HoroskooppiVaihtoautotTietovisatReseptitSanakirjaViihdeBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot lauantaina 12.10.2024

Näytä tiivistettynä

Unelma-asunto auringon altaU

la 12.10. klo 04.25 - 05.20 55 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 75/80. Mijas mielessä. Maureen ja Richard ihastuivat Mijasin seutuun serkun häissä. Nyt he etsivät nyt itselleen ja pikku tyttärelleen loma-asuntoa, jonka voisi laittaa myös vuokralle. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

MTV Uutiset Live

la 12.10. klo 05.20 - 05.56 36 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

MTV Uutiset Live

la 12.10. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Grand Designs Ruotsi

la 12.10. klo 06.30 - 07.30 60 minAVA

Grand Designs Ruotsi
Kausi 1, 6/6. Rantakallion kainaloon. Fredrik ja Sofie Johansson haluavat rakentaa talon länsirannikon maisemiin, mutta hankala kallio ja kovat myrskyt laittavat kapuloita rattaisiin. Ruotsalainen rakentamisen ohjelma. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Ruotsi 2020. Ensimmäinen tuotantokausi.

Grand Designs Uusi-Seelanti

la 12.10. klo 07.30 - 08.30 60 minAVA

Grand Designs Uusi-Seelanti
Kausi 4, 1/8. Muotoiluinsinöörin perintö. Tytär ja vävy aikovat kunnostaa moottoripyöristään tunnetun John Brittenin maanjäristyksissä vaurioituneen historiallisen talon. Uusiseelantilainen rakentamisen ohjelma. Arkkitehtuurin ja rakentamisen maailmaan sukeltava realitysarja esittelee Uuden-Seelannin toinen toistaan upeampia taloja. Sarjassa seurataan paikallisten mahtipontisia rakennusprojekteja arkkitehti Chris Mollerin johdolla. Mikään rakennussuunnitelma ei ole liian kunnianhimoinen eikä mikään haaste liian suuri, kun kyseessä ovat ihmisten visiot ja unelmat täydellisestä kodista.

Huimat huushollit

la 12.10. klo 08.30 - 09.30 60 minAVA

Huimat huushollit
Kausi 10, 6/8. Huvivene kuivalla maalla. Putkiasentaja James haluaa yllättää perheensä uudella matkailuautolla. Anna ja Sharon tekevät vanhasta pommisuojasta baarin. Brittiläinen dokumenttisarja. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia niin maalla kuin merelläkin. 10. tuotantokausi.

Masked Singer SuomiU

la 12.10. klo 09.30 - 11.00 1h 30 minAVA

Masked Singer Suomi
Mahdoton tehtävä. Kausi 6, 6/13. Lavalla nähdään jälleen uusi hahmo ja Jennin Backstreet Boys -sydän sykkii. Ile lukee hahmojen viestejä, mutta onko siitä mitään apua? Juontaja Ile Uusivuoren kipparoimalla kuudennella kaudella ohjelma on kasvanut entisestään – hahmot ovat pidempiä, ne ovat leveämpiä, ne esiintyvät enemmän kuin koskaan ennen ja yrittävät hämätä etsiviä ennennäkemättömin konstein.

Tanssii Tähtien Kanssa

la 12.10. klo 11.00 - 13.00 2h 0 minAVA

Tanssii Tähtien Kanssa
Urheilun juhlaa!. Kausi 17. 6/13 Trikoot päälle, maila käteen ja piikkarit jalkaan! Kuka nousee korkeimmalle korokkeelle ja kenen eväät on jo syöty? Tanssijat tekevät parhaansa, ja katsotaan mihin se riittää. Syksyn säkenöivin viihdepaketti saapuu taas! Kaikkien suomalaisten suursuosikki, useilla Kultainen Venla -palkinnoilla palkittu Tanssii Tähtien Kanssa pyörähtelee starttaa uusien tähtiparien voimin. Mukaan on uskaltautunut monia rakastettuja artisteja, tunnettuja viihdemaailman kasvoja sekä tietenkin urheilumaailman huippuja. Näiden parien ensiaskeleita parketilla ei kukaan halua missata!

SomeäiditU

la 12.10. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Someäidit
Uhkia ja mahdollisuuksia. Kausi 1, 3/15. Vivian lähtee Kreikkaan ja ajautuu kriisiin ylianalysoidessan Leuan käytöstä. Emilia hakee uutta työpaikkaa. Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen vaikuttajaäitien elämää. Tähtinä Miisa Nuorgam, Kaksi äitiä - Ella ja Suski, Emilia Huttunen ja Vivian Valpuri Nick. Someäidit avaavat elämäänsä itse kuvatun materiaalin ja haastattelujen kautta. Luvassa ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä – hetkiä, joita et ole nähnyt Instagramissa, tarinoita, joita et ole lukenut Jodelista.

SomeäiditU

la 12.10. klo 13.30 - 14.00 30 minAVA

Someäidit
Anonyymit huolestujat. Kausi 1, 4/15. Miisasta on tehty lastensuojeluilmoitus. Ella ja Suski törmäävät asuntonäytöllä kiusalliseen tilanteeseen. Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen vaikuttajaäitien elämää. Tähtinä Miisa Nuorgam, Kaksi äitiä - Ella ja Suski, Emilia Huttunen ja Vivian Valpuri Nick. Someäidit avaavat elämäänsä itse kuvatun materiaalin ja haastattelujen kautta. Luvassa ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä – hetkiä, joita et ole nähnyt Instagramissa, tarinoita, joita et ole lukenut Jodelista.

Unelma-asunto auringon alta

la 12.10. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kivi, sakset, paperi. Kausi 15, 34/120. Mark ja Loretta ihastuivat Esteponaan Espanjan Aurinkorannikolla. Nyt he etsivät sieltä unelmiensa loma-asuntoa, josta voisi myöhemmin tulla pysyvä koti. Päätöksenteon väline on sangen yllättävä. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon altaU

la 12.10. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kyproksen kukkuloilla. Kausi 15, 35/120. Amanda ja Keith ovat olleet yhdessä 31 vuotta. Nyt he etsivät unelmiensa kotia Länsi-Kyproksen kauniista kylämaisemista. Toiveissa on omaa rauhaa, uima-allas ja puutarha, jossa Keith voi kasvattaa chilejä. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon alta

la 12.10. klo 16.00 - 16.55 55 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Pafos kutsuu. Kausi 15, 36/120. Linda etsii miehelleen ja itselleen loma-asuntoa ja tulevaa kotia Kyprokselta, Pafoksen alueelta. Mukana on Marie-sisko, ja toiveena on, että ranta, kaupat ja yöelämä ovat kyllin lähellä. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon altaU

la 12.10. klo 16.55 - 18.00 1h 5 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Toiveiden majatalo. Kausi 15, 37/120. Eläkepäiviään odottava Sylvia on haaveillut majatalosta ja elämästä mukavassa seurakuntayhteisössä. Hyvä ystävä Angie apunaan hän etsii unelmiensa taloa Lounais-Ranskasta, Dordognen kauniista maisemista. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Maajussille morsian

la 12.10. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Maajussille morsian
Farmiviikko alkaa. Kausi 17, 7/12. Puolisoehdokkaat saapuvat farmeille viettämään viikkoa ja heti alkuun kuullaan yllättäviä uutisia. Kaikkien aikojen rakkausreality on täällä taas! Lukuisat lemmentarinat ovat saaneet alkunsa tästä ohjelmasta ja jälleen kaikelle sille on mahdollisuus. Hääkellot ovat soineet monille ja lapsia on siunaantunut jo 23. Maajussille morsiamen 17. kaudella seurataan taas neljän maajussin matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Suomea kierretään Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja sieltä Savoon.

Midsomerin murhat

la 12.10. klo 19.00 - 21.00 2h 0 minAVA

Midsomerin murhat
Kausi 14, 4/8. Yhdistysmurhat. Nuori epäilyttävään yhdistykseen kuulunut nainen katoaa, ja vastikään peitepoliisikurssin käynyt Jones joutuu heti tositoimiin. Brittiläinen rikosdraamasarja. Maaseudun viehättävien kylien ja rönsyilevien maisemien toinen, synkeä todellisuus kätkee sisäänsä hirveitä murhia. Tervetuloa rikosylikomisario Barnabyn seuraan hänen selvittäessään Midsomerin asukkaiden synkkiä salaisuuksia, ryydittäen tutkintaa aina ripauksella hilpeää nokkeluutta ja mustaa huumoria. 14. tuotantokausi.

Metsäjätti

la 12.10. klo 21.00 - 22.55 1h 55 minAVA

(Suomi 2020) Miika Nousiaisen samannimiseen romaanin perustuva tarina Pasista, joka ylennys mielessään ottaa vastaan tehtävän tehostaa vaneritehtaan toimintaa synnyinseudullaan. Ylennys mielessään Pasi ottaa vastaan tehtävän tehostaa vaneritehtaan toimintaa synnyinseudullaan. Asiat mutkistuvat, kun Pasi kohtaa tehtaalla lapsuudenystävänsä Jannen. Ennen kuin tehtaan kohtalo on selvillä, kuunnellaan metallia, tehdään politiikkaa, punnitaan ystävyys ja kohdataan menneisyys. Ehtii Pasi perustaa perheenkin. Metsäjätti perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen menestysromaaniin.

Hudson & Rex

la 12.10. klo 22.55 - 23.55 60 minAVA

Hudson & Rex
Koiria ja hevosia. Kausi 6, 11/16. Charlie löydetään tienposkesta tajuttomana, ja Rex on tiessään. Jäljet johtavat hevostilalle, missä Charlie ja Rex tutkivat varastetun hevosen tapausta. Aivotärähdyksestä toipuva Charlie lähtee Rexin perään. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Kova lakiU

la 12.10. klo 23.55 - 00.50 55 minAVA

Kova laki
Kriisinhallintaa. Kausi 22, 7/22. Kun suorapuheinen kriisikonsultti kuristetaan hengiltä, epäiltyjä löytyy niin työn kuin yksityiselämänkin piiristä. Pian käy ilmi, etteivät kaikki heistä ole puhuneet totta. Ikonisessa laki- ja rikosdraamasarjassa rikoksia ratkotaan New Yorkin kaduilla ja oikeussaleissa. Syyttäjälegenda Jack McCoy häärii taustalla, kun apulaissyyttäjät Price ja Maroun vievät oikeuteen rikolliset, jotka komisario Kate Dixonin johtamat rikostutkijat Cosgrove ja Shaw ovat saaneet kiinni.

Harry WildU

tänään 00.50 - 01.50 60 minAVA

Harry Wild
Kehästä hautaan. Kausi 2, 6/6. Joku heittelee ruumiinosia ympäri syrjäseutua. Koska kyse on Fergusin nyrkkeilyvalmentajan ruumiista, Harry kokee tarpeelliseksi tutkia asiaa. Irlantilainen rikossarja. .

RiptideU

tänään 01.50 - 02.50 60 minAVA

Riptide
Katoaminen. Kausi 1, 1/4. Alison ja Sean ovat menneet vastikään naimisiin, mutta kaikki eivät hyväksy heidän liittoaan. Yllättäen Sean katoaa tavanomaisella surffausreissullaan. Brittiläis-australialaisessa jännityssarjassa Alison ja Sean ovat menneet vastikään naimisiin. Kaikki perheenjäsenet eivät katso liittoa hyvällä. Eräänä päivänä Sean katoaa tavanomaisella surffausreissullaan. Poliisin mielestä kyseessä on hukkumistapaus, mutta Alisonin on vaikea hyväksyä selitystä.

RiptideU

tänään 02.50 - 03.50 60 minAVA

Riptide
Häätöilmoitus. Kausi 1, 2/4. Ethan haluaa häätää Alison-lesken, joka päättää taistella naapurinsa tuella. Alisonin räjähdysherkkä eksä käy kovistelemassa Ethania, joka puolestaan ei ole paljastanut kaikkea poliisille. Brittiläis-australialaisessa jännityssarjassa Alison ja Sean ovat menneet vastikään naimisiin. Kaikki perheenjäsenet eivät katso liittoa hyvällä. Eräänä päivänä Sean katoaa tavanomaisella surffausreissullaan. Poliisin mielestä kyseessä on hukkumistapaus, mutta Alisonin on vaikea hyväksyä selitystä.

Unelma-asunto auringon altaU

tänään 03.50 - 04.20 30 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 14/20. Golffarin Mojacar. Yorkshireläispariskunta etsii 100 000 punnan budjetilla uusioperheelle ja koiralle sopivaa loma-asuntoa läheltä palveluita Kaakkois-Espanjasta. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Elämäni Biisi, Farmi Suomi: Revanssi, Tanssii Tähtien Kanssa, Muumilaakson tarinoita, Amazing Race Suomi, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Vain elämää, Lemmen viemää, Teho-osasto, MasterChef Australia

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity