimman jakson tapahtumista saapuu kertomaan tuorein kisasta pois pudonnut kilpailija. Viimeisessä jaksossa ratkeaa, vievätkö johtolangat myyrän jäljille.

Jay Lenon autotalli

to 10.10. klo 19.00 - 20.00 60 minSub

Jay Lenon autotalli
Elämäsi autot: Jamie Lee Curtis. Kausi 7, 5/8. Jay käy läpi näyttelijä Jamie Lee Curtisin autohistoriaa ja testaa Jeff Dunhamin kanssa tulipalosimulaattoria. Lopuksi kisataan maastopalojen sammuttamisessa puskutraktorilla. Armottomana autohulluna tunnettu talk show -legenda Jay Leno esittelee sarjassaan kiinnostavia autoja ja muita ajoneuvoja klassikko- ja vintageautoista erikoisimpiin uutuuksiin, klassikoihin ja superautoihin. Lisäksi sarjassa nähdään vieraita aina Hollywood-näyttelijöistä kilpakuskeihin ja jakson teemaan sopiviin erikoisvieraisiin.

FrenditU

to 10.10. klo 20.00 - 20.30 30 minSub

Frendit
Kausi 9, 16/23. Tissihomma. Monica pyytää salaa Joeylta rahaa lainaksi. Kun Chandlerkin lähestyy häntä samalla asialla, hän paljastaa Monican tarvinneen rahaa rintojen suurentamista varten. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

to 10.10. klo 20.30 - 21.00 30 minSub

Frendit
Kausi 9, 17/23. Muistotilaisuus. Chandlerin kepponen vanhan oppilaitoksen nettisivulla johtaa muka edesmenneen opiskelukaverin muistotilaisuuteen. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

Rocky

to 10.10. klo 21.00 - 23.30 2h 30 minSub

Kolmella Oscarilla palkittu menestyselokuva, joka oli myös Sylvester Stallonen kauan odottama läpimurtotyö, laitakaupungin salien nyrkkeilijästä. Tuntematon nyrkkeilijä Rocky Balboa saa elämänsä tilaisuuden, kun julkisuushakuinen raskaan sarjan mestari haastaa hänet titteliotteluun. Laitakaupungin köyhällä altavastaajalla ei ole mitään menetettävää, mutta kaikki voitettavana. Kolmella Oscarilla palkittu menestyselokuva oli myös Sylvester Stallonen läpimurtotyö.

Bridget Jones: Elämä jatkuuU

to 10.10. klo 23.30 - 01.40 2h 10 minSub

Helen Fieldingin menestysromaaniin pohjautuva elokuva kolmekymppisestä Bridget Jonesista, joka kamppailee rakkaus- ja laihdutushuolien keskellä. Helen Fieldingin menestysromaaniin pohjautuva elokuva kolmekymppisestä Bridget Jonesista, joka kamppailee rakkaus- ja laihdutushuolien keskellä. Jatko-osa jatkaa siitä, mihin edellinen elokuva jäi ja seuraa Bridgetin kimuranttia kohellusta kahden miehen ristitulessa.

Rikospaikka

tänään 01.40 - 02.35 55 minSub

Rikospaikka
Kausi 16, jakso 4/13. Valkeakosken raiskausmurha. Tampereen parveketappo 2023. Ajankohtaisohjelma rikosten maailmasta. Katsojat pääsevät tutustumaan rikostoimittajien sisäpiiriin ja kuulemaan rikosten, rikollisten sekä viranomaisten taustoista. Ohjelman tiukka journalistinen linja on kiinni ajassa ja rikollisuuteen liittyvissä ilmiöissä sekä valottaa myös tehtyjä rikoksia sekä niiden taustoja.

Suurmestari UKU

tänään 02.35 - 03.35 60 minSub

Suurmestari UK
Älykääpio remmissä. Kausi 14, 3/10. Älykääpiö remmissä. Ryhmätehtävässä yhden kilpailijan pitää sabotoida muiden huomaamatta muiden ponnistukset. Jos hän onnistuu, hän saa viisi pistettä, muuten hän jää nollille. Brittiläinen viihdeohjelma. Brittiläinen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat mitä kummallisempia tehtäviä. Kauden vakiokilpailijoina ovat koomikot Dara O Briain, Fern Brady, John Kearns, Munya Chawawa ja Sarah Millican. 14. tuotantokausi.

Stadi vs. Lande

tänään 03.35 - 04.35 60 minSub

Stadi vs. Lande
Sähköä karavaanareille. Kausi 7, 4/10. Illan joukkueet vastailevat kysymyksiin sujuvasti, tosin paikoin aina edes kuulematta itse kysymystä. Mikä toi Röllin studiolle? Iltaa isännöivät Jaakko Saariluoma ja Joonas Nordman. Stadi ja lande kohtaavat jälleen! Uusi kausi tuo mukanaan uuden juontajan, kun Jaska Saariluoman rinnalle nousee porilaisvahvistus Joonas Nordman!
Kaukomatkaa tavoittelee jälleen joukko kilpailijoita ympäri Suomea, mukaan lukien julkisuudesta tuttuja kasvoja. Luvassa on lisäksi Stadi vs. Landen historian
ensimmäinen kahden kaupungin välinen taisto! Tule mukaan!
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Syvissä vesissä, Sukuni salat, Vain elämää, Liiga, Kahden keikka - vaaralliset yhdessä, Unelma-asunto auringon alta, Salatut elämät, Jeopardy! Suomi, Emmerdale, Teho-osasto

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity