TietovisatHoroskooppiViihdeVaihtoautotSanakirjaBlogitReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan Sub ohjelmatiedot perjantaina 11.10.2024

Näytä tiivistettynä

Rekkakuskit jäälläU

pe 11.10. klo 04.35 - 05.33 58 minSub

Rekkakuskit jäällä
Perävaunuja hakemassa. Kausi 10, 5/10. Steph ja Todd pääsevät perävaunujensa luokse, mutta niiden irrottaminen jäätyneestä maasta osoittautuu haastavaksi. Darrell joutuu ajamaan tiellä, jota ei ole pidetty kunnossa. Lämpö keskeyttää Alexin matkan. Talven tullessa Kanadan erämaat jäätyvät, ja tavaran rahtaaminen jopa kaikkein kaukaisimpiin kyliin tulee mahdolliseksi. Tosi-tv-sarjassa seurataan rohkeita rekkakuskeja, jotka vaarantavat henkensä ajaessaan satojen kilometrien matkoja pitkin lunta ja jäätä. Lisämaustetta tuo kahden toisiaan vastaan kilpailevan firman kisa siitä, kumpi kuljettaa rahtikauden aikana enemmän lasteja perille.

Muumien maailma

pe 11.10. klo 07.00 - 07.10 10 minSub

Muumien maailma
Kadonnut Meri. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumien maailma

pe 11.10. klo 07.10 - 07.15 5 minSub

Muumien maailma
Pyörremyrsky. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumien maailma

pe 11.10. klo 07.15 - 07.25 10 minSub

Muumien maailma
Pyrstötähti tulee. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumilaakson tarinoita

pe 11.10. klo 07.25 - 07.50 25 minSub

Muumilaakson tarinoita
Kausi 4, 13/25. Aikamatka Kleopatran luo. Muumien aikamatka jatkuu. Polttavalta aavikolta päästään Kleopatran palatsin suojiin. Muumilaakson tarinoita on vuosina 1990-1992 tehty animaatiosarja, joka kertoo Tove Janssonin luomien muumien ja heidän ystäviensä seikkailuista Muumilaaksossa. Tuotantokausi 4.

Professori Balthazar

pe 11.10. klo 07.50 - 08.00 10 minSub

Professori Balthazar
Tuulimysteeri. Klassikkoanimaatio kertoo lempeästä ja nokkelasta professori Balthazarista, joka keksii ihmekoneensa avulla ratkaisun kaikkiin pulmiin. Balthazar opettaa esimerkillään kuinka luovuudella ratkaistaan hankalatkin tilanteet. Klassikkoanimaatio kertoo lempeästä ja nokkelasta professori Balthazarista, joka keksii ihmekoneensa avulla ratkaisun kaikkiin pulmiin. Balthazar opettaa esimerkillään kuinka mielikuvituksella ja luovuudella ratkaistaan hankalatkin tilanteet. Kroatiassa vuosina 1967-1974 tuotettu animaatiosarja on uudistettu vuonna 2007.

SimpsonitU

pe 11.10. klo 08.00 - 08.30 30 minSub

Simpsonit
Kausi 3, 10/23. Homerin tuliliemi. Homer on keksinyt jotakin, josta Moe kerää kunnian kapakassaan. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit (The Simpsons)! Matt Groeningin luoma, melko tavalla kieroutunut perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden.

Kaiken maailman ennätykset

pe 11.10. klo 08.30 - 09.00 30 minSub

Kaiken maailman ennätykset
Raksat ja räjähdykset. Siim Liivik.. Kausi 1, 9/10. Raksat ja räjähdykset. Mikko Penttilä esittelee kummallisimpia Guinnessin ennätyksiä. Tähtivieraana räppäävä jääkiekkoilija Siim Liivik eli Märkä-Simo. Komediallinen viihdeohjelma, jossa ennätysfani Mikko Penttilä avaa salaisen arkistonsa ja esittelee uskomattomia Guinnessin ennätyksiä ympäri maailmaa. Ne muuttuvat jatkuvasti ennätysmielisten yrittäessä rikkoa voimassa olevia ennätyksiä. Mikon rakkaassa arkistokellarissa kyläilevät tähtivieraat vastaavat arvaamattomiin kysymyksiin ja kokeilevat ennätyksen tekoa myös itse.

Huutokaupan metsästäjät

pe 11.10. klo 09.00 - 09.30 30 minSub

Huutokaupan metsästäjät
Kausi 8, 19/20. Onnenkalu Dave. Rene päättää testata teoriaansa, jonka mukaan hänen tienestinsä kasvavat Daven solvausten lennellessä. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, jossa ammattilaiset ostavat huutokaupoista hylättyjen pienvarastojen sisältöjä.

Suurmestari UK

pe 11.10. klo 09.30 - 10.30 60 minSub

Suurmestari UK
Kausi 14, 5/10. Ranskis Turpasauna. Mikä on hyödyttömin esine, joka on maksanut yli 20 puntaa? Luvassa on myös sairaaladraamaa ja taistelulajeja pirteän musiikin tahtiin. Brittiläinen viihdeohjelma. Brittiläinen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat mitä kummallisempia tehtäviä. Kauden vakiokilpailijoina ovat koomikot Dara O Briain, Fern Brady, John Kearns, Munya Chawawa ja Sarah Millican. 14. tuotantokausi.

Rekkakuskit jäällä

pe 11.10. klo 10.30 - 11.30 60 minSub

Rekkakuskit jäällä
Lämpöaallon raivo. Kausi 10, 8/10. Toddin rekka kokee kovia, mutta pääseekö mies määränpäähänsä? Art tekee hukkareissun lämpenevän sään takia. Lisa ajaa jäätiellä, joka muistuttaa paikoitellen uima-allasta. Talven tullessa Kanadan erämaat jäätyvät, ja tavaran rahtaaminen jopa kaikkein kaukaisimpiin kyliin tulee mahdolliseksi. Tosi-tv-sarjassa seurataan rohkeita rekkakuskeja, jotka vaarantavat henkensä ajaessaan satojen kilometrien matkoja pitkin lunta ja jäätä. Lisämaustetta tuo kahden toisiaan vastaan kilpailevan firman kisa siitä, kumpi kuljettaa rahtikauden aikana enemmän lasteja perille.

Poliisit UK: AjojahtiU

pe 11.10. klo 11.30 - 12.30 60 minSub

Poliisit UK: Ajojahti
Kausi 15, 3/10. Erikoisjoukko. Poliisin aseistettu erikoisjoukko kutsutaan paikalle, kun kotibileissä ammuskellaan. Toisaalla vaarallinen kuski kaahaa läpi tiheästi asutun alueen. Brittiläinen poliisisarja. Brittiläinen realitysarja poliisin arjesta. 15. tuotantokausi.

Salatut elämät

pe 11.10. klo 12.30 - 13.00 30 minSub

Salatut elämät
Jakso 4650 Salla on siivo niskanen. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Ulosottomiehet

pe 11.10. klo 13.00 - 14.00 60 minSub

Ulosottomiehet
Kausi 3, 1/14. Bussivarikon räyhähenki. Bussiyhtiöltä karhutaan suuria saatavia, mutta ulosottomiesten työtä haittaa vähemmän avulias työntekijä. Brittiläinen realitysarja. Dokumentaarisessa realitysarjassa seurataan brittiläisiä ulosottomiehiä, joiden tehtävänä on periä maksamattomat velat takaisin velkaantuneilta. Ohjelmassa nähdään myös velkojia, jotka eivät syystä tai toisesta saa takaisin perimiään saatavia sekä velallisia, joilla useilla on surullinen tarina kerrottavanaan.

Moderni perhe

pe 11.10. klo 14.00 - 14.30 30 minSub

Moderni perhe
Kausi 9, 6/22. Petos. Claire ja Mitchell päättävät järjestää Jaylle ja Glorialle juhlat 10-vuotishääpäivän kunniaksi. Philille selviää, että hänestä ei tullut taikuria, koska hänet petettiin. Amerikkalainen komediasarja. Lukuisia tv-alan palkintoja kahminut, raikkaan nokkela tilannekomediasarja Pritchettin suvun kolmen tyystin erilaisen perheen arjesta, josta ei täpäriä tilanteita ja kommelluksia puutu. Perheenpää Jayn hyvä ystävä Shorty muuttaa joksikin aikaa Jayn ja Glorian luokse, ja Shortya kiinnostaa enemmän Glorian kuin Jayn seura.

Moderni perhe

pe 11.10. klo 14.30 - 15.00 30 minSub

Moderni perhe
Kausi 9, 7/22. Valheella on lyhyet jäljet. Jay järjestää perheelle kiitospäivän päivällisen tarkoituksenaan juhlistaa lastensa saavutuksia. Jotkut saavutukset kuitenkin perustuvat petokseen. Amerikkalainen komediasarja. Lukuisia tv-alan palkintoja kahminut, raikkaan nokkela tilannekomediasarja Pritchettin suvun kolmen tyystin erilaisen perheen arjesta, josta ei täpäriä tilanteita ja kommelluksia puutu. Perheenpää Jayn hyvä ystävä Shorty muuttaa joksikin aikaa Jayn ja Glorian luokse, ja Shortya kiinnostaa enemmän Glorian kuin Jayn seura.

Kämppikset

pe 11.10. klo 15.00 - 16.00 60 minSub

Kämppikset
Kausi 1, 1/10. Dallas-bileet. Vaimon 70-vuotisjuhlat muuttavat Raimon elämän ja asumisjärjestelyt. Hätävalhe saa tuulta purjeiden alle ja pian Raimolla on kämppiksinään kolme ystävää 60-luvulta ja parikymppinen Amanda. Hulvattomassa MTV-alkuperäissarjassa seitsemänkymppiset seniorit ja teini-ikäiset juniorit muuttavat kimppakämppään ja elävät yhdessä kuin viimeistä päivää.

Poliisit UK: Parhaat ajojahdit

pe 11.10. klo 16.00 - 17.00 60 minSub

Poliisit UK: Parhaat ajojahdit
Poliisin tutut. Kausi 2, 10/10. Myös poliisin ammatissa vastaan tulee kanta-asiakkaita, joista osa on usein myös etsintäkuulutettuja. Työnkuvaan kuuluukin pitää aina silmät auki haluttujen henkilöiden varalta. Brittisarjassa seurataan poliisin eliittiyksikköjen hurjimpia takaa-ajoja ja pelastustehtäviä eri puolilla Englantia. Kaahareiden lisäksi eteen sattuu niin murtovarkaita, huumekauppiaita kuin väkivaltatapauksiakin.

FrenditU

pe 11.10. klo 17.00 - 17.30 30 minSub

Frendit
Kausi 9, 10/23. Joulu Tulsassa. Chandlerin on vietettävä joulu Tulsassa työkiireiden takia, mutta Monica epäilee pahinta kuultuaan Chandlerin naispuolisesta työparista. Vieras: Selma Blair. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 11.10. klo 17.30 - 18.00 30 minSub

Frendit
Kausi 9, 11/23. Takaisin töihin. Kun Rachel käy näyttämässä Emmaa työpaikallaan, hän huomaa, että hänen töitään tekee komea mies. Pikaistuksissaan Rachel tekee päätöksen, jota hän ehkä katuu. Vieras: Dermot Mulroney. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

Valtateiden sankarit

pe 11.10. klo 18.00 - 19.00 60 minSub

Valtateiden sankarit
Jäteauto jorpakossa. Kausi 6, 4/4. Neljä nuorta loukkaantuu, kun heidän autonsa pyörähtää ympäri. Ojaan suistunut jäteauto on saatava siirrettyä ennen ruuhka-ajan alkamista. Brittiläinen tosi-tv-sarja. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa tutustutaan Ison-Britannian tiepalvelukalustoon, jonka tehtävänä on pitää liikenne käynnissä säällä kuin säällä.

Jay Lenon autotalliU

pe 11.10. klo 19.00 - 20.00 60 minSub

Jay Lenon autotalli
Klassikoita ja uusinta uutta. Kausi 7, 6/8. Artisti Pitbull pääsee Jayn kyytiin harvinaisella Packardilla. Lisäksi Jay kokeilee sähkömoottoripyöriä näyttelijä Katee Sackhoffin kanssa ja ihailee sähköistä F-150-lavapakua ja Ford GT40-replikaa. Armottomana autohulluna tunnettu talk show -legenda Jay Leno esittelee sarjassaan kiinnostavia autoja ja muita ajoneuvoja klassikko- ja vintageautoista erikoisimpiin uutuuksiin, klassikoihin ja superautoihin. Lisäksi sarjassa nähdään vieraita aina Hollywood-näyttelijöistä kilpakuskeihin ja jakson teemaan sopiviin erikoisvieraisiin.

FrenditU

pe 11.10. klo 20.00 - 20.30 30 minSub

Frendit
Kausi 9, 12/23. Kotirotat. Rachelia ärsyttää se, että Gavin on tulossa hänen syntymäpäivilleen. Ross yrittää pitää Joeyn erossa uudesta sievästä lapsenhoitajasta. Phoeben kotirotilla on ollut iloinen perhetapaus. Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

FrenditU

pe 11.10. klo 20.30 - 21.05 35 minSub

Frendit
Kausi 9, 13/23. Monica laulaa. Ross haluaa tehdä Rachelin mustasukkaiseksi. Taputtavatko miehet todella Monican laulutaidoille karaokeillassa? Huippusuositun amerikkalaisen komediasarjan yhdeksäs tuotantovuosi. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. Warner Bros. TV, USA. Uusinta.

Rockyn uusintaotteluU

pe 11.10. klo 21.05 - 23.35 2h 30 minSub

Menestyselokuvasarjan toinen osa, jossa ainoastaan nyrkkeilylle elävä Rocky jälleen päätyy samaan kehään hallitsevan maailmanmestarin kanssa. Tuntematon altavastaaja Rocky Balboa hävisi tuomariäänin nyrkkeilyn raskaan sarjan mestaruuden, mutta on silti tiukan ottelun myötä moraalinen voittaja. Hallitseva mestari Apollo Creed ei hyväksy kokemaansa nöyryytystä, vaan vaatii uusintaottelua. Tuore isä ja aviomies Rocky epäröi laittaa kaiken uudestaan likoon.

Bridget Jones's BabyU

pe 11.10. klo 23.35 - 02.10 2h 35 minSub

Ikuinen sinkku Bridget Jones - nyt 43-vuotias - sotkee asiat exänsä Mark Darcyn kanssa samalla, kun hän flirttaile hurmaavan amerikkalaisen Jack Qwantin kanssa. Kun Bridget tulee raskaaksi, totaalinen sotku on valmis. Ikuinen sinkku Bridget Jones - nyt 43-vuotias - sotkee asiat exänsä Mark Darcyn kanssa samalla, kun hän flirttaile hurmaavan amerikkalaisen Jack Qwantin kanssa. Kun Bridget tulee raskaaksi, totaalinen sotku on valmis.

American Horror Story

tänään 02.10 - 03.05 55 minSub

American Horror Story
Kausi 11, 3/10. Vaaran merkit. Tohtori Wells saa hyytävän varoituksen Fire Islandilla leviävän taudin alkuperästä. Gino ja Patrick jatkavat murhaajan etsintää. Yhdysvaltalainen kauhusarja. Yhdysvaltalaisen kauhuantologiasarjan 11. kauden tarina sijoittuu 1980-luvun New Yorkiin, jossa homoseksuaalisia miehiä vaanivan sarjamurhaajan liikkeitä jäljittävä toimittaja päätyy synkkiin kuvioihin etsiessään totuutta surmien takana.

Suurmestari UKU

tänään 03.05 - 04.10 1h 5 minSub

Suurmestari UK
Kausi 14, 4/10. Murusia rintsikoissa. Luvassa on viisi kaunista laulua, kun kirjoittaa ylös viisi kaunista sanaa ja kirjoittaa sen jälkeen klassisen laulun, jossa sanoja pitää käyttää. Brittiläinen viihdeohjelma. Brittiläinen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat mitä kummallisempia tehtäviä. Kauden vakiokilpailijoina ovat koomikot Dara O Briain, Fern Brady, John Kearns, Munya Chawawa ja Sarah Millican. 14. tuotantokausi.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Lemmen viemää, Nhl, Rikkaat ja rahattomat, Mentalist, Salatut elämät, Tanssii Tähtien Kanssa, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Amazing Race Suomi, Murhia ja kantrimusiikkia

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity