HoroskooppiBlogitVaihtoautotSanakirjaTietovisatReseptitViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot perjantaina 11.10.2024

Näytä tiivistettynä

MTV Uutiset Live

pe 11.10. klo 04.00 - 06.00 2h 0 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

MTV Uutiset Live

pe 11.10. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Donal Skehan: Ruokaa nopeasti

pe 11.10. klo 06.30 - 07.00 30 minAVA

Donal Skehan: Ruokaa nopeasti
Kausi 1, 2/10. Paistia kerrakseen. Donal antaa uusia ideoita koko perheen sunnuntai-illalliselle, ja perinteiset paistit saavat seurakseen jotakin hieman erikoisempaa. Irlantilainen ruokaohjelma. Irlantilaisessa ruokaohjelmassa annetaan vinkkejä avuksi arjen kiireeseen ja pyhiä juhlistamaan. Ensimmäinen tuotantokausi.

Lemmen viemääU

pe 11.10. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Huoli Anasta. Philipp ja Vincent lähtevät etsimään Anaa, kun tämän hevonen palaa tallille ilman ratsastajaa. Erikin omituinen käytös kummastuttaa jo Michaeliakin. Nicole puolestaan odottaa sopivaa hetkeä syrjähyppynsä tunnustamiseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Ostoskanava Myori.fi

pe 11.10. klo 08.00 - 08.30 30 minAVA

Ostoskanava Myori.fi

Unelmia Italiassa

pe 11.10. klo 08.30 - 09.00 30 minAVA

Unelmia Italiassa
Suuri suru.. Kausi 1, 14/15. Lähestyvä joulu nostaa lapsettomuuden aiheuttaman surun pintaan. Onko edessä taas joulu ilman lasta? Arkkitehti on vihdoin järjestänyt tapaamisen, mikä saa Ellenin kihisemään raivosta. Juontaja Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jarin pitkäaikaisen unelman toteuttamisesta kertova Unelmia Italiassa -sarja vie katsojansa Italian upeisiin maisemiin. Ellen ja Jari ovat jo vuosia haaveilleet kakkoskodista Italiassa, mutta ovat ajatelleet, että unelman voi toteuttaa vasta kun he ovat saaneet lapsen.

Unelma-asunto auringon alta

pe 11.10. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 76/80. Muistoja Murciasta. Pienten lasten äiti Kim haluaa toteuttaa äitinsä muistoksi unelman loma-asunnosta Espanjasta. Toiveissa on asunto, josta on perheelle iloa vuosiksi. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Ensitreffit alttarilla

pe 11.10. klo 10.00 - 11.00 60 minAVA

Ensitreffit alttarilla
Uskallanko kertoa?. Kausi 11, 6/13. Kommunikaatiohaasteet hankaloittavat edelleen parien elämää. Asiantuntijatehtävä avaa salaisuuksien arkkua. MTV:n Ensitreffit alttarilla tulee taas! Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin hurjalla tavalla. He antavat rakkauden avaimet asiantuntijoiden käsiin, ja tehtäväksi jää sanoa ’tahdon’ täysin tuntemattomalle ihmiselle.

Grand Designs - unelma-asunnot

pe 11.10. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Kausi 19, 3/8. Kahden puolen muuria. Skotlantilaispariskunta remontoi kartanon puutarhurin majan ja rakentaa sen yhteyteen uuden, modernin puolen. Miten käy historiallisten arvojen? Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Kausi 19.

Grand Designs - unelma-asunnot

pe 11.10. klo 12.00 - 13.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Kausi 19, 4/8. Perheen kesken. Leskeksi jäänyt Gretta on palannut Malesiasta ja rakennuttaa uuden kodin aivan sisarensa naapuriin. Arkkitehti ja projektipäällikkö löytyvät perhepiiristä. Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Kausi 19.

Emmerdale

pe 11.10. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Emmerdale
Aja hiljaa, Marlon. Marlon pelkää vieläkin autoilua, eikä Paddyn kanssa riiteleminen auta asiaa. Chloe ja Mack kokevat takaiskun ristiäisten valmisteluissa, ja Charity työntää lusikkansa soppaan. Sam ja Samson ihmettelevät Craigin vaurautta. Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.

Suomen kaunein kotiU

pe 11.10. klo 13.30 - 14.30 60 minAVA

Suomen kaunein koti
Hienot huvilat. Kausi 14, 6/12. Pirkanmaalla sijaitsevat kodit ovat kaikki oman aikakautensa taidonnäytteitä. Suosittu Suomen kaunein koti vie katsojat tuttuun tapaan 30 kauniiseen kotiin eri puolilla Suomea. Luvassa on historiaa huokuvia huviloita, moderneja massiivipuutaloja, oivaltavia ratkaisuja sisustuksessa sekä paljon kaunista taidetta. Toimittaja Hanna Sumari saa kesän matkoihin mukaansa uudet tuomarikollegat sisustusarkkitehti Joanna Amemorista sekä arkkitehti Pekka Pakkasesta.

Donal Skehan: Terveelliset herkutU

pe 11.10. klo 14.30 - 15.00 30 minAVA

Donal Skehan: Terveelliset herkut
Kausi 1, 10/10. Sichuanilainen klassikko. Donal valmistaa vegaanisen version sichuanilaisesta klassikosta ja wokkaa pikahaasteessa. Lisäksi hän esittelee ruokia, joita voi tehdä etukäteen kiireisiä päiviä varten. Irlantilaine Irlantilaisessa ruokaohjelmassa valmistetaan terveellisiä herkkuja moneen makuun. Ensimmäinen tuotantokausi.

Unelma-asunto auringon altaU

pe 11.10. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Pafos kutsuu. Kausi 15, 36/120. Linda etsii miehelleen ja itselleen loma-asuntoa ja tulevaa kotia Kyprokselta, Pafoksen alueelta. Mukana on Marie-sisko, ja toiveena on, että ranta, kaupat ja yöelämä ovat kyllin lähellä. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Maalaistaloa rakentamassa

pe 11.10. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Maalaistaloa rakentamassa
Noviisien iso urakka. Kausi 2, 7/10. Sarah ja Mostafa rakentavat unelmakotia Skotlantiin, mutta budjetti ei riitä ammattilaisten palkkaamiseen. Niinpä pari tekee suuren osan töistä itse ilman aiempaa kokemusta. Brittiläisessä lifestyleohjelmassa rakentamisen asiantuntija Mark Millar auttaa perheitä erilaisissa talonrakennusprojekteissa. Suorapuheisen ja kokeneen konkarin neuvot ovat tarpeen, jotta myös remonttibudjetti pysyy kurissa.

Meidän remppaU

pe 11.10. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Meidän remppa
Lisää lahoa ja lainaa. Kausi 1, 5/10. Iirikselle ja Jerelle paljastuu ikävä yllätys, kun talosta löytyy lisää lahoja hirsiä. Kalev ja Niko painivat budjettinsa kanssa, mutta pankki on heltynyt antamaan lisää lainaa. Ohjelmassa seurataan, kuinka tavalliset suomalaiset kotiremppaajat remontoivat itse unelmiensa kotia kiireisen arjen keskellä. Kaikkien neljän remontin tavoitteena on valmistua jouluksi, mutta odottamattomat yllätykset kuitenkin pistävät aikataulut, budjetit ja remppaajien mielentilan koetukselle. Projektien edistymistä on seuraamassa remonttiasiantuntija Niko Roschier.

Grand Designs - unelma-asunnotU

pe 11.10. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Esteetön talo. Kausi 20, 6/11. John ja Helen rakennuttavat paviljongin, josta pitää tulla esteetön Helenin pyörätuolin takia. Lasiset seinät tuovat luonnon lähelle. Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia.

Unelma-asunto auringon alta

pe 11.10. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Toiveiden majatalo. Kausi 15, 37/120. Eläkepäiviään odottava Sylvia on haaveillut majatalosta ja elämästä mukavassa seurakuntayhteisössä. Hyvä ystävä Angie apunaan hän etsii unelmiensa taloa Lounais-Ranskasta, Dordognen kauniista maisemista. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Someäidit

pe 11.10. klo 20.00 - 20.30 30 minAVA

Someäidit
Uhkia ja mahdollisuuksia. Kausi 1, 3/15. Vivian lähtee Kreikkaan ja ajautuu kriisiin ylianalysoidessan Leuan käytöstä. Emilia hakee uutta työpaikkaa. Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen vaikuttajaäitien elämää. Tähtinä Miisa Nuorgam, Kaksi äitiä - Ella ja Suski, Emilia Huttunen ja Vivian Valpuri Nick. Someäidit avaavat elämäänsä itse kuvatun materiaalin ja haastattelujen kautta. Luvassa ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä – hetkiä, joita et ole nähnyt Instagramissa, tarinoita, joita et ole lukenut Jodelista.

Someäidit

pe 11.10. klo 20.30 - 21.00 30 minAVA

Someäidit
Anonyymit huolestujat. Kausi 1, 4/15. Miisasta on tehty lastensuojeluilmoitus. Ella ja Suski törmäävät asuntonäytöllä kiusalliseen tilanteeseen. Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen vaikuttajaäitien elämää. Tähtinä Miisa Nuorgam, Kaksi äitiä - Ella ja Suski, Emilia Huttunen ja Vivian Valpuri Nick. Someäidit avaavat elämäänsä itse kuvatun materiaalin ja haastattelujen kautta. Luvassa ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä – hetkiä, joita et ole nähnyt Instagramissa, tarinoita, joita et ole lukenut Jodelista.

FrenditU

pe 11.10. klo 21.00 - 21.30 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 10/23. Joulu Tulsassa. Chandlerin on vietettävä joulu Tulsassa työkiireiden takia, mutta Monica epäilee pahinta kuultuaan Chandlerin naispuolisesta työparista. Vieras: Selma Blair. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 11.10. klo 21.30 - 22.00 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 11/23. Takaisin töihin. Kun Rachel käy näyttämässä Emmaa työpaikallaan, hän huomaa, että hänen töitään tekee komea mies. Pikaistuksissaan Rachel tekee päätöksen, jota hän ehkä katuu. Vieras: Dermot Mulroney. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 11.10. klo 22.00 - 22.30 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 12/23. Kotirotat. Rachelia ärsyttää se, että Gavin on tulossa hänen syntymäpäivilleen. Ross yrittää pitää Joeyn erossa uudesta sievästä lapsenhoitajasta. Phoeben kotirotilla on ollut iloinen perhetapaus. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 11.10. klo 22.30 - 23.10 40 minAVA

Frendit
Kausi 9, 13/23. Monica laulaa. Ross haluaa tehdä Rachelin mustasukkaiseksi. Taputtavatko miehet todella Monican laulutaidoille karaokeillassa? Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 11.10. klo 23.10 - 23.40 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 14/23. Sokkotreffit. Joey ja Phoebe juonittelevat Rachelille ja Rossille mahdollisimman kurjat sokkotreffikumppanit, jotta nämä huomaisivat toistensa erinomaisuuden. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 11.10. klo 23.40 - 00.10 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 15/23. Mukilointi. Joey tuskailee koe-esiintymisestä sievistelevän ohjaajan edessä. Ross ja Phoebe kokevat kohtalonyhteyttä siitä, että heidät on mukiloitu samana iltana. - Vierailija Jeff Goldblum. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

tänään 00.10 - 00.40 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 16/23. Tissihomma. Monica pyytää salaa Joeylta rahaa lainaksi. Kun Chandlerkin lähestyy häntä samalla asialla, hän paljastaa Monican tarvinneen rahaa rintojen suurentamista varten. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

tänään 00.40 - 01.10 30 minAVA

Frendit
Kausi 9, 17/23. Muistotilaisuus. Chandlerin kepponen vanhan oppilaitoksen nettisivulla johtaa muka edesmenneen opiskelukaverin muistotilaisuuteen. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

Tanssii Tähtien KanssaU

tänään 01.10 - 03.05 1h 55 minAVA

Tanssii Tähtien Kanssa
Urheilun juhlaa!. Kausi 17. 6/13 Trikoot päälle, maila käteen ja piikkarit jalkaan! Kuka nousee korkeimmalle korokkeelle ja kenen eväät on jo syöty? Tanssijat tekevät parhaansa, ja katsotaan mihin se riittää. Syksyn säkenöivin viihdepaketti saapuu taas! Kaikkien suomalaisten suursuosikki, useilla Kultainen Venla -palkinnoilla palkittu Tanssii Tähtien Kanssa pyörähtelee starttaa uusien tähtiparien voimin. Mukaan on uskaltautunut monia rakastettuja artisteja, tunnettuja viihdemaailman kasvoja sekä tietenkin urheilumaailman huippuja. Näiden parien ensiaskeleita parketilla ei kukaan halua missata!

The Real Housewives of Salt Lake City

tänään 03.05 - 04.25 1h 20 minAVA

The Real Housewives of Salt Lake City
Kausi 2, 8/24. 24 tunnin kimppakyyti. Mary järjestää kokkauskurssin ja vaatii Whitneyltä selitystä vastaamattomiin puheluihin. Amerikkalainen realitysarja. Sarjassa kurkistetaan kuuden menestyneen naisen epätavanomaiseen elämään, kun he pyörivät seurapiireissään kaupungissa, jossa arvostetaan uskontoa, asemaa ja täydellisyyttä.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Sydämen kutsumus, Tanssii Tähtien Kanssa, Lemmen viemää, Muumilaakson tarinoita, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Sukuni salat, Kauniit ja rohkeat, MasterChef Australia, Emmerdale, Midsomerin murhat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity